Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Nehogy még neked álljon feljebb!<#falbav> Használtál egy rendszert amirõl fingod sem volt. És nem elõtte kérdeztél, amivel semmi gond nem lenne, hanem egy játék felajánlása után. Áruld már el mi van ingyen ebben a világban?
kill3r21
Mostmár akkor érted a rendszert! 😊
Zeller01
😊

. : Z E L L E R : .

MerlinW
És persze, hogy én vagyok a hülye...

[merlinw.org]

Amilyen leárazások vannak Steam-en, egy pillanatra sem csodálkoztam volna, hogy ha az eddig elköltött pénzei után a felhasználók jogosultak lennének kvázi ingyen játékok elajándékozására. Fõleg indie és nagyon régi játékok lehetnének, ezért is volt furcsa a sok AAA kategóriás felajánlás. Mivel nem értettem a rendszert, ezért kérdeztem.
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kill3r21
Arra nem gondoltál hogy ha nevezel a giftre akkor azt vajon kitõl nyered?
Vagy arra gondoltál hogy az oldaltól ?
Kösz a kimerítõ választ! Direkt írtam, hogy még soha a büdös életben nem használtam a rendszert, kvázi a mûködésérõl sem tudok/tudtam semmit.
Mikor beregisztráltam, azonnal kidobott egy értéket, ami a Steam-en birtokolt játékaim értéke (lehet), és közölte, hogy 3 felajánlást tehetek. Mivel pontra volt szükségem, hogy nevezhessek egy játékra, ezért nem olvastam el semmit, csak klikkeltem.
Mivel kidobott egy listát, a választható felajánlásokból, ezért - bár gyanús volt, hiszen azért is kérdeztem itt meg - ráböktem az egyikre, és hajrá.

Nem vagyok degenerált, egy mondatban válaszolhattál volna az általam feltett kérdésre, de örülök, hogy most végre fölényeskedhettél egy kicsit. Tudom, el is olvashattam volna az oldal FAQ-ját, de voltam olyan idióta, és itt mertem kérdezni egy roppant egyszerût. Bocsánat, soha többé nem fordul elõ.
Ryder62
Gyerünk, még van 4 nap.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

penge96
Ez a Steamgiftses dolog most lesokkolt.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

genndy
Mivel az accountodon tárolja, ezért természetesen ugyanúgy megmaradnak, mint a játékok.
(Próbálj csak bejelentkezni másik géprõl, vagy böngészõbõl, ugyanúgy látod õket.)

Egy kérdés, amire nem találtam egyértelmû választ: Mi történik azokkal a tárgyakkal amikor az inventory-mban vannak és uninstallálom a steamet (mondjuk gépújrarakás céljából).

Azt tudom, hogy a tárgyak (TF2-höz és társaikhoz) megmaradnak, de a steam trading kártyák és az esetleges giftekkel mi lesz?

Feltételezem ugyanúgy ott lesznek az inventory-ban, de azért jó lenne ha ezt meg tudnátok erõsíteni.

Ezeket is felhõben tárolja a steam?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Aliensnél igen, de nehány esetben nem.
kill3r21
Az úgy komoly 😊
Úristen,te elhitted hogy ingyen játékot osztogatnak helyetted mert te ajándékozni szeretnél?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#idiota><#banplz>
MerlinW
Persze, hogy él. A nyertesnek viszont neked kell odaadni a játékot. Ha nem teszed, akkor búcsúzhatsz a rendszertõl... Mégis mit gondoltál, ha te ajánlasz fel valamit, ki adja oda a nyereményt a nyertesnek? Ingyen van igen. Neki. Gondolkodjunk már kicsit...

Vedd meg Steam-en gift-ként a felajánlott játékot, vagy töröld a felajánlásodat... Van az oldalon egy részletes FAQ is, ami leírja a rendszer mûködését. Komolyan nem értelek...

Ha még mindig nem világos, a Steamgifts weboldal egy felület azon jó szándékú emberek számára, akik az internetes közösségnek vagy egy adott (Steam) csoportnak szeretnének játékokat ajándékozni. A jó szándékú ember megveszi a kis pénzébõl a játékot, majd felajánlja azt. A nyertesnek pedig odaadja a saját pénzébõl vásárolt játékot. Ezután boldog, mert nõtt a karmája.

Ugyanígy fordítva is. Ha te jelentkezel egy játékra és megnyered, akkor a felajánló elküldi neked a játékot, amit a saját kis pénzén vásárolt meg, hogy neked jó legyen.

Ha gondolod elmagyarázhatom szülõ + gyerek + karácsony hasonlatokkal is, ha úgy érthetõbb számodra.

(Bocs a stílusomért, de hajnali fél 3 van, elolvastam a hozzászólásodat, majd megnéztem az adatlapodon a korodat és nem tudtam hova tenni a dolgot.)

