Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Flashnél szerintem nem lesz olcsóbb, max sale után, de ki tudja mikor.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
8 óránként váltás flashben. Remélem hajnali háromig stabil lesz már a kliens 😄D
Chivalry: Medieval Warfare
Kerbal Space Program
Torchlight II
valaki más jobban járt?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later."
LOL <#idiota>#idiota>
olvastam 1-2 steames fórumtémában, hogy valakinek a steam és a játék újratelepítése se oldotta meg a problémát... úgyhogy nem tudom, hogy megpróbálkozzak-e ezzel
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy kicsit elszánt voltam törött, lefixált gyûrûsujjal kavirnyáztam vele😊 csak pár körig bírtam😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Megoldás lehet a következõk valamelyike:
* 1, ne fusson a STEAM, - 2, töröld a STEAM könyvtárban lévõ "GameOverlayUI.exe" fájlt! - 3, következõ indításkor a STEAM letölti, hátha ez okozta, hogy nem mindig jelent meg
* futtasd a <meghajtód>\Steam\steamapps\common\Saints Row the Third\DirectX\ útvonalon a "DXSETUP.exe"-t! Talán ez megoldja a gondot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha viszonylag erõs géped van vidd végig a HL2 részeket cinematic moddal is. Eszméletlenül felturbózták.
És mielött valaki benyögné hogy szar: igen, kilehet kapcsolni a ribanc kinézetû alyxot.
A Half-Life 2 és a Half-Life 2: Lost Coast volt meg a csomagból
ajánlom a project black mesa-t!
http://www.blackmesasource.com/
hl2 motorral a hl1
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
van egy olyan problémám, hogy egy játék (konkrétan a saints row 3) nem indítja el a steam overlayt. ha elindítom a játékot, a feladatkezelõben a "gameoverlayui.exe" nem fut, a többi telepített játékomnál viszont igen.
természetesen a steam beállításoknál és külön a játéknál is be van kapcsolva a közösséges cucc.
mi lehet a baja?
Ajándékba tudsz vásárolni (közvetlenül a vásárlás folyamatában), vagy késõbb elküldeni (ha nem aktiválod be magadnak) - e-mailben, vagy közvetlenül STEAM-chatben cserére hívással.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Õ csinál egy PayPal accountot amire te küldesz pénzt és akkor arról már tud magának küldeni Steamre.
http://facebook.com/musicleander
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Igen durva akciók vannak, egyik packban pl. 5$-ért 179€ értékben játékok... És pont ilyenkor nincs pénzem <#falbav>#falbav>