Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Úgy tûnik, hiba történt a tranzakció elõkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól." pedig minden ugyaugy van megadva... igaz volt egy formatom az uccsó vásárlásom óta
Más meg 3 at 4 et szerzett ezalatt az idõ alatt hogy csinálják ezt vajh totál lefagyott oldalon keresztül?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Timeo Danaos et dona ferentes."
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Amúgy valamikor volt olyan akció, hogy 10 kívánságlistán levõ játékot meg lehetett nyerni, meg talán a Közösségi jelvényhez is kell.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lépjünk tovább.
Ma vajon indul már a Sale? 😊 Tényleg, miért mond rá mindenki csütörtököt? Hétfõ sokkal logikusabb lenne. Weekend Deal pont lejár, Midweek Madnesst el se kell indítani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A GOTY-ban minden lényeges DLC benne lesz, csak a skinek nem, amik nekem legalábbis nem is hiányoznak.
- Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty
- Mister Torgue’s Campaign Of Carnage
- Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
- Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep
- Ultimate Vault Hunter Upgrade
- Mechromancer Pack
- Psycho Pack
- Creature Slaughter Dome
Annyival tud többet a Season Passnél, hogy a Mechromancer-t és a Psycho-t is beletették, ami most 20 euro, ha jol írom fejbõl. A custom skinek és egyebek nincsenek benne, bár az sokaknak nem is lényeg.
Sok sikert, remélem sikerül eladnod.
Aki pedig komolyabban szeretne vele játszani, annak én jobban ajánlanám Season Pass-el együtt a játékot, mivel olcsóbb egyben, mintha késõbb az alapjátékra veszi valaki a DLC-ket.
Érzed a különbséget? Csupán elolvastam amit írtál és a magyar nyelv ismeretében ez érzõdött. Ahogy nézem egyébként genndy kollégának is hasonlóan hatott, de most már tényleg lépjünk túl ezen, félreértés történt, te nem úgy akartad írni, vagy én nem tudok magyarul -> lépjünk tovább végre 😊
1. Sok szerencsét kívántam az eladáshoz
2. sortörés után pedig hozzáfûztem azt, amit minden józan gondolkodású ember tenne ilyenkor.
Hol a francban írtam azt, hogy csak a hülyék veszik tõled a kulcsot?!
Mi ez, ha nem fórumos üldözési mánia a részedrõl ember?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis, okos ember éppenséggel inkább megveszi magának a pakkot.
Csak Season Pass-szal rendelkezõ embert külön megnéznék magamnak..."
hát ha ebben szerinted nincs némi gúny meg piszkálódás akkor érdekes egy felfogásod van 😊
de ezen ne vesszünk össze, elhiszem, hogy nincs és akkor ne legyen ebbõl flame 😊 egyikünk sem 15 már, nincs idõm ilyesmire 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet arra alapozni, hogy nem fogjak learazni.
Lehet learazzak es direkt a season passbol hianyzo DLC-ket meg nem.
Másfél hónapja én is megvettem volna magában, hiszen akkor így is csak az alapjátékot vettem. Most gondolkodom csak az SP-n.
Talan summer sale-re bedobjak egy -50% vagy -66%-os akcioban.
Ugyanis, okos ember éppenséggel inkább megveszi magának a pakkot.
Csak Season Pass-szal rendelkezõ embert külön megnéznék magamnak...