Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otisz111
Szintúgy.
Szabi
most vettem meg 3ft-ért <#whatever>

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
1 dollár a minimum nem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akár 0,1 vagy 0,01 dollárért is elvihetõ ez a bundle:

http://www.indiegala.com/weekly

Valaki meg tudná nekem venni? Nincs paypalom, és semmi ilyesmim.

Esetleg cserébe tudnák adni egy steames játék-kártyát..

Amúgy ITT olvastam hogy ennyiért is meg lehet venni.

KiruHoshino
+rep

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Hajrá:

[merlinw.org]

Maak
A badge collector showcase-t lehet valahogy modositani...mmint a benne levo badgek sorrendjet, vagy hogy melyiket akarom latni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Akkor ma nem fogom beirni, hogy mit cserelnek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RoboKutya78
hát ha elõbb linkeltél volna akkor nem lövöm be magamhoz😞

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

http://www.indiegala.com/-ból nem akarna valaki 2 TF2 kulcsért egy Killing Floor-t adni?
Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mulder elõjött ezzel a linkkel. link

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
A nyereményeket postáztam gatrula mindenkinek

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

otisz111
-75% Ultratron
-75% és -66% Revenge of the Titans
2x -50% Magicka

kuponok ingyen elvihetõk.
penge96
A Brütal Legendet én is elcserélném egy hasonló árú/kaliberû játékra, ha esetleg valakit érdekelne.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

-66% Portal 2.
-66% New Beginning: Final Cut
-66% Defender's Quest: Valley of the Forgotten
-10% Shadow Warrior

kuponok ingyen vihetõek
Tinman
Hamilton's Great Adventure + DLC

erõsen kellene, de csak az a többi, mind megvan.

Adok érte:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Dead Space
- Burnout Paradise: The Ultimate Box
- Crysis 2 Maximum Edition
- Medal of Honor
- Mirror's Edge Steam Key
- Command & Conquer: Red Alert 3
- Mark of the Ninja Steam Key
- FTL: Faster Than Light
- Trine 2: Complete Story
- Far Cry 3: Blood Dragon - UPLAY
- Humble Bundle 3 TELJES
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Sniper: Ghost Warrior
- Warlock
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- Theatre of War 2: Africa 1943
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- AirBuccaneers
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Serious Sam HD: The First Encounter
- Serious Sam HD: The Second Encounter
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- Dear Esther
- Uplink
- Thomas Was Alone
- The Ship (gift)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BoneDragon
+1, bár éjjel nem volt szerencsés vele játszani a kameraforgás miatt. Soha nem volt még ilyennel problémám, de most beszédültem. <#wow3>

MerlinW
A FEZ egy zseniális játék, próbáld ki szerintem.

[merlinw.org]

Másik. FEZ, Eets Munchies és Brütal Legend-et cserélném egyben, külön-külön vagy megegyezés alapján elõzõ bundle tartalmára vagy hasonló kaliberû játékokra (sajnos elõzõ bundle-ra originesre nem volt pénzem). Ha nincs jelentkezõ akkor felteszem sg-s csoportnak giveaway-re.
Trine2, Mark of the Ninja és FTL érdekel belõle (mondjuk már meg is vettem 😄 ) csak láttam, hogy az elõzõ is bõvült és gondoltam akkor érdemes megvenni.
Mardel
Szerintem lesz.
Novelne az eladast, a megnovekedett BTA miatt meg tobb penz folyna be.

szerintem nem érdemes várni, mert az átlag összeg csak emelkedni fog + #19989

btw, ha most sincs benne olyan, ami érdekel, nem valószínû, hogy ezután lesz
lalakov
Ha átlag felett fizetsz akkor mindenképpen megkapod.
érdemes várni a humble bundle megvásárlásával, hátha kerül bele még játék?
RatBaG
a giant alien spiderrel vigyázz <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

hát ez tényleg kicsit furcsa,de ma megint okosabb lettem valamivel. 😊 köszi még egyszer!
Szabi
egyébként ráfügtem az FTL-re 😄DD

DarkSector
nm máskoris. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Köszi. 😊
DarkSector
Igen, a letöltést a játék inditása után kezd el és akkor igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Lehet egyszerre játszani és letölteni egy másik játékot Steamen?
DarkSector
Jah nemgáz. Csak poénkodtam. 😊

RoboKutya78
elkelt a Knytt Underground Desura kulcs!!

Szabi
azt írta ki hogy kód aktiválva a ___ játékcsomaghoz.... 😄

a listában többszöri újraindítás után se jelent meg, így azt hittem nem fogadta el, ezért nem írtam még semmit, nézegettem hogy most mifene történt 😄

Igen. Steam hülye kicsit. Nem tudod magyarul használni a játékokat, ha nem magyarul használod a Steamet. Nekem is a Witchernél át kellett állítanom, mert minden indításnál ráerõszakolta az angol nyelvet. Ráadásul annál olyankor még valami több száz megás pachet szedett le. Aztán patchelhettem vissza magyarra.
köszi,valószínûleg az volt a probléma,hogy angolul használtam a steam klienst! 😊
DarkSector
Jó azt hittem egy ninja volt.
De szabi vitte, jó helyre kerlt, jó emberhez! 😊

Elkelt.
genndy
Jobb gomb a játékon - Tulajdonságok - nyelv fül - magyar

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Trine 2: Complete Story Steam Key. Az elsõ privátot író emberke elkapja. Ninjákból elegem van.
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne,hogy magyarítani szeretném a steam-es Alan Wake: american nightmare-t,de nem nagyon látom sem a játékban,sem steam-en belül,hogy erre hol van lehetõség,pedig magyarított a játék..Tudnátok segíteni? 😊

Amúgy a mai Humble Bundle pakk nagyon komoly,csak a FEZ megér simán 3,5dolcsit <#szeret>
SzirmosSzisza
Osztott játék dob kártyát ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Lol. A nap hozzászólása! <#idiota> <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
3 megvan belõle 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Steam -> Könyvtár 😊

penge96
1. A mostani Humble Bundle zseniális.
2. Az Awesomenauts szintén.
3. Annyi a baj, hogy egyikkel sem tudok játszani, mivel nálam a Steam totál megadta magát...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nekem se jelentek meg a listába a játékok, de egy Steam restart után ott voltak. Nagyon szívesen.

Mardel
Jobb felsõ sarok, steames login neved melett nyíl és ott fiók részletei.