Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peet81
szerintem is röhej, a Batman: Arkham Originsban is vagy egy Red Son Batman Skin, mondjuk azon még nem figyeltem meg, hogy rajta van-e a sarló és kalapács

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

OMG! Ez most komoly? <#zavart2> Tényleg a sarló+kalapács skin miatt nem lehet megvenni Mo-ról a játékot? Hát mindjárt ideszarok. Már elnézést, de ez kész röhej. <#wow3>
Dzsini
A bundlestars AAAAA-BBBBB-CCCCC jellegû kulcsokat ad minden olyan játékhoz, ahol jelölik azt a steam logoval, ezeket aztán a Steam kliensben lehet aktiválni. Minden játékhoz külön kulcsot adnak, tehát könnyen odaadhatod a kódot annak, akinek szeretnéd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Bundle-ök pont azért vonzóak, mert borzalmasan olcsóak.
A Humble Bundle esetében annyi a megkötést, hogy 1 dollár alatt nem kapsz Steam kulcsokat. Ezt az oldalt nem ismerem, de valószínûleg úgy van ahogy gondolod.
A gift-es tradere pedig ajánlom figyelmedbe a tf2outpost oldalát.

wantonly
Pontosabban 2.25 font. Kulcsot/kulcsokat kapsz, nem giftet és, ha ott van a játék neve mellett a steam logó, akkor tudod aktiválni a steam rendszerén belül. Ebben az esetben mindegyik játék aktiválható. A kulcsokat el tudod ajándékozni, ha az oldal erre lehetõséget nyújt. Innen speciel még nem vásároltam, úgyhogy nem tudom. Van amikor egy kulcsot kapsz ami az összes játékot egyben aktiválja (ha valamelyik már megvan, akkor az elveszik és elajándékozni sem tudod), van amikor külön ad mindegyikhez, ez az elterjedtebb. Ezenkívül még van elég sok ilyen bundle oldal, az egyik legismertebb a Humble Bundle, ahol most épp mobilos akciók vannak, de itt szoktak a legjobb ajánlatok lenni. 😊
narumon
Köszi Steamfigftset szoktam nyomkodni (eddig még nem nyertem...), ajádnékozni is ajándékoztam már steamen belül az is tiszta. Az a része nem tiszta csak, hogy hogyan juthatok olcsó játékhoz. A lenti bundle kérdésemre is tudnál esetleg válaszolni? Mert egy ilyen pakkban van ami engem is érdekel a többit meg odaajándékoznám haveroknak

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

wantonly
Igen, ezek teljes értékû játékok. A steam rendszerében már elég régóta benne van az ajándékozás lehetõsége, tehát az áruházban vásárláskor nem adod hozzá a fiókodhoz, hanem giftként fog megjelenni a raktáradban. Késõbb persze bármikor aktiválhatod magadnak is. Ezeket a gifteket általában akciós áron veszik (akik sokat vásárolnak azok bizonyos kedvezményt is igénybe vehetnek, ezért jóval olcsóbban tudják adni, mint mások), a steam-en elég gyakran van ilyen-olyan akció vagy kedvetményt adó kuponok. Ezen kívül különbözõ piacokon szerzik be (pl. olyan országokból, ahol olcsóbban vásárolnak az emberek). Azonban ennek megvan a veszélye, csak megbízható eladótól szabad vásárolni, ugyanis van amikor lopott bankkártyával illegálisan vásárolnak, ebben az esetben - ha kiderül - a játékot elveszik, a pénzt pedig már nem fogod visszakapni. Továbbá vannak olyan oldalak, ahol lehet gifteket nyerni: steamgifts.com, gameminer.ru, playblink.com, galagiveaways.com.
narumon
A másik amit nem értek, azok ezek a bundle valamik. Pl ez:
http://www.bundlestars.com/all-bundles/fps-warriors-bundle/

