34737
  • lalakov
    Nem ad nálam sem. És a Piac is bug-os.
  • RatBaG #33491
    Másnál sem akarja a queue adni a 3 kártyát?
  • vizes
    Azért, várd ki a végét!
    Nekem 33 napja nem jelent meg a számlámon.
    Bár a Steam e-mailban közölte, hogy minden oké, 14 nap.
    Érdeklődésemre korrekt választ kaptam: úgy refoundoltak, hogy a bankom még nem utalta oda a pénzt, azaz nincs mit visszaküldeni.
    Így most a banknál parkol.
    Azt mondták, hogy nem az első eset, előfordult már ilyen.

Itt a levelük is:

Helló!

Úgy tűnik, visszatérítési kérelmed még azelőtt jóvá lett hagyva, hogy bankod pénzt küldött volna a Steamnek. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás valójában vissza lett vonva, a bankod pedig még mindig visszatartja az összeget.

Sok esetben akár 30 napba is telhet, míg a bank megbizonyosodik arról, hogy a Steam nem is kapta meg az összeget. Amikor megbizonyosodnak erről, fel fogják oldani a zárolást, és eltávolítják a terhelést a bankszámládról.

Ha a terhelés 30 nap után sem lett eltávolítva, lépj kapcsolatba bankoddal, és kérd meg őket, hogy oldják fel az összeget.

Nyugodtan mutasd meg nekik a beszélgetésünket, hogy igazold, a Steam nem terhelte rád a vásárlás összegét.

Thanks for using Steam
    Nick
    Utoljára szerkesztette: vizes, 2019.01.01. 17:11:29
  • twinr
    köszönöm! :)
  • Ironman2
    1 órát kellett csak várnom az elbirálásra,és 14 napon belül utalják vissza a pénzt,most irták!

Megválaszoltam magamnak!
  • Ironman2
    https://help.steampowered.com/hu/

menj a vásárlások menüre,majd jelöld ki a játékot amit vissza akarsz térittetni,a többi menü már egyértelmü

most refundoltam én is,kaptam emailt,de kb mennyit kell várni,mig jóváhagyják a kérelmem? (azt meg én nem tudom)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.01. 12:13:41
  • twinr
    Üdv. Láma kérdés, de hogyan kell vissza kérnem a pénzt, ha mégse kell egy játék? Régen ez ment simán, de most mintha valamit változtattak volna a dolgon.. vagy csak én bénázom el... 45 percet játszottam vele.
    Köszi!
  • RelakS
    Azóta már sikerült bejelentkeznem (12:42-kor), nem tudom, mi a fene volt vele. A fura az volt, hogy böngészőből meg működött rendesen, csak ugye azt a játékok letojják.
  • Atisz #33484
    Igen, ha valamit vásárolsz a piacon, annak van egy lefutási ideje (1 hét ha jól tudom). Ha az így kirakott jelvény profilképét lebontod, akkor másik csomag jön létre, amit csak felhasználással, vagy cserével tudsz egyberakni. Máskülönben végig 2-3-4... -rengeteg kupacod lesz, dátumoktól függően...
  • bootsector
    Nekem se tud, behalt az egész.
  • RelakS
    Steam hálózatnak szevasz, vagy csak az enyém nem hajlandó csatlakozni?
  • Carmang
    Nekem ilyen még nem történt, hogy külön kupacokat képezne a lebontott cuccokból. Normális az, hogy neked többe gyűjti?
  • RoboKutya78
    addig amíg kétlépcsős bejelentkezésed van guárd segítségével elvileg nem kéne félnünk :)
    A gyémánt cserét meg meg tudom oldani mert van plusz 2 fiókom a fő fiókon kívül:)
  • Laca54321
    Már engem is :)
    de ilyet még sose csinált sőt azt írta már be vagyok lépve már azt hittem valaki meghekkelte
    le futtattam a vírus irtot, de semmit nem talált
  • Papa01 #33478
    Szia!
    Nem kell aggódnod, többeknek is volt ilyen gondja.. engem most már beengedett. :)
  • Laca54321
    Sziasztok!

