34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
JonasSandor #33532 Pantropy ez a játék is elég régi. -
undY1ng #33531 Köszi! -
#33530 Igen. -
undY1ng #33529 Ha nemrég leszedtem a Steam Guard-ot a fiókomról, viszont most újra aktiváltam, akkor ugyanúgy kell várnom 1-2 hetet hogy el tudjak adni cuccokat? -
#33528 Kell hozzá a "Trove" c. játék...
Trove - F2P
Valószínűleg, ha telepíted és indítod a játékot, akkor a fiókodra kerül, és máris kibonthatod a kardokat... -
#33527 Kicsomagolta már valaki ezt a Trove - Blade of the Celestial Empress tárgyat? -
#33526 https://www.humblebundle.com/store/a-story-about-my-uncle -
#33525 Bocs, de az előzőt már nem tudom szerkeszteni, meg nem is volt több betervezve, de találtam még.
-
-
#33523 Igen, írj rám egy mailcímet, ahová giftelhetem. -
Anonymusxx #33522 Van valakinek egy felesleges observer a humble monthlyból? -
#33521 Tudtommal: nincs -
#33520 Srácok fényképfeltöltési kérdésem lenne:
Játszom egy úgynevezett Kerbal Space Program játékkal és a játékot kénytelen vagyok a steamtől külön elkülönítve használni a frissítéseik miatt így az a probléma áll fel hogy ha fotót készítek a játékból azt nem a steamen keresztül teszem és így a steam nem tudja feltölteni a megfelelő helyre.
Jelenleg csak úgy tudnám feltölteni a képeimet pár száz darabot hogy ha steamen elindítom a játékot elsütök pár fényképet a steamen de nem töltöm fel hanem szerkesztőben átmásolom rájuk a régi fényképeket a steam által készített fotóra a miniatűrökre is és csak ezután tudom feltölteni a képeket
Van erre jobb megoldás?
-
#33519 Nekem kb. 90%-ban kér megerősítést. Szerintem totál random módon alkalmazza (állítólag árfüggő, de nem :)) -
#33518 Na, feléledt a raktár, hajrá! -
#33517 Cool.
Küldtem neki ajánlat. Kb mennyi idő alatt kéne, hogy reagáljon?
Lehet, hogy nem fog reagálni? :D
"Items Now Unavailable For Trade"
keh?!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.01.02. 22:10:34 -
#33516 Ezen a linken van egy bot, amivel 1:1-ben lehet cserélni. Most persze ez is baromi lassú, de működik. Én végeztem végre. -
#33515 Az, hogy rohadna meg... -
#33514 Ritka tetű most az Inventory. Így elég érdekes lesz csereajánlatokat tenni :D (kéne két Betterwith Friends két badge-hez) -
#33513 Nekem is. Beléptem, végigmentem egyet és megjött mind az 5. Viszont az inventory átment teljes homokórába...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.02. 21:12:37 -
#33512 Oké, megjött. 1x végigvittem és láss csodát, megkaptam mind a hármat. -
#33511 Én is megkaptam.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2019.01.02. 21:05:49 -
#33510 Te is egyszerre fogod megkapni az utolsó 3 kártyát - valamikor. -
#33509 Ja, közben mindkét hulladékot feltettem...
Meglátjuk.
Ha nem is jön össze, legalább addig sem látom őket az Inventory-ban.
Fel is dobom a takarítós marhaságokat is... -
#33508 Érdekes. Én végigklikkeltem 1 órája többször mint 3 és most azt írja, hogy gyere vissza holnap. Akkor meg még a 3 kártya ott volt, amikor végigkattingattam. Most viszont nem adott semmit. -
#33507 Egesz sale alatt dobtam fel a kartyakat piacra (PC-rol, webes feluletre belepettkent), egyszer sem kert megerositest. -
#33506 "Market listing will be held for: 15 days
You have not been using the Mobile Authenticator for 7 days.
Learn more about how to remove the need for market listing holds."
Sosem használtam.
Szóval, de kéri.
//Szerk.: a Piacon látom, hogy "fenn van"...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.02. 20:52:33 -
#33505 Most dobott egyszerre 3 kártyát, hogy próbaképp befejeztem egy "Discovery Queue"-t.
Előtte már 3-at végigkattintottam (~30-35 perce), és akkor semmi...
De jól tettem, hogy bedaráltam összes kártyát... a mostani sem adott olyat, amivel kijött volt a badge...
-
#33504 Próbáld meg eladni, nekem mostanában csak olyan 25%-nál kért telefonos megerősítést. -
#33503 jó lenne, ha át lehetne alakítani ezeket a szarokat gyámánttá = abból tudnék boost packok készíteni = abból kibontani a kiszemelt játékhoz kártyákat = nekem haszon.
De nem...
Sem a takarítós fasságokat, sem ezeket a májnkráft-like kardokat nem lehet bedarálni.
Persze, a --- nem működő --- Marketplace-re fel lehet dobni, nincs internet okostelefonomon, és semmi kedvem amúgy sem maceráskodni sem telefonnal, sem PC-re mókolással... tök jó volt régen, hogy feldobtam mindenféle app nélkül, eladtam = haszon. -
#33502 Szerintem azért lehet, mert holnap reggel amcsi idő szerint vége a Sale-nek. Nálunk meg este 19-kor. Persze attól még ma este lehetett volna, de úgy rémlik, hogy az utolsó nap előtt már nem szokott lenni. -
Gyuszopapa #33501 OK köszi!
-
#33500 Simán csak egy kevés XP-t adnak. -
#33499 Jaa, hogy a Trove c. játékhoz valók. Akkor kuka. -
Gyuszopapa #33498 Azok mit csinálnak mert nem látok semmit.
-
Kissssss0 #33497 olvasgattam a steames trove topikokat, elvileg kell a játék is(ingyenes) ahhoz hogy ki tudd bontani és akkor tudod csak használni, állítólag valami hátast ad a játékban.
az fix hogy én nem telepítek ilyen minecraft szutykot a gépemre... -
#33496 Persze, azok nálam is működnek. Olyan kardokról van szó, mint a #33438-ban említett. Unpack-olni lehet, jön egy figyelmeztetés, hogy ez az account-omhoz köti a valamit (nem tudni, mit), majd amikor igent választok, hiba és nem történik semmi. -
#33495 Vásároltam és két kártyát is kapnom kellett volna, de azok sem érkeztek meg. Valószínűleg hibásan idő előtt véget ért ez a dolog, bár a sale még fut, vagy valami bug és később majd megérkeznek. -
#33494 Én csak zoknikat, tollakat és ceruzát kaptam, azok mind működtek. -
#33493 Nálam sincs kártya. Kettőn is végigmentem, mindig arra lyukad ki, hogy hátra van még 3 kártya.
Valakinek sikerült már amúgy ezeket a trove sword-okat kibontani (ami a naptárból eshetnek)? Nekem már kettő is van és nem tudok mit kezdeni velük, mindig ismeretlen hibát dobnak.