Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Van két számomra felesleges játékom:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lalakov
Használja valaki az Androidos Steamgifts alkalmazást? Kettõ van belõle, nem tudok választani.
bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jetblack
csak ugye az nem kedveli valamiert a gepem szoval maradok a lemezes verzional 😛

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Amugy en a Stalker C.O.P eseteben toltam mar vagy kb 300-400 orat aztan megvettem a steam-es verziot is

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mardel
Én se tudok semmit sem venni.

"Úgy tûnik, hiba történt a tranzakció elõkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."

"Timeo Danaos et dona ferentes."

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem rossz teljesítmény - de, ahogy a srácok írták: ez múlti játék.
Bad Company 2-ben én is eltöltöttem ~892 órát - s mivel otthon WRZ-ben a Single megvolt már , ez a játékidõ teljes mértékben multis élmény.

S ezzel az óraszámmal sereghajtó vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Köszi mindkét felajánlást.<#vigyor2><#worship>
genndy
Summer Sale alkalmából tartsunk egy kis RPG-hétvégét!:

SG.hu tagoknak. Vasárnap este 8-ig. Sok szerencsét!

SG.hu tagoknak. Vasárnap este 8-ig. Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

jetblack
arrol linkelt be valaki egy multis videot amiben limuzinnal baromkodik ? Amugy a Dishonored megeri azt amennyiert most vesztegetik ?

SzirmosSzisza
Micsoda meglepetés Just Cause 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A steamnek úgy látszik nem kell a pénzem idén nyáron😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SzirmosSzisza
Multiban ez természetes 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
De ez multi, az meg a F3-ban nincs.

jetblack
Akkor erre mit mondasz nekem ?

Counter-Strike
4.0 óra az elmúlt két hétben / 1,415 óra a nyilvántartásban

Es ez 100%-ban jatekkal eltoltott ido <#nevetes1>

Szabi
megint behalt a steam -.-

"Nulla tenaci invia est via"

mooo
Biztos lehet,úgy értettem,hogy ehhez már tényleg hardcore rajongónak kell lenni.
Pedig én is imádom,de 800 órát nem bírnék benne eltölteni.
genndy
Hardcore moddal simán lehet. Nincs fast travel, kell enni, inni, aludni, stb.

mooo
Én egy 200 órát biztos beletoltam...Egyszer még virágboltival,aztán eredetivel minden achit kimaxolva.
De ez a 800 óra eléggé meredek...
IMYke2.0.0.0
845 órányi Fallout 3?
Én is imádtam, de ennyit nem tudtam volna játszani vele...

Ugye, te nem vagy tirekszi, aki elindítja a Left 4 Dead-et hétfõn és vasárnap este lép ki belõle, miközben minden mást csinál?

SzirmosSzisza
Fortix 2 csak 1 euró, meg elvileg lesz majd hozzá kártya is.

wesker24
Csak kb már a kártyák lószart sem érnek !
Ryder62
De, össz. játékidõ. <#idiota>

Amúgy végre a skyrim is karis lett, csak kisírta magának a nép.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

fery02
Azok a 3 jegyû számok ugye nem az általad eltöltött játékórák az adott játékokhoz? Valami más akar az lenni ugye? <#buck>

Amúgy Steam keresõben nektek kidobja a kalandjáték féle, epizódos Walking Dead játékot?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

1 hét
grebber
Mennyi idõ telt el?

Next PC upgrade: 2022

Amúgy Steamgifts-en az egyik csávó aki megnyerte a Grotesque Tactics: Evil Heroes ajándékom még mindig nem látom az accján a játékot, sztem tuti lepasszolta valakinek. Mindenesetre már 2x reportoltam a csávót de még mindig nem kapott semmit sem.
Egyébként van két darab Anomaly: Warzone Earth kulcsom amit cserélnék. Bármi jöhet ami nincs meg az accomon.
Asszem ennyire futotta a Summer Sale-ból, aki nevezne rá annak sok sikert 😊

Ryder62
Drága, de piszok sok játékidõ van/lesz benne. Modokkal meg hajaj...