Olyan problémám lépett fel, hogy se steames felületen nem tudok be jelentkezni se a webes, de még csak fel se ajánlja, hogy mailtben küldi a belépéshez a kódot
    Annyi, hogy valamit ma mahinált a digi, de még csak offline se enged be.
    Aggódnom kell? Történhetett valami gáz?
    Esetleg mi lehet a megoldás?
    Köszi
  • Atisz #33476
    Passz, én ezért nem bontok le semmit, amin még nem járt le a "várakozási idő".
  • Kissssss0 #33475
    ha jól tudom akkor még mindig csak cserével lehet összevonni kettő vagy több kavics kupacot :/
  • RoboKutya78
    Srácok van rajtam kívül megszállott drágakő mahinátor?
    Ha igen adjatok arra választ hogy a drágaköveket 2. fél kizárása mellett hogyan tudom összeadni?
    tehát van egy régebbi készletem 500 darab kavics és van egy újabb 500 darabos kavicshalmom ugye 1000 darab egy zsacsi
    ami megvan viszont nem hajlandó elkészíteni nekem a zsákot mert nincs egy kupacban 1000 darab kavicsom.
    és ezt eddig én csak úgy tudtam összevonni ha másik fióktársnak átpasszolom az egész készletet nála ekkor megjelenik egészben a két csomag és így már csomagolható.Viszont megvan a rizikó hogy nem kapom vissza a csomagot.Na ezért vannak dupla fióktulajdonosok.
    Ötlet?
  • PiszkosFred
    Hiusag? Unalom? Sajat maga altal kituzott cel? 15 perc hirnev? Valassz! :)
  • Dzsini
    Miért pont a Steam lenne kivétel azon dolgok közül, ahol valaki első akar lenni?
  • Carmang
    Mármint, hogy miért akar valaki első lenni a Steam-en? Fogalmam sincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Miért akar valaki első lenni?...
  • Carmang
    És ez miért is volt jó neki? Nem fejti ki rendesen a cikk...
  • bajgunar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi. Amikor jó... De a steam szero kissé halott volt, s nem akart jönni kód sms-ben, hogy helyretegyem a guard-ot. Írta is, hogy lassú a kapcsolat. Aztán letiltott kis ideig, mert sokat próbáltam.
    Frissült telón a droid,s kifingott guard. Hiába nyomtam, hogy nem férek hozzá, azt írja, h küldi sms-ben a kódot. Hát nem küldte...
    Írtam supportnak. Kivették sms-t, mail-en kapom. Vagyis kaptam... Kinyomtam mindenféle guard-ot, nem szívok én vele többet.
  • Scooter
    Ez, hogy a "napi ajánlatok visszatérnek" csak kamu volt. Sehol semmi.
  • Ainz
    Ez a steam desktop authenticator mennyire biztonságos?
  • Scooter
    Másnak is ilyen retek szar ez steam chat? Minden alkalommal odabassza a steam ablak közepére, amikor mindig az asztal jobb szélére húzom. Mi a faszé nem tudja megjegyezni, hogy utoljára hol volt? A másik, hogy mi az, hogy a chat-be "bejelentkezés"? A régi ablaknál nem kellett bejelentkeznie és fel se jött magától, hanem amikor a steam ablak jobb sarkában a "barátok és csevegésre" kattintottam simán bejött, mindenféle bejelentkezés nélkül és mindig ott volt ahol utoljára hagytam. Egy fostalicska ez az egész új.
  • Scooter
    Az 50-es szint a lószar. Én most vagyok 128-as szintű. Ilyen szinten azért sűrűbben esik.
  • 3Error #33463
    Könnyen. Pénz kell hozzá. Ez a figura sincs rendben...
  • Jim Morrison
    mi a baj a kód sms kiküldéssel?
  • Papa01 #33461
    Ok, persze, de még úgy is.. :)
  • IMYke2.0.0.0
    A mobil appok korában nem kell mindig a gépe előtt ülnie.
  • Papa01 #33459
    Ja, erre gondoltál, értem. :) De időben is lehetetlen ( mindig a gép előtt ül? :) ) küldetés ilyen magas szintre eljutni, nem? És ez csak 1 kitűző... Nem tudom, mi lehet a trükk.. :))
  • IMYke2.0.0.0
    Azt nem tudom, de az elképzelhetőbb, hogy csere-berélt velük --- s nyilván, neki is van pár kontója.
  • Papa01 #33457
    Ezt hogy érted? Egy acc. alá többen is farmolhatnak? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyára lengyel csoporttársai nyomatják.
  • Papa01 #33455
    Wow, EZ hogyan lehetséges? :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.12.24. 08:40:52
  • Atisz #33454
    Neked is!
  • bajgunar
    Halott az egész steam.
    Ráadásul én meg benyaltam teló frissítés miatt. Guard se megy. Ergo nem kapok kódot. LoL.
    Se visszaállítást, se sms-t, semmi. PFf. Faja ez a Guard, ha jó! De jó nagy sz*pó, ha pl behal telód... Mire visszacsinálod...
    Már írtam supportnak. Ha! visszakapom fiókom asszem a guardot egy életre elfelejtem.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2018.12.23. 23:14:01