Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
lengyeleknél majdnem dupla árban van még akciósan is.. o.0

pedig ott az EA-s játékok jó árban szoktak lenni.. fõleg a játékbeli költõpénzek.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
bekünk = nekünk

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ébredj fel 😊
Dead Space 2 lesz és csók bekünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

papi08
3 óra múlva jár le 1 hét, talán adnak hozzá valami kis kiegészítést..pl ha az új SimCity-t adnák, a bokámat is lef*snám 😄

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Csak ne lenne ilyen pofátlanul drága az euró...

IMYke2.0.0.0
A nagyon leárazott játékok miatt nem is csoda 😊

papi08
Kliensbõl a játékok letöltése hibátlanul mûködik 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Szabi
egyébként az origin oldala teljesen behalt 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Nem! Mindig adnak hozzá valamiket!

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Nem nagyon követtem ezeket, de nem akkor adtak hozzá újakat, mikor nem fogyott eléggé?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Esély mindig van.
Hogy párat? Az már más kérdés...

FrostBite
Van esély rá, hogy az origines humble bundle játékokhoz hozzácsapnak még párat, vagy már nem sok ?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Csak bizonyos játékok és csomagok esetében kapsz másodpéldányt a STEAM-en.
Amúgy meg: semmibõl.

Feltételezem a Risen egyben aktiválódik a másik kettõvel..?
A Metro 2033 már megvan, gondolom nem kapok belõle ilyenkor egy másik példányt?

genndy
Nem. Csak akkor gift, ha eleve annak veszed.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem aktivált Steam keybõl lehet giftet csinálni valahogy?

Önkéntest keresek aki meg tudná nekem venni giftként a most akciós Just Cause 2 DLC-it aminek össz értéke 1.73€ LINK 😊

Cserébe kulcsot amit tudok ajánlani (1 vagy 2 tetszõleges kulcs, a választott játék értékétõl függõen):

Zombie Shooter
Zombie Shooter 2
Alien Shooter
Alien Shooter 2: Reloaded
Alien Shooter 2: Conscription
Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, Saints Row: The Third
Metro 2033, Risen, Sacred Citadel
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: The Legend
Men of War
Men of War: Red Tide
Pacific Storm
eXceed
eXceed 2nd
eXceed 3rd
Painkiller Redemption
Aura: Fate of the Ages
Sacraboar
Hydrophobia: Prophecy
FrostBite
Hello!
GameStop oldalon nem lehet valahogy kijátszani a régió zárat, mert most 80% kedvezmény van a Dragon Agejátékra.

grebber
Ezért nem kell semmit újratenni!Tegyed fel a teamviewer programot és kérj meg valakit aki megnézi a géped távolról mi az amit elkursz !

Parancs sorral is ugyan az....
azt a parancssoros dolgot nem vágom.
de a másikat amit be linkeltél azt csináltam de ugyan az.
Rakjam újra a a gépet???
MerlinW
Próbáld parancssorból adminként: msiexec /a "steam-telepítõ-útvonala"
és/vagy nézd meg ezt

[merlinw.org]

Nincs ékezet se szóköz egyszerûen csak C!
A felhasználó névbe nincs ékezet. probáltam a másik meghajóra is de ott se megy pedig ott nem volt dokumentum meg semmi ékezet vagy szóköz..
Úgyhogy nem értem..
MerlinW
Semmi baj a Windows-oddal. A probléma, hogy a dokumentumokba akarod telepíteni a klienst. Magyar Windows és ékezetes felhasználónév esetében ezt nem lehet. (aranyszabály: sosem használunk ékezeteket a rendszerben).

[merlinw.org]

bon
A C: meghajtó elnevezésében nincs ékezet vagy szóköz ugye?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Már tettem az összes meghajtóra mindenhova, de semmi nem tudom telepíteni mert mindig ugyan azt írja ki...

Lehet a windows rossz hozzá??: Windows 7 64 bit
ERROR 1324 THE FOLDER PATH "C" CONTAINS AN INVALID CHARACTER.
MerlinW
Ne a felhasználók könyvtárba telepítsd, hanem pl ide: C:\Steam (feltéve, ha nincs más meghajtód. Sosem célszerû a rendszermeghajtón adatokat tárolni).

[merlinw.org]

Hát meg csináltam mind kettõt de a hiba üzenet ugyan az..
De azért köszönöm!
IMYke2.0.0.0
A "letöltések" mappát átírod erre: "letoltesek" és nyilván, be is állítod a szükséges programokban

SzirmosSzisza
Telepítsd máshova a Steamet. Pl csinálj egy Jatekok mappát a C-n és abba.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszönöm ha erre gondoltok:
helyi lemez C -felhasználok - tomika - letöltések
itt az ékezetet hogy tudom megszüntetni???
DarkSector
vagy szünetet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Magyar ékezetes útvonalat használsz.

Hello!
Telepíteném a steam-et és ilyen hiba üzenettel találkozok:
ERROR 1324 THE FOLDER PATH "C" CONTAINS AN INVALID CHARACTER.
Ez miért lehet?? Ha tud valaki segítsen.
Elõre is köszi
grebber
EA Bundle alapáras pakban lévõ játékokra lehet jelentkezni nálam!
(Crysis 2 max steam és Medal of Honor már nincs meg) Minden más vihetõ.

Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Mirror's Edge

bon
Gratulálok a nyertesnek, kód elküldve.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#worship>

SzirmosSzisza
nice!

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Unknow
Akit esetleg érdekel:
Megvan a 2 jelentkezõ, úgyhogy kiléptem.
Itt is köszönöm a Botaniculát! <#worship>

bon
Részemrõl rendben.

Nekem nem kell, de beszállhatok. gyuszopapa megkapja, ha én nyerek.
Beszállhatok, de ha megnyerem odaadom a másik jelentkezõnek mert nekem megvan már <#banplz>
MerlinW
Pedig BB milyen zseniális társasjáték..😊

[merlinw.org]

bon
Még legalább egy embert szívesen látnék:

bon
Publikus, hátha így nagyobb lesz az érdeklõdés mint az elõzzõ nulla.

FrostBite
Itt is vannak.