Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
<#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
A lényeg, hogy minden hozzászólásodat elolvassa! <#vigyor1>
MerlinW
Már elosztogattam mindent.

[merlinw.org]

MerlinW
Az is volt.

[merlinw.org]

RoboKutya78
nem Overwatch kellett bocsi😊 american truck amit meg is kaptam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem kellene, mert látom hogy van egy csomó dlc hozzá...
Én szívesen elfogadnám, ha megvan még 😊
MerlinW
Odaadtam volna ingyen, de nem válaszoltál a kérdésemre.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Köszi Plutó kollégának a american truck simulátort megegyeztünk😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Overwatch kell? Abból van nekem egy felesleges.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.10.06. 13:14:52

[merlinw.org]

Ha van más humble játékod, amit nem redeemeltél még, akkor a SteamTrades-en tudsz cserélgetni. Én a OW-t is cseréltem 2 régebbi humble-ös játékomra.
De sokan kérnek 1-2$ paypal-t is érte, tehát azért is meg tudod venni.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.10.06. 10:29:35
RoboKutya78
Srácok valahogy meg tudom venni az októberi humbi csomagot amiben az american truck van benne vagy esetleg van valakinek feleslegben?
mert a novemberit monthit vettem már csak meg😞
A owermach miatt nem akartam megvenni az egész csomagot😞

Nekem is szar most.Konkrétan nem is tölt semmit se.Valaki mondta anno hogy szervert kell választani,csak nemtudom melyik a jobb.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RJoco
Azt be lehet állítani, hogy játék közben használhassa frissítésre a netet vagy ne.
Nálam alapbeállításként eddig mindig a nem lehetőség volt aktív. Vagyis, ha steam-es játékkal játszottam, akkor más steam-es játék nem frissült.
A letöltési gondodra nem tudok mit mondani. Szolgáltató esetleg?
Én beállítottam egy időpontot és egy korlátot a frissítésre, de amikor rányomtam az egyik játéknál, hogy frissítsen, akkor ezt a beállítást teljesen figyelmen kívül hagyta. Pedig csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mekkora frissítés jött, de azt nem volt hajlandó kiírni az első 20 MB letöltése után sem, így leállítottam a letöltést.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ryleh
Sziasztok. Steam rol letoltes, borzalmasan rapszodikus, ugral a nulla es az 5mb/sec kozott. A netem jo, beallitasok is. Ez eseti, tapasztalta mar mas is? Es ha persze jatszok kozben a steamonakkor atom lag.

Carmang
Köszi! Pont az előbb találtam egy másik cikket, amiben már így írja.
(ezek szerint ez megváltozott közben)

Dzsini
Először létre kell hozni több Steam játékmappát, és akkor megjelenik az áthelyezés:
Steam - Beállítások - Letöltések - Steam könyvtármappák - és itt adj hozzá további telepítési mappá(ka)t.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.09.16. 18:48:31

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carmang
Sziasztok! Hogy lehet egy játékot egyik meghajtóról a másikra átmozgatni? Gugliztam a témában előtte, de nekem nincs meg a legalsó lehetőség amit itt mutat:
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mar-a-telepitett-jatekokat-is-athelyezhetjuk-a-steam-segitsegevel

IMYke2.0.0.0
Nem értek ugye lengyelül, de a honfitársaival valamikor az elmúlt években beszélgettek erről az Agatkaról, nem csak a profil oldala miatt rémlik.
Ettől még hajlok arra, hogy a srác egy kis puzie --- tudod, olyan kis metrósan...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
A profilképe alapján elbizonytalanodtam. Szivárványgyanús.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Srác. Cheater és bunkó. Sajnos.
Az angolt meglehetősen "lengyelesen" beszéli, de legalább kummog, nem úgy, mint az oroszok.

//Szerk.: Ha jól emlékszem, akkor az Agatka a barátnője/szerelme.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.09.10. 18:40:19

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Ez csaj egyébként? 😊

A lengyelekkel elég megbocsátó vagyok, mert a hagyományos magyar-lengyel barátságtól elvonatkoztatva is, mindegyik, akihez eddig szerencsém volt, rendes és jó benyomást tett. Bár lehet, hogy éppen azért, mert magyar vagyok és úgy viszonyulnak hozzám 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Uh, az tényleg húzós.

Biztos szereti 😊

DevLupius
A Windows alaphelyzetbe állítása megoldotta a problémát.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Malakai
Kipucoltad rendszert alatt nem tudom mit értesz, de a %localappdata%/Steam mappát pucold ki, azon belül is elsősorban a htmlcache-t.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DevLupius
Jelenleg a Kingdom Come: Deliverance. 99%-ig elmegy majd leesik a letöltés, a lemez használat 0.
A logban: <2018-09-09 11:28:09> Content cache info request: no local site servers
Más játéknál is ez a hiba 99% és megáll minden, egy ideig megy üresbe majd átugrik, hogy ütemezve későbbre.
Kipucoltam a rendszert is. Kikapcs tűzfal, win proxy letiltás. Áthelyeztem az egész steam könyvtárat másik meghatóra és újra letöltöttem a játékot, de 99% nál ismét megállt.
Lehet windows újratelepítés lesz a vége.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

IMYke2.0.0.0
És ha már...

