Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok sikerált!
lalakov
Úgy már jól hangzik. 😊
Ryder62
De a HL akció ugyan úgy du 4-ig tart.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Csütörtöktõl nagy valószínûséggel SUMMER SALE: Midweek Madness csütörtök 10-kor ér véget.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

már próbáltam már van egy félórája szenvedek vele...
bosco05
ilyet szokott dobni, várj egy percet és próbáld újra elõrõl
üdv.. leszeretnék csapni a Hl episode 1-2 re és ezt dobja a steam.

"Úgy tûnik, hiba történt a tranzakció elõkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól." pedig minden ugyaugy van megadva... igaz volt egy formatom az uccsó vásárlásom óta
RoboKutya78
ez az Anomaly akció a bundle staron kikészített rendesen nagy nehezen szereztem egy kódot akarom beváltani semmi vagy elfogyott vagy befagyott a cucc.
Más meg 3 at 4 et szerzett ezalatt az idõ alatt hogy csinálják ezt vajh totál lefagyott oldalon keresztül?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
Azt nyilatkoztak, hogy a Season pass-al elerheto majd az uj DLC is. Szerintem a GOTY-ban is benne lesz.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

lalakov
Akkor mégsem jön most a GOTY verzió vagy lesz egy full GOTY verzió is?
bosco05
Szívesen, jó játékot 😊
Nagyon szépen köszönöm!

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

genndy
Meg SGifts is színnel jelöli, ha olyanra van gift ami benne van a kívánságlistában. Könnyebb észrevenni.

Én kifejezetten hasznosnak találom olyan játékok esetében amit érdekesnek találok és ha tényleg úgy van hogy nagyon olcsón adják akkor jó róluk egy lista. Steam meg ugye azonnal szól ha valamelyik le van akciózva.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rapid81
Ez nagyon korrekt. Pont, ami kell, se több, se kevesebb. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nézem steam-en a demók listáját...Castlevania - Lords of Shadow demó, á mondom király gyerünk letölteni, katt....nem, mégsem töltöm le, nincs demó egyelõre 😞

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Mardel
Na akkor USA-ban már Summer Sale van. <#vigyor>

Botond
Civ kieg USA július 9, Európa július 11...
SzirmosSzisza
Gazdag ismerõsök megveszik neki ami kell <#idiota>

Amúgy valamikor volt olyan akció, hogy 10 kívánságlistán levõ játékot meg lehetett nyerni, meg talán a Közösségi jelvényhez is kell.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bosco05
Amúgy ennyi volt, vége is a BL2+SP akciónak, most már 60 euró
hello,ennek a steam kívánságlistának van bármi értelme?
bosco05
Lépj már tovább ezen kérlek 😊
Mardel
Pl. Killing floor akcio julius 11-en jar le, az uj CIV V DLC julius 11-en jelenik meg, stb.

genndy
Hülyézés nem volt benne, de tényleg simán gúnyosnak lehetett értelmezni a hsz-edet, még ha nem is volt ilyen szándékod.
Lépjünk tovább.

Ma vajon indul már a Sale? 😊 Tényleg, miért mond rá mindenki csütörtököt? Hétfõ sokkal logikusabb lenne. Weekend Deal pont lejár, Midweek Madnesst el se kell indítani.

IMYke2.0.0.0
Megint megmagyarázod azt, amit én gondoltam. Hihetetlen vagy...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bosco05
Igazad van 😊 Slaughter Dome sincs SP-ben.
lalakov
Majdnem tökéletes. 😊 A Season Passban nincs még benne a Creature Slaughter Dome sem. ;-)
A GOTY-ban minden lényeges DLC benne lesz, csak a skinek nem, amik nekem legalábbis nem is hiányoznak.
bosco05
Borderlands 2 GOTY *
bosco05
Közben utánajártam a Borderlands 2 nem tartalmazza az összes DLC-t, ezek vannak benne:

- Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty
- Mister Torgue’s Campaign Of Carnage
- Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
- Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep
- Ultimate Vault Hunter Upgrade
- Mechromancer Pack
- Psycho Pack
- Creature Slaughter Dome

Annyival tud többet a Season Passnél, hogy a Mechromancer-t és a Psycho-t is beletették, ami most 20 euro, ha jol írom fejbõl. A custom skinek és egyebek nincsenek benne, bár az sokaknak nem is lényeg.
bosco05
Lehet, hogy nem így akartad megfogalmazni, de így sikerült, az "ugyanis" szóval ugyanis (hehe) összekötötted a két mondandódat, ami így kellõképp ironikus hangvételûként érzékelhetõ olvasás közben. Az pedig, hogy az "okos ember inkább megveszi magának a pakkot" azt jelenti magyarul, hogy csak a hülyék nem veszik meg egyben, tehát ez csupán a magyar nyelv ismerete részemrõl, semmi kiforgatás 😊 Ha kívánod leírom úgy, amit akartál írni, hogy nincs benne irónia, se semmi, íme:

Sok sikert, remélem sikerül eladnod.

Aki pedig komolyabban szeretne vele játszani, annak én jobban ajánlanám Season Pass-el együtt a játékot, mivel olcsóbb egyben, mintha késõbb az alapjátékra veszi valaki a DLC-ket.

