Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Google elsõ találata, Depressurizer, de van még vagy 2-3 fajta.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Igazából a legjobb valami netes weboldal lenne és akkor nem kéne harmadik fél programját futtatni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
De Steamen belül akkor sincs rá automata funkció, kézzel kell ügyeskedni.
Mondjuk akkor már a progi nevét is megadhatnád, hogy SzSz-nek is segíts... 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Van külön program is, ami berendezi neked.

[merlinw.org]

kill3r21
Nyilvános de hátha valaki rápróbálna!
genndy
Csak ha csinálsz saját kategóriákat, és kézzel bedobálod.

SzirmosSzisza
Valahol lehet szûrni a saját játékokat? Pl csak az FPS-ek érdekelnének.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jetblack
Igaz de nemetorszagban nem kicsit volt szivas a guuglinak a gmail.de domain miatt XD

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

az a g-portálnak a sz@rja, semmi köze nincs a google mailhez!
MerlinW
Ehh.. Visszaolvasol, ha megérted megérted, ha nem nem. Zsolti kérdezett, én válaszoltam, õ megértette, téma lezárva.

[merlinw.org]

DarkSector
Jó de annyira összevissza fogalmaztad hogy ez jött le, de miben érdekes hogy ki mennyire voksol?
Hiszen 2 külön gift, mindegyik gift-en 1:x esélyed van. a 2 gift nem vonható össze esélyben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem hinni kell, hanem visszaolvasni😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ja bocs én azt hittem ha 1 adott felajánlásra jelentkeznek minnél többen.

Ja úgy igen 1 személy és több jelentkezés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Steam Client Beta Update - August 8th

We have just updated the beta, with the following changes:

- change Steam to not require a restart when going from offline mode to online mode at login time
- fixed cases where the client could become stuck in Offline Mode
- fixed timeout error uploading or downloading Workshop items to the Steam Cloud
- fixed bug that prevented login after encountering a network error
- fixed loading sound caches for Zombie Panic Source Mod

Big Picture:

- Decreased texture memory usage and increased performance in some scenarios where parts of the UI are transformed offscreen
- Added new multi-user login and create account UIs
- Added shutdown UI
- Added Go Offline / Go Online to the Quit UI
- Added network connectivity error UI during login
- Improved OpenGL renderer (used on OSX and Linux), added support for more complex gradient types, fixed inset shadow renderering and fixed jittering of some effects due to float to int rounding

Linux:

- Fix overlay crash on non-Steam app shutdown.
- Big Picture mode store can show Linux support icons.
- Fix Steam crash on systems with no USB support.
- Fix game shortcut names for games with non-ASCII letters in the name.
- Fix some Big Picture crashes playing YouTube videos.
- Improve Steam client support for XFS and large drives.
- Fixed web browsing while in offline mode to load the proper offline mode page

[merlinw.org]

MerlinW
Nem számoltam ki, elolvastam a FAQ-t... Egyébként meg nõ, mert értelemszerûen minél több játékra jelentkezel, annál több az esélyed..

[merlinw.org]

DarkSector
Hogy számoltad ki ezt?
szerintem csökken és nem 0.1-el meg 0.05-el.

MerlinW
Ja, hogy az. Ha jelentkezel egy felajánlásra amire 10-en jelentkeztek, az esélyszámláló 0,1-el nõ, ha 50-en, akkor 0,05-el és így tovább. Alapvetõen baromság a dolog, nem jelent semmit.

[merlinw.org]

Igen ez egy felajánlásnál érteném is, de egy profilnál, annál nagyobbá válik ez a szám, minél többen jelentkeznek a felajánlásaidra?
MerlinW
Semmi köze hozzá ki, mennyi dologra jelentkezett.. az adott felajánlásra jelentkezett felhasználók alapján számol arányt. Ha 100-an jelentkeztek a COD 76-ra, akkor 1:100 az esélyed, vagyis 0,01%, ha 2 ember, akkor meg 1:2-höz, azaz 50%.

Általános iskolás matek😊

[merlinw.org]

Sziasztok,

Neki miért nagyobb Estimated Wins, ha kevesebb dologra jelentkezett?

1. Profil: http://www.steamgifts.com/user/antipativome
2. Profil(enyém): http://www.steamgifts.com/user/Vampire2nd

Lehet a kommentek miatt?
sajnos még mindig nem jó...de nem adom fel,nem lehet, hogy valami dlc kavar be? fullpackage van
nem találtam tört fájlokat,csak az eredetit,de azért kitöröltem azt is és most újrarakom
MerlinW
Az internetbankban be tudod állítani részletesen mikor küldjön SMS-t.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez alapján valószínûnek tartom, hogy telepítve volt elõtte a tört változat. Törölj mindent az SR3 könyvtárából és nyomj egy integrity check-et. Ha utána sem jó, akkor valamit nagyon összekuszáltál. Lényeg, hogy szoftveres a hiba és nem a játékkal van gond.

