Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peet81
igen az Injustice-t nem adták ki Magyarországon a kommunista skinek miatt. steam-en fent volt egy darabig csak leszedték, pont amikor megakartam venni 😞 de végül egy másik oldalról sikerült megvennem (Gamersgate)

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Dzsini
Ahogy én követtem a történéseket akkor ezért:
Red Son Superman miatt, aki alapból játszható karakter a PC-s változatban, és tiltott jelkép (sarló-kalapács) szerepel rajta.
A konzolos változat ezért is kapható, mert ott ez a skin csak DLC-ben elérhetõ, így nem alapból része a játéknak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerbiai IP-m van. De amúgy miért tiltották ki magyarországról?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
Magyar steamrõl levették pár hete. Amúgy igen, létezik a játék már 1-2 hónapja pc-re is!

BoneDragon
Lekraftoltam a karácsonyi kitûzõket és kaptam egy ilyet: Coat of Arms - Yellow FarmerKibontottam és konkrétan mit is kellett volna kapnom? Raktáramba nem kaptam semmit, ilyen játék sincsen.. Mi a fene ez ?<#fejvakaras>

Tinman
Még 6 óra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Injustice.Gods.Among.Us.Ultimate.Edition-RELOADED több mint egy hónapja...

Next PC upgrade: 2022

genndy
Dobozosból mintha lenne pár darab egy-két boltban, de én is csak pletyka szinten hallottam, meg lehet hogy az a konzolos verzió (?) Meg ha van is, jó kérdés hogy aktiválható-e.
Steamen magyar IP-vel nem látjuk, nem lehet megvenni az tuti.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

otisz111
Sok sikert mindenkinek! 😊

MerlinW
Lehet vak vagyok, de én dobozosan sem látom, sõt warez-t sem látok, tehát totál kizárás van😊

[merlinw.org]

genndy
Szuperhõsös-verekedõs, MK-fíling.
Viszont érdekesen látod, mert nálunk nincs is kint, Steamrõl kiadói korlátozás miatt nekünk nem megvehetõ.

MerlinW
Olyan mint a Mortal Kombat, de nálunk nem kapható.

[merlinw.org]

Ez az Injustice: Gods Among Us milyen játék? Mert hallottam már róla és ma látom, hogy akción is van.

Scooter
Szekesi pedig a Clive Barker's Jericho-t nyerte! Gatulálok neki is.
Kód ment mail-ben.
Nem tudom, hogy melyik topic-ban szokott lenni, de berakom a steamesbe is.
lalakov
Ha beváltod a kártyák elvesznek persze és a játékból nem kapsz újra, illetve egyszer kaphatsz még egy Bónusz csomagot, amit vagy eladsz egyben vagy kinyitsz és lesz benne 3 kártya.
Edorn
Hogy megy ez a kártyabeváltás kitûzõre?
Gondolom amint beváltom a kártyákat, a beváltott kártyák el is vesznek... Viszont ekkor megint lehet játékkal szerezni párat, vagy várni kell, míg a steam esetleg dob nekem (ami eddig még nem történt meg nálam szerintem)
penge96
Nekem is úgy érzékeli, sõt, egyetlen csoportomat se látja... bármit csinálok nem változik...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jim Morrison
mikor meglett a 10USD felajánlás, úgy érzékelte hogy nem vagyok a csoportban és nem tudtam jelentkezni :'( pedig én nyertem volna :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

WÁÁÁÁÁÁÁ nem hiszem el 😄 Köszönöm szépen 😄 Hatalmas respect a felajánlásért.
genndy
ntex nyerte a Skyrim LE-t! Gratula!
Az ajándékot emailben elküldtem.

Fabio Capello
a harmadik régiókorlátolt.

Scooter
A szavazásnál steam most 2 van, vagy csak nekem jelenik meg 2?
Jim Morrison
"All users that have successfully sent $10.00 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $9.99."
fu 😄 gyorsan elajándékozok valamit .D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
Nem egészen erre gondoltam, elég lett volna egy "köszi"-t bebökni... na mindegy. Emlékeztetõnek: ma este 8-ig még van idõ!:

RoboKutya78
7 játékra gondoltam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
<#idiota> amúgy is csak 78 játék hiányzik már csak belõle 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lalakov
Álmodozz csak. ;-)

Ha normálisan vennénk meg akkor adná a plusz játékokat, így szerintem most sem lesz másképp.
Szabi
passz, de miután megnyertem, majd megírom <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
Srácok
Kérdés a Valve pakkal kapcsolatban
Van ez a csomagjuk most steamgiftenMi van akkor ha megnyerem és van köztük olyan ami megvan és ha jól tudom duplázós csomag a steam látja hogy megvan az a játék és kiküldi a plusz játékot vagy benyeli?
Illetve gondolom ez a pakk egykódos lesz és nem minden játékhoz külön

MerlinW
Én próbáltam, de nem ment az oldal. A békesség kedvéért töröltem magam a felajánlásból.

[merlinw.org]

genndy
MerlinW fõnök, csak szólok hogy még nem köszönted meg a Skyrim LE-t. Nem zavar, csak azért szólok, mert ha esetleg te nyered, akkor az elég visszás helyzetet teremtene, mármint hogy ha szigorúan vesszük az általad felállított szabályokat, akkor magadat kellene kirúgni a magad által adminolt csoportból... <#alien>

Köszi a kimerítõ elemzéseket L4D2 témában, még nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. Ha megyek, majd ésszel teszem. <#vigyor5>
genndy
Nem és igen. Majd megjavul.

Scooter
Nektek se megy a steamgifts? Már pár órája behalt.
nagyon remélem, hogy csak az új source motor "techdemoja" lesz a l4d3 és hamarosan jön utána a hl3 is...
Scooter
Hátha valakinek még nincs meg! Boldog új évet!

genndy
Mit is szoktak ilyenkor? Ja, megvan:
HL3 CONFIRMED!!!
<#idiota>

SzirmosSzisza
:p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Mindenkinek köszi a felajánlásokat! <#worship>

KiruHoshino
Ha már mindenki ilyen nagylelkû akkor most már szeretnék én is kedveskedni valamivel.

Sok sikert mindenkinek.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

ffxi
Sok szerencsét!

Fákjúal!

Scooter
Óvatos leszek <#idiota> Clive Barker's Jericho-ért adna valaki valamit? Privátban lehet elküldeni...akár oda is <#idiota>
bon
Nekem már megvan, így várja a jelentkezõket:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SzirmosSzisza
Szinte biztos, hogy nem kell letölteni, csak hozzáadni a Steam könyvtáradhoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na van olyasvalaki akinek nemsikerült letöltenie idõre?

Scooter
Utolsó roham a Left 4 dead 2-ért <#zavart1>
otisz111
Nálam ebben a percben halt be.
SzirmosSzisza
Nálam megy most, tegnap este a fõoldal se jött be.

bertino
tokjo, hogy van ingyenes l4d2, de most total halott az egesz steam 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!