Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrostBite
Gratulálok a nyerteseknek! R4tB4G és evodoc
Amint visszaigazolják rakom a következõ 2 játékot.

genndy
Beteszed egy 'Kuka' kategóriába. Véglegesen törölni tényleg csak a support tud.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dead Island GOTY humble kódot keresek ismerõs részére. Amit cserébe steam kulcsokat ajánlani tudok:

Amúgy jöhet bármi más ami nincs meg az accountomon KEX™

- Sacred Gold
- Zombie Shooter 2
- Zombie Shooter
- Alien Shooter
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Alien Shooter 2: Conscription
- King's Bounty: Armored Princess
- King's Bounty: The Legend
- King's Bounty: Crossworlds
- Men of War
- Men of War: Red Tide
- Men of War: Assault Squad GOTY
- SPAZ (Space Pirates and Zombies)
- Robin Hood: Legend of Sherwood
- Pacific Storm
- eXceed - Gun Bullet Children
- eXceed 2nd - Vampire REX
- eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package
- Aura: Fate of the Ages
- Sacraboar
- Trainz Simulator 12 + Aerotrain DLC + Coronation Scot DLC
- Painkiller: Recurring Evil
- Painkiller: Redemption
- Hydrophobia: Prophecy
Maximum úgy, hogy írsz a supportnak.
egy kérdés...
A könyvtárba nem lehet törölmi a játékokat valahogy ? mert pl az Arma 2 játékokat vagy a Blood Bowl-t soha nem fogom szerintem használni...
bon
Ezt fogom tenni, ha lezárás elõtt egy órával sincs jelentkezõ leveszem és kirakom mindenki számára elérhetõre, úgy csak lesz már rá jelentkezõ.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Vaxi
köszönöm az amnesia-t 😊)))

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

penge96
Én a Mirror's Edget innen a fórumról szereztem meg, míg a Dead Space-t attól az emberkétõl kaptam meg, aki megnyerte a Trine giveawayemet anno. Nem is kértem, csak úgy odaadta. Ilyenkor jó érzés, hogy a giveawayt nem egy random emberke nyeri meg, hanem egy korrekt felhasználó.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

genndy
Leginkább az 1., mert sokat szétszórtak itt meg az EJ-ben is csak úgy beírva a kódot. A ninják mindig éberek <#vigyor1>
Meg ha csak kuncsorgott valaki, mindig megszánta valami jótét lélek.
Hagyd még egy kicsit, ha 1 órával a lezárás elõtt sincs min. 2 ember, akkor vedd le.

bon
Na most vagy megvannak mindenkinek már a csoportban a felajánlásaim, vagy nem érdekel szinte senkit (ezen meglepõdnék) vagy gond az 1 dolláros contributions összeg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

papi08
Hoopp elnézést, nem láttam a hátralévõ napok számát 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nem mások, csak kerül még hozzá. Megmaradnak ezek, és kapsz plusz játékokat.

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Igen, de általában nem egybõl.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

*humblebundle
Hi,ha a humblenudlen letelik a 10 nap,akkor más játékok lesznek?
bon
Ha még valakinek nem lenne meg:

és

SzirmosSzisza
Értem köszi, akkor marad a manuális mentegetés.

Letöltöttem ezt a GameSave Managert, erre pont azt nem támogatja, ami kell nekem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Akkor felejtõs, ahogy genndy már írta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nincs Steam-felhõ támogatása. Tehát nem, és ha nem az Originest indítod, akkor annak a felhõjét sem használja.

SzirmosSzisza
De Steamen telepítettem 😄

IMYke2.0.0.0
Origin kliensben be lehet állítani - alaphelyzet: igen, 100 MB-ig felhõbe ment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Burnoutban, ha belépek az EA-s cuccal, akkor a felhõbe ment?

kill3r21
Ha valaki lát valahol óccsóért Ducktalest azt jelezzen nekem!
Addig padig csekk it -->>>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
penge96
Nagyon köszi a felajánlást, fõleg a Thomas Was Alone-t! 😊)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

jetblack
azt a bankod veszi le nem a google nekem a Barclays nem vesz le plusz penzt

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

FrostBite
Sok sikert a játékokhoz!
Holnap fojt köv.

FrostBite
Hali!
Érdeklõdni szeretnék, hogy akárhányszor vásárlok Google Walleten keresztül, minden egyes alkalommal le fog vonni 300ft-ot a kártyámról ?

FrostBite
Ilyen se történt még velem, egymás után két játékot nyertem.

papi08
Jéé, ez meg az én feltöltésem 😄DD

13 éve itt. Szép idő.

Ja csak nézem, h miért nem válaszolt az privát üzenetemre, aztán látom h nem usernevet kell küldeni neki az SG Steam grouphoz hanem linket.

Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

IMYke2.0.0.0
Oldal felsõ traktusa: "Házigazda: MerlinW"

Ki itt a házigazda?

penge96
Köszönöm, de mivel nem áll módomban interneten vásárolni, így ezzel nem tudok mit kezdeni. Hidd el, hogy kiadnék 200 Ft-ot ezekért, ha tehetném. 😊

Szabi
pfff... én meg örültem neki hogy nyertem egyet 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW

[merlinw.org]

Tudom, én is azért vettem meg. A mostani Steam ára 29.99 font (de lehet, hogy csak 19.99). Nem véletlenül NEM ÁRULOM, hanem szeretném valakinek odaadni.
Szabi
1usd volt a játék hetekig, majd utána ingyen is osztogatták sok helyen 😄

Halihó!

A nagy Summer Sale keretein belül megvettem az Alan Wake-t, erre a PC Guru is ezt a játékot csomagolta a magazin mellé. Mivel Steam-es játék, ezért itt szeretném felajánlani a kódot..hm..akár valami apróság fejében is.

Akit érdekel, privizzen rám.
DarkSector
Millió1 van. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Steamgiftsen millió van. ;-)
penge96
Srácok, valakinek nincs elfekvõben egy Thomas Was Alone-ja?

igen tölt, kb 3 percig 😄

Szabi
nálam is folyamatosan megakadt tegnap, újra kell indítani az origint és utána megint tölt egy darabig.. 😄

Nálam jó, most szedtem le simcity-t meg a bf3-mat.
Kurva origin semmit sem akar letölteni. Minden játéknál befagy a letöltés -.-

TBTPumpa
Ez tényleg nagyszerû hír! Várjuk a játékot!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

köszi a linket! ki is raktam háttérnek az artworköt <#finom>
fery02
Valóban amúgy, igen.
Nagyobb rend tudott volna lenni viszont, ha nem kap választ a hozzászólásaira.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Egész türelmes is voltál. 😊
Ha sok idõm lenne gép elõtt és házigazda lennék valahol, nekem már valószínû rég betelt volna.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!