Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratulálok Laza-nak a Batman:AC-hez. Felveszem friendlistbe és úgy küldöm.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Az szép. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Erõsen valószínû, hogy igen - a bizonyítékok ezt támasztják alá legalábbis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Direkt idézõjelbe tettem... próbáltam átadni az iróniát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Vagyis ez a kártya dolog egy user ötlete volt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Nem biztos, hogy véletlen ... nem az elsõ cég lenne aki fantáziát lát egy user ötletében. És milyen igazuk is van, mert ezek a buta kártyák a walleten jó kis forgalmat generálnak, és ugye azt a pénzt nem tudod másra költeni, csak a Steamen valamire .... szóval generáltak egy jó kis belsõ forgalmat, ráadásul még ebbõl is lecsípik a kis hasznukat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én anno a Battlefield 2-öt 3 változatban vettem meg. Sima, Deluxe (Alap+Spec forces) és Complete (alap+4 kieg) ...... de ezek mind dobozos, különálló termékek, külön aktiváló kóddal. Mind a három itt figyel a polcomon, de két alapjáték kódját odaadtam másnak, illetve az egyik DLC-ét ... mert dobozosnál megtehetted, hiszen mindhárom alkalommal kifizetted a játékot.

A digitális rendszereknél ezt utálom a legjobban, mikor önkényesen elveszik azt, amiért fizettél. Mint pl a Saint Row 3 is volt, hogy több csomag részeként is meg tudtad venni. Azzal is azt csináltam, hogy inkább feltettem a csomagot egy külön accra, és legalább öcsém is tudja nyomni, illetve tudunk vele coop-ozni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
"Véletlenül" STEAM okoskáinak is ugyanaz az ötlete támadt, mint egy STEAM-usernek. Csak, idõben késõbb, és nagy valószínûséggel, meglátták a júzer ötletében a pénzt.

DarkSector
Mit kell ezen nézni?

RatBaG
LOL

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Én se veszek Legendaryt, mert nekem meg már csak a Dragonborn kell. De ennyiért nem, úgyhogy én is szépen kivárom a minimum -50%-ot. Hülyén csinálták, tényleg, de semmi baj, akkor nem látják a pénzemet.
A dologért viszont nem a Steam felelõs (legalábbis nem kizárólag), hanem a Bethesda. A Steam csak árulja a cuccot, de a kiadó mondja meg hogy mit, mennyiért, milyen csomagban. Mondjuk az tényleg jó lenne ha visszakapnád legalább az alapjátékot, ha már megveszed a Legendaryt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Én meg azt vártam hogy a Legendary megjelenésével lemegy az alap játék ára. De nem.

Akkor max megveszem nyáron de csak akkor ha egy -50% cetli lesz rajta. DLC-k meg nem érdekelnek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Laza
A Steames ár alapján is a LE pont annyiba kerül, mint a 2 nagyobb DLC együtt. De persze a DLC-ket nem tudom külön olcsóbban megvenni, ennyiért meg megkapom az egész játékot. A régit meg nem tudom elpasszolni ... mert akkor legalább odaadhatnám a simát öcsémnek, de nem, ki kell kukázni, PEDIG 2x is kifizetné az ember, de az egyiket önkényesen elveszik ... hurrá, digitális jövõ.
Ez pont azokkal kibaszás, akik voltak olyan kedvesek, és már megjelenéskor támogatták a céget a vásárlással .....

Lesz még itt nagy koppanás, mikor ugyanezt bevezetik a konzoloknál is ...

Én meg várok szépen, hátha valamikor leárazzák a két DLC-t, mert nagyon nem érnek annyit, mint az egész alapjáték.

genndy
Hát nem...
Tegnap jelent meg, és sajnos nem volt leárazás.

Mardel
Vagy törlik a DLC-ket és csak Skyrim Legendary lesz mint Batman AC-nál. <#gonosz1>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Laza
Remélem a Skyrim Legendary Edition megjelenésével együtt a DLC-ket is leárazzák, különben mérges leszek 😊

Ilyenkor utálom nagyon az acchoz kötött játékokat ... mert különben adnám el a féne a simát és venném a bõvítettet ... de így tuti nem fogom még egyszer megvenni egyben 😞

TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Kis kikapcsolódásnak!

Next PC upgrade: 2022

Nem akarok játéküzletet írni, fõleg, hogy nem tudom melyikrõl van szó, de emlékszem, régebben többen is panaszkodtak az egyikre, hogy gyakran olyan játékot kaptak, ami már be volt regisztrálva. Gondolom, hogy vannak/voltak olyan eladók, akik saját fiókjukon beregisztrálnak játékokat, netalán alacsonyabb árért eladják a kódot valakinek és megkapják a pénzt zsebbe. Ha nem gyakran csinálják, vagy sok az eladó egy helyen, akkor meg úgyse buknak le.
totyak
Én még ilyet nem is hallottam, hogy boltban vett játék kulcs már aktiválva van. Egyáltalán hogyan történhet ilyen?
Egyszer szívtam meg egy használt játk vásárlásnál, amikor még nem voltam tisztában a Steam-mel, az eladó meg nem nagyon reklámozta a dolgot. A játék szõröstül-bõröstül megvolt (most is megvan a polcon), csak a kulcsot már ellõtték.

