Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint visszaigazolják rakom a következõ 2 játékot.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy jöhet bármi más ami nincs meg az accountomon KEX™
- Sacred Gold
- Zombie Shooter 2
- Zombie Shooter
- Alien Shooter
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Alien Shooter 2: Conscription
- King's Bounty: Armored Princess
- King's Bounty: The Legend
- King's Bounty: Crossworlds
- Men of War
- Men of War: Red Tide
- Men of War: Assault Squad GOTY
- SPAZ (Space Pirates and Zombies)
- Robin Hood: Legend of Sherwood
- Pacific Storm
- eXceed - Gun Bullet Children
- eXceed 2nd - Vampire REX
- eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package
- Aura: Fate of the Ages
- Sacraboar
- Trainz Simulator 12 + Aerotrain DLC + Coronation Scot DLC
- Painkiller: Recurring Evil
- Painkiller: Redemption
- Hydrophobia: Prophecy
A könyvtárba nem lehet törölmi a játékokat valahogy ? mert pl az Arma 2 játékokat vagy a Blood Bowl-t soha nem fogom szerintem használni...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Meg ha csak kuncsorgott valaki, mindig megszánta valami jótét lélek.
Hagyd még egy kicsit, ha 1 órával a lezárás elõtt sincs min. 2 ember, akkor vedd le.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
13 éve itt. Szép idő.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Letöltöttem ezt a GameSave Managert, erre pont azt nem támogatja, ami kell nekem 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Addig padig csekk it -->>>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Érdeklõdni szeretnék, hogy akárhányszor vásárlok Google Walleten keresztül, minden egyes alkalommal le fog vonni 300ft-ot a kártyámról ?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
[merlinw.org]
"Nulla tenaci invia est via"
A nagy Summer Sale keretein belül megvettem az Alan Wake-t, erre a PC Guru is ezt a játékot csomagolta a magazin mellé. Mivel Steam-es játék, ezért itt szeretném felajánlani a kódot..hm..akár valami apróság fejében is.
Akit érdekel, privizzen rám.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Nulla tenaci invia est via"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nagyobb rend tudott volna lenni viszont, ha nem kap választ a hozzászólásaira.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!