Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
5 more games have joined the Trading Cards Beta today!

FTL: Faster Than Light
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
Strike Suit Infinity
Zack Zero
Tower Wars

Egyik sincs meg. 😞
RoboKutya78
Hi hi megnyertem az alan vake-t a kitartás gyümölcse😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tinman
Hamarosan lejár a másik, így jöhet a következõ...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
RoboKutya78
valaki nem cserélne a lenti kártyák közül velem valamit?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Orbán dolgozik a gátakon az ország meg a csõd felé hajt😊

Ryder62
300? Oh my.. most se veszek semmit 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Frankón megugrott az euró... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Minden játéknál ugyanott van: jobbkatt a játék nevén - Tulajdonságok - DLC fül

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
illetve a dlck fellelése számomra még mindig rejtély játékonként máshol vannak feltüntetve vagy ismét én nem találom õket pl a men of warnál hol van a lista?

RoboKutya78
ez kicsit vicces hogy a steam üzeneteket kibogarászni csak nagy képernyõ módban lehet vagy csak én vagyok félkezû😊Gondolok arra a zölden villogó üzenetre a nevem mellet

RoboKutya78
tudok adni
50%-KAL OLCSÓBB Evoland
33%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks
50%-KAL OLCSÓBB Revenge of the Titans
33%-KAL OLCSÓBB Anna - Extended Edition
Dark Warden

ezeket kergetem:
Gordon & Alyx
Bring the fight to them
City 17 Metrocop

Maak
The most popular requests are:

Skyrim check
Torchlight 2 check
Left 4 Dead 1 & 2 check
Binding of Isaac check
Half Life check
Counter Strike: Source check
Garry's Mod -
FTL -
Hotline: Miami -
Cave Story check

😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szabi
egyik sincs meg <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
Nekem is csak 2 van meg. Szívás.
grebber
Ezek megvannak ,de jó is lenne újabb 2 euro + <#taps>

Awesomenauts
Deadlight
Eversion
Nuclear Dawn
Rise of the Triad
Sanctum
The Elder Scrolls V: Skyrim

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Meh, 2 van meg belõle ...

Mondjuk Skyrim badget tuti behúzom.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Köszi még egyszer a nyereményt, ha hazaértem meglesem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elküldve. Jó játékot 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

RoboKutya78
srácok van Faerie Solitaire Dark Warden és Portal 2 Destruction kártyám
hl2 vagy tf kártya kellene.

Laza
Ahh, innen értesülök, köszi ... fogadtam a requestet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wá le is csaptam a mai akcióra ennyiért "ingyen" van...
van ...
jetblack
Sracok valakinek van meg beta trading card belepoje ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Ryder62
Akkor én extrém spúr vagyok 😄

Csak olyan játékot veszek meg amit már végigjátszottam, tetszett és látom hogy van benne pár végigjátszás még. Jah és csak akciósan.

Itt van elõttem az élet, van jobb dolgom is mint játékra költeni a pénzem. (feleslegesen)
Meg amúgy is már kevés játék az olyan ami leköt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem akartam craftolni, de a legolcsóbból dobott hármat.
lalakov
Az ingyenes csere nem mûködik? Mindenki csak venni vagy eladni akar?
Nekem Cubemen 2-nél 5-bõl 3 ugyan az volt. Nem voltam ideges...
Mardel
Akad olyan is mikor ugyanolyan kártyából dob 2-t is. Akkor már kevesebb mint a szett fele lesz meg.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

fery02
De, egyszerû a kitûzõ szerzés, csak vásárolgassál hozzá kártyákat és már is könnyedén gyûlhetnek azok. <#idiota>

A lényeg, hogy játékonként összesen csak egy fél kitûzõnyi kártyaszettet tudsz ingyen beszerezni, természetesen ezeket magából a játékból.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Akkor lényegtelen, köszönöm a tájékoztatást! 😊

