34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
CrashBoostZoom #33572 Ez már a kész felület. Ők nem a véleményünket kérdezik, hogy "így jó lesz srácok?" hanem mutatják, hogy mi lesz ezután. -
#33571 Reméljük, hogy nem ilyen lesz. Ez ocsmány összevisszaság. Szinte ki se lehet rajta igazodni. Behánytak mindent rendszertelenül. -
Kissssss0 #33570 ez az új könyvtár úgy néz ki mint a steam store, teli van pakolva minden gicssel meg szarral. -
#33569 azt hiszem a lényeg átjött, volt friends list redesign, és készül a többi. Többet majd akkor ha kijött :C -
#33568 A cikket is linkelhetted volna egyúttal... (Vagyis némi ráncfelvarrást kap a Steam és érkezik néhány új funkció.) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#33566 Majd júniusban a whenisthenextsteamsale szerint -
xido #33565 Jön valami tavaszi sale hogy nincs hétfői leárazás csomag? -
JonasSandor #33564 Mekkora hulladék lett ez a left alive te jó isten. -
#33563 -
-
#33561 Állítsd át pl. Ausztriára. -
#33560 hun -
Mozes #33559 Milyen régióra van állítva a letöltésed megkérdezhetem?
-
#33558 Nem. -
Mozes #33557 Másnak is nagyon lassú a letöltés már több napja a Steam-en? -
#33556 Kösz. Igazából csak gondolat szinten merült fel ez a dolog bennem. De időközben el is vetettem.
A múltkor volt Free Weekend a Dragon Ball FighterZ-re, kipróbáltam, de a pörgős játékmenetnek nem igazán kedvez ez az olcsó billentyűzet, amim van. Aztán elkértem munkatársamtól az olcsóbbik kontrollerét, azzal már látványosan jobban ment, de nagyon nem volt az igazi. Aztán elkértem a Steam Controllerét, de az meg csak Steam alatt működik*. Itt már ugye kívül voltam a Free Weekenden, tehát másmilyen formában (khm, khm) volt meg a játék. És arra gondoltam, hogy megveszem, most úgyis Sale van, és kipróbálom, aztán ha ez a kontroller sem esik kézre/vagy kiderül, hogy béna vagyok, akkor refundolom. De mi van akkor, ha kiderül, hogy minőségi kontrollerrel jó? Megmondom őszintén nincs kedvem kiadni 16k-t egy olyan eszközre, amit egyébként csak ritkán használnék. Meg úgy is tudom magamról, hogy -bár most még nagy a lelkesedésem- hogy kompetitív játékokban elég gyenge vagyok. Szóval ejtettem az egészet. (vagy majd legközelebb veszek valami értelmesebb billentyűzetet, és kipróbálom azzal).
* ez milyen már, hogy a Windows felé billentyűzet/egér kombónak mutatja magát, és csak Steam alatt hajlandó kontrollerként működni. Pedig tényleg minőséginek kinéző, és nem olcsó cucc, pffffffffff... -
#33555 bele
e: viszont van itt valami ami sikerre viheti celod support
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2019.02.08. 09:37:13 -
#33554 Nem tudjátok, a Refund-ba beleszámít az összes játszott óra (Free Weekend), vagy csak a vásárlástól eltelt 2 óra? -
#33553 Én is arra következtettem, de az úgy nem stimmel, mivel én korábban jóval többet vásároltam a store-ból (amióta bundlizom, csak nagyritkán). -
#33552 1000. Fogalmam sincs miért ennyi. -
#33551 A "previous purchases made on your account"-ból én arra következtettem, hogy valaha. Én 2000-et kaptam, a játékaim nagy része mindenféle bundleből meg kulcsos oldalról van, szóval gondolom reális. Fene tudja... -
#33550 Nem fura, valószínűleg az a 30 EUR-s költekezés dobta meg a zsetonjaid számát.
