Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki szeretne csoporton belül hasznos ajándékot választani, annak egy kis segítség:

http://steamwishlist.mabako.net/supergamez

Ez a link az SG.hu csoport tagjainak leginkább vágyott játékait listázza ki. Ha másik csoportot néznétek meg, akkor csak a / után kell átírni az adott csoport ID-jére az URL-t és lehet is kigyûjteni.

Amúgy az oldal sok felhasználónál lassan gyûjti az infót, viszont amit gyûjt az hasznos és még csak bejelentkezni sem kell hozzá.

Jó böngészést.

Ui.: Alapból steamben ilyet nem tudsz kigyûjteni azért jó ez a kis oldalacska.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bosco05
köszönöm szépen itt is! 😊 öröm és bódottá 😄
bosco05
ez gameplay és nem végigjátszás, másrészrõl pedig ezzel akarnak híresek lenni 😊
RelakS
Steam-en benéztem a community-be, és ezt láttam:

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
SzirmosSzisza, kösz, de Garry's Mod nem érdekel. Telepítés nélkül is látom azt az idõ elszívó fekete lyukat, amit nekem csinálna <#idiota>

jetblack: jól hangzik 😊 Gondolom a Devolver Digital kéne cserébe (jól jöhet Hard Resethez, ha érdekel)
Mi a szaré kell egy végigjátszásba beledumálni? 😄

jetblack
-75% Devolver Digital

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
METRO 2033 kulcs eleg ?<#nevetes1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Ház szép az biztos, színes meg jó középen van, csinibaba. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Szerintem így jobban néz ki, feldobja a topikot <#idiota>

Amúgy RelakS, ha kell van 50% Garry's Modom.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
"A kissebbeken nem volt ilyen opció"

Arra értettem ha szöveges linket csinálsz, akkor is értettük volna, ez ilyen lóbasó nagy képpekkel nem lett volna fontos, de végülis van hely az interneten. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RelakS
én is 😄

Steam oldalon jobb gomb, kép címének másolása
A kissebbeken nem volt ilyen opció

JetBlack: Mit tudsz ajánlani? És melyikért? 😊

Újabban steam gifts-en erre megyek:
Just Cause 2
Red Alert 3 meg a kiegje,
Bioshock, bármelyik,
Colonial Marintes
Far Cry 3

Hirtelen ezek jutnak eszembe.
Vagy folytassuk privátban?

DarkSector
mármint a belinkelt képek mééretére gondoltam. 😄

jetblack
Mit kernel erte ?

RelakS
õõõ.... ezt adta a gép <#idiota>

DarkSector
Nagyobb kép nem volt? 😄

RelakS
Lenne cserére a következõm:

Érvényesség vége: 2013. szeptember 26. 8:59:00.
Shadow Warrior 2013 pre purchase

Érvényesség vége: 2013. október 26. 19:00:00.
Játék lista

Az elsõt már megvettem, a másodikban meg nincs már olyan, ami érdekelne, és nem lenne meg. Ha elõbb jön, 75% kedvezmény a duke-shadow bundle-bõl <#idiota>

Ryder62

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

hi,csak én nem tudok a green man gamingen vásárolni? miután megadtam az adatokat a vásárláshoz kiirja hogy Oh nooo!There has been a problem with your order.Please contact us here and we'll help you out. És mindig ez van akárhányszor probálkozom,ötletek?
tutituti
nemtom hogy kell ezt a szép képes steamgift dolgot,bár ezerszer le lett írva,de itt egy link róla:

showdown effect

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LaliK
Sziasztok!

Tegnap vettem egy Killing Floor bundle-t és kaptam hozzá 2 vendégbelépõt, ha valaki kipróbálná, keressetek meg steamen a nevem TheTyrick és szívesen odaadom 😊

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

genndy
Fene tudja, én is szoktam nézegetni, csodálkoztam is hogy meghalt (vagy mi).
Nem baj, isthereanydeal -en is megvan hogy mikor hol volt a legolcsóbb, adott játéknál kattints a 'History'-ra.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ilyesmit tud az enhanced steam is..

a.carkey
Ezen az összes leárazás rajta volt naprakészen úgy, hogy tudtad, hogy ez a 10-20-25-50-65-75-80-85-90% volt-e valaha is korábban és akkor mennyiért.

