Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Ha esetleg van valakinek egy felesleges Sine Mora-ja a mostani Bundlebõl, azt szívesen fogadnám. Ha ingyen nem is, egy Brütal Legendet tudok adni kompenzálás képpen.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Szabi
pont mint az összes többi, semennyire 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Peet81
ez mennyire lehetséges a GTA 5 Beta ott?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még hiszel a mesékben?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

http://free-steam-games.net/?i=thY1lmHxc pls klikk ingyen játék
gamepad emulátorral is meg lehet oldani.

Mardel
Az kimaradt, hogy a 27%-os AFA-t is.

Mardel
Azt irja, hogy ha nem EU-bol jon a nyeremeny, akkor a kuldememy ertekenek megfelelo vamot a cimzettnek kell kifizetnie.

Szabi
ki = ha 😄

RoboKutya78
?😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
na fasza, ki kiküldik a tesztelõs dobozt postán, akkor én fizessek utána vámot és adót.. köszi.. :'DD

RoboKutya78
Hopi bármilyen contorller jó? elõveszem a sleeping dosot 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Big Picture módban kell játszanod egy játékkal gamepad-el. Ha megvan a kitûzõ, részt veszel egy sorsoláson, ami által megnyerheted a 300 koreai SteamBox konzol egyikét. Ha nincs kontrollered/gamepad-ed, akkor bukta a dolog.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Skacok Kaptam egy új kitûzõt amit oktober 25 ig lehet feloldani ha jól veszem ki a dolgot.(Steam Hardware Enthusiast)
Van az utolsó feladat: Launch and play a game using a gamepad in Big Picture mode

Itt pontosan mi lenne a dolgom?
Elvileg ha jól fordítom indítani kell a Big Picture modot és ezen mód alatt kell valamilyen játékot elindítani
Ha jól értem a mondatot.

MerlinW
Steam Trades-en hatásosabb lenne a dolog, valamint ide is csak a linket kellene beszúrnod.

[merlinw.org]

Alien Breed Trilogy steam giftért cserébe keresek Humble Egosoft vagy IndieGala Magicka BTA-t
Maak
Keresek :

Crusader Kings II
King's Bounty: Warriors of the North
Kingdoms of Amalur: Reckoning
The Secret World
Trading Cards

Van:

Steam kulcsok:

Flotilla
Air Forte
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Little Inferno
Tiny and Big in Grandpa's Leftovers
English Country Tune
Serious Sam HD: The First Encounter
Serious Sam HD: The Second Encounter
Saira*2
Musaic Box*2
Yumsters 2: Around the World*2
Afterfall Insanity Extended Edition
Hammerfight
Ignite*2
Killing Floor Bundle
Red Orchestra: Ostfront 41-45*2
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY*2
FEZ
Bastion
Limbo
Mark of the Ninja

Origin kulcsok :
Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising
Populous

pm ha erdekel valamelyik

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mardel
Hát bejelentették a steamboxot, meg azt hogy 300 teszt gép sorsolására lehet jelentkezni, ha azt az 5 dolgot megcsinálja valaki.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Starvoid -66% - ingyen vihetõ

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shadow Warrior -10% holnapig

Toki Tori2+ -10% 2014.Jul.11

Ingyen elvihetõk!
IMYke2.0.0.0
Én is tudok adni - s ingyen, természetesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Shadow Warrior -10% kupon.

Eléggé nyakunkon a határidõ (holnaputánig érvényes), szóval ingyér is odaadom 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#law>
TBTPumpa
<#eljen><#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mooo

lemaradt..
Köszi, akkor még nem írok nekik.<#vigyor2>
genndy
Nem kéne neki, hacsak nem próbaterhelés. Akkor visszakapod.
PayPalnál van ilyen, Steamnél nem tudok róla.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

mooo

GL!
Nem játékot vettem, magát a bankkártyát beregisztráltam a rendszerbe.
Mardel
Persze, annyiszor par szazat ahany euroba kerul a jatek.

A vasarlasi adatokra gondolsz, amit meg lehet vele jegyeztetni vasarlaskor, de az ingyen van.

Sziasztok!

A Steam levon pár száz forintot, ha beregisztrálom a bankkártyám?
Próbáld meg újra szinkronizálni az acc-ot, ha lejárt az ingyenes hétvége. Nem biztos, h. elsõre menni fog, nekem anno a Saints Row 3 több napig (1 hétig?) benne maradt a listában)

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Béluska74
Sziasztok! Volt ez az ingyenes hétvége a The Showdown Effect nevû csodával. Nem próbáltam ki,nem telepítettem fel,de amikor jelentkeznék rá a steamgifts oldalán akkor azt írja ki,hogy már megvan nekem ez a játék. De nincs a listában és soha nem is volt telepítve... Mit javasoltok?

If you give a little love you can get a little love of your own

nekem a devolveres kéne
Maak
Awesomenauts kulcsot keresek, pm es megyegyezunk.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RelakS
Srácok, még mindig megvan a
-10%-os Shadow Warrior (Érvényesség vége: 2013. szeptember 26. 8:59:00.)
és a
-75%-os Devolver Digital kuponom. (Érvényesség vége: 2013. október 26. 19:00:00.)

Kinek kell? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

papi08
Közben észrevettem, akkor marad a Win8 :/ 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
SteamOS, szal biztos nem Windows alapú, akkor viszont nincs rajta több ezer játék se, szóval ez egyelõre streamelõs dolognak tûnik 😞

szerk.: hülye vagyok, az is 😄

"You can play all your Windows and Mac games on your SteamOS machine, too. Just turn on your existing computer and run Steam as you always have - then your SteamOS machine can stream those games over your home network straight to your TV!"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

papi08
Amennyiben kezeli a microsoft progikat (photoshop, stb), abban a pillanatban lecserélem a Win8-at, az tuti 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza

DarkSector
Vagy még1.
Megkérni havert hogy vegyen fel helyette haverokat. 😄

Rengeteg megoldás van. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LaliK
Mennyi alternatíva... 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

DarkSector
Vagy ne barátkozzon. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LaliK
Vagy vegyen egy játékot ~22 FT-ért 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

bon
Következõ játék a fortix:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
otthoni driverek? amd és nvidia is ad ki zárt drivert linuxra.
Akinek nincs még steamen eredeti játéka,és nem tud barátokat felvenni,az telepítse az ingyenes DOTA2-t,és máris lehet felvenni barátokat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

penge96
Srácok, valakinek nincs egy Trine 2-es "Isabel" kártyája fölösbe?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"