Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Már csak ez maradt. Vigyétek ingyé van, mindig az elsõ üzenõnek küldöm.
elvitték
Batman: Arkham Origins DLC
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack
Csak olyan írjon akinek tényleg kell és be is aktiválja, mert én nem játszom ezekkel.
Akkor ugye most pluszként egy hógömb kártyát kapok. Viszont ha várok 4.ig, akkor valami kupont, amivel olcsóbban tudok venni játékot?
Ez esetben a beváltott kártyákhoz kötõdõ dlc-re, másik játékra kapok kedvezményt/kupont, vagy totál random?
Mert ha van esélyem egy Batman Origin kuponra, akkor várok még két napot, de ha nem, akkor jobban jön az a Snow Globe kártya...
Mi a gránát van mostanság a SG-vel?Egyszerûn napok óta nem tudok belépni.
Pedig -talán,még Dwarfs!-ot is nyertem.<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Valamiért engem nem enged most.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Boldog új évet mindenkinek.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Mail ment!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nemcsak Gamestart, semmilyen más hazai szennylapot se! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Simán ki lehet játszani az ilyet föleg ugy hogy még régiózár sincs rajta !
De az nem azt jelenti hogy máshonnan nem lehetne beszerezni !
Ha beszerzed máshonnan ugyanugy tudod aktiválni és játszani vele itthon!
Mivel nincs rajta régió zár igy elég ha egy másik országból szerzed be azt kész !
Én simán beszereztem a játékot a 12 $-ért és semmi gond nincs vele !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha elolvasod lent a törvény betûjét, akkor (az én értelmezésem alapján) az Injustice-t se kellett volna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A PC-s változat pedig alapból tartalmazza a Red Son Supermant. Ezt sikerült kideríteni róla, a pontos hátteret mi is csak találgatni tudjuk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ráadásul, a törvényeknek van egy buta "szokásuk": az idõ elõrehaladtával egyre maradibbaknak tûnnek. Ezért van az, hogy sûrûn kell revizíonálni õket.
Vélhetõen, 2050-ben az unokáink már el is törlik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ticsák' be a nyuszikat izs!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is igazán értem, miért van ez, hisz egyértelmû, hogy a jelképek használata mögött nincs megfélemlítési/egyéb szándék.
Ezért szoktak lenni vérmentes változatok a németeknek és az ausztráloknak, jobban felöltöztetett változatok az iszlám országoknak (kevesebb kilógó csöcs és ilyesmik), japánoknál általános a mindenféle nemi szervek kitakarása, stb.
cenzúrázott lista, kitiltott lista (persze egyik sem teljes)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.