Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
GunnerBlade: örülök, hogy megkaptad az e-mailt és végre nyertél, hosszú idõ után - jó szórakozást majd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

penge96
Nagyon köszönöma játékot, itt is! 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

IMYke2.0.0.0
A nyerteseknek küldtem e-mailt - amennyiben mûködõ e-mailcímet adtak meg a STEAM-en/Steamgifts-en, akkor meg is kapták már - a nyereményeikkel.
ntex: Reign: Conflict of Nations
GunnerBlade: Men of War

Kérlek benneteket, hogy aktiváljátok a játékokat, és igazoljátok vissza azok átvételét a Steamgifts-en.

Köszönettel,

Imi

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem kell, csak akkor, ha problémás a lemezrõl telepítés.

penge96
Tudom, megfogadom. Ezt minden telepítés elõtt el kell végezni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

IMYke2.0.0.0
Ezért kell azt csinálni, amit lejjebb írtam.
Nyilván, ezzel nem mentesül az ember az átkódolás és az akár GB-nyi javítás letöltés alól, de bõven elõferdülhet, hogy akár 90%-át is megússza az ember a letöltésnek.

penge96
Egyébként a Steam minden esetben elkezdi letölteni a játékot, annak ellenére, hogy behelyezem a telepítõ lemezt? (Lehet, hogy hülye vagyok, de eddig mindig azt hittem, hogy alami orbitális nagy patchet szed le, valahogy túl abszurdnak tûnt, hogy a lemez ellenére is letölti.)

IMYke2.0.0.0
Nem azért, mert én írtam, de valamilyen formában a bannerben is elférne a dolog, szerintem 😊

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

SLICK
Köszi szépen!

IMYke2.0.0.0
S igen, ez mûködik a STEAM-es játékokból készített lemezmásolat esetében is, ha azt betöltöd egy virtuális meghajtóba - tapasztalat, saját lemezeimrõl másolat esetében mûködött a dolog.
Így úsztam meg rengeteg GB letöltését.

IMYke2.0.0.0
A megoldás:

Windows 7:
1. Start - Futtatásba írod (idézõjel is kell!): "<meghajtód és elérési útvonalad a STEAM fõkönyvtárára>\Steam.exe" -install <DVD-olvasód betûjele>:
2. Enter
3. Telepíted
4. STEAM ráfrissít.
Ennyi.

SLICK
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Mortal Kombat Komplete Edition-t (a dobozos verziót, nem digitálisan Steamen)
Hogy lehetséges az hogy lemezrõl tudjam telepíteni? Mert akárhogy próbáltam a Steamrõl kezdi el letölteni a játékot...

vagy esetleg van még Arma 2-m azt sem fogom használni soha... (jó kidobtam rá a pénzt) Bio Infinite jó lenne
Two Worlds 2 kód esetleg?
A Risen 2-ért mennyit kérsz? Talán érdekelne...

bon
Köszi a felajánlásokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
<#eljen><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem tudom, de én a helyedben olyan kulcsokat nem vennék/aktiválnék, aminek az aktiválásához trükközni kell. Fõ a biztonság.
IMYke2.0.0.0
Második nap.

Kedd v2.0 és v2.1

Hyder
Még akkor is ha a program EU verzió?

Steam: [HUN]Feriggno

Tinman
Jár is... oltári nagy baromság ezért kockáztatni az accod.

Tele a net síró, banolt trükközõkkel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel
Azt azert emlitsuk meg, hogy az uj eula-ban (tavaly nyaron frissult) tilos a regio kikerulese fokent a vpn es ez az accountunk letiltasaval jarhat.
Lehet, hogy most meg a kulcs aktivalasra ez nem terjed ki, csak a steam storeban valo vasarlasra, de ki tudja mennyire szigoritanak kesobb ezen.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Hyder
1a. két megoldás is lehetséges átverni a steamet, hogy azt higgye Ukrajnából vagy. Az egyszerûbb, de kicsit lassabb és néha csak 5-10. próbálkozásra jön össze: 1: Ukrán kulcs megvétele 2: Steam Guard kikapcs és bezár 3: ezt a filet leszeded és elindítod, kiválasztod a PPTP Ukraine 2 vagy Ukraine, csatlakozás 4: Steam elindít és kulcs aktiválás 5: Aktiválás után a gyorsabb letöltés érdekében a letöltés szüneteltetése, PPTP Disconnect és a letöltés folytatása 6: Ha kész minden Steam Guard bekapcs és mehet a game.

