Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tallóz rá vele a <meghajtód>\<STEAM könyvtárad útvonala>\steamapps\common\<GTA 4 könyvtára> útvonalra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
A steamen vásárolt és telepített GTA 4-hez akarok magyarítást telepíteni de a magyarítás telepítõ nem találja a GTA mappát. Hol találom?
genndy
Akkor most én jövök a kortesbeszéddel, mint ahogy te szoktad a Border2 kapcsán: 😊
Számoljunk: most akcióban (biztos lesz még) 7200 Ft az összes DLC-vel. Ez kb. 300 órát jelent, de 250-et biztosan, EGY karakterrel. 7200/250=~30 Ft/óra. És ha indítasz egy másikat, máris csak 15 Ft/óránál tartunk. Baromira megéri. Fõleg annak, akinek mondjuk már az Oblivion is bejött, és végigtolta azt is DLC-kkel, akár többször is.
És akkor ehhez még hozzájö(het)nek a modok, ami viszont Border2-ben nincs. Vannak új küldetések is, és lesznek is, fõleg ha tényleg lesz Enderal. Az önmagában 100 óra sztem.
De persze, nem kell most megvenni, lesz ez még olcsóbb is, mindenki annyit ad érte amennyit megér neki (ez nem gúnyos mondat!) -75% biztos nem mostanában lesz, szerintem még karácsonykor SE.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, az messze van még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Arra várhatsz még.

75%-ban leárazhatnák.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IMYke2.0.0.0
Elég gyorsan feladtad. <#vigyor2>
[Ráadásul, a Legendary Edition - szerintem + mindig ott az aláírásom elsõ része! - bazi drága még így is.]

Ryder62
Skyrim Legendary Edition bezsákolva. Nálam a Summer Sale véget is ért.<#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Maak
Nezz ra marketen es lodd be az also ar ala picivel, seperc alatt elviszik.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Bastion esetében kis marketing szagot érzek.

Villantottak hogy kártyás majd levették (100% hogy kártyás lesz már)

Most akciós eladások meglodulnak és a kövi kártyás pakkban ott lesz ;-)

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Alice játék alap árát igazán lejjebb vehetnék, 50 eurót picit soknak tartom :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Oké, csak nekem pont most van akcióban a játék, amit kinéztem, késõbb meg nem biztos, hogy lesz, és nem tudom megvenni.
RelakS
mondjuk most nézem, hogy paypal-on nekem a webkártyám van bejegyezve, azon meg nem tartok sokat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mardel
Én múlthéten pénteken utaltam 16:45-kor ezen keresztûl.
1 óra múlva rajta volt a pénz. <#vigyor>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SzirmosSzisza
Uhum, inkább utalok nagyobb vásárok elején.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
fizesshaverrel azonnal ment 😊

Cat 02: mi az, hogy utaltál PayPal-ra? Vagy nem kockáztatsz, hogy összekötöd a PayPal-t a számláddal?

Be van szarva az egész rendszer. Semmi nem mûködik. Summer Sale én így szeretlek.

Várjatok srácok, majd letisztul a roham és utána már lesz lehetõség használni a steamet is normálisan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
hehe, pont ma utaltam PayPal-ra, holnapig remélem meg is jön 😊

nekem is megjelent a játék a libraryban csak nem engedte telepíteni merthogy feldolgozás alatt áll a fizetés, aztán vissza lett az egész

RelakS
az is jó, hogy már sikerült vásárolnom, de mégsem
ráadásul az OTP elõbb küldte a Storno sms-t, mint a vásárlóst 😄

genndy
Szemetek! <#boxer>
<#nevetes2>

nekem is azt írja

DarkSector
STEAM ERROR!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RelakS
Másnak is xaraxik a steam?

Folyton azzal jön, hogy a bank visszadobta a kártyát, pedig van rajta elég lé

wantonly
Lehet, hogy én is, mert holnap 8-16ig áramszünet. Ezek is jókor idõzítik. :S
grebber
Akkor lemaradok a következõrõl 😞

wantonly
Gondolom 8 óránként vált.
kill3r21
Srácok ezt a trading cardokat elszokják vinni a piacon? már 4 napja bennvannak és még 1et sem vittek el, vagy legyek türelmes? 😄
grebber
A következõ szavazás meddig fog tartani? Azt látom,hogy a mostani 4 óra 52 perc még

genndy
Itt is köszi a The Maw-t mooo kollégának!<#worship>
(hehe, még egy kis szójáték is van benne <#wink>)

grebber
Elsõ nap nem kell a pénzem nekik! Igaz ez csak a szokásos indítás!

genndy
Ha jó géped van, szedd le hozzá a HD Pakkot is 😊
(picit már offolunk, ha továbbra is a Skyrim a téma, akkor ajánlom a topikját)

értem akkor ok.. 😊
wantonly
Nem, mert ez nem egyben van, hanem van az alapjáték+DLC-k. Csak a csomag neve a Legendary.
de basszus benne vannak... de akkor mért skyrim kép van a könyvtárban? vagy nem legendary-s skyrim képet kellene mutatnia?
wantonly
Tulajdonságokban megnézted a DLC fülön?
DLC-k nincsenek benne?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Na mire lett jó a mystery card ?Mert elvitték végre 😄

itt valami qvára nem ok... alap skyrimet kaptam a legendary helyett...
grebber
LOL mivel alig vagy szinte nincsenek is Mars War Logs kártyák felrakja 19 euroért a parasztja <#idiota>

Laza
Akciósak azok most is, csak 50%, de így is 10 eur egy ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Én az utolsót megvettem Nuuvemrõl, piszok jó áron (még egy BG-EE is elfért mellé, és így volt annyi mintha Steamen kapott volna -50%-ot), szóval Steam bekaphatja a Dragonbornomat 😄
Szerintem a DLC-k is lesznek most majd akciósan.

na most ott vagyok hogy kiirta hogy váratlan hiba lépet fel a vásárlás során forduljon a támogatáshoz... de mégis ott van a könyvtáramban a játék... ilyenkor mi van?
Laza
De hogy a pofátlanság teteje az tuti, hogy azok a szerencsétlenek, akik megvették megjelenéskor a játékot, azok most annyiért vehetik meg a buzi DLC-ket, mint más az egészet ...... leárazás ide vagy oda, most is 6000+Ft-ot kéne leperkálni a DLC-kért .......... kibaszás.

Remélem a DLC-k lesznek egyszer 75% akcióban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lalakov
Köszönöm, akkor még van 23 órám eldönteni.
kicsit olyan mint a playit az 576 stand nagy akciók és nincsenek felkészülve a rohamra..
genndy
Lehet, de nem biztos. Illetve biztos hogy nem lesz mind. Inkább a legnépszerûbbek szoktak még egyszer, utoljára, de mintha tavaly se lett volna ilyen.

Ryder62
Igen sztem is megéri fõleg a LE. Csak instabil a steam így nemigen lehet vásárolgatni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

teljesen hulla ez igy nem lesz 1szerû-.-
IMYke2.0.0.0
Szokott egy ismétlés lenni, de nem mindenbõl.