Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Humble Bundle esetében annyi a megkötést, hogy 1 dollár alatt nem kapsz Steam kulcsokat. Ezt az oldalt nem ismerem, de valószínûleg úgy van ahogy gondolod.
A gift-es tradere pedig ajánlom figyelmedbe a tf2outpost oldalát.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
http://www.bundlestars.com/all-bundles/fps-warriors-bundle/
Ez tényleg 3 font a pack? És ha ezt megveszem akkor steam-en kapom meg a játékokat? És ha giftként veszem akkor másnak oda tudom adni? Csak egyben a pakkot vagy db-ként a játékokat is? Illetve ha giftben veszem akkor lehet olyat, hogy egy részét elajándékozom egyet meg megtartok? (illetve azzal én szeretnék játszani). Köszi a válaszokat <#nemtudom>#nemtudom>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Használom egy ideje a steamet még játékot is szoktam venni hébe-hóba, és azt nem értem, hogy különbözõ forumokon steam gifteket árulnak. (ha jól látom ezek teljes játékok??). Ezekhez, hogy jutnak hozzá? Hogy tudják ilyen olcsón adni? Hogy van 1-1 embernek több száz db ilyen? Valaki megvilágítaná ezt nekem please?
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
GreenMan nekem még azt írta nem tudnak az korlátozásról, de ha lesz visszaadják a pénzem. Így is történt. A probléma az, hogy Steamen nem fogod tudni aktiválni a kulcsot, akárhogy jutsz hozzá. (Itthon.)
Találtam hazai boltot, ahol fizikai kópiát elõ lehet rendelni. Nem tudom ebbõl mi lesz, még két nap és kiderül.
Per Aspera Ad Inferi.
Most szerdától (nov.27.-dec.3.) lesz egy téli akció (szintén ha igazak a pletykák).
Illetve most péntek (nov.29) Amerikában a fekete péntek, akkor mindenhol lehet számítani akcióra. Lehet hogy a Steamen külön nem lesz plusz akció.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Lehet már tudni, hogy idén mikorra fog esni Steamen a karácsonyi akció (egy hétig minden nap más játékok vannak nagyon leárazva)?
Valamint most pénteken milyen akció lesz, a tavalyikból kiindulva (egy vagy több játék)?
nem privát a profilja, de ha rákattintok az add friend-re, nem történik semmi, meg se jelenik az invitation sent résznél.
bár most hogy így belegondolok, ilyen lenne ha valaki blokkol? mert akkor ez a fasz már az elejétõl fogva se akarta ideadni a mortalt... <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A régi értékelõs/véleményezõs rendszer felturbózva. Eddig pl. csak a barátaid ajánlásait láthattad, most már lehet likeolni az ajánlásokat, látszik hogy az ajánló mennyit játszott a játékkal (mennyire releváns a véleménye), stb.
Csak az a kérdés hogy azzal mit kezdenek majd ? Azt is törlik majd vajon ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
spec ops meglepõen jó játék, a történet nagyon durva, érdemes hamar kijátszani 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem csak egy Faerie Solitaire jött össze, illetve elõbb kaptam GOG-on egy FTL-t.
kár, hogy a szarajevói tag eddig baszik küldeni a mortalt, pedig jó pár giveaway-e volt már. lassan lejár a 7 nap 😞
Per Aspera Ad Inferi.
A legkisebb indie gametõl kezdve bármit amit gondoltok és meglátom érdekel-e!
Next PC upgrade: 2022
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Next PC upgrade: 2022