Ez tényleg 3 font a pack? És ha ezt megveszem akkor steam-en kapom meg a játékokat? És ha giftként veszem akkor másnak oda tudom adni? Csak egyben a pakkot vagy db-ként a játékokat is? Illetve ha giftben veszem akkor lehet olyat, hogy egy részét elajándékozom egyet meg megtartok? (illetve azzal én szeretnék játszani). Köszi a válaszokat <#nemtudom>

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Szisztok! Hülye kérdés lesz, de nem teljesen vágom szóval ne csapjatok nyakon rögtön 😊
Használom egy ideje a steamet még játékot is szoktam venni hébe-hóba, és azt nem értem, hogy különbözõ forumokon steam gifteket árulnak. (ha jól látom ezek teljes játékok??). Ezekhez, hogy jutnak hozzá? Hogy tudják ilyen olcsón adni? Hogy van 1-1 embernek több száz db ilyen? Valaki megvilágítaná ezt nekem please?

Peet81
mindenképp megírom

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Ez meglep, de jó hír. Kérlek tájékoztass vagy itt, vagy privát üzenetben a tényleges megjelenés után, hogy játszani is tudtál-e vele!

Peet81
sikerült aktiválnom, már megy is az elõletöltés, gamersgate-rõl vettem meg

Azért lehet a konzolos verziót megvenni, mert ez a skin egy DLC tartalma, amit nem tartalmaz az alapjáték, csak ez az ultimate edition, amit mi kaptunk (volna) PC-re.
GreenMan nekem még azt írta nem tudnak az korlátozásról, de ha lesz visszaadják a pénzem. Így is történt. A probléma az, hogy Steamen nem fogod tudni aktiválni a kulcsot, akárhogy jutsz hozzá. (Itthon.)
Találtam hazai boltot, ahol fizikai kópiát elõ lehet rendelni. Nem tudom ebbõl mi lesz, még két nap és kiderül.

grebber
Van egy Max Payne 3-am cserére akit érdekel jelezze!

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
report usert szoktak használni ilyenkor is, ha valaki nem küldi a játékot, vagy csak pl olyanokra, akik nem aktiválják amit kaptak, trükköznek, stb?

Per Aspera Ad Inferi.

szucsy89
Köszi, ezek jó hírek!
genndy
Ha igazak a a szivárgások, akkor dec. 19. - jan. 2.
Most szerdától (nov.27.-dec.3.) lesz egy téli akció (szintén ha igazak a pletykák).
Illetve most péntek (nov.29) Amerikában a fekete péntek, akkor mindenhol lehet számítani akcióra. Lehet hogy a Steamen külön nem lesz plusz akció.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Tavaly december 20 és január 5 között volt.
szucsy89
Üdv!

Lehet már tudni, hogy idén mikorra fog esni Steamen a karácsonyi akció (egy hétig minden nap más játékok vannak nagyon leárazva)?

Valamint most pénteken milyen akció lesz, a tavalyikból kiindulva (egy vagy több játék)?
ez pontosan akkor van, ha blokkolt valaki
reportold, aztán majd kétszer meggondolja, hogy csinál-e ilyet
RatBaG
az mitõl lehet, hogy egy tagnak egyszerûen nem tudok friend invet küldeni?
nem privát a profilja, de ha rákattintok az add friend-re, nem történik semmi, meg se jelenik az invitation sent résznél.

bár most hogy így belegondolok, ilyen lenne ha valaki blokkol? mert akkor ez a fasz már az elejétõl fogva se akarta ideadni a mortalt... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Ami megvan belõle, az elveszik, néhány kivételes esettõl eltekintve, amikor kapsz belõle giftet (fõleg Valve játékoknál, de mindig külön kiírják, illetve a kosárba rakáskor látszik is hogy mi lesz).

