Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
igen

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

rányomtam a yes re... arra gondolsz?
bon
Majd igazold vissza, ha aktiváltad.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Köszönöm a Serious Sam - The Second Encounter HD-t! Az 1. nyereményem...
TBTPumpa
Köszönöm a Serious Sam - The First Encounter HD játékot! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bon
Nyeremények elküldve a nyerteseknek

kill3r21
nincs mit 😊
Szabi
<#zavart1>

"Nulla tenaci invia est via"

98 új hozzászólás. Hadd találjam ki! Kártyák? <#banplz>
TBTPumpa
Látom itt is elkezdõzött a vakáció. Hurrá! Legalább jó csajok vannak azon az oldalon? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Egyébként nem csak a webest változtatja, a kliensben is olyan lesz (mondjuk ez logikus).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Én is megszoktam a régit, de néhány kolléga profiljának megnézését követõen megtetszett az új is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Óóóó, banyek. Bocs, mindig elfelejtem. Csak jön róla e-mail, hogy ha nyer az ember, aztán elfelejtem visszaigazolni. Ne haragudj. Egyébként biztosan te voltál a felajánló, mert az ottani nick kill3r2186, itt meg kill3er21 vagy, csak általában az ottani név alapján beazonosíthatatlan az itteni nick. Még egyszer köszönöm szépen.

.

http://magyarcsajok.com

awerdfskhlhjlhkhj
wantonly
Nekem jobban tetszett a régi felület, de lassan kezdem megszokni.
SzirmosSzisza
Elõbb utóbb mindenki bekerül, csak még tesztelik. Ha pl elromlik valami, akkor csak X ember hõbölög X * 1000 helyett 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kill3r21
vissza is igazolhatnád a steamgiften hogy megkaptad meg még awaiting van...
IMYke2.0.0.0
Itt is köszönöm szépen!
Most már végre nekem is kulturáltabban néz ki a webes profilom 😊
S mindezért részt kell venni ebben a Trading dologban, nem semmi..-.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
Szerintem én, szivesen 😊
IMYke2.0.0.0
Á, köszönöm szépen - vissza is igazoltalak 😊

IMYke2.0.0.0
Nem kártyázni akarok, csak olyan kinézetû profilt, mint lassan már mindenkinek 😊

tutituti
na vettem egyet neked.
Felveszlek és elküldöm

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Kártyázni akarsz mi? <#alien>
Vagy küld valaki Steam Trading Card meghívót (nekem már nincs), vagy jelentkezel a csoportba, és akkor kapsz (meg 3 ajándék meghívót is).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Kell szerezned valahonnan egy béta meghívót. Szerintem elsõ körbe csatlakozz a Steam Trading Cards csoporthoz. Elvileg itt is osztogatnak.
totyak
Megnéztem, mégis írja, hogy cserélhetõ, értékesíthetõ, szóval benéztem. Csak eladni nem engedi elvileg.

IMYke2.0.0.0
No, mit kell csinálnom srácok, hogy nekem is újabb profilom legyen a STEAM-en, webes felület alatt?

totyak
Hát nem tudom, hogy trade-elni engedne-e. A tárgytárolóban nem jelezte, hogy cserélhetném, szóval még lehet az sem menne.
Egyébként nem nagy mennyiség, szóval tényleg nem szarozok azzal, hogy játékot vegyek, aztán várjak egy hónapot. A Fairie Solitaire-bõl szedtem ki 5 kártyát, meg a Portal 2-bõl tudnék még 4-et, de azt még nem csináltam meg.

totyak
Nyertem a múltkor egy Tiny and Big in Granpda's Leftovers játékot és még nem köszöntem meg. Sajnos nem tudom nicknév szerint ki volt a felajánló, de aki magára ismer, annak köszönöm szépen 😄

wantonly
Én is voltam már így más játékkal, igaz az indie volt (a fene se jegyzi meg olyan sok van). 😊
IMYke2.0.0.0
😊))))))

SzirmosSzisza
Nézem, hogy Saint Rows ingyen hétvége van, gondoltam kipróbálom, erre már megvan 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bon
Hamarosan lejár:

HeadHunter86
Igazából lövésem sincs, hogy megy a biznisz. 😄 Nem követem a trendet STEAM-en.

asse tom mi az a forge 😄
Mardel
Van egy -75%-os forge kuponom adsz érte 3 kártyát? <#eplus2>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

wesker24
Kuponért kártyát nem semmi ! Én ingyen adom mindenkinek a kuponokat nem hogy kártyákért ! 😄
HeadHunter86
Forge -33%.-os kupon valakinek?

Cserébe elfogadok bármilyen kártyát.

Serious Sam Complete Pack 4$-ért Humble Bundle-n

Serious Sam 3: BFE (Steam Only)
Serious Sam HD: The First Encounter (Steam Only)
Serious Sam HD: The Second Encounter (Steam Only)
Serious Sam: The Random Encounter
Serious Sam Double D
Serious Sam: Kamikaze Attack
Serious Sam Public Test 2

4$ -ért ingyen van, 95$ a pack eredeti áron 😊
tutituti
PEdig igen jó mapok jöttek ki hozzá mostanság.
Coopban is és survivalban is.Haverokkal hatalmasat lehet játszani.

grebber
Na megyek l4d-ezni meglegyen a napi keresetem másért úgyse indítom el <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Zeller01
l4d2 kártyákat keresek. tudok adni cserébe portal2 és faerie soltaire kártyákat.

. : Z E L L E R : .

De jó, hogy pont ma craftoltam be 2 szettet, hogy meglegyen a 10-es szint...
wantonly
Nekem eddig egy Batman: AC + €6 jött össze.
Szabi
én GRID 2 dlc-kre gyûjtök, hl2 és lfd2-bõl összejött 4.13, abból már lehetne is venni egyet, de inkább még meghagyom, hátha lehet majd megint kereskedni ha jön be új kártya 😄

tutituti
azaz,egyet se craftoltam,lett is ingyen deus ex 😄

wantonly
Akkor lassan vége a bulinak. Még jó, hogy nem szarakodtam a szintlépéssel.

Ám remélem még lesz egy rakás kártyás játék, jól jön az ingyen pénz a steam walletre. 😊
Szabi
már reggel is átlag 10euro volt a legolcsobb áruk, de 4euróért is lehetett már kapni néhányat 😄

Mardel
Mindenkinek ugyan olyan keves esellyel esik

"Timeo Danaos et dona ferentes."

tutituti
remélem azért rare lesz mert úgy lenne fair az egész rendszer.

wesker24
Hiába nincs szinthez kötve nekem továbbra sem adott a steam egyet sem !