Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Úgy tûnik, hiba történt a tranzakció elõkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bad Company 2-ben
S ezzel az óraszámmal sereghajtó vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Counter-Strike
4.0 óra az elmúlt két hétben / 1,415 óra a nyilvántartásban
Es ez 100%-ban jatekkal eltoltott ido <#nevetes1>#nevetes1>
Pedig én is imádom,de 800 órát nem bírnék benne eltölteni.
De ez a 800 óra eléggé meredek...
Én is imádtam, de ennyit nem tudtam volna játszani vele...
Ugye, te nem vagy tirekszi, aki elindítja a Left 4 Dead-et hétfõn és vasárnap este lép ki belõle, miközben minden mást csinál?
Amúgy végre a skyrim is karis lett, csak kisírta magának a nép.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Amúgy Steam keresõben nektek kidobja a kalandjáték féle, epizódos Walking Dead játékot?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egyszer a skyrim is bekerül közéjük:
<#lookaround>#lookaround>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Benya Cool - 2013. április 24. - 1.0.6. verzió
support
az 1 * nem az app miatt van,ami szerintem nagyon jó , hanem azért mert a valve nál egy email cím létrehozásához hülyék de egy ilyen appot tudnak csinálni . a steam support szar, emailezni meg nem lehet velük. üzenem nekik, hogy basszák meg magukat, nyissanak egy email címet ,és a saját hibáikat ne fogják a gmailre,a vírusírtó hibáira és a games for windowsra!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy Google-felhasználó - 2012. november 18. - Galaxy S Plus 1.0.6. verzióval
Szar
Mi a retkes faszert nem enged belepni??!? Steaguard. Ok. De jol irom be a kibaszott felhasznalonevet, jelszot es a fasszopo emailben elkuldott azonositot is....
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk.: fene se érti, kliensben sincs ott
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
TF2-vel egy percet sem játszottam még. Akkor talán azt meglesem.
mondjuk én vagyok a barom, hajnal háromkor simán szavazhattam volna, de totál kiment a fejembõl <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
Border 1-2.
TF2 <#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintetek mit érdemes venni, avagy TI mire költöttétek/költitek a pénzeteket? Értelemszerûen olyat szeretnék választani, ahol nagy eséllyel találok még online játékosokat.