Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
OGL-be nem csak berakta magát 30as limitre ? hüvõsebb a kártya is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bon
A következõ játék:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SzirmosSzisza
TF2 gyorsabban megy Linux alatt, ami azért nagy szó az ottani driverekkel 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Hát nekem a 30-as is bõven megtenné, biztos szar a szemem de nem látom hogy lassabb lenne a bal oldali.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
azért az ogl vs dx esetében nem biztos, hogy így fogalmaznék.

Itt azért a sebesség beli különbség szerintem elég jól példázza, miért d3d...

MerlinW
Nem a múlt játékai a fõ szempont - üzleti szempontból -, hanem a jövõé. A fejlesztõk abba az irányba fejlesztenek, amerre piac van. Amerre Valve van ott általában van piac, valamint az OGL semmivel sem rosszabb, mint a DX, sõt. Szóval reménykedjünk. Nem csak a Linuxnak, hanem mindenkinek sokkal jobb lenne, ha multiplatform lenne minden játék. OGL gyorsabb, nyitott -> szebb eredményt lehet vele elérni, DX-nek viszont a fejlesztõi környezete barátságosabb, gyorsabb, könnyebb vele dolgozni, ami fontos szempont a mai rohanó világban.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
180 Linux játék van jelenleg Steamen (igaz, ebbõl kb 10 olyan, ami itteni szójárással érve: "nem indie fos"). Amúgy, ha jól emlékszem az eredeti terv az volt, hogy Linux-szal szállítják, mert az ugye olcsóbb, de lesz lehetõség Win-t is rakni rá (csak ugye saját zsebbõl), bár lehet csak pletyka volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
A win-re írt játékokat nehezen tudnák megoldani, hogy opengl-en keresztûl csinálja a directx-re írt dolgokat.
Rendes directx emulálás nélkül linux-al kb halott ügy, vagy oylan mint most linux+wine. Mûködik de nem tökéletes.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SzirmosSzisza
Amíg nem adnak ki árat kár találgatni. Ha olcsóbban tudnék venni egyet, mint PC-t, akkor lazán jó lenne.

papi08
Amennyiben olcsóbb lesz mint a jelenlegi konzolok, és a steam játékaimat hiba nélkül tudja majd futtatni, szerintem instant buy 😄

13 éve itt. Szép idő.

Mardel
A konzolok exklúzív címeikkel tartják meg a vásárlóikat, meg ha már vásároltál pár játékot rá akkor nem fogsz egykönnyen váltani.
Steam boxnál ez biztos nem lesz meg.

Aki konzolozni akar és nem jön be neki az új xbox meg ps akkor az ezt fog venni nagy valószínûséggel, nem számolva a steam felhasználókkal akiknek egy része tuti venni fog. Ha nagy siker nem is lesz de veszteséges se az biztos.
Mardel
Ez egy konzolnak tekinthetõ, aki konzolozni szeretne az eddig is megtehette és x360, ps3 több milliós eladásai jól jellemzik.
Aki eddig kitartott PC melett az most sem fog konzolt venni, nah meg steamboxon nem biztos hogy az összes steames játékot lehet rajta gördülékenyen játszani, csak amit a Valve kiadott.

SzirmosSzisza
Szinte biztos. Kis találgatás (i5 + nvidia?)

Meg találtam ilyet is:
"Not trying to induce a hype train, but September 23rd 2003 was when Gabe Newell announced that Half-Life 2 would be delayed (after a planned release date of the 30th). And in 72 hours it will be ten years later..."

ééérdekes lesz

grebber
Sok millió steam felhasználóból jópárszázezer fogja venni az tutiziher!

Next PC upgrade: 2022

totyak
Köszönöm szépen a nyereményt, nagyon örülök neki 😄

bon
A következõ játék megnyerhetõ játék:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mardel
A steam box-nak nem sok jövõt jósolok, d ehajrá!

