34737
  • RelakS
    Tényleg, ma estétől először reszkess pénztárca, utána meg reszkess rekeszizom, mikor meglátjuk a kedvezményeket?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, mikor romlik a forint árfolyam? :)
    Igen, STEAM Sale előtt...
  • totyak
    Neked is köszönöm.
  • lalakov
    Igen.
  • totyak
    Hálás köszönetem.

Jól gondolom, ugye, továbbra is tilt egy év után a piactér?
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 18:12:52
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel jobban jársz: https://steamdb.info/sales/
    Klikk a "Price" fejlécben lévő nyilacskákra!
    Utána már menni fog, ha ráklikkelsz a játék logojára, onnan átjutsz a STEAM-es adatlapjára... és...
  • totyak
    Üdv! Nagyon amatőr kérdés, de hogy tudom ár szerint sorrendbe rakni a Steam kínálatát? Egyszerűen nem találok (vagy vak vagyok) ilyen lehetőséget, sem a weboldalukon, sem a kliensben.

Csak azért kellene, mert már egy éve nem vettem semmit és gondolom még mindig van az a jó szokása a Steam-nek, hogy ezután letilt egy időre a Piactéri eladásról. Jól sejtem?

Köszönöm
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 17:34:47
  • RelakS
    Miért van az az érzésem, hogy ez a Doom elővásárlást hidegen fogja hagyni?
  • chris0000
    hi.tudja vki,h a Turmoilban,h lehet beállítani a magyar nyelvet?steam adatlapon szerepel a magyar lokalizáció is de qvár@ nem találom a játékban... thx.üdv.Turmoil
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.23. 07:29:48
  • chris0000
    a f@szomba én meg azt hittem holnaptól indul... nahmind1kedd...üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.22. 23:43:39
  • Papa01 #33642
  • IMYke2.0.0.0
  • Scooter
    Ó, tényleg. Azt nem vettem észre, hogy van ott olyan, hogy legkenlendőbb stb.
  • genndy
    Nem kell kereső, ott vannak bal oldalt az áruház főoldalán.
  • Scooter
    Steam-en, hogy a retekbe lehet előhozni ilyen toplistákat? Előrendelői, legkelendőbbek stb? Én nem találok ilyeneket. A keresőbe kell csak beírni?
  • Anonymusxx
    Valakinek nincs felesleg Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered?
    CSerébe adnám a Moonlighter a mostani bundleból, mert tervezem megvenni.
  • Scooter
    Köszi, nekem is meglett.
  • Jim Morrison
    bazz, nekem total kimaradt hogy most van ilyen cucc... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ma délelőtt megadta nekem --- igaz, újrapróbálással, azaz nem "magától".
  • Scooter
    Nekem se adta meg. Fura. Lehet, hogy utólag majd megadja. Minden nap ugyanazokat indítottam el és eddig mindig megadta.
  • Tinman #33632
    Köszi :-/
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem adta meg.
  • PetruZ
    Bele sem kezdtem, szóval nem. :)
  • Tinman #33629
    A 4. napi jelzést nektek se adja meg? ^^
  • RelakS
    hoppá, steam-en buli van :D

Mondjuk most nem érzem az ellenállhatatlan vágyat, hogy beszálljak
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.05.24. 20:35:17
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, hogy szóltál - különben észre sem vettem, és ez is elképesztő.
    Valami mintha "eltört" volna a Valve háza táján...
  • Carmang
    Van viszont Tavaszi Nagytakarítás event :DDDDD
    És egyik projekthez sem tud ajánlani játékot a Steam, pedig van megfelelő. Elképesztő :D
  • Carmang
    Az lenne értelmes. Tavaly sem értettem miért volta olyan közel egymáshoz az őszi, és téli vásár.
    Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.05.24. 17:52:49
  • IMYke2.0.0.0
    "Talán holnap, vagy máskor..."

Erősen valószínű, hogy a Nyári Vásár jön majd 30 nap múlva.
  • Norbertboy
    Nem fulladt le, mivel elmaradt... Talán holnap, vagy máskor...
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ~50 perc múlva kiderül, hogy
    -- lefullad-é a STEAM világszerte, mert
    -- megint valamilyen Sale lesz mától...

...vagy sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Valójában: mindkettő csak tippel --- az elmúlt évek statisztikái alapján.
  • RelakS
    Szóval most két napot csúsznak?
  • IMYke2.0.0.0
    "When is the next Steam sale?"
    By Tom Senior 2 days ago

https://www.pcgamer.com/steam-sale-dates/

Tehát:
    - Tavaszi vásár: 2019. május 23-tól
    - Nyári vásár: 2019. június 25-től.

• TomStorm
    Már akinek.Én szimulátort nélküle el se tudnám képzelni!
  • MoRT2195
    Pontosan. Egy videót nézve teljesen másképp hat az egész, mintha a fejeden lenne a VR. Próbáld ki, próbálj ki több játékot, a VR pont az, ami egyáltalán nem jön át videókból, mert nincs rajtad VR (Ez már Scooternak szólt a félreértések elkerülése végett. :D). A VR élményt kizárólag használat után lehet véleményezni rendesen, egy videó abszolút nem adja át azt az élményt, mint a fejeden a VR. Én is szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, volt "szerencsém" kipróbálni még régebben a kinectet, illetve PS3-on volt/van move-om, hát mit mondjak, egyik se nyűgözött le... na mondom jön megint valam hülyeség (VR), kell a fenének, De aztán láttam PS4-en a kínálatot, na mondom egye fene, lutrizok, vagy kidobok 60 ezret, vagy jól járok. És nem bántam meg abszolút. :) Persze számomra abszolút családi/baráti szórakozás, egyedül szerintem nem olyan nagy élmény. De mindenképp próbáld ki valahol, sok helyen van rá lehetőség, mert (gondolom) tudják, hogy a videókat nézve teljesen más és ezért biztosítanak rá lehetőséget. Ha nem tetszik, csak aztán mond rá, hogy ingyen se kéne. :)
  • Dzsini
    Teljesen más, ha te rángatod a fejed, mert neked van saját egyensúlyközpontod, ami össze van kötve a saját látásoddal :)
  • Scooter
    Régen is az volt. Most a TheVR Resident Evil 7 végigjátszását néztem pár napja, hogy VR-ben tolták. Nem rajtam volt, de már hányingerem van, ahogy rángatja a fejét állandóan. Nekem pl. ingyen se kéne.
  • Solt
    A szimulátorokban például új dimenziót nyitott, egészen döbbenetes VR-ban repülni, vagy versenyezni, de tény, hogy egy mezei Beat Saber (1 millió eladott példány 1 év alatt) is beszippantja az embereket. A HMD-k még messze nem tökéletesek, van még hova fejlődniük, de az élmény már most is zseniális... ez a jövő! ;)
  • Solt
    Minden paraméterében jobb az Index mint a Rift S, plusz ott van a hardveres IPD állítás, normális füles és egyéb kényelmi funkciók. Egyszerűen nem egy kategória a kettő, nem véletlen, hogy több mint a duplájába kerül. (450 euró vs 1080 euró)