A "GRID 2"-ben az egyik lengyel, pofátlan cheater. Ez mellé a STEAM játékórákkal is machinál: a profilja
Úgy látszik, arra dagad neki (ide azt képzeltek, amit csak akartok), hogy a játékok mellett sok ezer órányi hamis játékidő szerepel.

IMYke2.0.0.0
Természetesen (és szerintem is amúgy) leginkább az AFK lehet a magyarázat, igen. <#nyes>

Jim Morrison
sokat afkolt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
A Counter Strike: Source 2004.11.01-én jelent meg.
A mai napig 5060 telt el azóta.
Napi átlagosan 2,5 órával hozható a 13000 óra.

PetruZ
Melyik játék ez? Hátha speciálisan erre van valami hibajelentés.
Amikor befejezi a letöltést (leesnek a hálózati aktivitást mutató oszlopok), felpörög a diszkhasználat (a zöld grafikon), vagy egyszerűen vár és nem történik semmi (a grafikonok nem tolódnak balra)?
Benézhetsz a Steam/logs alá is, a legfrissebb fájlok végén nem-e jelenik meg valami hasznos infó, vagy hibajelzés.
Lehet más is játszott a játékkal..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.09.09. 11:05:47
IMYke2.0.0.0
2015 júliusa óta a "GRID 2"-be belejátszottam 2142 órát -- hétköznap 1-1,5 órákkal, hétvégente néha 3-4 órákkal.
A 13 ezer órához -- a fenti tempóval -- nekem 19 év kellene...

Atisz
Nem olyan nehéz "beletenni" irtózatosan sok órát egy multiplayer játékba: elég ha napi 1-2 órát játszol, (majdnem) minden este (pláne, ha még hülye módon, mint ahogy én is, néha ott is hagyod a gépet, úgy, hogy ki sem lépsz a játékból) nagyon magas számok jöhetnek létre.

Persze feltételezem itt nem erről van szó, de nagyon sok az olyan steam user, aki gyakorlatilag egyetlen játék (valamelyik CS, DOTA, SMITE, Paladins, stb.) miatt telepíti azt fel és tényleg azzal tölt el megdöbbentően sok időt.

IMYke2.0.0.0
5 éven át, mindennap 7 órával: igen.
De legyen 10 éven át napi 3,5 órával...

Akkor is szörnyű.

Scooter
No igen, csak nem az idővel van a baj, hanem a játékkal. Egy multi fostengerbe én se tudnék ennyit beleölni.
Napi több, mint 7 óra "aktivitással" hamar elmegy ilyesmire a szűken szabott életidő...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

DevLupius
Steam letöltés/telepítés hiba.
Sziasztok:
Tegnap délután letöltöttem egy játékot a steam-rő, 44GB, viszonylag gyorsan lejött14Mb/s-el, de utána 99%-nál visszaesett a sebesség 36bytes/s -re és 8 órája sem tudta befejezni. Elvégeztem pár alapvető dolgot (router újraindítás, gép újraindítás, appchache törlés, steam újratelepítés, játék törlés, játék újratelepítés más meghajtóra, más letöltési régiókat is próbáltam), másik játék telepítésnél is ugyan úgy 99% -nál megáll. A könyvtárat megvizsgálva azt látom, hogy a letöltött játék a bekerül a "..\STEAM\steamapps\downloading\" könyvtárba és nem kerül át a "..\STEAM\steamapps\common\" több meghajtón sem (SSD). Szabad hely van, a letöltés stabil 14Mb/s mindenhol, vírus nincs, proci, memória alapon.
Valakinek hasonló? Megoldás?

Scooter
Nem tudtam kivárni, hogy mi az a játék, amivel 13E órát játszott, mert csak pörgött és lehalt minden. Szóval nem töltötte be a képet. Az tényleg gáz!
Vagy azért akar kártyát csatolni mert nincs elég pénz a paypal-en?

Sikerült.

Csak most a megvétellel van a gond.
Eddig kártya nélkül is tudtam venni játékot. most kártyát akart csatoltatni. Már nem lehet nélküle venni?

PetruZ
Az aktuális havi Humble monthly az Overwatch-csal indít, és aki megveszi és fenntartja a monthly előfizetéseit decemberig, loot box-okat is kap. Megkérdem pár haveromat, kell-e nekik, egyébként pause-olom majd ezt a hónapot, abszolút nem érdekel az OW.
Dzsini
Paypal után lehet majd még kiszedni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Számomra a ~13 ezer órányi Counter Strike rémisztőbb adat...

Fizetési mód, 2.lépésnél tartok.
Nem találok olyan lehetőséget.
Mikor tovább megyek, akkor átküld már a paypal oldalra.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.09.07. 18:47:13

Dzsini
Közvetlen fizetés előtti pontnál ki lehet venni a pénztárcás részt.

Jim Morrison
kb irt egy scriptet ami mindig megveszi a legujabb jatekokat 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
<#wilting> <#wow2> Játékok száma! Ez se normális...