Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Vagy arra gondoltál hogy az oldaltól ?
Mikor beregisztráltam, azonnal kidobott egy értéket, ami a Steam-en birtokolt játékaim értéke (lehet), és közölte, hogy 3 felajánlást tehetek. Mivel pontra volt szükségem, hogy nevezhessek egy játékra, ezért nem olvastam el semmit, csak klikkeltem.
Mivel kidobott egy listát, a választható felajánlásokból, ezért - bár gyanús volt, hiszen azért is kérdeztem itt meg - ráböktem az egyikre, és hajrá.
Nem vagyok degenerált, egy mondatban válaszolhattál volna az általam feltett kérdésre, de örülök, hogy most végre fölényeskedhettél egy kicsit. Tudom, el is olvashattam volna az oldal FAQ-ját, de voltam olyan idióta, és itt mertem kérdezni egy roppant egyszerût. Bocsánat, soha többé nem fordul elõ.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(Próbálj csak bejelentkezni másik géprõl, vagy böngészõbõl, ugyanúgy látod õket.)
Azt tudom, hogy a tárgyak (TF2-höz és társaikhoz) megmaradnak, de a steam trading kártyák és az esetleges giftekkel mi lesz?
Feltételezem ugyanúgy ott lesznek az inventory-ban, de azért jó lenne ha ezt meg tudnátok erõsíteni.
Ezeket is felhõben tárolja a steam?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vedd meg Steam-en gift-ként a felajánlott játékot, vagy töröld a felajánlásodat... Van az oldalon egy részletes FAQ is, ami leírja a rendszer mûködését. Komolyan nem értelek...
Ha még mindig nem világos, a Steamgifts weboldal egy felület azon jó szándékú emberek számára, akik az internetes közösségnek vagy egy adott (Steam) csoportnak szeretnének játékokat ajándékozni. A jó szándékú ember megveszi a kis pénzébõl a játékot, majd felajánlja azt. A nyertesnek pedig odaadja a saját pénzébõl vásárolt játékot. Ezután boldog, mert nõtt a karmája.
Ugyanígy fordítva is. Ha te jelentkezel egy játékra és megnyered, akkor a felajánló elküldi neked a játékot, amit a saját kis pénzén vásárolt meg, hogy neked jó legyen.
Ha gondolod elmagyarázhatom szülõ + gyerek + karácsony hasonlatokkal is, ha úgy érthetõbb számodra.
(Bocs a stílusomért, de hajnali fél 3 van, elolvastam a hozzászólásodat, majd megnéztem az adatlapodon a korodat és nem tudtam hova tenni a dolgot.)
[merlinw.org]
Én ugyanis nem vettem meg semmit (vagyis amit megvettem, az fel is van installálva), mégis kidob egy marha hosszú listát, hogy mit akarok felajánlani. Abból a listából választottam, és elvileg él a dolog. 😊
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Valaki röviden leírná nekem, hogy valójában mi is ez az egész? Ha lejár a felajánlás, nekem kell választanom, hogy kinek adom, vagy a rendszer sorsol? Milyen gyakran, illetve hány felajánlást lehet tenni? Miért ingyenes? Köszi!
A véletlenszerûen kisorsolt nyertes megnyeri, neked meg oda kell adnod neki (email, Steam, kulcs pü-ben ha fórumlakó, stb.). Te bejelölöd hogy elküldted, õ bejelöli hogy megkapta (jó esetben). Ha volt legalább 2 jelentkezõ, megkapod a contri value-t (tehát a felajánlott játék értékét).
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem tudom hogy kell, de íme az elsõ Gift-em. 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kulcsok:
Zombie Shooter
Zombie Shooter 2
Alien Shooter
Alien Shooter 2. Reloaded
Alien Shooter 2. Conscription
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: The Legend
Men of War
Men of War: Red Tide
Numen: Contest of Heroes
Genesis Rising
Pacific Storm
Painkiller Redemption
Aura: Fate of Ages
Sacraboar
Hydrophobia: Prophecy
Burnout Paradise: Ultimate Box (Steam & Origin)
Dead Space (Origin)
Medal of Honor (Origin)
Mirror's Edge (Steam & Origin)
Red Alert 3: Uprising (Steam & Origin)
Crysis 2: Maximum Edition (Steam & Origin)
Populous (Origin)
Battlefield 3 (Origin)
Sims 3 + DLC-k (Origin)
Kuponok: (Ezek cserélhetõek egy játékkártyára vagy smileyra, háttérre)
-66% OFF Portal 2
-66% OFF A New Beginning: Final Cut
-66% OFF Defender's Quest: Valley of the Forgotten
Ami érdekel: Más játékok, CS:GO skinek és ládák, játékkártyák. Komolytalan ajánlatokra nem válaszolok :R
[merlinw.org]