Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a Hitman: Sniper Challange csak egy ajándék volt az elõrendelõknek és ezért nem lehet megvenni, de nekem birtokomban van egy aktiváló kulcs hozzá és beaktiválom, akkor mit szólna hozzá a steam? 😄

Scooter
...na azért mondom <#nevetes1>
Scooter
Esetleg az ünnepek alatt sokat ittál és nem emlékszel rá, hogy megvetted? <#vigyor5> Örülnék ha csak úgy potyognának a játékok úgy, hogy nem is tudok róla <#idiota>
Tényleg megvettem, csak kiment a fejembõl... 😄 Most hogy visszanéztem az e-maileket a vásárlásokról, meg is találtam. Csak több játékot vettem egyszerre, ez meg valahogy ki ment a fejembõl.
az nem lehet, hogy vettél valami pakkot, amiben az is benne volt?
Akkor fasza! Tuti hogy nem vettem meg, szerettem volna, de más játékokat vettem helyette az ünnepek alatt. A fiókomban azt írja, hogy a vásárlási mód a steam áruházon keresztül történt. Fura, mert 100% hogy nem vettem meg!!! Nyerni se nyerhettem, mert lassan 2 hete nem tudok felmenni steam giftsre, meg e-mailt sem kaptam hogy nyertem volna valamit. Mindenesetre örülök neki, telepítem is gyorsan nehogy meggondolják magukat. 😄
genndy
Nincs ingyenes hétvége. Akkor megkaptad vagy megvetted vagy megnyerted.
Fiókadatok között nézz körül, ha ott van akkor az accodon van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Amúgy most a CS:GO is ingyenes a hétvégén? Mert ott van a játékaim között, de nem írja azt mint Torchlight 2-nél, hogy 1 nap maradt még hátra. Lehet hogy ingyen hozzám vágta a steam? 😄
lalakov
Én mindenkitõl azt halottam eddig, hogy nem tudod késõbb megvenni. Ha neked megy akkor lehet mázlid volt vagy kijavították végre ezt a hibát.
RoboKutya78
sütiket töröld futtass ccleamert vagy ha nem segít töröld le a böngészõdet szerintem valamit bekaphattál azóta amióta bedurrantották a steamet vele együtt ezeket az oldalakat is.
Kb december vége fele nekem is betojt Fõleg a Gracemonkey .

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Ez a steamgifts oldal egyre szarabb. Folyamatosan "ez az oldal nem elérhetõ". F5-öt nyomogatom orrba-szájba. December vége óta ez megy. Hol bejön, hol nem.
miért kéne letörölni? én a rage-et töltöttem le a múltkor, mikor ingyenes hétvégéje volt. miután lejárt, nem töröltem le és meg tudtam venni simán rá pár napra
ok,kösz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lalakov
Nem marad meg, csak most játszható és ajánlatos a lejárat elõtt letörölni, különben nem fogod tudni késõbb megvenni.
Torchlight 2 az csak most érvényes ugye? Ha letöltöm akkor sem marad meg?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam még füles

Scooter
Mármint arra gondoltam, hogy amikor steam-en meg akarom nézni az elõzetes videót. Az kimaradt a szövegbõl, de szerintem tudtátok mire gondolok.
SzirmosSzisza
Nincs semmi menedzsment, mindenki azon dolgozik amin akar, ami olvasásra jól hangzik, de nem nagyon haladnak játékokkal úgy néz ki 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
bizony - ez elég sokat elárul a Valve mûködésérõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Ja, mintha nem lett volna jó úgy is, ahogy volt. Persze azt nem tudják megoldani, hogy egy keresett játéknál mindig ki van ikszelve a hang. Jó lenne ha állandóan be lenne kapcsolva.
Jim Morrison
Most nézem, hogy megváltozott a steam setting menüje, már nem 'füles' O.o Hú de fura így.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Divekick -50%-os kupon érdekel valakit?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lalakov
Oké, meg lehet oldani:
Böngészõben a chat részre kell menni chat , nyitva kell hagyni, majd ezután belépni a Steamre és mûködik újra a piac.
lalakov
Akinél még elõjönne beírom, hogy valószínûleg nem nálunk van a gond, mert az elmúlt 24 órában sokaknál elõjött ez a sütis hiba.
errõl szóló Steam fórum
A fórum elején van egy megoldás, de az most nem segít, próbáltam.
Serpa
Nálam is szokott ilyen lenni. Néhány perc után visszaáll.

