Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is csak azért szerzem be mert hetek kérdése és itt a magyaritás ha minden igaz...
lalakov
Utolsó nap nem szokott minden ajánlat újra elõkerülni?
genndy
Csak ha most elszalasztod, és nem lesz napiban (az jöhet még szóba, de akkor is mennyit kaphat? -50%? Annál többet biztos nem) akkor megint várhatsz jó sokat. Húzd be ha kell, 7000Ft/300 óra/karakter. Megéri.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

skyrim jön ide is márha eljutok addig mindig hibát dob a steam...
Ryder62
Hmmm. Most nézem csak. Lehet Legendary lesz belõle. Igaz a DLC-k nem nagyon érdekelnek, de sok mod igényli/igényelheti a dlc-k meglétét 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Én is így gondoltam de máshol meg azt írják hogy nem feltétlenül a flash a legolcsóbb.

RatBaG
tomb raider, skyrim, dead island riptide... több is.

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Akkor már inkább a Legendaryt -40%-al. ~7000 Ft.
Flashnél szerintem nem lesz olcsóbb, max sale után, de ki tudja mikor.

Oké és most halt be az egész steam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ryder62
Flashban van a Skyrim 30%-kal. Szerintetek érdemes most megvenni?

8 óránként váltás flashben. Remélem hajnali háromig stabil lesz már a kliens 😄D

RoboKutya78
átvedlettek a meglepi kártyáim a frászt hozták rám:😊((
Chivalry: Medieval Warfare
Kerbal Space Program
Torchlight II
valaki más jobban járt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

akkor azért nem megy a steam mert elkezdõdött a sale 😄

Ryder62
SUMMER SALE!

Ryder62
Leketyegett az idõ:

"The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later."

LOL <#idiota>

hát igen,meg kell szenvedni érte de monjduk és 2 nap alatt tudtam 600 pontot szerezni
bocsi,nem tudtam
Úgy nézem hogy legalább kell egy 10-15 perc hogy szerezz kb 5 pontot, a Mark of the ninja 3375 pont, és ez még az olcsóbbak közé tartozik..

wantonly
A ref linkek tiltottak a fórumon.
a-a <#rinya>
ja és még annyit hogy a link referralos,ha esetleg valaki nem szeretne segítenii akkor ne kattintson rá 😉 hanem írja be a keresõbe hogy tremor games
ismeritek a tremor games-t,vagy csak nekem új?aki nem tudná,egy olyan oldalról van szó,ahol tremor coinsokért steam játékokat és egyebeket(pl tf2 itemek)lehet venni,ilyen coinsokat úgy szerezhetünk hogy az oldalon játékokkal játszunk és az achivementeket megcsináljuk,vagy offereket csinálunk, az oldal teljesen biztonságos,nem steames acc-al kell belépni hanem regisztrálni kell,ha kigyûlt a pontunk a játékra amit szeretnénk akkor megvesszük,és 6-7 órán belül elküldik üziben a cd kulcsot, én már vettem egy awesomenautsot(+dlc-t is),és egy mass effect 2-õt, és mindig megkaptam a cd kulcsot itt regisztrálhattok ,lehet csak nekem új ez a dolog,de azért megosztom veletek hátha vki nem tud róla
wantonly
grebber
Újabb adag pénz és nem is szóltok milyen dolog ez?

Next PC upgrade: 2022

genndy
Játék indítása után nem tudod elindítani kézzel a gameoverlayui.exe-t?

ezt elfelejtettem: a legviccesebb az egészben az, hogy eddig normálisan mûködött, a tegnapi steam frissítés óta viszont nem akar
így sem jó 😞

olvastam 1-2 steames fórumtémában, hogy valakinek a steam és a játék újratelepítése se oldotta meg a problémát... úgyhogy nem tudom, hogy megpróbálkozzak-e ezzel
Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

genndy
'clientregistry.blob' törlése esetleg.