[merlinw.org]

Aha, na akkor már tényleg nem értem.
Én ugyanis nem vettem meg semmit (vagyis amit megvettem, az fel is van installálva), mégis kidob egy marha hosszú listát, hogy mit akarok felajánlani. Abból a listából választottam, és elvileg él a dolog. 😊
wantonly
Egy idõben nem lehet bármennyit, kezdetben korlátozott.
penge96
Bármennyit, bármilyen idõközönként. Inkább az lenne az érthetõbb kérdés, hogy miért lenne fizetõs? 😄 Ha megveszek valamit, akkor nehogymár pénzért cserébe ajándékozhassam el valakinek. (Lehet, hogy a kérdésed nem erre irányult, de én így szûrtem le.)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Késtem, kérdéseim fele máris megválaszolva. 😊
OK, szóval életem elsõ felajánlását tettem, illetve bejelentkeztem a Crysis 2-re. A felajánlásom csak SG.hu csoport tagjainak él.
Valaki röviden leírná nekem, hogy valójában mi is ez az egész? Ha lejár a felajánlás, nekem kell választanom, hogy kinek adom, vagy a rendszer sorsol? Milyen gyakran, illetve hány felajánlást lehet tenni? Miért ingyenes? Köszi!
genndy
Tegyük fel, hogy jelentkeztek is rá 😊
A véletlenszerûen kisorsolt nyertes megnyeri, neked meg oda kell adnod neki (email, Steam, kulcs pü-ben ha fórumlakó, stb.). Te bejelölöd hogy elküldted, õ bejelöli hogy megkapta (jó esetben). Ha volt legalább 2 jelentkezõ, megkapod a contri value-t (tehát a felajánlott játék értékét).

MerlinW
Semmi. Eltûnik és újra felajánlhatod, ha akarod.

[merlinw.org]

ha felajánlok egy játékot és lejár rá az idõ mi történik?
MerlinW
Mindig a legfrissebbet tölti le.

[merlinw.org]

w77d
és a steam alapból már ezt a patches javított változatot húzza le?

RoboKutya78
köszke bepróbálkozom😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
<#eljen>

Na, akkor így.
penge96
A kulcs elküldve Juleshun számára!

Hyder
Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno

penge96

genndy
Alapjáték ennyit megér, ha nem parázni akarsz, hanem Aliens-stílusban akciózni. Patchekkel helyrerázták.

Maak
Nincs idom jatszani, csak erdekel😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mardel
Vedd meg és mondd el. 😊

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Maak
Aliens megeri ezt az arat, vagy nagyon ratyi?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ryder62
Mirror's Edge hajnali 1-ig. SG.hu tagoknak. Sok sikert.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

penge96
Gratulálok Tiborc-nak és kill3r2186-nak! A kulcsokat e-mailben elküldtem!

Ott írtam a post alján. Ha van ajánlatod akkor állok elébe
DarkSector
Na leszopsz, milyen Outcast? az énekes cd-jét tölthetem le a kóddal vagy mi? 😄

Vagy ez? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Az van 2db is, meg van 3 Outcast kódóm, de neked nem adok DARK mert genyó vagy xD
DarkSector
Egy Skyrim Legendary-ra. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
És mire szeretnéd cserélni?
Még mindig van pár cserém 😄DD

Kulcsok:

Zombie Shooter
Zombie Shooter 2
Alien Shooter
Alien Shooter 2. Reloaded
Alien Shooter 2. Conscription
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: The Legend
Men of War
Men of War: Red Tide
Numen: Contest of Heroes
Genesis Rising
Pacific Storm
Painkiller Redemption
Aura: Fate of Ages
Sacraboar
Hydrophobia: Prophecy
Burnout Paradise: Ultimate Box (Steam & Origin)
Dead Space (Origin)
Medal of Honor (Origin)
Mirror's Edge (Steam & Origin)
Red Alert 3: Uprising (Steam & Origin)
Crysis 2: Maximum Edition (Steam & Origin)
Populous (Origin)
Battlefield 3 (Origin)
Sims 3 + DLC-k (Origin)

Kuponok: (Ezek cserélhetõek egy játékkártyára vagy smileyra, háttérre)

-66% OFF Portal 2
-66% OFF A New Beginning: Final Cut
-66% OFF Defender's Quest: Valley of the Forgotten

Ami érdekel: Más játékok, CS:GO skinek és ládák, játékkártyák. Komolytalan ajánlatokra nem válaszolok :R
penge96
Remélem mûködik a link, sok sikert srácok!

MerlinW
Itt így nevezik...😊 Miután az az összeg nem a tényleges összeg, hanem annak bizonyos százaléka a játék típusától függõen.

[merlinw.org]

de ott sem pontot ír, hanem egy összeget dollárban
MerlinW
Contrib pontokról beszélnek. Tehát amit írtál, a felajánlásaid összege. Az számít, ha olyan felajánlásra szeretnél jelentkezni, aminél meg van adva contrib limit.

[merlinw.org]