Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
jaja
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
Az is aktiválhatja, akinek nincs meg az alapjáték. Nekem is sikerült. Gondolom ha meglesz, majd hozzáadja (vagy nem).
De csak ma ingyenes.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Köszönjük a felvilágosítást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Pont te játszod a megmondó emberkét akármelyik totyikba megyek.
pl: Alapjáték híján? Senki.

LoL

na off vége.

IMYke2.0.0.0
Hoppácska, megjött a megmondó emberke... akkor most innen menni kell. <#phone>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BoneDragon
Miért kell neked állandóan mindent megmagyarázni? Mindenki tudja mirõl van szó.

IMYke2.0.0.0
Épp ezt írom ám...

SzirmosSzisza
Persze, de biztos nem poénból rakták bele az V-öt és lett ingyenes pont GTA V megjelenése napján 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy Te )és a többiek) értelmeztétek rosszul a dolgot, miközben RAMyMamy a tényt közölte.
A GAT V nem elírás.

Saints Row-sorozat egyik szereplõje: Johnny Gat.
A Deep Silver/Volition egyszerû reklámhadjáratáról van szó.

<#eljen>

Jót nevettem. 😄
SzirmosSzisza
trollok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Kell valakinek egy 90%-os Krater kupon?

RoboKutya78
Srácok tudom nem ide való
de nem találtam értelmes élõ fórumot
Black ops 2 höz kellene help
Ha esetleg tud valaki egy minimáis grafikai config cfgt ehhez a játékhoz megköszönném priviben írjatok ha van.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Jó, hogy komoly vetélytársaik. Néha azért kiakasztó néhány játék ára (pl.: 60 euró). Persze szoktak jó akciók lenni azt nem tagadom. De azért el vannak szállva az árakkal.

Amúgy MerlinW, köszönöm a tanácsot és megtartottam a FEZ-t. Nagyon bejövõs. Igazából néztem róla képeket meg videót, de akkor nem fogott meg úgy. 😊
Egyébként az Amazon-ról, GMG-rõl, stb. oldalakról vásárolt játékok is dobozosként jelennek meg a Steam profilon. Szóval ilyen erõvel onnan se ajánlatos vásárolni.
Ha gond van az account-tal, akkor több mód is van arra, hogy bebizonyítsd, hogy a tiéd. Te választod ki, hogy melyik legszimpatikusabb. Ha játék szkennelt kódjával akarod, akkor te választod ki, hogy melyik játékéval. Legalábbis eddig így volt. Szerintem csak azért nyomják ezt a szöveget, mert ezek az oldalak az alacsony áraikkal komoly vetélytársaik a Steam-nek.
Mardel
Egy némelyik bolti dobozos kulcsokat árul, a dobozokat meg bezúzzák.
Egy steames fórum moderátor azt írta, hogy ha valami gondunk lenne a steames accounttal, és kérnek majd egy dobozos játék scannelt kulcsát, akkor hoppon maradunk, ha azt kérik, amit innen vettünk.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
Ki írta hogy 1 játék? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

továbbra sincs

ami steamben lesz, az az egész könyvtáradra vonatkozik, nem 1db játékra
DarkSector
Steam-ben lesz, van béta jelentkezés.

DE EZ CSAK KÖLCSÖNADÁS.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nincs
Van steamben (vagy esetleg originban is) lehetõség már hozzám regisztrált játékot másnak "leadni"/átruházni?

Köszi.
MerlinW
Persze, én is sokat vásárlok azokról. Egyedül arra kell figyelni, hogy olvasd át alaposan az adatlapokat, milyen régió, védelem, kapcsolódik az adott termékhez. Értelemszerûen csak eu vagy region free játékokat szabad venni.

Amit linkelték az teljesen jó. MMOGA-ról én is vásároltam már.

[merlinw.org]

Ezekrõl a CD-key oldalakról ami a bannerban van szabad venni kulcsokat?

Egy 5 Euróst gondoltam megvenni.

MerlinW
Ingyen kaptam Raptr-ön, szóval nekem 8😊

[merlinw.org]

Szabi
a napokban publikuson is sok ment el 2-3 jelentkezõvel 😄D

ez viszont bebuggolt rendesen 😄D

MerlinW
Feldobom majd publikusba, csak kell valakinek. Ha nem, akkor kuka😊

[merlinw.org]

Tinman
Tárgytalan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Alapjáték híján? Senki.

BoneDragon
Kíváncsi vagyok ki fogja megnyerni. <#vigyor>

+1!
Persze ezt leginkább 209.4% után lehet kijelenteni. De sajnos az igénytelenség a divat... ezt a legjobban a metacritic %-ok tükrözik... Meg is értem, hogy a készítõ mégsem fogja megcsinálni a Fez 2-t... de persze ezt a döntést is csak fikázni tudják az emberek (gondolom ugyan azok, akik magát a játékot lehúzták).
Ha valaki teljesen végigjátssza + megnézi az Indie game - The movie-t, akkor rájön, hogy valójában ez a játék mekkora kincs.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tinman
Saints Row 3 ALAPJÁTÉK (NEM A DLC-S PAKK) kulcsot keresek p.ü. pls!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem is van egy, + egy -10% shadow warrioros
penge96
Zeno Clash 2 -33% kupon kell valakinek?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Javítás alatt áll.
na, ez most mi? spoiler tagbe akartam tenni valamit és elcseszte a hsz-em :/
hello,valaki tudna nekem segíteni megszerezni az indie gala-ból a killing floort+a dlc-ket? sajnos sem paypalal sem googleval nem tudok most fizetni,tudnék adni steam kulcsokat a humble origin bundléból
Reggel van még oké.. elolvastam figyelmesebben amire válaszoltál..

Te a Dirty Arena Edition-ra gondolsz, a sima Afterfall Insanity-nek van kampánya.

nincs kampány, csak botok lövöldözése ugyanazokon a pályákon.

Engem is érdekelne az Afterfall insanity..

Amúgy a Red Orchestra: Ostfront 41-45 multis játék, vagy van benne kampány is?

megkérdezném újra, hogy van-e valakinek egy felesleges afterfall insanity kulcsa az indie gala-s pakkból? ez az egy játék érdekel csak, így nem veszem meg a csomagot
tudok adni helyette kisebb játékokat
wantonly
Ha még nem vette meg neked senki dobj egy privit.
wantonly
Tõlem 2Ft-ot vontak. 😄
Tinman
Ingyenszar <#worship>

Szabi
nem kártyás és szerintem soha el se fogom indítani 😄

tegnap vettem 2 1dolcsis csomagot, abból legalább érdekel 1-2 játék.. és a kártyákkal eddig 2.8at hozott vissza és még nem váltottam ki minden kártyát 😄

Ryder62
Komoly összeg 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tutituti
ok,hülye vagyok.nem szóltam!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
és hogy?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict