Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Nekem mindig esik a hó, még a telefonos alkalmazásban is.
SzirmosSzisza
Szerintem is tök korrekt, hogy az eur=usd-t néhány helyen még mindig 1-1 váltja, meg, hogy jópár akciós játék elérhetõ volt Amazonon olcsóbban 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az origint azt nyugodtan baszhatják, de a steamet azért nemkéne. Kinek lehetett gondja vele?

Jim Morrison
Azt írja a zinternet, hogy origin és steam is ddos támadás alatt van 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

otisz111
Írtam!
Igen! És köszönöm még egyszer! <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Batman: Arkham Origins DLC

Már csak ez maradt. Vigyétek ingyé van, mindig az elsõ üzenõnek küldöm.
RatBaG
egy arkham dlc-t elfogadnék, ha nektek tényleg nem kell...

Per Aspera Ad Inferi.

otisz111
Egy olyan Arkham Origins DLC-m nekem is van, én is odaadom, ha kell valakinek!
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack

elvitték
Ingyen adom, nem kérek érte semmit.
Gotham City Impostors: Professional Kit
Batman: Arkham Origins DLC
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack

Csak olyan írjon akinek tényleg kell és be is aktiválja, mert én nem játszom ezekkel.
lalakov
Random.
Edorn
Ha összegyûjtök és beváltok kártyákat egy kitûzõre, pl.: "Batman: Arkham City GOTY kitûzõ"
Akkor ugye most pluszként egy hógömb kártyát kapok. Viszont ha várok 4.ig, akkor valami kupont, amivel olcsóbban tudok venni játékot?

Ez esetben a beváltott kártyákhoz kötõdõ dlc-re, másik játékra kapok kedvezményt/kupont, vagy totál random?

Mert ha van esélyem egy Batman Origin kuponra, akkor várok még két napot, de ha nem, akkor jobban jön az a Snow Globe kártya...
Jó reggelt,és BÚÉK!😊
Mi a gránát van mostanság a SG-vel?Egyszerûn napok óta nem tudok belépni.
Pedig -talán,még Dwarfs!-ot is nyertem.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok. Ti be tudtok lépni a steambe ?
Valamiért engem nem enged most.
penge96
Srácok, ha valakinek kellenek hátterek és/vagy emotikonok teljesen ingyen, az vegyen fel steamen, nálam csak a helyet foglalják. Nevem: penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lalakov
De jól néz ki, köszi. 😊
genndy
Az is jó 😊 De azt nem tudom kipróbálni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Mobilos alkalmazásban, ha megrázod a telefont elkezd esni a hó 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Azt figyeltétek, hogy most a sale alatt minen nap kicsit más a kép a gömbben alul meg fölül? Meg Big Picture módban át is lehet fordítani a gömböt 😊 Jópofa, csípem az ilyen kis finom poénokat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszönöm szépen itt is!

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

bon
Tegnap kaptam egy helyesbítõ levelet a gamefly-tõl nem steam-es a red alert 3 amit töllük kaptam, hanem origin-es. Töröljem a felajánlást vagy maradjon?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

KiruHoshino
Felajánlásomat Csokis nevû felhasználó nyerte. Gratulálok.

Boldog új évet mindenkinek.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

bon
B.Ú.É.K

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
Grat Szekesi-nek a Dust nyereményéhez!

Mail ment!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
+1

Nemcsak Gamestart, semmilyen más hazai szennylapot se! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Peet81
jó bocsi, akkor küld el privátban cikket légyszi

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

MerlinW
Gamestar-t ide nem linkel senki, arról én gondoskodom😊

[merlinw.org]

Peet81
linkeld be cikket légyszi

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Jim Morrison
GSO 1 órával a hsz-ed után errõl dobott ki cikket :> micsoda véletlen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Peet81
ha nem bánod felvettelek steam-en

wesker24
Errõl beszélek az hogy nálunk valami nem elérhetõ az nem jelenti azt hogy ne lehetne máshonnan beszerezni 😄

Simán ki lehet játszani az ilyet föleg ugy hogy még régiózár sincs rajta !
wesker24
Ukránoknál most bazi olcsó csak 12 $ vagyis 2600 FT és persze ugyanugy játszható nálunk is ! Akinek kell az nyugodtan irjon PM-et ! 😄
Peet81
és aktiválni a steamen

Peet81
hát igen. de érdekesen még is sikerült megvennem

wesker24
AZ Injustice-al is pont ugyanaz a helyzet mint régen a Rage-el és a Skyrim-el volt hogy nálunk nem elérhetõ vagy nem kapható egyéb okokból !

