Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak a Dead Space kellett volna innen 😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
6LA2-8DBR-KTYF-R43G-8JTZ
Dead Space Steam Key
9ZZQM-0ZFMC-52G65
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
46K7R-7QYDQ-E22JE
Mirror's Edge Steam Key
FEFFH-5X37H-YZTZD
Aki kapja, marja.
Sajnos elég szerencsétlenül jött ki a Steamgift rendszer hibája miatt ez a két felajánlásom (szinte nem volt idõ jelentkezni rá), tanulva belõle legközelebb hosszabb idõt hagyok a jelentkezésre.
Gratulálok a szerencsésnek!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
<#worship>#worship><#law>#law>
Evinnek is <#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amúgy meg, külön is kaptál egy kódot, a Humble-nál.
Steamon váltottam be a medal of honor 2010 kódját, elindítom a játékot, kéri az ea accountomat amivel rendelkezem, de aztán be kell ütnöm a serialt...hol találom meg a serialt?
Ry0K3N: Ha steamre beregisztráltad a játékot, installálás megkezdése után a játék menüjében (Burnout, Crysis 2, Medal Of Honor)találsz egy olyat, hogy View CD key. Na azt a kulcsot aktiváld Originben, és a Bundle-os Origin kódjaid megmaradnak!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Dead Space 1. reszet steamrol fel kell telepiteni, utana regeditbol kinyerheto a CD-kulcs.
A linkelt oldal hozzaszolasai kozt ott van hogyan, regeditben mas helyen van win7-en, mint xp-n.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nyilván, ha nem muszáj, nem lövök el két kódot egy játékra. Bocs, nem voltam elég egyértelmû!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Steames Dead Space-t, hogy tudtátok beregisztrálni Originbe? Burnoutnál és Crysis 2-nél a menüben ott a CD-kulcs, de ennél nincs. Elõre is köszi a segítséget!
13 éve itt. Szép idő.
Valakinek veszed, igy te kozvetlenul nem latod a kulcsokat.
De akkor is csak kulcsolkat lehet venni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Reggel afkoltam kicsit had töltsön, de mire visszajöttem már Offline mód és már be se tudok lépni.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No, ott lesz a kód, amit felhasználhatsz.
Felhasználója válogatja, hogy ki kap?
Dead Space 1,2, Dragon Age Origins Ultimate Edition, Crysis 1,2, stb.
HBD Imy
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774