Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.indiegala.com/weekly
Valaki meg tudná nekem venni? Nincs paypalom, és semmi ilyesmim.
Esetleg cserébe tudnák adni egy steames játék-kártyát..
Amúgy ITT olvastam hogy ennyiért is meg lehet venni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
-66% New Beginning: Final Cut
-66% Defender's Quest: Valley of the Forgotten
-10% Shadow Warrior
kuponok ingyen vihetõek
erõsen kellene, de csak az a többi, mind megvan.
Adok érte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Dead Space
- Burnout Paradise: The Ultimate Box
- Crysis 2 Maximum Edition
- Medal of Honor
- Mirror's Edge Steam Key
- Command & Conquer: Red Alert 3
- Mark of the Ninja Steam Key
- FTL: Faster Than Light
- Trine 2: Complete Story
- Far Cry 3: Blood Dragon - UPLAY
- Humble Bundle 3 TELJES
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Sniper: Ghost Warrior
- Warlock
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- Theatre of War 2: Africa 1943
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Dear Esther
- Uplink
- Thomas Was Alone
- The Ship (gift)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Novelne az eladast, a megnovekedett BTA miatt meg tobb penz folyna be.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
btw, ha most sincs benne olyan, ami érdekel, nem valószínû, hogy ezután lesz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a listában többszöri újraindítás után se jelent meg, így azt hittem nem fogadta el, ezért nem írtam még semmit, nézegettem hogy most mifene történt 😄
"Nulla tenaci invia est via"
De szabi vitte, jó helyre kerlt, jó emberhez! 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy magyarítani szeretném a steam-es Alan Wake: american nightmare-t,de nem nagyon látom sem a játékban,sem steam-en belül,hogy erre hol van lehetõség,pedig magyarított a játék..Tudnátok segíteni? 😊
Amúgy a mai Humble Bundle pakk nagyon komoly,csak a FEZ megér simán 3,5dolcsit <#szeret>#szeret>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
2. Az Awesomenauts szintén.
3. Annyi a baj, hogy egyikkel sem tudok játszani, mivel nálam a Steam totál megadta magát...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"