Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Eddig lehetett gy paypal-el fizetni hogy nem használja a fel a steam-es pénztárcából a pénzt,
Már nem lehet csak paypal-el fizetni?
A tárcában maradjon meg a pénz.

RoboKutya78
srácok egy kis segítséget kérek
a steam aplikáció ilyen üzeneteket dobál nékem
mit kéne ellenőriznem??
Vagy elavult lenne az aplkációm és gondja van?
be van állítva hogy üzenjen ha egy kivlistás cuccom akciós és ezt az ablakot kapom tölle

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.09.04. 22:04:05

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Akkor én büszke vagyok magamra, mert ezt a saját erőmből értem el:
Elért szint
9

Főellenség-harcok
0

Szerzett tapasztalat
519,290
Flamer
igen, botozas volt. 😊 csak lattam kommenteket a boss -okrol, hogy csak 1 volt, meg ilyesmi.. 😊

http://loal.atw.hu

Scooter
Gondolom bot programmal? Nem is lehet kérdés. Viszont ha nem, akkor még nálam is betegebbek vannak. <#vigyor1> <#idiota>
Flamer
kicsit keson de,...

mhm. sok boss vot, es hat.. 😊

http://loal.atw.hu

PetruZ
Summer Sale kezdődött a Humble-n és ingyen vihető a 40K: Space Marine.
Scooter

bon
Kár kínlódni vele.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bezsebelve... de nem hiszem hogy valaha is játszani fogok vele.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

RatBaG
IMYke2.0.0.0
Egész pontosan:

"~18000 Ft + utalási teherért 50 játék, JÓTÉKONYSÁGI CÉLZATTAL -- GMG - 50 font.

A bundliban (ABC):
* ADR1FT
* Ballistic Overkill
* Batman: Arkham Asylum
* Beat Cop
* Beyond Eyes
* Biozone
* Bomber Crew
* Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD
* Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition
* Castlevania: Lords of Shadow 2 Digital Bundle
* Crusader Kings II
* Dead Age
* Evil Genius
* F.E.A.R. 3
* Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
* Frozen Synapse Prime
* Human Fall Flat
* Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
* InnerSpace
* Insurgency
* Killing Floor
* LEGO Batman the Videogame
* Magicka (1)
* Manual Samuel
* Metal Gear Rising: Revengeance
* Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
* Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
* Mount and Blade
* Mount and Blade Warband
* Mount and Blade: With Fire and Sword
* Next Up Hero
* Peregrin
* Puzzle Chronicles
* Quarantine
* RAGE (1)
* Rocket Knight
* Serial Cleaner
* Sniper Elite 3
* Stable Orbit
* Super Cloudbuilt
* Teleglitch Die More Edition
* The Black Death
* The Flame in the Flood
* The Little Acre
* This War of Mine
* Tower 57
* Toybox Turbos
* War Tech Fighters
* Warhammer: Vermintide End Times (1)"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
A GMG-n 50 dollárért 50 játékot adnak, és nem mind bundle-szökevény (még), egész komoly nevek is vannak köztük (pl. MGS:V, Rage).
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Péntek este 19-ig!
Scooter
Szombat este 17:00-ig

Scooter
Mivel sikeres volt újra bedobok egyet! <#hawaii>
Scooter
Én nem emiatt tettem vissza. Nekem se több, hanem azért mert nem tetszik az új.
MerlinW
hmm, oké😊

[merlinw.org]

Scooter
<#taps> <#hawaii>
IMYke2.0.0.0
Köszi. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Így tudod visszatenni!

"Ennek módja egy kevésbé ismert megoldás, a Steam asztali parancsikonjával. Jobb klikk a Steam ikonra, és válasszátok a “Tulajdonságok/Properties” lehetőséget. A felugró ablakon egyből az “Parancsikon” fülre dob titeket, és itt az “Cél” ablakba az alábbi parancsokat kell beírni:

-nofriendsui -nochatui

Ezután teljes Steam újraindítás szükséges, és máris visszatértünk a régi, jól megszokott Steam Chathez. Ez a megoldás nem terheli le feleslegesen a CPU-t, nyugodtan várhatjuk a javítást."

Berakod így mögé és alkalmazod:
"C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -nofriendsui -nochatui
IMYke2.0.0.0
Hogy lehet visszatenni?

