Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is felajánlanék 2 kulcsot

Burnout Paradise: The Ultimate Box
72YGD-HWL89-33M04

Mirror's Edge
G6TYL-YZKIN-R57ZM

és még azt kérdezném hogy most a bundle játékokat steamen is meg originen is aktiválhatom egyszerre,vagy csak az eggyiken?
Dj Tommy
Kösz a nagy lelkûséged, Moh-t vittem!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Serpa
Elsõt, utolsót vittem.
Köszönöm!

wedge31
Humble Bundle-bõl maradt kulcsok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dead Space
AIM59-RYN7A-9WTL2

Burnout Paradise: The Ultimate Box
DZIP7-VH5GJ-HQ9P8

Medal of Honor
FY74A-FD08M-JT3L3

Mirror's Edge
P23M5-9VFJA-M7KDC

Jó játékot!

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

papi08
Köszönöm szépen mind a kettõtöknek! 😊

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Amennyiben minden szépen fut, akkor a régi HDD-drõl Shift + Delete a régi STEAM könyvtár.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A következõt kell tenned:

0. STEAM kikapcs
1. Új HDD-den létrehozod a STEAM könyvtárad.
2. A régi HDD-rõl a STEAM könyvtáradból csak ezeket másolod az új STEAM könyvtáradba: Steamapps könyvtár és a Steam.exe, majd szépen átnevezed a régi STEAM könyvtárad, és törlöd a gyökerében lévõ összes fájlt, hogy ne onnan induljon el a STEAM.
3. Elindítod a STEAM klienst parancsikonnal, vagy közvetlenül az új HDD-rõl
4. Lefrissíti magát és kész.

Öröm és bódottá.

Sir Quno Jedi
Azé nem adok linket, mert a cégtõl tiltva van minden, pl. a steam és az összes rohadt fóruma is. De ha rákeresel, ott lesz thread errõl több is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

papi08
Rendben, köszönöm a választ! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Sir Quno Jedi
Én pl. csak átmásoltam a másik hdd-re pont UGYANODA, abba a könyvtárstruktúrába a steames mappát és után kicseréltem a meghajtók betûjelét és máris mûködött pikk-pakk (ez mentésre is jó, bármikor bárhonnan ide vissza lehet állítani az egész hóbelevancot).

Namost ha a meghajtó betûjelet nem tudod cserélni, mert teszemazt most a C:-den van és arról akarod átteni az új HDD-re, de a C:-det szeretnéd toábbra is C:-ként látni, akkor egy picinkét bonyibb a dolog, de van erre steam fórum is, ahol leírják mi a teendõ. Gányolni kell, de nem vészes. Egyszer én is megejtettem a dolgot (már nem emlékszem a részeletekre), szóval nem lehetetlen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

papi08
Sziasztok!

Arra vajon van lehetõség hogy a telepített steam-es játékokat az egyik meghajtóról a másikra áttegyem? A napokban érkezik egy nagyobb vinyó, és jó lenne újraletöltés', és telepítés nélkül megoldani valahogy.. Köszönöm a válaszokat! 😊

Üdv!

13 éve itt. Szép idő.

penge96
Hidd el, én is azt hittem, mikor megláttam. Na mindegy, addig böjtölök.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

is=és
Látták, hogy nyertél is biztos azt gondolták, hogy meghibásodott az oldal. Szal, ahogy Merlin mondja, most karbantartás van.
penge96
Ja, nem arról van szó, már megkaptam a nyereményem. Csak éppen kezdtem feladni, erre visszajött a "gifts-kedvem", erre pont most nincs. Vennék én Bundlet, csak nincs rá módom. 😞

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

MerlinW
karbantartás van egy hétig.

[merlinw.org]

genndy
Behalt és admin kellene hozzá. Õ viszont csak csütörtökön lesz. Peched van 😞
Vegyél inkább HumbleBundle-t! 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Igen,

Most teszik fel az EA gift-eket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

penge96
Srácok, Steamgifts ennyire feladta?😄 Egyszer nyerek basszus...

DarkSector
Vagy BF 5. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lol. Akkor már inkább Dragon Age 3. 😄
DarkSector
Ne mass effect.
Inkább TitanFall.

papi08
De szívesen fogadnám..😄

13 éve itt. Szép idő.

Az szerintem még túl új egy ilyen akcióhoz. 😊
esetleg egy simcity (2013) jöhetne 😊
papi08
Én most a késõbbi, + játékokat várom..nem merek belegondolni hogy azok mik lesznek..

De mégis..Talán egy jó kis Mass Effect 2-3..😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Gyerekek Humble Bundlet-t vegyétek mert eszméletlen. Ad egy csomó Origin és Steam kulcsot majdnem hogy ingyen. Most 4.53 Dolláron áll.

Nah. Ha valaki nagyon fel akar venni barátnak, akkor ugyanaz a nevem, mint a steam nevem.
papi08
Én a játékokat alig tudom aktiválni..😄

Amúgy sszemtelen néven megtaláltok 😊

13 éve itt. Szép idő.

penge96
Blade468 néven megtaláltok Originen, ha valaki szeretne felvenni. 😊

Hihetetlen, hogy ennyi terhelést nem bír el az Origin. Nem jön ki a regisztrációs fül.
tutituti
meg is vettem instant!
bf meg sims mondjuk nem kellett de a többi pont nem volt meg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TBTPumpa
TBT1989 néven megtalálsz (megtaláltok) ott is!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bon
Részemrõl rendben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Én benne vagyok - küldtem a választ is.

papi08
OFF:

Igazából arra kellene, hogy akár ott is egymást felvenni 😊

13 éve itt. Szép idő.

bon
Nekem

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Nekem.

papi08
Sziasztok!

Kicsit off de van új bundle:
https://www.humblebundle.com/

Szerintem valami eszméletlen ütõs pack, ez az elsõ eset hogy a teljes csomagot megvettem 5 dolcsiért ^^ 😄

//OFF: Kinek van Origin-es accja? //

ON

13 éve itt. Szép idő.

DarkSector
Szerintem nem véletlen, nekem meg most járt volna le a 7 nap, mert 7 napja nem kaptam meg a nyert játékomat. 😄

penge96
Tegnap nyertem, ma pedig összeomlott az oldal. Véletlen? Nem hinném.

IMYke2.0.0.0
Hát srácok, a Steamgifts hibájából, úgy tûnik nem tudok 10 órakor indítani új felajánlást.
"Database query failed."

Én is megvenném de már van mindegyikbõl 4db így már nem kell 5. is 😊
bon

és

bon
Huh, pont ez a Men of War hiányzott nekem is, 1$ megért a csomag a többi meg felajánlás lesz.

http://store.indiegala.com/index.php/the-king-s-war-bundle.html

Nincs véletlen valaki aki megvette ezt a packot és felesleges neki a Men of War: Condemned Heroes? 😊 Elcserélném vele valamire
IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊

Köszönöm szépen <#worship>

A legutóbbi giveaway-emen "szekesi" nyerte az Alien Shooter 2 - Reloaded kulcsot. Sajnálatos módon pont azt a kulcsot küldtem el neki emailben amit én regisztráltam magamnak az elsõ alkalommal az 5 rendelt példányból. Ezúton kérném elnézését itt is és kérem hogy vegyen fel Steam-en hogy korrigálhassam a hibát. Ha valaki ismeri legyen szíves szóljon neki, mert hiába veszem fel nem igazol vissza.
IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