Én nem is emlékszem,, hogy vettem-e valamit a karácsonyi szél alatt, de ezek szerint akkor igen. Csak a leírásban ezt mondjuk fel lehetett volna tüntetni (még akkor is, ha ez utólag már nem oszt, nem szoroz). -
#33549 https://store.steampowered.com/lny2019/rewards
Frequently Asked Questions
What is the Rewards Booth?
The Rewards Booth is a limited-time event coinciding with the Lunar New Year Sale. Tokens can be exchanged anytime until 12 February, 2019 @ 7:00:00 pm CET.
How can I get more tokens?
You can receive additional tokens by purchasing games during the Lunar New Year sale. You'll receive 121 tokens per 1€ you spend (133 tokens per 1€ for gifts). Note that any additional discounts applied in-cart will impact the tokens you are awarded.
Are the rewards from the Rewards Booth tradeable?
No. All redeemable rewards on this page are locked to your account and cannot be traded or sold on the marketplace.
Why did I get a certain number of tokens?
The initial number of tokens you received is based on previous purchases made on your account.
Can I save my tokens for the next event?
No. These tokens will disappear at the end of the Lunar New Year Sale; be sure to collect all desired rewards before the deadline!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.02.05. 16:33:46 -
#33548 Ez fura. Én 2018.12.26-án költöttem 30.63€-t. 2019.01.02-án 4.79€-t és 2019.01.03-án 0.79€-t.
Mondjuk mindegy, annyira nem hoz lázba. Egy kitűzőt vettem 2000 aranyért és eddig 10db malacos hangulatjelet. Még azon agyalok, hogy egy malacos háttérképet vegyek-e 1000 zsetonért, vagy a maradék 2 hangulatjelet 200 zsetonért. Viszont akkor a 800 zsetonnal már nem tudok mit kezdeni. -
#33547 A közvetlenül előző vásár alatt semmit sem vettem. Ugyanakkor az őszi szél során igen.
Szóval, szerintem valamiféle intervallumot figyel. -
#33546 Akkor az előző sale alatti vásárlás mértékét nézi? Ezt mondjuk nem írja, de ennek van/lenne értelme. -
#33545 2018.11.27-én 34,72 euróért vásároltam játékokat a STEAM Store-ban.
34,72 x 121 = 4201
Gondolom, ezért estem bele a 4500-as kategóriába. -
#33544 4000-et, de mi alapján függ, hogy
#33542: ...te 4500-at? Véletlenszerű? -
#33543 1000, ami azért vicc, mert azt állítja, hogy "based on your previous purchases" és 121 zseton jár 1€ után :/
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.02.05. 13:34:09 -
#33542 4500 -
#33541 ki mennyi tokent kapott? -
#33540 FC5 15€ -ert azé' annyira nem is szar -
#33539 https://store.steampowered.com/sale/lunar2019/: "STEAM Lunar Sale" -
JonasSandor #33538 23 órakkor fogják aktiválni, csoda hogy mai dátummal érvényes még. A másik mai korai hozzáférésű az elég jól kezdett 20-ból 1 negatív de az se a játékot húzta le, hanem valami más baja volt. -
#33537 Sziasztok! Be lehet állítani a Steam Controllert, hogy Steamen kívül is felismerje a gép kontrollerként? Most "billentyűzet, egér"-ként ismeri fel, de hát ez nem az igazi. Egy Steamen kívüli játékkal akarok játszani, de az nem ismeri fel, nem dobja fel a beállításokban a kontrollert, csak a billentyűzetet. Ennek ellenére az A (OK), és B (vissza) működik, de semmi más. -
#33536 Merlinék közölték "odaát": shader frissítés.
Később majd a háttérben teszi a cucc. -
#33535 Tudom, láttam. Azt hittem, hogy engem kihagy. Mi történt? Az Epic Store bosszúja? -
#33534 Nekem 192-höz dobta fel... ON/OFF-tocsikban jeleztem is... -
#33533 Mi van? A steam 22 játékot akar frissíteni ami fel van telepítve? Valami bug van? Nem hiszem, hogy ennyi játékhoz egyszerre van frissítés.