34737
  • JonasSandor
    Pantropy ez a játék is elég régi.
  • undY1ng #33531
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Igen.
  • undY1ng #33529
    Ha nemrég leszedtem a Steam Guard-ot a fiókomról, viszont most újra aktiváltam, akkor ugyanúgy kell várnom 1-2 hetet hogy el tudjak adni cuccokat?
  • IMYke2.0.0.0
    Kell hozzá a "Trove" c. játék...

Trove - F2P

Valószínűleg, ha telepíted és indítod a játékot, akkor a fiókodra kerül, és máris kibonthatod a kardokat...
  • Scooter
    Kicsomagolta már valaki ezt a Trove - Blade of the Celestial Empress tárgyat?
  • RatBaG #33526
    https://www.humblebundle.com/store/a-story-about-my-uncle
  • Scooter
    Bocs, de az előzőt már nem tudom szerkeszteni, meg nem is volt több betervezve, de találtam még.

• Scooter

• PetruZ
    Igen, írj rám egy mailcímet, ahová giftelhetem.
  • Anonymusxx
    Van valakinek egy felesleges observer a humble monthlyból?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal: nincs
  • RoboKutya78
    Srácok fényképfeltöltési kérdésem lenne:
    Játszom egy úgynevezett Kerbal Space Program játékkal és a játékot kénytelen vagyok a steamtől külön elkülönítve használni a frissítéseik miatt így az a probléma áll fel hogy ha fotót készítek a játékból azt nem a steamen keresztül teszem és így a steam nem tudja feltölteni a megfelelő helyre.
    Jelenleg csak úgy tudnám feltölteni a képeimet pár száz darabot hogy ha steamen elindítom a játékot elsütök pár fényképet a steamen de nem töltöm fel hanem szerkesztőben átmásolom rájuk a régi fényképeket a steam által készített fotóra a miniatűrökre is és csak ezután tudom feltölteni a képeket
    Van erre jobb megoldás?
  • Atisz #33519
    Nekem kb. 90%-ban kér megerősítést. Szerintem totál random módon alkalmazza (állítólag árfüggő, de nem :))
  • RelakS
    Na, feléledt a raktár, hajrá!
  • RelakS
    Cool.

Küldtem neki ajánlat. Kb mennyi idő alatt kéne, hogy reagáljon?

Lehet, hogy nem fog reagálni? :D
    "Items Now Unavailable For Trade"
    keh?!
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.01.02. 22:10:34
  • lalakov
    Ezen a linken van egy bot, amivel 1:1-ben lehet cserélni. Most persze ez is baromi lassú, de működik. Én végeztem végre.
  • Scooter
    Az, hogy rohadna meg...
  • RelakS
    Ritka tetű most az Inventory. Így elég érdekes lesz csereajánlatokat tenni :D (kéne két Betterwith Friends két badge-hez)
  • PetruZ
    Nekem is. Beléptem, végigmentem egyet és megjött mind az 5. Viszont az inventory átment teljes homokórába...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.02. 21:12:37
  • Scooter
    Oké, megjött. 1x végigvittem és láss csodát, megkaptam mind a hármat.
  • lalakov
    Én is megkaptam.
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2019.01.02. 21:05:49
  • IMYke2.0.0.0
    Te is egyszerre fogod megkapni az utolsó 3 kártyát - valamikor.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, közben mindkét hulladékot feltettem...
    Meglátjuk.
    Ha nem is jön össze, legalább addig sem látom őket az Inventory-ban.

Fel is dobom a takarítós marhaságokat is...
  • Scooter
    Érdekes. Én végigklikkeltem 1 órája többször mint 3 és most azt írja, hogy gyere vissza holnap. Akkor meg még a 3 kártya ott volt, amikor végigkattingattam. Most viszont nem adott semmit.
  • PiszkosFred
    Egesz sale alatt dobtam fel a kartyakat piacra (PC-rol, webes feluletre belepettkent), egyszer sem kert megerositest.
  • IMYke2.0.0.0
    "Market listing will be held for: 15 days
    You have not been using the Mobile Authenticator for 7 days.
    Learn more about how to remove the need for market listing holds."

Sosem használtam.
    Szóval, de kéri.

//Szerk.: a Piacon látom, hogy "fenn van"...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.02. 20:52:33
  • IMYke2.0.0.0
    Most dobott egyszerre 3 kártyát, hogy próbaképp befejeztem egy "Discovery Queue"-t.
    Előtte már 3-at végigkattintottam (~30-35 perce), és akkor semmi...

De jól tettem, hogy bedaráltam összes kártyát... a mostani sem adott olyat, amivel kijött volt a badge...
  • lalakov
    Próbáld meg eladni, nekem mostanában csak olyan 25%-nál kért telefonos megerősítést.
  • IMYke2.0.0.0
    jó lenne, ha át lehetne alakítani ezeket a szarokat gyámánttá = abból tudnék boost packok készíteni = abból kibontani a kiszemelt játékhoz kártyákat = nekem haszon.

De nem...
    Sem a takarítós fasságokat, sem ezeket a májnkráft-like kardokat nem lehet bedarálni.

Persze, a --- nem működő --- Marketplace-re fel lehet dobni, nincs internet okostelefonomon, és semmi kedvem amúgy sem maceráskodni sem telefonnal, sem PC-re mókolással... tök jó volt régen, hogy feldobtam mindenféle app nélkül, eladtam = haszon.
  • Scooter
    Szerintem azért lehet, mert holnap reggel amcsi idő szerint vége a Sale-nek. Nálunk meg este 19-kor. Persze attól még ma este lehetett volna, de úgy rémlik, hogy az utolsó nap előtt már nem szokott lenni.
  • Gyuszopapa
    OK köszi!
  • PetruZ
    Simán csak egy kevés XP-t adnak.
  • PetruZ
    Jaa, hogy a Trove c. játékhoz valók. Akkor kuka.
  • Gyuszopapa
    Azok mit csinálnak mert nem látok semmit.
  • Kissssss0 #33497
    olvasgattam a steames trove topikokat, elvileg kell a játék is(ingyenes) ahhoz hogy ki tudd bontani és akkor tudod csak használni, állítólag valami hátast ad a játékban.

az fix hogy én nem telepítek ilyen minecraft szutykot a gépemre...
  • PetruZ
    Persze, azok nálam is működnek. Olyan kardokról van szó, mint a #33438-ban említett. Unpack-olni lehet, jön egy figyelmeztetés, hogy ez az account-omhoz köti a valamit (nem tudni, mit), majd amikor igent választok, hiba és nem történik semmi.
  • PetruZ
    Vásároltam és két kártyát is kapnom kellett volna, de azok sem érkeztek meg. Valószínűleg hibásan idő előtt véget ért ez a dolog, bár a sale még fut, vagy valami bug és később majd megérkeznek.
  • lalakov
    Én csak zoknikat, tollakat és ceruzát kaptam, azok mind működtek.
  • PetruZ
    Nálam sincs kártya. Kettőn is végigmentem, mindig arra lyukad ki, hogy hátra van még 3 kártya.

Valakinek sikerült már amúgy ezeket a trove sword-okat kibontani (ami a naptárból eshetnek)? Nekem már kettő is van és nem tudok mit kezdeni velük, mindig ismeretlen hibát dobnak.