Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De csak ma ingyenes.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pl: Alapjáték híján? Senki.
LoL
na off vége.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A GAT V nem elírás.
Saints Row-sorozat egyik szereplõje: Johnny Gat.
A Deep Silver/Volition egyszerû reklámhadjáratáról van szó.
Jót nevettem. 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de nem találtam értelmes élõ fórumot
Black ops 2 höz kellene help
Ha esetleg tud valaki egy minimáis grafikai config cfgt ehhez a játékhoz megköszönném priviben írjatok ha van.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Amúgy MerlinW, köszönöm a tanácsot és megtartottam a FEZ-t. Nagyon bejövõs. Igazából néztem róla képeket meg videót, de akkor nem fogott meg úgy. 😊
Egy steames fórum moderátor azt írta, hogy ha valami gondunk lenne a steames accounttal, és kérnek majd egy dobozos játék scannelt kulcsát, akkor hoppon maradunk, ha azt kérik, amit innen vettünk.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ami steamben lesz, az az egész könyvtáradra vonatkozik, nem 1db játékra
DE EZ CSAK KÖLCSÖNADÁS.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi.
Amit linkelték az teljesen jó. MMOGA-ról én is vásároltam már.
[merlinw.org]
Egy 5 Euróst gondoltam megvenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze ezt leginkább 209.4% után lehet kijelenteni. De sajnos az igénytelenség a divat... ezt a legjobban a metacritic %-ok tükrözik... Meg is értem, hogy a készítõ mégsem fogja megcsinálni a Fez 2-t... de persze ezt a döntést is csak fikázni tudják az emberek (gondolom ugyan azok, akik magát a játékot lehúzták).
Ha valaki teljesen végigjátssza + megnézi az Indie game - The movie-t, akkor rájön, hogy valójában ez a játék mekkora kincs.😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amúgy a Red Orchestra: Ostfront 41-45 multis játék, vagy van benne kampány is?
tudok adni helyette kisebb játékokat
tegnap vettem 2 1dolcsis csomagot, abból legalább érdekel 1-2 játék.. és a kártyákkal eddig 2.8at hozott vissza és még nem váltottam ki minden kártyát 😄
"Nulla tenaci invia est via"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict