Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Engem inkább az zavar, hogy tegnap 48 kártya után esett végre az az egyedüli, ami hiányzott és ki tudtam rakni egy badge-et, majd a reset után esett még egy és a lvl 2 is meg lett. De még mindig van egy csomó egyéb kártyám és megint csak az az egy (a 7-es) hiányzik. 😊
Egy 99%-ig megbízható módszer a napi 3 kártyára, ha állandóan "failed to load queue" hibaüzenetek érkeznek terhelt időszakban (hátha valaki még nem ismerte):
1. Lépj a Store főoldalra, kérj egy új discovery queue-t.
2. Ha a fenti hiba jön, ne csinálj semmit! Ne kattints újra sehová, várj kb. 4-5 percet (másik ablakban böngéssz, játssz, főzz egy teát/kávét, kajálj, akármi), majd térj vissza a Store főoldalra. Az esetek 99%-ban ott lesz az elkezdhető, kész queue. Ennek oka, hogy mikor kérsz egy újat, bekerülsz egy sor végére. Ha sokan vannak előtted, a callback-re váró folyamat kifut a várakozási időből és hibát kapsz. Ettől még a sorban maradsz és egyszercsak el fog készülni. Viszont ha újra a kérelemre kattintasz, megint a sor végére kerülsz és a korábbi pozíciód törlődik.
3. Ha "Unable to save your preferences", vagy valami ilyesmi hiba jön felbukkanó kis ablakban, akkor 1. pont.
Egyébként vettetek valamit az akció alatt? Én biztosan kihagyom, ilyen euro árfolyam mellett már nem éri meg nekem. Kivárom, hátha egyszer bekerülnek valami bundle-ba, vagy kijön havi Humble-ban. Amúgy is van rengeteg, amit még ki sem próbáltam, csak ott van a könyvtáramban.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
viszont ma megint elfelejtettem kártyákat gyűjteni, fákjeee 😄
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.06.28. 09:19:18
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vásárláshoz, ha máshol jelentkeznél be, stb. mindig kérni fogja.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mondjuk a fő fiókomon kívül van egy másik fiókom amivel megosztottam a fő fiókom játékait és ha a második fiókomat tovább osztom egy harmadik fiókkal az a fiók látni fogja a fő fiókomat is vagy csak azt a fiókot amit megosztottam?
tehát a kérdés fiókhalmozási lánc van e? 😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.06.27. 13:29:10
Az ufós játékban meg nem kell klikkelgetni, elég csak az 1-es gombon rajtatartani az ujjad, így a sima "köpködéssel" az ellenfelek jelentős része könnyen elintézhető (de egyébként a háttérben is lehet futtatni, úgy hogy nem csinálsz semmit, úgy is kapsz pontot).
Nálam megy 24/7 a tamper, néha kártyát is dob. <#idiota>#idiota> (még most mondom, akinek nem tetszik, hogy kihasználom az "időpocsékolás elleni dolgokat", az tartsa a véleményét magában... köszönöm)
BTW, dobj egy friend req-et, szívesen adok/cserélek kártyát. <#wink>#wink>
(és mind el lesz fogadva, csak elég random tudom csekkolni)
úgy lehet megoldani ha keresdni akarsz vmit,h a kereső mező mellett a nagyítóra klikk,bejön a lista,utána kereső mezőbe beírni a játék nevet és enter,megint bejön a lista és itt már látható lesz a "keresett" játék a listában.
ilyen 1xerű sales alatt keresni 😊)üdv.
Végre találok egy HIGH fenyegetettségű kockát, erre ... sikerült 1500 pontot beszednem. 15000 kell még a 6. szinthez. Ezt inkább húzzák a script kiddik pöthsére.
Kártyacserében érdekelt valaki, hogy legalább ennyi haszon legyen belőle? 1-4-8-10 hiányzik, 2-2-3-7-9 közül tudok ajánlani.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2018.06.24. 14:55:37
steam keresőbe ha beírok egy játék nevet,semmit nem dob fel.sales miatt lehet?másnál is ez van?thx.üdv.
Ma játszottam először az ufós játékkal. Nekem már a kezdéskor dobott három cuccot, két kártyát, meg valami kis ikont.
2: igen, minden nap 3 kártya jön abból is, hogy a "hülye ufoval" megcsinálsz 3 pályát (mindegy melyiket, mindegy milyen sikerrel), és 3 a listákból
Két kérdésem lenne. Egyik, hogy valaki meg tudja-e nézni mi a jelenleg legolcsóbb steamen vásárolható játék? Már megint lejár a piacolásom, venni kell valamit. A másik, hogy a mostani sale alatt ezzel a hülye ufo-s játékkal lehet kártyákat szerezni, nem a szokásos módon, hogy végignézem a listát? Köszönöm
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/