Scooter
Visszaraktam steam-re a régi chat-et. Fasza! <#vigyor1> Ez az új egy retek. Mindenben szarabb mint a régi fapados kinézetű.
"40%-os CPU teljesítményt köt le az új Steam Chat, a játékosok sorra törlik a frissítést."
Nagyon szép felajánlás, köszönjük! Le is csapnék rá, csak a gyerek mellett nincs időm rá, meghagyom másnak a lehetőséget 😊
IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#worship>

Scooter
Egy kicsi-pici felajánlás! Vasárnap este 20:00-ig!
3Error
Hallod, kaptam 5 VAC-bant, intézd már el légyszi. <#idiota> (lehet, hogy azt hiszik Morrison rokona vagy <#vigyor>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim for president! <#eljen> <#worship>
Jim Morrison
26-án írtam /r/Steam-re, hogyha elmegy a net, akkor a friends ablakot nem lehet bezárni.

Kövi nap jött patch

"Fixed not being able to close the friends list or chat windows when in a disconnected state."

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Dzsini
a kliensben jobb felül klikk a nevedre - fiók részletei
És ott az áruház és vásárláselőzmények között ott van az elmentett PayPal fiók, amit törölhetsz-frissíthetsz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hali, Olyan gondom lenne, hogy a Steam jelenleg nem fogadja el a Paypal fizetést mivel én régebben kint voltam svájcban és a paypal fiók is a szerint lett beállítva. Most a Steam magyarra van állítva és nem fogadja el a Svájci paypal fiókot csak a magyart. Azóta már van magyar Paypal fiókom de nem tudom, hogy hol tudom steamen belül a paypal fiókra vonatkozó adatokat átírni/megváltoztatni.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

PetruZ
Nekem nem jön fel a kliensben, csak ha rákattintok jobb alul. A general settings-ben minden off, kivéve a legalsót (24 órás időjelzés).
RelakS
Start with windows => nincs reklám, csak cset 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JethroHUN
Üdv. Ki lehet valahogy kapcsolni ezt a rohadt barátlista / chatablak hülyeséget amit a legújabb kliens frissítésbe rakta be??? Nem elég hogy a reklám ablak állandóan feljön, most már azt a vackot is külön be kell zárni.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.07.27. 18:11:13

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RatBaG
PetruZ
Mai steamgifts gondolat: miért van az, hogy ha én rakok ki valamit, mindig van egy nyertes, de ha én pályázok valamire, sosem nyerek?... (irónia)
és akkor még ezek akarnak kimenni a gamescom-ra, keménykedni a kártyajátékukkal... <#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.07.26. 09:27:52

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

IMYke2.0.0.0

Atisz
Így van, én is használtam és meglepően jól működik(/ött).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Érdekes, nekem egyikben se működik.
PetruZ
Ez nálam is működik (kliens).
MerlinW
Eddig is volt voip a Steam-ben (6 éve kb), és teljesen rendben van a minőség. Most annyi változott, hogy már csoportosan is lehet, ala Discord.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig működik mind kliensben, mind böngészőben. Direkt kipróbáltam a hsz előtt.

[merlinw.org]

Próbálta már valaki az új chat rendszert audió modban, hogy mennyire használható az elterjedt külső klienses programok mellett vagy azokhoz képest?

3Error
Tökéletes megfogalmazás. <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Arról nem is beszélve, hogy azt én azóta se tudom megemészteni a wishlist-en, hogy CTRL+F-el hiába írok be egy olyan címet amit tudom, hogy rajta van, egyszerűen nem ugrik oda mint régen. Tehát a CTRL+F nem működik. Az meg, hogy beírom ott a jobb oldalon a keresőbe a nevet és azt az egyet kihozza, engem nem boldogít. Épp azt a lényeg, hogy a nagy listámból a hányadik helyen van 952-ből. Tudom, hogy hülyeség, de nálam ez egy mánia volt, hogy éppen hányadik helyre raktam.
PetruZ
Én azon csodálkoztam a legutóbbi "fejlesztésük" kapcsán, hogy ha ránézel egy barátod wishlist-jére, ugyanúgy szűrve látod, mint a sajátodat. És ha átállítod a szűrőket, az globálisan érvényes lesz a sajátodra is. Nem tudom, meddig tartana leprogramozni egy olyan apróságot, hogy szűrőket lehessen elmenteni és betölteni, vagy legalább egy "full view" / "last filter" kapcsolót beépíteni.