RoboKutya78
elvileg ha a steamen fel tudod deríteni kinek a fiókjába van aktiválva a kódod fotó a fiókról fotó a dobozról cd röl számláról és a supportnak muszáj lenne lépnie.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutituti
ha nem akarják kicserélni,mondd hogy majd elmész a fogyasztóvédelemhez!
És nyugodtan tegyél így ha nem ijednek meg ettõl.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Leginkább a Tesconál kell verned az asztalt, de ha õk nem akarnak semmit csinálni, akkor sajnos IJ kártyát kaptál 😞

RoboKutya78
Kötelesek jóváírni a dobozodat!!

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hány napot vártál a cserével ha a számla megvan és nem lépted át a 2 vagy 3 napot sûrûn kérd a vásárlók könyvét legalább ennyi hasznod legyen belõle.

Sziasztok!
Olyan gondom lenne h vettem a tescoba egy borderland2-t de mikor aktiválni akartam steamen kiírta h már használják a cd kulcsot. Írtam a supportnak, nem tudnak elvileg csinálni semmit, vissza vittem nem cserélik nem veszik vissza. Valami esélyem van még h tudjam valahogy aktiválni?
fery02
Sok kicsi sokra megy.
Egyáltalán nem kár, fõleg ha az ablakon szórja ki az ember.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
Olyan olcsó, szinte kár kihagyni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fery02
"szinte biztos, soha nem fogok vele játszani" -> Szerintem egyszerû a képlet.

Zeller01
😄DDD mekkora király vagy!!!
rohadt steam! elérték nálam is ezt. most itt van a serious sam. szinte biztos, soha nem fogok vele játszani, mégis elgondolkozok rajta megvegyem vagy sem. durva.

. : Z E L L E R : .

DarkSector
Igen sajnos.
nm.

fery02
Akkor nem tudom mi egyebet szinkronizál klienssel egy ilyen kis játék.

SzirmosSzisza
Felraktam, nincs 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fery02
Akkor elég erõsen szerencse függõ értem. Köszi!

DarkSector
Vn akinek 6 játékból 1x adott csak.

fery02
Igen tudom, de engem most nem az érdekelt. 😊

Szerk.: Oké kellett nekem sírni, épp most dobta be az utolsó kártyát, ami foil lett. 😄

DarkSector
Már nem kell level 10. kibasztak velünk, egy foliás kari meg lassan 4-5 eurot fog csak érni.

fery02
Milyen esélyekkel szoktak a játékok dobálni foil kártyát?

Mert én most level 10-esként várom éppen az ötödik drop-ot TF 2-ben, de eddig csak sima kártya esett.

Lehet esetleg látja a rendszer, hogy csak menüben futtatom a játékot ablakos módban, közben meg végig netezek desktop-on? 😄

fery02
Szokott szinkronizálni klienssel mikor kilépek játékból, szóval gondolom.

SzirmosSzisza
Hotline Miami az felhõben tárolja a mentést?

RoboKutya78
köszöntem a Warhammer 40,000: Dawn gamest steamgiftrõl 😊

IMYke2.0.0.0
Nagy örömömre a klienshez hozzá se nyúlt - mondjuk, helybõl nem veszek részt béta tesztelésben, így csakis stabil klienst futtatok.

Panzeradler
Walletböl akartam venni és ráadásul nem is magamnak, azért köszi.
Ha nem giftet akarsz venni,hanem magadnak szeretnéd a játékot,akkor
Torchlight 2 4,99 font fizetésnél lehet kuponozni: GFDJUN20UK -20%ot ad elvileg,
4 font/1400 forint. Ez pontosan megegyezik a Steames -75% árral.
genndy
Nincs hatása semmire, csak egy becslés.
Mondjuk ha 17-et ír, neked meg van 15 nyereményed, akkor számíthatsz rá hogy nemsokára azért nyersz valamit. Persze ugyanúgy az is lehet, hogy nem. Még ha közben 1000 giveawayre jelentkezel, akkor se. Mivel a sorsolás mindig véletlenszerû, és nem befolyásolja semmi, nem számít milyen régóta vagy tag, vagy mennyi contrib pontod van.

magyarul ahogy közeledik majd a 2.00hoz annál nagyobb esély lesz a köv játkra?
genndy
"Becsült gyõzelmek száma"
Elvileg ennyit kellene nyerned, de ez nem kõbe vésett.

az Estimated Wins mit takar?
Panzeradler
Torchlight 2* elírtam
Panzeradler
Crafolásból jöhet -75%os Torchlight kupon? Ha valakinek esetleg van és neki nem kell, én elkérném tõle ha megoldható<#wave>