De az nem azt jelenti hogy máshonnan nem lehetne beszerezni !

Ha beszerzed máshonnan ugyanugy tudod aktiválni és játszani vele itthon!

Mivel nincs rajta régió zár igy elég ha egy másik országból szerzed be azt kész !

Én simán beszereztem a játékot a 12 $-ért és semmi gond nincs vele !
Sir Quno Jedi
Jah, imádom mikor buzi authority megszabja ÉN mivel játszhatok. Erre van pénzük, idejük, erõforrásuk. Rohadjanak meg élve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Csak találgatni lehet.

Ha elolvasod lent a törvény betûjét, akkor (az én értelmezésem alapján) az Injustice-t se kellett volna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Peet81
jó de gondolom lesz majd az Arkham Origins-nek is Game of The Year Edition kiadása és akkor azt is befogják tiltani?!!!

Dzsini
Igen, de a Batmanes például csak DLC-ben, vagy külön vásárlással elérhetõ tartalmak, ahogy az Injustice konzolos változatában (ami szintén kapható itthon).
A PC-s változat pedig alapból tartalmazza a Red Son Supermant. Ezt sikerült kideríteni róla, a pontos hátteret mi is csak találgatni tudjuk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Peet81
és még ott van mondjuk a Company of Heroes vagy ha jól emlékszem a Batman Arkham Origins-ban is van egy olyan skin

Dzsini
Nem túl régi a tiltás, bár érdekes, hogy elvileg az Alkotmánybíróság egy EU döntésnek megfelelve megsemmisítette a teljeskörû törlést, az új (talán idén májusban hozott) törvény alapján szükséges az is, hogy nyugalom megzavarására használják a jelképet. A linken ott van a ma hatályos változat is - elvileg nem kellett volna kivonniuk az országból, de gondolom nem volt kedvük bírkózni egy sort.

IMYke2.0.0.0
A törvény nem tesz különbséget a jóhiszemûség és a fenyegetés között - nem is tud, mert az Élet mindig furfangosabb, mint a törvényhozók.
Ráadásul, a törvényeknek van egy buta "szokásuk": az idõ elõrehaladtával egyre maradibbaknak tûnnek. Ezért van az, hogy sûrûn kell revizíonálni õket.
Vélhetõen, 2050-ben az unokáink már el is törlik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A sarlóval a nyusziknak szoktunk lóherét vágni, a kalapáccsal pedig ki szoktunk kalapálni, ha már kicsit csorba.

Ticsák' be a nyuszikat izs!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fura, mert rengeteg játékban, filmben van a sarló-kalapács, (pl.: C&C Red Alert, ott ugye még a szovjeteket még gyõzelemre is vezethettük) ami megjelent Mo-n, miért most kezdték el a betiltogatást?
Nem is igazán értem, miért van ez, hisz egyértelmû, hogy a jelképek használata mögött nincs megfélemlítési/egyéb szándék.
Dzsini
Állambácsi valamelyik felügyeleti szerve szólt, hogy ha nem akarnak egy biztosan vesztett pert a nyakukba, akkor ne forgalmazzák ilyen formában a terméket, õk pedig levették, mert nem fognak azzal szórakozni, hogy néhány eladott példány miatt átírják a játékot.

Ezért szoktak lenni vérmentes változatok a németeknek és az ausztráloknak, jobban felöltöztetett változatok az iszlám országoknak (kevesebb kilógó csöcs és ilyesmik), japánoknál általános a mindenféle nemi szervek kitakarása, stb.
cenzúrázott lista, kitiltott lista (persze egyik sem teljes)

IMYke2.0.0.0
Állambácsi. Ráadásul nem is most, hanem már régebben - államhatalmi jelkép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Állambácsi, ki más? 😄
De várjunk. Az állambácsi tiltotta be, vagy maga a játékkiadó vagy a steam?