34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#33652 Tényleg, ma estétől először reszkess pénztárca, utána meg reszkess rekeszizom, mikor meglátjuk a kedvezményeket?
-
#33651 Na, mikor romlik a forint árfolyam? :)
Igen, STEAM Sale előtt... -
#33650 Neked is köszönöm. -
#33649 Igen. -
#33648 Hálás köszönetem.
Jól gondolom, ugye, továbbra is tilt egy év után a piactér?
Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 18:12:52 -
#33647 Ezzel jobban jársz: https://steamdb.info/sales/
Klikk a "Price" fejlécben lévő nyilacskákra!
Utána már menni fog, ha ráklikkelsz a játék logojára, onnan átjutsz a STEAM-es adatlapjára... és... -
#33646 Üdv! Nagyon amatőr kérdés, de hogy tudom ár szerint sorrendbe rakni a Steam kínálatát? Egyszerűen nem találok (vagy vak vagyok) ilyen lehetőséget, sem a weboldalukon, sem a kliensben.
Csak azért kellene, mert már egy éve nem vettem semmit és gondolom még mindig van az a jó szokása a Steam-nek, hogy ezután letilt egy időre a Piactéri eladásról. Jól sejtem?
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 17:34:47 -
#33645 Miért van az az érzésem, hogy ez a Doom elővásárlást hidegen fogja hagyni? -
chris0000 #33644 hi.tudja vki,h a Turmoilban,h lehet beállítani a magyar nyelvet?steam adatlapon szerepel a magyar lokalizáció is de qvár@ nem találom a játékban... thx.üdv.Turmoil
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.23. 07:29:48 -
chris0000 #33643 a f@szomba én meg azt hittem holnaptól indul... nahmind1kedd...üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.22. 23:43:39 -
#33642 -
#33641 -
#33640 Ó, tényleg. Azt nem vettem észre, hogy van ott olyan, hogy legkenlendőbb stb. -
#33639 Nem kell kereső, ott vannak bal oldalt az áruház főoldalán. -
#33638 Steam-en, hogy a retekbe lehet előhozni ilyen toplistákat? Előrendelői, legkelendőbbek stb? Én nem találok ilyeneket. A keresőbe kell csak beírni? -
Anonymusxx #33637 Valakinek nincs felesleg Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered?
CSerébe adnám a Moonlighter a mostani bundleból, mert tervezem megvenni. -
#33636 Köszi, nekem is meglett. -
#33635 bazz, nekem total kimaradt hogy most van ilyen cucc... :( -
#33634 Ma délelőtt megadta nekem --- igaz, újrapróbálással, azaz nem "magától". -
#33633 Nekem se adta meg. Fura. Lehet, hogy utólag majd megadja. Minden nap ugyanazokat indítottam el és eddig mindig megadta. -
#33632 Köszi :-/ -
#33631 Nekem nem adta meg. -
#33630 Bele sem kezdtem, szóval nem. :) -
#33629 A 4. napi jelzést nektek se adja meg? ^^ -
#33628 hoppá, steam-en buli van :D
Mondjuk most nem érzem az ellenállhatatlan vágyat, hogy beszálljak
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.05.24. 20:35:17 -
#33627 Köszönöm, hogy szóltál - különben észre sem vettem, és ez is elképesztő.
Valami mintha "eltört" volna a Valve háza táján... -
#33626 Van viszont Tavaszi Nagytakarítás event :DDDDD
És egyik projekthez sem tud ajánlani játékot a Steam, pedig van megfelelő. Elképesztő :D -
#33625 Az lenne értelmes. Tavaly sem értettem miért volta olyan közel egymáshoz az őszi, és téli vásár.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2019.05.24. 17:52:49 -
#33624 "Talán holnap, vagy máskor..."
Erősen valószínű, hogy a Nyári Vásár jön majd 30 nap múlva. -
Norbertboy #33623 Nem fulladt le, mivel elmaradt... Talán holnap, vagy máskor... -
#33622 Nos, ~50 perc múlva kiderül, hogy
-- lefullad-é a STEAM világszerte, mert
-- megint valamilyen Sale lesz mától...
...vagy sem. -
#33621 Valójában: mindkettő csak tippel --- az elmúlt évek statisztikái alapján. -
#33620 Szóval most két napot csúsznak? -
#33619 "When is the next Steam sale?"
By Tom Senior 2 days ago
https://www.pcgamer.com/steam-sale-dates/
Tehát:
- Tavaszi vásár: 2019. május 23-tól
- Nyári vásár: 2019. június 25-től.
-
TomStorm #33618 Már akinek.Én szimulátort nélküle el se tudnám képzelni! -
#33617 Pontosan. Egy videót nézve teljesen másképp hat az egész, mintha a fejeden lenne a VR. Próbáld ki, próbálj ki több játékot, a VR pont az, ami egyáltalán nem jön át videókból, mert nincs rajtad VR (Ez már Scooternak szólt a félreértések elkerülése végett. :D). A VR élményt kizárólag használat után lehet véleményezni rendesen, egy videó abszolút nem adja át azt az élményt, mint a fejeden a VR. Én is szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, volt "szerencsém" kipróbálni még régebben a kinectet, illetve PS3-on volt/van move-om, hát mit mondjak, egyik se nyűgözött le... na mondom jön megint valam hülyeség (VR), kell a fenének, De aztán láttam PS4-en a kínálatot, na mondom egye fene, lutrizok, vagy kidobok 60 ezret, vagy jól járok. És nem bántam meg abszolút. :) Persze számomra abszolút családi/baráti szórakozás, egyedül szerintem nem olyan nagy élmény. De mindenképp próbáld ki valahol, sok helyen van rá lehetőség, mert (gondolom) tudják, hogy a videókat nézve teljesen más és ezért biztosítanak rá lehetőséget. Ha nem tetszik, csak aztán mond rá, hogy ingyen se kéne. :) -
#33616 Teljesen más, ha te rángatod a fejed, mert neked van saját egyensúlyközpontod, ami össze van kötve a saját látásoddal :) -
#33615 Régen is az volt. Most a TheVR Resident Evil 7 végigjátszását néztem pár napja, hogy VR-ben tolták. Nem rajtam volt, de már hányingerem van, ahogy rángatja a fejét állandóan. Nekem pl. ingyen se kéne. -
Solt #33614 A szimulátorokban például új dimenziót nyitott, egészen döbbenetes VR-ban repülni, vagy versenyezni, de tény, hogy egy mezei Beat Saber (1 millió eladott példány 1 év alatt) is beszippantja az embereket. A HMD-k még messze nem tökéletesek, van még hova fejlődniük, de az élmény már most is zseniális... ez a jövő! ;) -
Solt #33613 Minden paraméterében jobb az Index mint a Rift S, plusz ott van a hardveres IPD állítás, normális füles és egyéb kényelmi funkciók. Egyszerűen nem egy kategória a kettő, nem véletlen, hogy több mint a duplájába kerül. (450 euró vs 1080 euró)