34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#33372 Mi a f*sz?! Elindult a Autumn Sale...
Boldoság, szeretet... -
#33371 Igen. -
#33370 Tényleg 22-én este 19:00-kor indul a fantasztikus őszi steam szél? -
#33369 Még mindig meg kell. Van amikor - ha átlagáron adsz el valamit - mégsem kéri. Ez azonban totál random: én pl. 2 Killing Floor 2 fegyver bevonatot adtam el, ugyanazon az áron és az egyiknél kért megerősítést, a másikat meg egyből kirakta a piacra. GG WP -
#33368 valakinek egy dirt 4-e nincs feleslegben? csereberére?
cserelink -
#33367 Fura. Én se hittem benne, de a múltkor tettem fel egy fóliás kártyát és lépek be a telefonba és sehol semmi. Mondom mi a f*sz? Nyomok egy F5-öt gépen és már élt az ajánlat. Szóval igaz, hogy nem kell megerősíteni. -
#33366 Érdekes. Na de mindegy, akkor csak örülök, hogy gyorsabban megy az egész nekem. :)
Egyébként is teljesen felesleges ez a megerősítés. Bejelentkezéskor úgyis kéri. Ha be tudnak jelentkezni a 2 faktoros hitelesítő ellenére is, akkor ugyan úgy el is tudnak majd adni dolgokat ezzel a módszerrel, tehát tökre felesleges ilyenkor is kérnie a megerősítést. -
#33365 Nálam kiírta, hogy kell hozzá... -
#33364 Mióta nem kell megerősíteni telefonon, ha piacra akarok valamit feltenni?
Már jó ideje nem adtam el semmit, de most felraktam piacra az összes kártyám és mindet rögtön fel is rakta, nem kért telefonos megerősítést. Hogy-hogy eltörölték? -
Kissssss0 #33363 nem is beszélve arról az örült mennyiségű mod tengerről amit csináltak az emberek hozzá, day of defeat, counter strike, zombie panic, natural selection, sven co-op... felsorolni is nehéz lenne a komolyabb több évet is megélt multi modokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.11.20. 15:42:11 -
#33362 Sajnos az idő nem repül, csak mi múlunk az időben, de amúgy igazad van. Mintha tegnap játszottam volna vele először. -
Probatbicol #33361 Az a durva, hogy tisztán emlékszem amikor egy akkori játékmagazin cd mellékletén először láttunk egy kb. 1 perces max 320x200-as videót belőle, azzal a szöveggel, hogy új szintre emelheti a Doom-féle játékmenetet. Semmi más nem volt rajta, csak ahogy mászkál a folyosókon a pepita padlócsempén, de tényleg látszott, hogy valami nagy készül...
Mintha most lett volna :) -
Kissssss0 #33360 mondhatjuk, amúgy képen érdekes hogy valve részéről kb semmi reakció nincs erre az évfordulóra... :/ -
#33359 A Mátrix 19 éves film.
Feel old yet? -
Kissssss0 #33358 így repülne az idő? -
#33357 A francba, most ugrott be, hogy az Assassin's Creed széria volt. Tévedtem. Bár lehet, hogy ennél is hasonló volt, de most már nem tudom. -
#33356 Így van, 2016 végéig még le-lementek a(z addig megjelent) Far Cry részek 75%-ra, azóta azonban csak a 66% megy. -
#33355 Persze, hogy kaphat, de nem fog. -66% volt eddig a legtöbb amit kapott Far Cry széria. Régen volt kiadói akció, akkor látott -75%-ot. Amúgy lehet, hogy most "visszatérnek a villámakciók" (hiszem ha látom) és lesz annyiért, persze megemelt alapárat fognak leengedni annyival. -
#33354 Köszi az infót! :)
OFF:
Az FCP-t végül megvettem, mert további 20%-os kedvezmény belehetett aktiválni a UPlay oldalán. Így került a Far Cry Primal Digital Apex Edition 11Eur-ba, ami nem tudom mennyire számít best buy-nak,de én örültem neki. :) -
#33353 22-én lesz Steamen is sale. Annyit )75%) biztos kap az FC4 és attól korábbi FC játékok. -
#33352 Értem, köszi a segítséged, így akkor sajna most nem Steam alá veszem meg a játékot... a 75%-os Uplay-es akciónak nem hiszem, hogy ellen tudok állni. :) -
#33351 Amit Uplay-re veszel, azt nem lehet máshová beregisztrálni. STEAM-kliens nélkül, Uplay-klienssel fut.
Ha STEAM-en veszel Uplay-es játékot, akkor mindkét kliensnek futnia kell. -
#33350 Sziasztok!
Félig OFF:
A Uplay-en elég jó áron lehet most FC játékokat venni. Az ott vásárolt játékokat valahogyan be lehet aktiválni Steam alá?
Köszi a válaszokat! :) -
#33349 "(szokásosan Steam linkelt accounttal)."
Anélkül is vihető a kód...
Második accra így tettem fel. -
#33348 Elindult a Humble Fall Sale és a Sins of a Solar Empire: Rebellion ingyen vihető (szokásosan Steam linkelt accounttal). -
Anonymusxx #33347 Köszi, igen.. -
#33346 Szia!
Sikerült beszerezned? -
Anonymusxx #33345 Hiányzik 7 cent a paypalomról, hogy megvegyem a
Full Throttle Remastered et innen:
https://www.humblebundle.com/games/day-of-the-devs-2018
Esetleg ha valaki megvenni, fel tudnám ajánlani ezeket a steam kuclsokat:
Beholder
https://www.indiegala.com/halloween-haunt-steam-bundle -ebből a ShadowSide kivételével minden
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.11.11. 11:34:44 -
#33344 Elvileg:
https://www.whenisthenextsteamsale.com/ -- 2018.11.22 - Autumn Sale -
Kissssss0 #33343 köszöntem a kulcsot. -
Anonymusxx #33342 Köszi, de Béluska74-nek köszönhetően sikerült ingyen beszereznem.
Egyébként ha kellene valakinek:
Scribblenauts Unlimited:
MFP8T-TCWV8-0V96K
Illetve találtam Beholder kulcsot is, ha kellene valakinek irjon privátot
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.11.04. 22:39:06 -
#33341 köszike végre fejlődik:)
A lara fotó eredeti elvileg nem találsz mozgó égő nyílvesszős képet így:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.11.04. 16:40:10 -
#33340 waow, elég komoly kis steam profil oldalad van :) -
#33339 Srácok Keresek
Sniper Elite 3 -at és
Sniper Elite 4-et
Cserelistám
észszerű cserét megbeszéljük
Ha van légy szíves privátban jelezz
Köszi
Remélem itt szerencsésebb leszek (Grétsy László-k kíméljenek )
-
#33338 Nekem is van, ha esetleg kell még. -
#33337 Írtam. -
Anonymusxx #33336 Valakinek nincs egy felesleges Resident Evil Revelations a bundleból? -
#33335 Cserélnék Sniper Elite-et és Sniper Elite V2-t
Sniper Elite 3-ra és Sniper Elite 4 re.
ha van valakinek jelezze:)
Köszi
-
#33334 Igaz. -
#33333 Tegnap akartam megvenni amúgy akciósan Steamen, mert 85% volt mindhárom játékra, de közbe az Enhanced Steam-nek köszönhetően láttam, hogy GMG-n csak 2 font a 3 játék. Hiába a steam-en a nagy akciók, valahol mindig találsz még olcsóbban. Steam arra jó, hogy a kártya pénzemből vásároljak. :)