Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Red Son Superman miatt, aki alapból játszható karakter a PC-s változatban, és tiltott jelkép (sarló-kalapács) szerepel rajta.
A konzolos változat ezért is kapható, mert ott ez a skin csak DLC-ben elérhetõ, így nem alapból része a játéknak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Nulla tenaci invia est via"
Next PC upgrade: 2022
Steamen magyar IP-vel nem látjuk, nem lehet megvenni az tuti.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[merlinw.org]
Viszont érdekesen látod, mert nálunk nincs is kint, Steamrõl kiadói korlátozás miatt nekünk nem megvehetõ.
Kód ment mail-ben.
Nem tudom, hogy melyik topic-ban szokott lenni, de berakom a steamesbe is.
Gondolom amint beváltom a kártyákat, a beváltott kártyák el is vesznek... Viszont ekkor megint lehet játékkal szerezni párat, vagy várni kell, míg a steam esetleg dob nekem (ami eddig még nem történt meg nálam szerintem)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az ajándékot emailben elküldtem.
fu 😄 gyorsan elajándékozok valamit .D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha normálisan vennénk meg akkor adná a plusz játékokat, így szerintem most sem lesz másképp.
Kérdés a Valve pakkal kapcsolatban
Van ez a csomagjuk most steamgiftenMi van akkor ha megnyerem és van köztük olyan ami megvan és ha jól tudom duplázós csomag a steam látja hogy megvan az a játék és kiküldi a plusz játékot vagy benyeli?
Illetve gondolom ez a pakk egykódos lesz és nem minden játékhoz külön
[merlinw.org]
HL3 CONFIRMED!!!
<#idiota>#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás