Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FTL: Faster Than Light
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
Strike Suit Infinity
Zack Zero
Tower Wars
Egyik sincs meg. 😞
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
50%-KAL OLCSÓBB Evoland
33%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks
50%-KAL OLCSÓBB Revenge of the Titans
33%-KAL OLCSÓBB Anna - Extended Edition
Dark Warden
ezeket kergetem:
Gordon & Alyx
Bring the fight to them
City 17 Metrocop
Skyrim check
Torchlight 2 check
Left 4 Dead 1 & 2 check
Binding of Isaac check
Half Life check
Counter Strike: Source check
Garry's Mod -
FTL -
Hotline: Miami -
Cave Story check
😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Awesomenauts
Deadlight
Eversion
Nuclear Dawn
Rise of the Triad
Sanctum
The Elder Scrolls V: Skyrim
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk Skyrim badget tuti behúzom.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
hl2 vagy tf kártya kellene.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Csak olyan játékot veszek meg amit már végigjátszottam, tetszett és látom hogy van benne pár végigjátszás még. Jah és csak akciósan.
Itt van elõttem az élet, van jobb dolgom is mint játékra költeni a pénzem. (feleslegesen)
Meg amúgy is már kevés játék az olyan ami leköt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A lényeg, hogy játékonként összesen csak egy fél kitûzõnyi kártyaszettet tudsz ingyen beszerezni, természetesen ezeket magából a játékból.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Idézet a játék leírásából:
"Miután összegyûjtöttél egy kártyaszettet, játékkitûzõt készíthetsz belõlük. A jelenlegi kitûzõkhöz hasonlóan ezek is fiókodhoz kötõdnek, és látszanak a profilodon. A jelenlegi kitûzõktõl eltérõen játékkitûzõk készítésével eladható tárgyakat, például hangulatjeleket, háttereket és kuponokat szerzel. A szett újra összegyûjtésével fejlesztheted kitûzõdet, és újabb tárgyakat kapsz."
Rosszul értelmezem? Ha a kártyákból kitûzõt készítek, akkor újra kapok kártyákat? Akkor nem jobb kitûzõket gyártani és a belõlük nyert tárgyakat eladni? Így akkor akár 1 játékkal is lehet folyamatosan pénzt keresni. Vagy rosszul látom?
Van egy pár belõle, de úgy tudom, ez csak akkor dob kártyát, ha valódi pénzért vásárolsz játékbeli tartalmat!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Email címem: fery02 kukác gmail.
Köszönöm!
Ilyenek vagyunk mi emberek.
Azt írja, hogy az emberek megvennék azokat a játékokat amikre nincs is szükségük pusztán azért mert kártyát adnak.
Megszerzem a kártyákat amit ad és egybõl adom el a legalacsonyabb ár alatti áron.Így ki se rakom már elvitték.
Szóval játékonként 1 eurot lazán keresek 😄
Egy 60€-s tételnek az 5%-a is csak 3€. Foilt meg elhanyagolható mennyiségben veszik market statisztika alapján, a sima kártyák 5%-a meg említésre sem érdemes összeg.
A gyüjtögetve harácsolók ezt a pénzt ugyanúgy elköltenék steamen cska más játékra.
A sok indie fejlesztõnek fogynának a szarabbnál szarabb cuccok is. Steam-nek is a kártyák eladásából lesarcolt bevétel.Na meg nekünk is aki a sok másik hülyén pénzt keres 😄