Tehasut
Nekem is ez a problémám, azzal a különbséggel, hogy nekem böngészõbõl sem megy.
lalakov
Megtaláltam engedélyezve van és böngészõbõl mûködik is csak a kliensbõl nem.
lalakov
Tudtok eladni most Steamen? Nekem szürkére vált a gomb. Próbáltam a ki/bejelentkezést nem hozott sikert. A sütiket emlegeti még, de ahhoz nem nyúltam, eddig mûködött. Egyébként azt hol lehetne állítani?
Jim Morrison
(valamiért nem jó nálam a válasz gomb)
Merlin: Igen igen, pontosan ezért akarom megszerezni 😊

Bloody Good Times-t meglestem, nem tûnik rossznak, de ez nincs meg az ismerõseimnek 😞

MerlinW
Jó játék, régen rengeteget játszottam vele😊 Haverokkal nagy móka😊 Másik hasonló a Bloody Good Times. Illetve az Assassin's Creed multi is ezekre épül😊

[merlinw.org]

Szabi
The Ship Gift
2 elemet tartalmaz: The Ship, The Ship Single Player 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
neked van (multis!) és földobnád steamgiftsre? :> és akár úgy is hogy ketten vagyunk 1 groupban? :o ha igen akkor várj még egy picit, egyik hamarosan lejár és csak 35en joinoltunk.

Szabi
ha tényleg és be is váltod, akkor küldhetek egyet 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
steamgiftsen szinte csak arra joinolok 😊

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jim Morrison
the ship *.*

Tinman
P.ü.

Szeretnék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- REUS
- Surgeon Simulator
- meghallgatok bármit cserébe

Adnék:

- Game of Thrones - The RPG (Steam Gift)
- Hacker Evolution Duality
- Overlord + Raising Hell kieg.
- Overlord II.
- To The Moon
- Papa & Yo
- Hydrophobia
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Killing Floor
- Zeno Clash
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Death to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- The Ship (gift)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja erre gondolok

"Steam Global Traffic Map (most recent 7 days)" van felül írva, tehát az elmúlt 1 hét adatai, ha az interaktív térképre gondolsz itt.
RoboKutya78
ezzel a megoldással tudnám az említett fél évrõl összeszedni a cuccost mivel már töröltem az ebbe a fiókba érkezõ leveleimet egyszer

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Gmailen lehet utólag is címke alá rakni a leveleket, aztán onnan talán könnyebb forwardolni.

Nekem ezek vannak, bár ez paypal is meg ilyenek

Találatok: from😞[email protected]|[email protected])
Mûvelet: Archiválás; A(z) „paypal & steam” címke alkalmazása

Találatok: from😞[email protected])

Ez szerintem nem kell, a steam guard mailek szoktak innen jönni
Találatok: from😞[email protected])

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt a stats dolgot nemértem. Vagyis a total downloadot. Ez azt jelenti, hogy egy adott ország mennyi adatot töltött le a steam szerverekrõl az idõk kezdete óta?

RoboKutya78
hülye fejjel késõn gondoltam erre utólag nincs lehetõség új kivonatot kérni?
Az utóbbi fél évrõl talán még összebogarászom õket de kb 4 év vásárlásait 270 játék megvételérõ kéne új papíros 😊

IMYke2.0.0.0
Miért nem forwardolod egyszerûen az új címedre arról, amire eddig kaptad õket?
Majd, miután az összes vásárlás visszaigazoló e-mailed ott van, a STEAM-en megváltoztatod az e-mailcímet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Srácok egy kérdés
Lehet e utólag vásárlást igazoló emaileket kérni a steamtõl.
csináltam egy külön fiókot ezeknek a leveleknek és szeretném ha meglennének ezek a vásárlást igazoló levelek egy helyen.
Megoldható valahogy?
Gondolok azokra a levelekre amik "Thank you for your purchase" címzéssel vannak és le van bennük írva mit vettem éppen.

RoboKutya78
nekem se ment a múltkor net nélkül lehet valamelyik megy valamelyik nem.

Nekem elõfordult olyan hogy 1-1 játék nem akart elindulni mikor nem volt netem és offline módban volt a steam, pedig elõtte használtam online-ban a játékot is. Rákattintottam az ikonra és csak töltött kicsit aztán a feladatkezelõben nézem ott az exe fájl 1-2 megát foglalve de semmi nem történt. Amint lett net újra mûködött a program. Szóval érdekes dolog ez.
DarkSector
de 50 volt, nem lehet hogy az a 70 valami collection?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
ja teszem hozzá 2 év kitartó klikkelgetéssel 😊

RoboKutya78
Jupi megint bejött a karácsonyi groupok keresése steagiften két héttel ezelõtt beesett egy counter srirke privát groupból most meg egy ghostbaster igaz tudom gagyi egy játék de én ennek is örülök 😊 Ja és ez is privát csoportból.
Ez a 29. játék amit bezsákolok giftrõl 😊
A legviccesebb a csóka aki feldobta amcsi 712 játékkal 1100 darab kártyája háttere emotja van és 152 es szintû 238 kitûzõvel tutti gazdag csóka fiacskája😊és csak 150 es szintû ismerõsei vannak
http://steamcommunity.com/profiles/76561198055347700