Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Tomb Raider eddig nem 50P volt steamgifts-en? Azért mert most 70P.
én meg tisztán emlékszem, hogy egyszer nem volt netem egész nap és saints row 4-gyel játszottam, írta ott a sarokban, hogy kaptam acsit, és mikor visszajött a net és online módra váltottam, akkor szépen be is rakta a profilomba õket
TBTPumpa
A múltkor kénytelen voltam Offline-ban játszani, de akkor nem adott Acsikat. Mikor netet látott, akkor sem adta meg õket. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Meg a felhõbe is felfrissíti a mentést amint netet ér. Bár azért legalább egyszer érdemes net mellett offline módban indítani a Steamet, régen voltak ezzel problémák.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szerintem offline módban is ugyanúgy számolja az acsikat
TBTPumpa
Yep. Nethiány esetén nincs update, achievment és cloud. De játszani attól még tudsz vele. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

otisz111
Ha offline módban indítod singleplayer játékot ugyanúgy tudsz tolni.
Sziasztok, ne haragudjatok, egy hülye kérdés.
Steames játékkal lehet internet nélkül játszani ?
Gondolom, a frissítések nyilván nem töltõdnének le, de menteni vagy ilyesmit lehet pl. ?
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Én pl. tegnap este nem léptem ki, de csak a steamgifts-bõl nem és most megy. A többibõl igen. Bár azokra könnyen beengedett tegnap is.
RoboKutya78
gamermin galagiv be tudok menni de ide nem. bocs a halmozást 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
változtassak pc nevet pl?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hát ezt akkor nem vágom amióta kidobtam a sütiket nem tudok bejelentkezni😞
Vajh mit lehet tenni ilyenkor?

genndy
Simán megy, nekem egész ünnepek alatt semmi bajom nem volt vele.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nálam mûködik:

KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Még mindig nem tudok belépni steamgiftre ti se?
mert akkor nem pánikolok 😊

SzirmosSzisza
Ja, de az 2 napja volt már, ellenben #21461-ben tényleg ott az igazság 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Ha nem olvastál róla, akkor biztos nincs is :-D

Cliquez Ici

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
Pedig Battle.netet, a League of Legendst, az Origint és a Steamet is DDoS támadás érte.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SzirmosSzisza
Minden külön szerveren van, több százon, ha nem ezren 😊

Amúgy én nem olvastam sehol ddos-ról, lehet csak az utolsó rohamot nem bírta vagy a sok új felhasználót L4D2 miatt.

KiruHoshino
Talán a közösségi rész és bolt külön szervereken vannak.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Mardel
Tudom, de ettõl csak akadozna de ez kicsit anomália. Be vagyok lépve store részen, community részén meg nem.
De lehet a steam így reagál a ddos-ra. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

KiruHoshino
Hackerek túlterheléses (DDoS) támadást indítottak a steam ellen. Ezért szar a rendszer.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Mardel
Másnál sem mûködik?
Steamen böngészõbõl beléptem áruház oldalán látom be vagyok jelentkezve. A piacon már nem és usd-ben látom az árakat, ha profilomra megyek azt látom hogy nem vagyok beépve és privát profil.

kigyi
Ez egy pont aktuális válasz így 10 év távlatából 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

genndy
Érdekes probléma, mert ez is a Raptr app, csak kicsit kiegészítve, én arra tettem rá és nem volt gondja. L
Nekem akkor csinált ilyet, amikor túl sok dolog volt a Steames könyvtáramban (olyan 2 TB körül <#zavart1>). Esetleg próbáld meg hogy ideiglenesen átraksz párat másik könyvtárba (nem kell uninstallálni meg semmi, csak áthelyezed).
Meg hiába törlöd, a Raptr az Appdata/Roaming-ban otthagyja az összes beállítást meg mindent, onnan is gyilkold ki akkor ha tiszta lapot akarsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Igen.

blackparty
Sziasztok!
Valaki kitudna segíteni egy "felesleges" Snow Globe #9 hógömbbel? Sajnos kártyát vagy ilyesmit nem tudok adni cserébe mert eladtam hogy az árából betudjam szerezni a maradék hógömböt, de rendes pénzért megtudnám venni ha megegyezzünk 😊
Elõre is köszönöm!

kis off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudja véletlen valaki, hogy ez a hülye raptr/amd gaming evolved app miért nem érzékeli a telepített steames játékaimat?
már próbáltam reinstallt, registry-bõl törölni mindent és semmi... 18 játékból 5-öt ismer fel csak, ha manuálisan akarom hozzáadni a könyvtáramhoz a játékokat, kiírja, hogy sikerült, de nem jelenik meg sehol. természetesen a "scan games" cucc sem csinál semmit
Scooter
A Steam nekem is gyors, csak a steamgifts nem enged be.
Most belépett végre.
Jim Morrison
nálam gyors 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Pusztulna meg ez az egész shit steam...
Asperot
Sok magyarítást használok steam-en belül, soha nem volt gond vele. Nyugodtan telepítheted.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy megvettem most a Just Cause 2-t és nem rég lett kész hozzá a magyarosítás és rá lehet telepíteni nem lesz belõle gond? Meg lehet hozzá modokat letölteni, abból lenen gond?

Jim Morrison
nekem tegnap dobott ilyet, frissítettem és jó is lett :>

Scooter
Azért érdekes, hogy a gifts nem jön be. A gameminer és a gala is a steamcommunity-vel lép be és azok bejönnek.
Scooter
Szintén. Telefonból kiléptem és azóta nem tudok belépni.
RoboKutya78
Nekem ilyen üziket biggyeszt be az oldal.
"No OpenID Server found at http://steamcommunity.com/openid "

kigyi
Nekem ma teljesen jól mûködik, nálam nem jelentkezett a probléma.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

RoboKutya78
Ti se tudtok belépni steam giftr? Töröltema sütieimet és azóta pánikol a dolog.
Dolgozik a hekker csapat 😊

Panzeradler
Elsõ részéhez kellene, és igen tudom, hogy 1.90, de csak 1eurom van.
Jim Morrison
Payday2 most -55%

Panzeradler
Srácok PayDay-hez adtak ki minimum 50%-os kupont? És ha igen valaki megdobna eggyel?😊
SzirmosSzisza
Én is megutáltam a Valvet, mert nem adták ki a L4D2-t Originre, saját szarjukat nyomatják állandóan 😞

Amúgy valami patchelésrõl magyaráztak, hogy a Steam feltételei nem voltak megfelelõek nekik.

Nekem is van. Sajnos. De megutáltam az EA-t ez miatt. Anno jöttek a jobbnál jobb játékok steamre, most meg csak a saját szarjukat nyomatják.

IMYke2.0.0.0
Ó, persze...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

azért az origint se basszák, köszi. van ott is "egy-két" játékom, amikért jópár ezer ft-ot kicsengettem
<#eljen>
Mardel
Csuvi, bedoglott az ironia detektorunk!

IMYke2.0.0.0
Tehát, az korrekt, ha egy 40 dolláros (~8000 Ft) játékot itthonról 40 (~12000 Ft) euróért vehetsz meg? Nincs több kérdésem.