34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#33612 A VR az egy nagyon jó és szórakoztató dolog, csak még bőven van hova fejlődnie. Persze valószínű soha nem a hardcore gamek fognak ott előnyt élvezni, de nincs azzal baj, ez nem is a hardcore gamereknek kell jobbára. Családi/baráti szórakozásra perfect. :) -
#33611 A VR egy döglött orvosi ló. -
TomStorm #33610 Mármint bocsi,nem Steam ex.hanem kimondottan Valve Exclusive nincs és nem is lehet! -
TomStorm #33609 Valve Index 264.000+posta
Oculus S 120.000(ingyenes kiszállítás)
80Fps vs 120fps(na itt mutatna elvileg Valve nagyobbat) na de tudjátok ti is hogy VR 120hz-het esetleg! I9+2080 kell.
Aztán Steam Exclusive nulla..
Az,hogy jobb lenne Index én ezt nagyon kétlem
-
Solt #33608 Ugyanannyiba? Az, hogy jött ki? :) -
#33607 Jobb mint a Rift és kb ugyanannyiba kerül. -
#33606 Azt is a Valve adja... Ők határozzák meg az árat, nem a hazai kereskedők. -
#33605 Képesek.Egyébként melyik hazai kereskedőnél láttál ilyen alacsony árat, megkérdezhetem...? -
TomStorm #33604 Képesek 260ezer ft-os áron adni az Indexet a Valve.Azért na,nem egy csodát raktak össze.. -
#33603 :ASDSADSDASDASDSD -
#33602 :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#33601 Meh. Acé szindikét/odüsszi legyen ingyen! Nem érjük be holmi kisujjal, de már az egész karral sem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.18. 10:05:41 -
Gary #33600 A gesztust értékeld! -
#33599 Nálam is ennyi volt. -
#33598 Uplay kliensben neztem, ket kattintas volt az egesz es mar ott is figyelt a tobbi jatek kozott. -
Kissssss0 #33597 még mindig nem tudják hogyan kellene egy normális giveawayt lezavarni... -
#33596 free ac unity:
https://store.ubi.com/ie/assassin-s-creed--unity/56c4947a88a7e300458b45d6.html
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.04.17. 16:39:02 -
#33595 Uplay, ott a logó. -
xido #33594 na de vajon steam vagy uplay only? -
#33593 A következő havi Humble-ban az első felfedett játék az AC: Origins. -
Xsillione #33592 Ami komondottan hasznos a steamen a felhasznalának, és nincs meg az epic-nél:
-Értékelési és visszajelzési lehetőség: látsz átlagot, látsz közelmultbeli átlagot, és olvashatsz szöveges értékelést is, követlen a játék alatt. Persze moondhatod, hogy előre tájékozodj, ám hasznos, ha ott van kéznél ez.
-workshop és modolási elemek: nem külön oldalakat kell nézni a legtöbb esetben, hanem simán a steam letölti és telepíti neked a modokat és egyebeket.
-Forum: minden játékhoz van saját forum ahol tájékozódhatsz a játékkal kapcsolatban, persze máshol is meg lehet ezt tenni, ám itt kézre esik és tudja amit kell.
-Leírások és útmutatók: minden játékhoz van hely erre, persze nem mindig túl friss éss feltöltött, hiszen a többi játékos saját alkotásai ezek, ám nem kell feltétlen külön vadászni valahol egy részletes leírást a játékhoz ha elakadsz.
-A barátlista nem csak egy lista, hanem kommunikációs lehetőség, egyben segít a játékokba való meghívásoknál is, ráadásul van hozzá chat és minden egyéb, hangal és a játékbeli integrációval (néha.)
A többi valóban csak hab, amit nem feltétlen kell vagy lehet használni, ám ritka az, ha egy lehetőség káros, ám a hiány az mindig hiányzik. -
-
#33590 "valamivel 2 perc után kilőttem, mikor azon siránkozott, hogy nincs user profile."
Akkor lehet, hogy a lényegről maradtál le, hogy alaposan szétnéz a gépeden, és információkat küldözget, két weboldalon keresztül is track-el, meg lanon keresztül önmagával társalog :D (ezt már lehet, hogy redditen olvastam) -
Kissssss0 #33589 "Steam activity feedjét használja valaki?"
én szoktam rendszeresen.
"steamen belüli streamet?"
ezt már ritkábban de néhanapján szintén megszoktam nézni néhány streamet.
egyedül a zenelejátszót nem szoktam használni mivel nem látom túl sok értelmét.
steambe épített műhely, értékelések, útmutatók, stb, nélkül még mindig a guuglival kellene fél órákat elbasznom arra hogy találjak működőképes modot egy játékomhoz, hasznos leírást egy küldetésről ami még mindig használható, vagy hétköznapi emberek értékeléseit akik mindenféle maszatolás és bullshit nélkül leírják a véleményüket a játékról. -
#33588 valamivel 2 perc után kilőttem, mikor azon siránkozott, hogy nincs user profile. Hát nekem nem hiányzik. Legyenek barátok akiket meghívhatok majd játékba azt cső. Steam activity feedjét használja valaki? steamen belüli streamet? zene lejátszót?
Ubisoft és Origin launchere is azért tetszett már régen, mert ennyit tudott. Volt benne még valamilyen store, és kész. Sallang nélkül. Ha sok szart is akarok látni azok mellett amit szeretnék, többet böngészném a facebook feedet. -
#33587 The Epic Games Store is Bad for PC Gaming and Must Be Stopped | Timed Exclusivity is Cancer
Március 23-i videó. -
#33586 Köszi! -
-
#33584 fyi már nincs április elseje -
#33583 arról nem sok jót hallottam :D kínai spyware, meg ilyesmi
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.04.02. 21:52:13 -
Plata #33582 Állati jó,haza érek szeretnék egy kicsit TESO-zni erre halott steam,de legalább nem nálam van a hiba ez jó.
Köszönöm a választ. -
#33581 https://steamstat.us/ -
#33580 Egész Európa (többek között) *opóágon van.
-
#33579 terelnek át epic storeba -
Plata #33578 Van valami gond a Steam-el?
Vagy csak engem nem enged fel ma?
-
#33577 Srácok valaki tudja arra a megoldás miként kehet kicsomagolni a drágaköves zsákot?
ugye egy zsák 1000 gem van 10 zsákom az 10.000 gem ha jól számolok a steam viszont se egyben se külön zsákként se akarja kicsomagolni a zsákomat.
Valaiknek van ötlete?.Esetleg bezavarna a steam piacos monkey sript a kicsomagolásba vagy nem vágom.
Átadtam a másik fiokomnak egy zsákot ogy hátha úgy kicsomagolja de szarik rája.
Mindíg azt írja ki hogy NINCS elég ebből undefined. üzenet.
-
#33576 Bocsi, hogy nem egybe raktam, de utólag találtam még 2-őt és már nem tudom szerkeszteni:
-
-
BTW, legalább végre a fejükhöz kaptak, hogy talán ideje volna kicsit foglalkozni is a "fejőstehénnel", nem csak figyelni a bevételt. -
#33573 Mirror's Edge Catalyst?
jó, tudom, hogy nem steames játékot is hozzá lehet adni a libraryhez, de annak tile képet beállítani nem lehet tudtommal