Egyszer a skyrim is bekerül közéjük:

<#lookaround>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SzirmosSzisza
<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Benya Cool - 2013. április 24. - 1.0.6. verzió
support
az 1 * nem az app miatt van,ami szerintem nagyon jó , hanem azért mert a valve nál egy email cím létrehozásához hülyék de egy ilyen appot tudnak csinálni . a steam support szar, emailezni meg nem lehet velük. üzenem nekik, hogy basszák meg magukat, nyissanak egy email címet ,és a saját hibáikat ne fogják a gmailre,a vírusírtó hibáira és a games for windowsra!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy Google-felhasználó - 2012. november 18. - Galaxy S Plus 1.0.6. verzióval
Szar
Mi a retkes faszert nem enged belepni??!? Steaguard. Ok. De jol irom be a kibaszott felhasznalonevet, jelszot es a fasszopo emailben elkuldott azonositot is....

Azt a játékot többször láttam leárazva mint teljes áron.

Maak
66% volt, en is 75-re varok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jim Morrison
#18616 : az tegnap volt -75% on nem? Egyébként az havonta le van árazva, én is occón vettem meg 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Walletrõl persze, de én most akartam Walletre pénzt rakni! 😄

szerk.: fene se érti, kliensben sincs ott

IMYke2.0.0.0
Én az elõbb vettem meg Wallet terhére a Bastiont... nem kellett semmit sem kitöltenem, ott voltak az adataim.

SzirmosSzisza
A Steam nem jegyezte meg eddig a vásárlási adatokat? Francnak sincs kedve újra begépelni a címet meg mindent :/

AnuluWork
Naná, hogy amikor vége lett, azonnal tudtam más vásárolni.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jó-jó! A Skyrim lenne az a bizonyos kivétel! 😊
TF2-vel egy percet sem játszottam még. Akkor talán azt meglesem.
RatBaG
micsoda buziság, hogy még nem járt le az elõzõ flash sale, de már nem lehet szavazni...
mondjuk én vagyok a barom, hajnal háromkor simán szavazhattam volna, de totál kiment a fejembõl <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Aztán most már nem is akciós ...

AnuluWork
Akkor nem vagyok egyedül. Mi van itt? Euro Truck Simulator 2t akartam beszerezni, tegnap melóztam, most szúrtam ki, de nem hagyott vásárolni ...

AnuluWork
Ne haragudjatok már, de tudtatok ma fizetni a bankkártyával a steamen játékért? Ua kártyával csináltam, mint eddig, de nem fogadta el 1x sem ... Ilyen még nem fordult velem elõ 1x sem 2000 óta, úgyhogy nem kicsit vagyok ideges a nyári leértékelések kapcsán. Pénz van rajta elég. Ezért is nem értem. A kártya OTP/Mastercard.

SzirmosSzisza
Team Fortress 2 ingyenes és rengetegen játszanak még vele. Én személy szerint CS:GO-ra várok, hogy -75%-ban legyen és instant vétel lesz. Just Cause 2 is olcsó szokott lenni és elég jó játék, bár multi az még béta fázisban van csak (kb havonta lehet tesztelni)

genndy
Akkor Skyrim kilõve. SR3 szerintem még megy.
Border 1-2.
TF2 <#idiota>

Sir Quno Jedi
Skyrimban online játékosok?!?!?!?!??!? <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teljesen bele vagyok zavarodba ebbe a nagy Sale-be. MW2, L4D2 és Civ V van egyelõre a gépemen (steam alatt), de most szemezek a Saints Row 3, Skyrim és egyéb játékokkal is.

Szerintetek mit érdemes venni, avagy TI mire költöttétek/költitek a pénzeteket? Értelemszerûen olyat szeretnék választani, ahol nagy eséllyel találok még online játékosokat.
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Köszi szépen, sikerült.