Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most már végre nekem is kulturáltabban néz ki a webes profilom 😊
S mindezért részt kell venni ebben a Trading dologban, nem semmi..-.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Felveszlek és elküldöm
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Vagy küld valaki Steam Trading Card meghívót (nekem már nincs), vagy jelentkezel a csoportba, és akkor kapsz (meg 3 ajándék meghívót is).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként nem nagy mennyiség, szóval tényleg nem szarozok azzal, hogy játékot vegyek, aztán várjak egy hónapot. A Fairie Solitaire-bõl szedtem ki 5 kártyát, meg a Portal 2-bõl tudnék még 4-et, de azt még nem csináltam meg.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Serious Sam 3: BFE (Steam Only)
Serious Sam HD: The First Encounter (Steam Only)
Serious Sam HD: The Second Encounter (Steam Only)
Serious Sam: The Random Encounter
Serious Sam Double D
Serious Sam: Kamikaze Attack
Serious Sam Public Test 2
4$ -ért ingyen van, 95$ a pack eredeti áron 😊
Coopban is és survivalban is.Haverokkal hatalmasat lehet játszani.
Next PC upgrade: 2022
. : Z E L L E R : .
"Nulla tenaci invia est via"
Ám remélem még lesz egy rakás kártyás játék, jól jön az ingyen pénz a steam walletre. 😊
"Nulla tenaci invia est via"