Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiókadatok között nézz körül, ha ott van akkor az accodon van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kb december vége fele nekem is betojt Fõleg a Gracemonkey .
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Böngészõben a chat részre kell menni chat , nyitva kell hagyni, majd ezután belépni a Steamre és mûködik újra a piac.
errõl szóló Steam fórum
A fórum elején van egy megoldás, de az most nem segít, próbáltam.
Merlin: Igen igen, pontosan ezért akarom megszerezni 😊
Bloody Good Times-t meglestem, nem tûnik rossznak, de ez nincs meg az ismerõseimnek 😞
[merlinw.org]
2 elemet tartalmaz: The Ship, The Ship Single Player 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szeretnék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- REUS
- Surgeon Simulator
- meghallgatok bármit cserébe
Adnék:
- Game of Thrones - The RPG (Steam Gift)
- Hacker Evolution Duality
- Overlord + Raising Hell kieg.
- Overlord II.
- To The Moon
- Papa & Yo
- Hydrophobia
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Killing Floor
- Zeno Clash
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Death to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
- The Ship (gift)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nekem ezek vannak, bár ez paypal is meg ilyenek
Találatok: from😞[email protected]|[email protected])
Mûvelet: Archiválás; A(z) „paypal & steam” címke alkalmazása
Találatok: from😞[email protected])
Ez szerintem nem kell, a steam guard mailek szoktak innen jönni
Találatok: from😞[email protected])
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az utóbbi fél évrõl talán még összebogarászom õket de kb 4 év vásárlásait 270 játék megvételérõ kéne új papíros 😊
Majd, miután az összes vásárlás visszaigazoló e-mailed ott van, a STEAM-en megváltoztatod az e-mailcímet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet e utólag vásárlást igazoló emaileket kérni a steamtõl.
csináltam egy külön fiókot ezeknek a leveleknek és szeretném ha meglennének ezek a vásárlást igazoló levelek egy helyen.
Megoldható valahogy?
Gondolok azokra a levelekre amik "Thank you for your purchase" címzéssel vannak és le van bennük írva mit vettem éppen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a 29. játék amit bezsákolok giftrõl 😊
A legviccesebb a csóka aki feldobta amcsi 712 játékkal 1100 darab kártyája háttere emotja van és 152 es szintû 238 kitûzõvel tutti gazdag csóka fiacskája😊és csak 150 es szintû ismerõsei vannak
http://steamcommunity.com/profiles/76561198055347700