A medve nem játék.

MerlinW
Sosem láttam még. A fejlécben ott van a többi.

[merlinw.org]

a.carkey
Ezzel az oldallal mi lett?

A medve nem játék.

drop
hát nagyon szépen köszönöm <#eljen><#taps><#worship>

Ryder62
Crysis 2 kulcs elküldve a nyertesnek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

ffxi
Hajrá!

Fákjúal!

húha, ez most érdekel, köszi 😊
bon
Köszi!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lalakov
Sok szerencsét!
Peet81
köszi szépen 😊

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

IMYke2.0.0.0
Nem a játékainak számától függõen kapja az ember ezeket a kitûzõket .
A Közösség Oszlopos Tagja kitûzõhöz a feltételeket kell teljesítened - hozzászólni haverok képeihez, Facebook megosztás, videó stb.
Ott van minden a STEAM-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Peet81
szevasztok. lenne egy kérdésem, lehet hülye kérdés lesz elõre is bocsi 😊 a Közösség Oszlopos Tagja kitûzõt csak olyan kapja meg akinek 100 db. feletti játéka van? vagy ez nem attól függ?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Atisz
Mennyivel egyszerûbb lenne, ha nem néznék hülyének az európaiakat és dollárban is lehetne vásárolni 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mardel
Én úgy tudom középárfolyamon von le elõször és a bank mikor feldolgozza tehát bekerül a számlatörténetbe akkor a feldolgozás napján lévõ deviza eladási árfolyammal számol.
Mivel fizetésnél az összeg nem kerül egybõl az eladóhoz, csak a számlánkon zárolják, mikor a bank feldolgozza, akkor utalja át az eladónak.

Fejlécben MNB közép meg egyértelmû.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

MerlinW
A számláról a fizetés pillanatában vonja le a bank a pénzt az aktuális árfolyamon. Fent a fejlécben az MNB középárfolyama látható.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem lesz jobb?😊 Képben vagyunk, látom😊

[merlinw.org]

Mondjuk igaz, jobb nem lesz.

Project D|Rare Car Collector|

Mardel
Ha most veszed akkor is azzal az árfolyammal számol mikor a bank elkönyveli az meg 1-2 nap, szóval szerintem mindegy.

De ha kb. 12 Ft-on dilemmázol, akkor nem is kell annyira az a játék.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Köszi

#19872 Basszus tényleg, elfelejtettem, hogy megint átlépte a magyar forintocskánk a 300-as álomhatárt... Nem tudom most éri meg-e megvenni a Garry's modot, hogy holnap jobb vagy rosszabb lesz-e a valuta?!

IMYke2.0.0.0
Megint kúszik felfelé az euró ára...
Rohadt olaj... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

igen
Garry's Mod 2€? OhYea 😄

#19869 ha regisztrálok és Magyarországot jelölöm be mint országot, akkor megkapom a kódot? Csak mert olvastam érdekes kommenteket.

RoboKutya78
csekkolva köszi az infót😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

lalakov
Sok mindent nem tudok, ezért kérdezek mielõtt belevágnék vakon bármibe. És nem utána ahogy te tetted.
Maak
szerk, Awesomenauts mar elkelt csak elfelejtettem kiszedni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Csere

Steam giftek:

Krater

Steam kulcsok:

Red Orchestra
Flotilla
Air Forte
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Little Inferno
Awesomenauts
Awesomenauts Cluck Costume
Proteus
Tiny and Big in Grandpa's Leftovers
English Country Tune
Intrusion 2
Oil Rush

Origin:

Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Populous

Keresek :

Mostani bundlebol:
Crusader Kings II

Brutal Legend
Privi ha erdekel valamelyik.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Azért agyvérzést ne kapjál, és igen, hadd válaszoljak olyan stílusban, amilyenben te is megszólítottál. Elhiszem, hogy te vagy itt a fõkocka, aki az internet minden egyes bugyrában rendkívül otthonosan mozog, de gondolom te sem tudsz mindent.
Még egyszer bocsánat, hogy mertem kérdezni valami Steam rendszerrel kapcsolatos dolgot a Steam topikban.
Mi van ingyen a világban? Pl. a jóindulat, de te ezt honnan is tudhatnád!?