Dzsini
Ha egy kód van hozzá, akkor így jártál - próbálják visszafogni a szürkekereskedelmet, és ennek az a folyománya, hogy a jószándékú ajándékozás (nekem már megvan, odaadom valakinek) is kárát látja a dolognak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Van egy collection pack és 9 játékot tartalmaz. Mind a 9 gamet 1 kód aktiválja? Azért kérdezem, mert ha megvan pl. belõle 2 játék, akkor mi van? Ésszerûen minden játékhoz külön kódnak kéne lennie.
genndy
Új fícsör a Steamben: Steam Reviews

A régi értékelõs/véleményezõs rendszer felturbózva. Eddig pl. csak a barátaid ajánlásait láthattad, most már lehet likeolni az ajánlásokat, látszik hogy az ajánló mennyit játszott a játékkal (mennyire releváns a véleménye), stb.

Peet81
jó kérdés, nem tudom. végülis a gamersgate-rõl megvettem és aktiváltam is a steam-en majd 29.-én kiderül tudok-e vele játszani

Akkor nem értem, hogy a konzolos változat miért kapható és a PC-s meg nem? Mi a különbség a kettõ között?
Peet81
egyedül a gamersgate.com-on láttam, hogy meglehet venni, a greenmangaming-en is kivan már irva hogy régiózáras nekünk

wesker24
Hátha itthon nem is lehet megvenni majd beszerezzük máshonnan külföldröl !

Csak az a kérdés hogy azzal mit kezdenek majd ? Azt is törlik majd vajon ?
Peet81
remek, és akkor soha nem lehet majd itthon megvenni?

Sajnos igaz. Láttam olyan fórumtémát a játék Közösségközpontján, ahol magyar játékosok panaszkodtak, hogy már jó ideje elõrendelték a játékot és nem rég kaptak egy mailt, hogy Mo-n nem elérhetõ a játék. Leszedték a fiókjukról, a pénzüket meg visszakapták.
Scooter
Gratula! Én 10 napja nyertem egy Men of War: Assault Squad-ot és 2 napja egy Rochard: Hard Times-t. A GOG-on, a Fall insomnia promo-n meg ingyen sikerült berántanom 5 játékot: Two Worlds 2: Epic Edition, I have no mouth, and i must scream, Septerra Core, Resonance, Nexus: The Jupiter Incident :p Úgyhogy, pörgõs egy november volt eddig.
nem kaptad volna meg, vagy jött volna érted a tek 😄
Peet81
állitólag azért mert a Red Son Superman-en ott a sarló és kalapács, mi lett volna ha elõrendelem?

DarkSector
Hát steam-en valóban nem látom! 😄

De hallani nem hallottam errõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
grat <#eljen>

spec ops meglepõen jó játék, a történet nagyon durva, érdemes hamar kijátszani 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Gratulálok!

Nekem csak egy Faerie Solitaire jött össze, illetve elõbb kaptam GOG-on egy FTL-t.
Peet81
srácok az most tényleg komoly, hogy betiltották itthon az Injustice: Gods among Us játékot? tudtok erröl valamit?

RatBaG
elég jó kis hét volt ez... hétfõn nyertem egy mortal kombat komplete editiont, ma meg egy spec ops: the line-t.
kár, hogy a szarajevói tag eddig baszik küldeni a mortalt, pedig jó pár giveaway-e volt már. lassan lejár a 7 nap 😞

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Te jó isten, miket ki nem tudnak találni. Meghagyom másnak az esélyt <#smile>
grebber
20829 , 20830, 20831 privátba írjátok meg mit tudnátok érte adni.
A legkisebb indie gametõl kezdve bármit amit gondoltok és meglátom érdekel-e!

genndy
<#eljen>

tutituti
<#eljen>köszi szépen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

jetblack
Hydrophobia: Prophecy mi kellene erte ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

insane érdekelne,mit tegyünk?
blades of time-ért mit kérsz?
Prince23
Biztonság kedvéért ide is beillesztem, még is csak Steames játék: 2 COPY

grebber
Ebbõl valakinek valami cserére? Hasonló kis apró játék ami hátha érdekel!

SzirmosSzisza
Kevesebb, mint egy hét és õszi vásár o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás