Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várható volt hogy a többit köszönöm nélkül elninjázza 😊 Az olyannak felgyújtanám a gépét is komolyan, aki annyira pofátlan hogy még megköszönni sem képes semmit sem. Az ilyen tuti hogy soha sehol senkin nem segít az életben, a sok ingyenélõ tróger <#levele><#mf1>

Nekem csak a Dead Space kellett volna innen 😊
penge96
Imádlak, köszönöm! A Mirror's Edge-t elvittem, már nagyon régóta szerettem volna, reggel még kértem is. Nagyon köszönöm!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nincs hangulatom steamgiftsezni, de maradt néhány kulcsom, ami nem kell. Szóval:

Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
6LA2-8DBR-KTYF-R43G-8JTZ

Dead Space Steam Key
9ZZQM-0ZFMC-52G65

Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
46K7R-7QYDQ-E22JE

Mirror's Edge Steam Key
FEFFH-5X37H-YZTZD

Aki kapja, marja.
lalakov
😞 Azért ilyen ritkán fordul elõ.
bon
A Men of War és Men of War: Red Tide játékot elküldtem a szerencsésnek.

Sajnos elég szerencsétlenül jött ki a Steamgift rendszer hibája miatt ez a két felajánlásom (szinte nem volt idõ jelentkezni rá), tanulva belõle legközelebb hosszabb idõt hagyok a jelentkezésre.

Gratulálok a szerencsésnek!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Ez azért ne tartson vissza... <#wink>
<#worship><#law>

Evinnek is <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Nem, mégsem - csak tetû lassú lett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
És be is halt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

penge96
Feltámadt a Steamgifts!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊

Köszönöm! 😊
IMYke2.0.0.0
A STEAM kliensedben - jobb oldalon, amikor a játékra klikkelsz: CD-key
Amúgy meg, külön is kaptál egy kódot, a Humble-nál.

Megvettem ezt a Humble Bundle csomagot.

Steamon váltottam be a medal of honor 2010 kódját, elindítom a játékot, kéri az ea accountomat amivel rendelkezem, de aztán be kell ütnöm a serialt...hol találom meg a serialt?
Köszönöm szépen, sikerült!<#worship>

Ry0K3N: Ha steamre beregisztráltad a játékot, installálás megkezdése után a játék menüjében (Burnout, Crysis 2, Medal Of Honor)találsz egy olyat, hogy View CD key. Na azt a kulcsot aktiváld Originben, és a Bundle-os Origin kódjaid megmaradnak!
Nem müxik 😛

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na megcsináltam a paypal viszont az OTP-sek szerint csak hétfõn aktiválódik. Addig ugye nemfogynak el a humble csomagok? 😄

Mardel
Itt a lista, hogy miket lehet steamrol originre bevaltani. (link)

A Dead Space 1. reszet steamrol fel kell telepiteni, utana regeditbol kinyerheto a CD-kulcs.
A linkelt oldal hozzaszolasai kozt ott van hogyan, regeditben mas helyen van win7-en, mint xp-n.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

"Sot, kering egy legenda, hogy a steames verziot ha felrakod, akkor ad kulcsot amit megetethetsz originnel, ergo origines kulcsod megmarad ajcsiba amit a hb adott."

Nyilván, ha nem muszáj, nem lövök el két kódot egy játékra. Bocs, nem voltam elég egyértelmû!
He? Ott van minkét klienshez külön a CD kulcs csak másik fülre kell kattintani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!

A Steames Dead Space-t, hogy tudtátok beregisztrálni Originbe? Burnoutnál és Crysis 2-nél a menüben ott a CD-kulcs, de ennél nincs. Elõre is köszi a segítséget!
Úgy osztod szét az összeget, ahogy neked jól esik. A lényeg, h minimum 1 dollár legyen.
papi08
Igen, persze. De illik adományozni is valamit, elvégre javarészt erre lett kitalálva ez a dolog 😄

13 éve itt. Szép idő.

És úgy lehet hogy 1 dollár a humble, charity pedig 0? Akkor is megkapom?

Mardel
A gift itt az ajandekozasra ertendo.
Valakinek veszed, igy te kozvetlenul nem latod a kulcsokat.
De akkor is csak kulcsolkat lehet venni.

SzirmosSzisza
Igen, meg szokott még levonni adókat is, szal kb 2$ lesz a végén. Ha giftben veszed akkor annyi, hogy a megadott e-mail címre kiküldi a kódokat (kvázi nem neked, hanem másnak).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És érdemesebb giftben kérni a kódokat?

genndy
Ilyen nincs, ha kell, akkor min 1$-ért kapod mindet.

És ha megadom az OTP-s kártyám kódját akkor dollár ellenértékû forintban vesz le pénzt róla? Sosem vásároltam még semmit online.

Dehogy kamu. Legalább 1 dollárt kell fizetned értük.
Ez a Humble dolog ez kamu vagy sem? Nekem csak a Crysis 2 maximum edition kellene illetve a Medal Of Honor. Akkor mennyit kell fizetnem?

Mardel
(link) 😄DD

Akkor "megnyugodtam" nálam is megáll a "Csatlakozás a Steam fiókhoz.." állapotnál.
Reggel afkoltam kicsit had töltsön, de mire visszajöttem már Offline mód és már be se tudok lépni.

nekem az áruház sem jó steamben...
lehet kissé terhelt lett a rendszer a humble bundle akció miatt
Csak nekem áll meg a connectin to steam account ablaknál? Nálam a hiba, vagy másnak sem megy? Tegnap este még jó volt <#help>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Serpa
Köszi, majd figyelem.

IMYke2.0.0.0
Amikor olyan játékot indítasz el, aminek hitelesítés szükséges az indításához, akkor a jobb sarokban ott lesz egy STEAM üzenet, benne a kóddal, mindaddig, míg ki nem ikszeled.
No, ott lesz a kód, amit felhasználhatsz.

Serpa
Felugrik egy ablak steamben, vagy hol látható ez az origines kulcs?
Felhasználója válogatja, hogy ki kap?

Mardel
Nem legenda, tobb steames jatekom igy lett originre is.
Dead Space 1,2, Dragon Age Origins Ultimate Edition, Crysis 1,2, stb.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊)

Maak
Sot, kering egy legenda, hogy a steames verziot ha felrakod, akkor ad kulcsot amit megetethetsz originnel, ergo origines kulcsod megmarad ajcsiba amit a hb adott.

HBD Imy

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

és ha giftként veszem meg?
genndy
Külön kulcsot kapsz Steamre és Originre. Tehát igen.

Szabi
"All keys are for your personal use only."

"Nulla tenaci invia est via"

penge96
Valakinek nincs esetleg még egy Mirror's Edge kulcsa fölösbe? <#whatever>

Szóval ha én beaktiválok belõle egy kulcsot steamen akkor az origines cserélhetõ marad?
Köszi szépen <#eljen><#worship>
Szabi
mindkettõn 😊

"Nulla tenaci invia est via"

wesker24
Nekem is lenne egy Medal of Honor steam kulcs akinek kell viheti !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TL3H0-27JW4-EZPDR