[merlinw.org]

kill3r21
Srácok üdv! Ha OTP-s bankkártyával vásárlok steamen, arról küld smst a rendszer?
Pénzfelvétnél nem küld, de ezt nemtom...szerintetek? 😊
MerlinW
Nézz bele a játék könyvtárába és meglátod. Valamelyikben _CommonRedist, valamelyikben Redist, valemelyikbe meg bele van hányva mind. Ezek szoktak kelleni játékokhoz: VC, Physx, DirectX, DotNet / .NET Framework, OpenAL

[merlinw.org]

A hibát okozó alkalmazás neve: SaintsRowTheThird.exe, verzió: 1.0.0.1, idõbélyeg: 0x4fbfd4af
A hibát okozó modul neve: SaintsRowTheThird.exe, verzió: 1.0.0.1, idõbélyeg: 0x4fbfd4af
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x005df3a4
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xcbc
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01ce95601467039a
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Saints Row the Third\SaintsRowTheThird.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Saints Row the Third\SaintsRowTheThird.exe
Jelentés azonosítója: 860d0595-0153-11e3-b418-e6f07e773d9a

ezt írja az event viewer,szerintem ebbõl nem lehet megtudni hogy mi a gond,de lehet hogy csak én vagyok hülye hozzá
megnéztem az event viewert de az semmi konkrétat nem ír,és milyen redist könyvtár? a vcredits-re gondolsz?
MerlinW
Játék könyvtárán belül a redist könyvtárban levõ cuccok fel vannak telepítve? Szokott lenni benne DirectX, .NET, Physx, VC200X, stb. Hátha ott a gond. A Windows eseménykezelõjében is találhatsz okokat (event viewer).

[merlinw.org]

Nem tudja valaki hogy a Saints row the third,meg a The darkness 2 miért csinálja azt,hogy aikor uj játékot akarok kezdeni akkor a betöltés közben lefagy és kidob? pedig a saints row-ot már kitoltam egyszer(tört volt) most meg az eredetivel nem tudok játszani mert betöltés közben kidob,ugyanez a the darkness 2-nél,néztem fórumokat és rengeteg embernek ugyanez a baja és találtam sokféle "megoldást" de nekem egyik se jött be,valaki tud segíteni? (olyan alap dolgokat megcsináltam mint pl ujratelepítés vagy helyi fájlok épségének ellenõrzése,de semmi)
MerlinW
Ha a VAC szúrja ki, akkor valóban. Ha a játékosok jelentik tömegesen és jogosan akkor banán van.

[merlinw.org]

Eszembe sincsen online csalni. Az SR2-3on kivül más online-om eleve nincs is steam-en.

Mardel
Nem viszlát, csak Valve Anti-Cheat (VAC)-al védett szerverekre nem tud majd felmenni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

MerlinW
Amelyikhez oda van írva... de van millió anticheat rendszer (punkbaster, battleye, stb) Egyszerûen ne csalj, ha online játszol. Steam-ben van offline mód, azt bekapcsolod és szétcsalhatod az agyad bármivel.

Ha online csalsz, akkor kiszúrhatja az adott játék szervere, jelenthetnek a felhasználók, stb aztán viszlát account.

[merlinw.org]

Köszönöm a gyors válaszokat mindegyikõtöknek
😊

Miket védenek "VAC"-al ? Mely játékok azok.

MerlinW
Hogyne lenne, Left 4 Dead, Killing Floor, stb.

[merlinw.org]

MerlinW
Egyszemélyes (mert van magyar szavunk a single player-re is) játékoknál használhatod. Ahol van szerver vagy VAC/PB, egyéb védelem, ott nem ajánlott.

[merlinw.org]

genndy
Single playerhez nyugodtan.
VAC-védett szerverre ne menj (de szerintem olyan coopnál nincs).

Sziasztok! Lehet buta a kérdésem, de ugye steam-en van több játékom is és nyugodtan lehet trainert vagy cheat table-t használni ? Pl Metro2033, Saints Row 2, Sacred2 stb-hez. Tehát amik single-playeresek. (SR2 tudom hogy coopos, mielött belekötne valaki😊 ) Ezért nem bannolhatják le az accountot? Arról tudok,hogy bizonyos játékok ekkor deaktiválják az achievmenteket, amit nem bánok mivel nem érdekel. Köszönöm elõre is.

sziasztok vettem egy Bundle #7: Indie Jam 2-t és van egy játék néveszerint a Nuclear Dawn ami nekem nem kell nem tudom ér -e valakinek valamit...
MerlinW
Azonnal felejtsd el. Ne használd. Regisztrálj gmail.com-on.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
(ha meg magyar Gmailt akart valaki, ott a mailbox)

Ellenben végre nem kell újra indítani a Steamet offline/online mód váltásnál \o/

Mardel
Hát gmail alatt már 2005 óta a Google email szolgáltatását értik az emberek.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

MerlinW
done

[merlinw.org]

de hülye vagyok xD én a gmail.hu-n csináltam egy email címet ami ugye nem ugyanaz mint a gmail.com,de mindegy,mostmár ott is van email címem
Dj Tommy
Gmail->fiók->biztonság innentõl meg látni fogod.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Srácok a gmail-nál hol van ez az sms dolog? mert én sehol sem találom
SzirmosSzisza
Szûrõ cuccot rakd légyszi default csukottra 😊