SzirmosSzisza
2014 😞

Amúgy kíváncsian várom mivel rukkolnak elõ.

genndy
Ne mérgelõdjetek, nagy munkában vannak, jön a SteamBox! (nagy valószínûséggel)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Hát ez az. Ez nekem is feltûnt. Tegnap az egyik játék 30 percenként dobott egy kártyát.
Ma a Trine 2 képes volt 2 óránként dobni egyet. Ráadásul mindháromszor ugyanazt a kártyát.
Most a Resident Evil: Revelations-ból gyûjtöm ki a kártyákat. Itt csak másfél órát kell várni.

Great job Valve!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Elvileg 20 percenként kéne dobnia egyet. Esetleg 20-30. Az elsõt ki szokta dobni rendesen idõre, inkább utána bugzik.
Próbálkozz még, biztos dob majd. Vagy hagyd ott egy estére, reggelig csak kidobja. Mostanában betegeskedik a Steam.

Szerintem mindegy mennyit játszol. Nekem a Bastion tegnap fél óra után dobott 2-t ma meg 2 óra játék után egyet se. Ugyan ez volt a spaznál is. Szóval szerintem random az egész.
játszottam ezzel a faerie solitaire-rel legalább 1 órát, de nem adott kártyákat egyáltalán
másnak is bugos?
Köszi!

wesker24
A Magicka Bundle-ben nem lesz happy Hour mert nincs Group Buy és az csak 1 hétig tart !
Szerinted lesz ennél is happy hour?

Maak
jah, az meg nem mostanaban lesz, 1-2 napja el csak a bundle.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Engem a Magicka Happy Hour érdekelne, te gondolom a Flashpointnál láttad..

IMYke2.0.0.0
Bannerben: "1€ = Ft"

De jó is lenne 😊))))

//Sejti, hogy a script a hibás, de akkor is jó poén

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Most megint az van!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Cserek

Steam

Flotilla
Air Forte
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Little Inferno
Awesomenauts Cluck Costume
Tiny and Big in Grandpa's Leftovers
English Country Tune
Serious Sam HD: The First Encounter
Serious Sam HD: The Second Encounter

Origin:

Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Populous

Keresek:
Crusader Kings II, Trading Cards

Maak
Mar volt tegnap.

A Happy Hour mikor szokott lenni az indiegala-n?

bon
Van egy felesleges Limbo kulcsom, remélem van akit még érdekel:

KiruHoshino
Jár a + rep. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

genndy
Csak nem sikerült felfogni amit ketten is leírtunk neked...<#shakehead>
A Steam profilod linkjét (tehát NEM csak a Steam nevedet) írd meg lprivátban (és nem ide a topikba) a házigazdának.

Húha. 😄
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Akkor szerencsét próbálok. 😊 Köszi a felajánlásokat!
mooo
Nem kell hozzá az alapjáték!
A red alert3 uprising önmagábn is futtatható vagy kell hozzá az alapjáték?
Lenen jelentkezõ aki venne IndieGala Magicka bundlet cserébe egy Alien Breed Trilogy steam giftért?
mooo

GL
mooo
engem érdekelne...

am nekem is van egy Duke Nukem -em
lalakov
Van egy kuponom, ha kell valakinek:
66%-KAL OLCSÓBB Eversion
Érvényesség vége: Thu Oct 03 2013 07:50:20
Szerintem egy jól összerakott videó volt és jót is nevettem. Azért tettem is oda a szmájlit mert tetszett a video és nem utolsó sorban köszönetképp, hogy linkelte, mert én nem találtam volna rá. Nincs gond amúgy kár ezen vitatkozni. 😊
IMYke2.0.0.0
Nem írtam sehol, hogy vicces vagy sem - azt írtam amit, és nagyon úgy tûnt, hogy leoltást kapott, ezért írtam az egész hozzászólást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szóval szerinted nem vicces. Kár, hogy nincs humorérzéked. Ja és kösz a felvilágosítást, a videóból semmi nem derült ki. 😊