1b. Ha a fenti mûvelet nem jön össze, akkor van egy másik megoldás is egy VPN programmal történõ machinálás, de az ahhoz tartozó program és kulcs csak 1 napos trialban van meg így ez csak maradjon "B" terv

2. Sajnos erre nem tudok válaszolni

szöszölés alatt mit értesz pontosan?

btw, ha veszek egy játékot egy külföldi barátomnak, akinek az országában az adott játék be van tiltva, és ha belépek innen mo-ról a fiókjába és úgy aktiválom a kulcsot, akkor õ utána tudni fog vele játszani?
Hyder
A héten vettem onnan 2 külön cégtõl is Ukrán kulcsot és minden gond nélkül mûködik. Persze aktiválásnál kell egy pár percet szöszölni, hogy úgy higgye Ukrajnából vagy. De az aktiválás után az install már mehet simán, nem kell akkor már az "átverés"

bon
Köszönöm szépen a játékot!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gratula a nyerteseknek, a két kulcsot elküldtem emailben.
papi08
A Dead Island jól hangzik, de nem tudom mit adhatnék érte :/ Nincs semmi tradelni való játékom :/

13 éve itt. Szép idő.

Ami van linkelve a bannerban cdkey áruház az mennyire megbízható? Azon belül is a kinguin store? Nem vettem még így cdkulcsot és kicsit parázok azért.
Tinman
Cserére szánt játékaim Steam, de pénzmag is ok, megbeszéljük :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Bioshock: Infinite
- Far Cry 3: Blood Dragon UPLAY-es
- Sniper: Ghost Warrior
- Dead Island GOTY
- Saints Row 3: The Third - összes DLC-s teljes pakk
- Risen 2
- Sacred 2 Gold
- Saints Row 2
- Saints Row 3: The Third - alap
- Bioshock I. (Gift)
- Sanctum 2
- King's Bounty: Legend
- PID
- Serious Sam 3: BFE (Gift)
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Dear Esther
- Defense Grid: The Awakening
- Uplink
- The Ship (gift)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem groupos, de hátha valakit érdekel ez a játék (az elõbb találtam a kulcsot a humble bundle-s oldalamon nézelõdve lol)

tutituti
árkád lövölde!
Versenybe szállok én is.köszi,

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Köszönöm <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönettel indulnék a felajánlásért 😊 <#worship>

Ez is only SG.hu:

Akkor én is bedobok egyet a közösbe, only SG.hu:

MEdievil
Teljesen jók, köszönjük! 😊

F

IMYke2.0.0.0
Nagyon örülök, hogy azért érdekelt valakit a két felajánlás, hisz ennek fényében kívántam folytatni a következõ napokon is 😊

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

Cserélném az alábbi steam kulcsokat más játékokra:

- Alien Shooter 2: Reloaded
- Alien Shooter 2: Conscription
- Zombie Shooter
- Zombie Shooter 2
- Metro 2033 + Risen + Sacred Citadel bundle
- King's Bounty: Armored Princess
- King's Bounty: The Legend
- King's Bounty: Crossworlds
- Men of War
- Men of War: Red Tide
- Men of War: Assault Squad GOTY
- RIP Trilogy
- Robin Hood: The Legend of Sherwood
- Pacific Storm
- Post Apocalyptic Mayhem
- Space Pirates and Zombies
- eXceed - Gun Bullet Children
- eXceed 2nd - Vampire REX
- eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package
- Sacraboar
- Trainz Simulator 12
- Trainz Simulator - Aerotrain DLC
- Trainz Simulator - Coronation Scot DLC
genndy
Ha a Raktáradba vásárolod, igen. Ha rögtön küldöd az illetõnek, akkor persze nem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Értem, köszi.

wantonly
Igen.
Ha ajándékba vásárolok egy játékot, azt a késõbbiekben magamnak is be tudom aktiválni?

papi08
Na, ezt nem láttam én..😄

Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Dj Tommy
Amelyikhez ez van odaírva, annál igen:
"This title installs and requires the Steam Client to play."

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

papi08
Nem igazán találom..ezek használhatóak steam-ben is? (vagyis kapok hozzá steam kulcsot?)

13 éve itt. Szép idő.

lalakov
Köszönöm.<#worship>