Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.06. 13:14:52
[merlinw.org]
De sokan kérnek 1-2$ paypal-t is érte, tehát azért is meg tudod venni.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.10.06. 10:29:35
mert a novemberit monthit vettem már csak meg😞
A owermach miatt nem akartam megvenni az egész csomagot😞
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nálam alapbeállításként eddig mindig a nem lehetőség volt aktív. Vagyis, ha steam-es játékkal játszottam, akkor más steam-es játék nem frissült.
A letöltési gondodra nem tudok mit mondani. Szolgáltató esetleg?
Én beállítottam egy időpontot és egy korlátot a frissítésre, de amikor rányomtam az egyik játéknál, hogy frissítsen, akkor ezt a beállítást teljesen figyelmen kívül hagyta. Pedig csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora frissítés jött, de azt nem volt hajlandó kiírni az első 20 MB letöltése után sem, így leállítottam a letöltést.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
(ezek szerint ez megváltozott közben)
Steam - Beállítások - Letöltések - Steam könyvtármappák - és itt adj hozzá további telepítési mappá(ka)t.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.09.16. 18:48:31
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mar-a-telepitett-jatekokat-is-athelyezhetjuk-a-steam-segitsegevel
Ettől még hajlok arra, hogy a srác egy kis puzie --- tudod, olyan kis metrósan...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az angolt meglehetősen "lengyelesen" beszéli, de legalább kummog, nem úgy, mint az oroszok.
//Szerk.: Ha jól emlékszem, akkor az Agatka a barátnője/szerelme.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.10. 18:40:19
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lengyelekkel elég megbocsátó vagyok, mert a hagyományos magyar-lengyel barátságtól elvonatkoztatva is, mindegyik, akihez eddig szerencsém volt, rendes és jó benyomást tett. Bár lehet, hogy éppen azért, mert magyar vagyok és úgy viszonyulnak hozzám 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Biztos szereti 😊
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A logban: <2018-09-09 11:28:09>2018-09-09 11:28:09> Content cache info request: no local site servers
Más játéknál is ez a hiba 99% és megáll minden, egy ideig megy üresbe majd átugrik, hogy ütemezve későbbre.
Kipucoltam a rendszert is. Kikapcs tűzfal, win proxy letiltás. Áthelyeztem az egész steam könyvtárat másik meghatóra és újra letöltöttem a játékot, de 99% nál ismét megállt.
Lehet windows újratelepítés lesz a vége.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
A "GRID 2"-ben az egyik lengyel, pofátlan cheater. Ez mellé a STEAM játékórákkal is machinál: a profilja
Úgy látszik, arra dagad neki (ide azt képzeltek, amit csak akartok), hogy a játékok mellett sok ezer órányi hamis játékidő szerepel.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A mai napig 5060 telt el azóta.
Napi átlagosan 2,5 órával hozható a 13000 óra.
Amikor befejezi a letöltést (leesnek a hálózati aktivitást mutató oszlopok), felpörög a diszkhasználat (a zöld grafikon), vagy egyszerűen vár és nem történik semmi (a grafikonok nem tolódnak balra)?
Benézhetsz a Steam/logs alá is, a legfrissebb fájlok végén nem-e jelenik meg valami hasznos infó, vagy hibajelzés.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.09.09. 11:05:47
A 13 ezer órához -- a fenti tempóval -- nekem 19 év kellene...
Persze feltételezem itt nem erről van szó, de nagyon sok az olyan steam user, aki gyakorlatilag egyetlen játék (valamelyik CS, DOTA, SMITE, Paladins, stb.) miatt telepíti azt fel és tényleg azzal tölt el megdöbbentően sok időt.
De legyen 10 éven át napi 3,5 órával...
Akkor is szörnyű.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sziasztok:
Tegnap délután letöltöttem egy játékot a steam-rő, 44GB, viszonylag gyorsan lejött14Mb/s-el, de utána 99%-nál visszaesett a sebesség 36bytes/s -re és 8 órája sem tudta befejezni. Elvégeztem pár alapvető dolgot (router újraindítás, gép újraindítás, appchache törlés, steam újratelepítés, játék törlés, játék újratelepítés más meghajtóra, más letöltési régiókat is próbáltam), másik játék telepítésnél is ugyan úgy 99% -nál megáll. A könyvtárat megvizsgálva azt látom, hogy a letöltött játék a bekerül a "..\STEAM\steamapps\downloading\" könyvtárba és nem kerül át a "..\STEAM\steamapps\common\" több meghajtón sem (SSD). Szabad hely van, a letöltés stabil 14Mb/s mindenhol, vírus nincs, proci, memória alapon.
Valakinek hasonló? Megoldás?
Csak most a megvétellel van a gond.
Eddig kártya nélkül is tudtam venni játékot. most kártyát akart csatoltatni. Már nem lehet nélküle venni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem találok olyan lehetőséget.
Mikor tovább megyek, akkor átküld már a paypal oldalra.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.09.07. 18:47:13
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/