Érzed a különbséget? Csupán elolvastam amit írtál és a magyar nyelv ismeretében ez érzõdött. Ahogy nézem egyébként genndy kollégának is hasonlóan hatott, de most már tényleg lépjünk túl ezen, félreértés történt, te nem úgy akartad írni, vagy én nem tudok magyarul -> lépjünk tovább végre 😊
IMYke2.0.0.0
Hihetetlenül ki tudod forgatni magadnak azt, amit látni szeretnél a monitorod mögül...

1. Sok szerencsét kívántam az eladáshoz
2. sortörés után pedig hozzáfûztem azt, amit minden józan gondolkodású ember tenne ilyenkor.

Hol a francban írtam azt, hogy csak a hülyék veszik tõled a kulcsot?!

Mi ez, ha nem fórumos üldözési mánia a részedrõl ember?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bosco05
Nekem sincs, de a hsz-edben tudlajdonképp kijelentetted, hogy okos ember inkább nem veszi meg, tehát csak hülyék fogják megvenni tõlem az alapgémet, majd ezt megelõzõen mindehhez a gondolathoz sok sikert kívántál nekem, majd közlöd velem, hogy ha így veszem le a dolgot (ahogy tulajdonképpen te megírtad) akkor üldözési mániám van (tehát még el is viszed személyeskedésbe az egészet), mindezek után pedig még te vagy az a nagy lelkû arc akinek nincs kedve velem beszélgetni errõl 😄 Vagy egy forma hallod-e 😄 De tényleg hagyjuk, beszéljünk inkább arról mi zajlik steamen 😊 Pl én a GOTY packos linkre akárhogy kattintok hatalmas errort kapok a pofámba az oldaltól.
IMYke2.0.0.0
Tényleg üldözési mániád van. A továbbiakban nincs kedvem veled errõl beszélgetni.

bosco05
"Sok sikert!

Ugyanis, okos ember éppenséggel inkább megveszi magának a pakkot.
Csak Season Pass-szal rendelkezõ embert külön megnéznék magamnak..."

hát ha ebben szerinted nincs némi gúny meg piszkálódás akkor érdekes egy felfogásod van 😊

de ezen ne vesszünk össze, elhiszem, hogy nincs és akkor ne legyen ebbõl flame 😊 egyikünk sem 15 már, nincs idõm ilyesmire 😊
IMYke2.0.0.0
Akkor meg ne vagdalkozz magad körül, és ne láss semmit olyasmit mások üzeneteibe, ami nincs is ott...

bosco05
Nincs is 😊
bosco05
Persze, hogy lesz, én is úgy vettem meg, pedig én imádtam az egyet is és az is megvan eredetiben. A kettõbõl azért vettem csak alapgémet, hogy megnézzem elrontották-e, fut e még a gépemen egyáltalán stb stb... Most hogy már majdnem kétszer kivittem és nem volt gond beruháztam Season Packre, bár ott inkább tartok az FPS droptól 😞
IMYke2.0.0.0
Ne legyen üldözési mániád.

bosco05
Nem téged zavart hanem fordító Imit 😊 . Kicsit úgy éreztem, hogy le vagyok oltva amiért van pofám egyharmad áron hirdetni az alapjátékot a Steamhez képest 😄
genndy
Nem baj, csak nem akarják elhinni hogy létezik ember aki SP nélkül megvenné. Pedig biztos lesz.

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emeld ki hogy engem hol zavart hogy eladnad a kulcsot.

bosco05
Azt ugye tudod hogy a gamereknek jó ha 10%-a figyeli mi folyik steamen kívül 😊 Ráadásul nem mindenki szerelmes a játékba, tehát aki csak kipróbálná valszleg jobban jár azzal, ha lealkudja nálam 2500 Ft-ra az alapgémet és meglesi mi ez, mintha 4500 Ft-ért megveszi Season Pass-estõl, nem beszélve arról , hogy ez a héten van jó esetben, aki jövõ héten eszmél annak 30+30 tehát 60 eurós a buli 😊 Vagy vár ameddig valahol újra leárazzák. Nem értem miért baj, ha el akarom adni a kulcsomat.
Mardel
Mar a -75%-ot is megkapta, most vetted GMG-rol.
Nem lehet arra alapozni, hogy nem fogjak learazni.
Lehet learazzak es direkt a season passbol hianyzo DLC-ket meg nem.

bosco05
mire bl 2 -66%-os lett több mint fél évet vártunk haverral, nem hiszem, hogy most két hét alatt bekúrják, de aztán ki tudja. Szerintem 3000 Ft-ért bõven megéri egy 30 eurós gémet megvenni tõlem, nem érzem hogy átbasznék bárkit is 😊
bosco05
mi sem season passal kezdtünk haverral, van aki csak megnézi, hogy mi ez a gém és nem az összes dlc-vel meg skinnel meg minden szarral teszi ezt 😊
genndy
És ha nem kell neki a SP, hanem (egyelõre) csak az alapjáték? Bõven jó vétel.
Másfél hónapja én is megvettem volna magában, hiszen akkor így is csak az alapjátékot vettem. Most gondolkodom csak az SP-n.

Mardel
Steam adatbazisaba mar bekerult a Borderlands 2 GOTY verzio ami az osszes DLC-t tartalmazza szemben a season passal.
Talan summer sale-re bedobjak egy -50% vagy -66%-os akcioban.

IMYke2.0.0.0
Sok sikert!

Ugyanis, okos ember éppenséggel inkább megveszi magának a pakkot.
Csak Season Pass-szal rendelkezõ embert külön megnéznék magamnak...