ezeket már próbáltam tegnap, sajnos egyik sem vált be 😞 azért kösz
RoboKutya78
Jelenleg nem tudom milyen módban vagyok de utoljára valahol a kanálisban csalinkázok a hidroplánommal azt hiszem most rakták rá a nagy csúzlit rá😊
Egy kicsit elszánt voltam törött, lefixált gyûrûsujjal kavirnyáztam vele😊 csak pár körig bírtam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
RAMy:

Megoldás lehet a következõk valamelyike:

* 1, ne fusson a STEAM, - 2, töröld a STEAM könyvtárban lévõ "GameOverlayUI.exe" fájlt! - 3, következõ indításkor a STEAM letölti, hátha ez okozta, hogy nem mindig jelent meg

* futtasd a <meghajtód>\Steam\steamapps\common\Saints Row the Third\DirectX\ útvonalon a "DXSETUP.exe"-t! Talán ez megoldja a gondot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Csak akkor ad extra példányt ha írja, egyébként mindne más esetben az alap hogy nem ad.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
igen, dobhat 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Valaki nem tudja véletlen hogy a steam akkor is dob booster packot ha én már eladtam az adott játékhoz való kártyáimat amik voltak?
Ryder62
Láttam hogy megvetted a HL komplett pakkot 😊

Ha viszonylag erõs géped van vidd végig a HL2 részeket cinematic moddal is. Eszméletlenül felturbózták.

És mielött valaki benyögné hogy szar: igen, kilehet kapcsolni a ribanc kinézetû alyxot.

RoboKutya78
gondolom az akció miatt nem adott extra csomagot vagy egyáltalán nem ad?
A Half-Life 2 és a Half-Life 2: Lost Coast volt meg a csomagból

Vaxi
én is megvettem 😊
ajánlom a project black mesa-t!
http://www.blackmesasource.com/

hl2 motorral a hl1

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

RoboKutya78
2000 ft remélem megérte a HL2 komplett csomag a Hl2 kicsit magával ragadott mint játékélmény😊 remélem a többi is hasonló lesz.Kár hogy nem adott plusz példányt abból ami megvolt.

hali

van egy olyan problémám, hogy egy játék (konkrétan a saints row 3) nem indítja el a steam overlayt. ha elindítom a játékot, a feladatkezelõben a "gameoverlayui.exe" nem fut, a többi telepített játékomnál viszont igen.
természetesen a steam beállításoknál és külön a játéknál is be van kapcsolva a közösséges cucc.

mi lehet a baja?
genndy
<#eljen>

mooo

GL
genndy
Lehet játékokat tradelni is, de aktiváltat nem.

IMYke2.0.0.0
Cserélgetni, átadni már aktivált játékod nem tudsz.

Ajándékba tudsz vásárolni (közvetlenül a vásárlás folyamatában), vagy késõbb elküldeni (ha nem aktiválod be magadnak) - e-mailben, vagy közvetlenül STEAM-chatben cserére hívással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hello,a steamen lehet játékokat tradelni? vagy csak ajándékba lehet adni? és olyan játékot amit már aktiváltam azt oda lehet adni másnak?
Köszi az ötleteket, most már megoldom. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

csokalaci
PayPal?
Õ csinál egy PayPal accountot amire te küldesz pénzt és akkor arról már tud magának küldeni Steamre.

http://facebook.com/musicleander

bosco05
Lehet hogy hülyeséget mondok, de legjobb tudomásom szerint sehogy. Megveszed te magad giftként amit akar és átküldöd neki. Aztán lehet nem így van, de mi így szoktuk.
Kérdésem lenne: egy havernak szeretnék 8 eurót rátölteni a steam accountjára (õ nem tud neten bankolni), hogy tehetném ezt meg?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

http://www.bundlestars.com/all-bundles/

Igen durva akciók vannak, egyik packban pl. 5$-ért 179€ értékben játékok... És pont ilyenkor nincs pénzem <#falbav>
genndy
Ez igaz, de az saját produktum, szerintem nem számít annyira. Vagy beteszik elsõ napi akció közé a HL2-t is.
Meglátjuk. Szerintem indulni fog.