SzirmosSzisza
Ja, megveheted piacról <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Oké, látom nem olyan egyszerû a kitûzõ szerzés. 😞
lalakov
Ha jól értettem, amit lentebb írtátok, akkor egy játékból csak adott számú kártya nyerhetõ és utána soha többet nem kaphatok újra.
Idézet a játék leírásából:
"Miután összegyûjtöttél egy kártyaszettet, játékkitûzõt készíthetsz belõlük. A jelenlegi kitûzõkhöz hasonlóan ezek is fiókodhoz kötõdnek, és látszanak a profilodon. A jelenlegi kitûzõktõl eltérõen játékkitûzõk készítésével eladható tárgyakat, például hangulatjeleket, háttereket és kuponokat szerzel. A szett újra összegyûjtésével fejlesztheted kitûzõdet, és újabb tárgyakat kapsz."
Rosszul értelmezem? Ha a kártyákból kitûzõt készítek, akkor újra kapok kártyákat? Akkor nem jobb kitûzõket gyártani és a belõlük nyert tárgyakat eladni? Így akkor akár 1 játékkal is lehet folyamatosan pénzt keresni. Vagy rosszul látom?
genndy
Így van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Gyere fel Steam-re és én adok neked (TBT1989).
Van egy pár belõle, de úgy tudom, ez csak akkor dob kártyát, ha valódi pénzért vásárolsz játékbeli tartalmat!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

fery02
Tudna valaki küldeni nekem egy Dota 2 gift-et? Úgy tudom ezeknek nincs értékük, viszont kártyákat ez a játék is dobhat. 😊
Email címem: fery02 kukác gmail.

Köszönöm!

grebber
Ez így van a játékokkal is olyat is veszünk amit fel se fopgunk telepiíteni mert milyen jól cseng hogy csak 2.49 euro vagy 3.74

Ilyenek vagyunk mi emberek.

Mardel
A már linkelt fórumbejegyzésben keresendõ az ok.
Azt írja, hogy az emberek megvennék azokat a játékokat amikre nincs is szükségük pusztán azért mert kártyát adnak.

lalakov
Oké, nem téged kérdezlek.<#vigyor2>
grebber
Nem tudom ne engem kérdezz erre a kártyás marhaságra egy fillér nem költöttem és nem is fogok.
Megszerzem a kártyákat amit ad és egybõl adom el a legalacsonyabb ár alatti áron.Így ki se rakom már elvitték.
Szóval játékonként 1 eurot lazán keresek 😄

lalakov
Ez jól hangzik, azt gondoltam, amint nyílt lesz a játék a kártyák iránt is mérséklõdik a kereslet. Miért költenek az emberek erre a végül is felesleges dologra pénzt?
Mardel
A lesarcolt pénzbõl 10% megy a kiadónak, 5% a steamnek.
Egy 60€-s tételnek az 5%-a is csak 3€. Foilt meg elhanyagolható mennyiségben veszik market statisztika alapján, a sima kártyák 5%-a meg említésre sem érdemes összeg.
A gyüjtögetve harácsolók ezt a pénzt ugyanúgy elköltenék steamen cska más játékra.

grebber
Az mindenkinek csak jó lenne üzleti szempontból.

A sok indie fejlesztõnek fogynának a szarabbnál szarabb cuccok is. Steam-nek is a kártyák eladásából lesarcolt bevétel.Na meg nekünk is aki a sok másik hülyén pénzt keres 😄

lalakov
Mikor ér véget a tesztelés és éri el ezeket a kártyákat mindenki? Na persze nem ártana, ha az összes játékért járna kártya addigra.
SzirmosSzisza
Eddig kedden és csütörtökön adtak hozzá újat, reméljük most valami olyan lesz, ami már volt Humble Bundleben 😊

grebber
Mikor jön már a következõ game adag kell a pénz 😄

SzirmosSzisza
Általában ezeket nem pár hét alatt csinálják meg, mondjuk 5 hónap alatt tényleg le lehet fejleszteni egy ilyet 😄