Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
eszembe se jutna kormány nélkül játszani, viszont van jobb autós játék is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
A Race 07-et én se. Billentyûzettel halál. Kimegy a segge a verdának. Kormánnyal jó csak, olyanom meg nincs.
Szabi
100,000 ponttért (10.000x10) már nyertem egy Race 07 DLC-t, évek óta megvan a játék, de soha nem használom 😄D

wantonly
Jelentkezzetek olyanra ami nem póker, ott lehet nyerni is. 😊

Amúgy mostanában elég gyengus játékok vannak ezen az oldalon, nem nagyon tudom elszórni a pontjaimat sem.
Szabi
én ma ezzel nem nyertem 😊

ezzel nyert..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szóval teljesen értelmetlen az egész, mindenki saájt paklival játszik, amig nem költesz bele annyi pontott, hogy tökéletes lapjaid legyenek, addig értelmetlen nevezni is 😄

Scooter
*de feltételezem
Scooter
Én már sokszor tettem rá a 10x-esét is és akkor egy olyan nyerte aki csak 1x-es tétet tett rá. Arra jó az egész, hogy költsd a pontjaidat. Másra nem. Bár a Men of War úgy nyertem meg, (1x nyertem ezen az oldalon, össz-vissz) hogy az 5000-es pontot 10-x-eztem 50E-re, te feltételezem, hogy ennek sincs jelentõsége. Szóval ha véletlen generátor sorsol, akkor bárki nyerhet.
Én azt a pókeres baromságot már nem is csinálom. Mindig kihagyom, mert csak a pontot viszi.
Nem, ahányszor csak akarsz. Leave GA-->csak a pontokat nem kapod vissza.
RoboKutya78
Gala giveaways oldala

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Itt nem csak egyszer lehet forgatni egy pokeres játéklicithez?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szerintem nem fogod, nekem volt már aces over kings fullom is, és mégsem nyertem. Felteszem, van aki addig költi a pontját, amíg ki nem jön neki egy póker, ne adj isten egy royal...

Nyugtasson meg a tudat, hogy te hasznosabban is el tudod tölteni az idõdet. 😊

Nem mellesleg BÚÉK mindenkinek. Ha emlékeim nem csalnak, idén még nem nagyon írtam errefelé.
Ez milyen oldal?

RoboKutya78
Na ha ezzel nem nyerem meg soha többé nem megyek fel erre az oldalra😊

grebber
Továbbra is cserélném ezeket:

Dungeonbowl
King's Bounty: Legions True Tactician Ultimate Pack
Steel Storm: Complete Edition

Next PC upgrade: 2022

RoboKutya78
<#wink>

lalakov
Nem jöhet be, ki kell lépned belõle. ;-)
RoboKutya78
most leszek mérges ha bejön giften az iron miután megvettem õket 😊

MerlinW
Már megint Steamgifts a téma. Van neki saját topikja.

[merlinw.org]

genndy
Akkor vagy rossz képet rak a játékhoz, vagy a pontozás rossz. Ha a Collectiont választja akkor a Collection neve és képe kellene hogy legyen a Collection pontjával.
A kép sima Bio.Inf volt, a Triple Packé más, megismerem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ez a felesleg :-D Maradék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Az meg szerintem a Bioshock Triple pack volt, amiben mind a 3 Bioshock benne van.
Scooter
Ebben az a jó, hogy ráteszed a colloction értékét és csak az új Tomb Raider-t nyered meg. Bár én annak is örülnék, de fölös pontot nem teszek rá. Az a plusz 20 másra is jól jön.
Az igaz, de ha a Collection-t választotta ki, akkor a képen ott kéne lennie a Collection-nek. Érdekes lenne ha az alapjátékot 70P-re rakná.
genndy
Én sima Bio.Infet láttam 80p-ért.
Mondjuk ennek a felrakóhoz semmi köze, nem õ írja a pontot, hanem a kiválasztott játék alapján az SGifts automatikusan, úgyhogy az õ rendszerükben van a kavar.

Scooter
2 okos is tett fel Tomb Raider-t steamgifts-re, 70P-ért. Közben meg a Collection 70P. Ilyet láttam a múltkor is. Most 2 is van. Rosszat választottak ki, mert az új Tomb Raider csak 50P.
MerlinW
Bundle csomagok, Amazon, Kinguin, Nuuvem, stb.

Nemrég a C&C pakk (mind a 15 játék) 10 dollár volt Amazonon.

[merlinw.org]

XenHai
Honnan az istenbõl szereztek ennyi mindent??... Red alert 3 már rég óta pályázom..
RoboKutya78
maradt a következõ a listámból
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
ezeket cserélem.<#taps>

RoboKutya78
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
Day One: Garry's Incident
Ezeket tudom felajánlani cserére 😊

Tinman
Csere!

!!!P.ü.!!!

Szeretnék:

- Reus
- Surgeon Simulator
- Toki Tori 2+
- Strike Suit Zero
- Day One: Garry's Incident
- Port Royal 3
- Iron Sky: Invasion

Adnék:

- Serious Sam 3: BFE - Steam GIFT
- Game of Thrones - The RPG - STEAM GIFT
- The Ship - Steam Gift
- Hacker Evolution Duality
- Overlord + Raising Hell kieg.
- Overlord II.
- To The Moon
- Papo & Yo
- Hydrophobia
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Killing Floor
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Death to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Bármi ami körökre osztott azt rühellem.
Egyetlen kivétel a total war széria.
Számomra semmit nem érnek azért is 150ftért vihetõ mert az is kb. semmivel egyenlõ.

RoboKutya78
Esetleg valakinek nincs felesleg eart2150-e és egy iron sky gamesa?
Megdumálnák mit kér érte😊

MerlinW
Day One-t megtartod, de a Stealth Bastard-ot meg a King's Bounty kukázod? Nóórmális?

[merlinw.org]

grebber
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
Naval Warfare

Ezek vihetõk tõlem!

Valami kis game / 150ft/db-ért cserébe!

RoboKutya78
ahm😊

Fabio Capello
ahányszor valaki a komplett communityben kitûzõt craftol, kiosztanak X bónuszcsomagot, amire neked szinttõl függõen van esélyed hogy megkapd.

Nekem folyamatosan szar a sg.Odáig eljutok,hogy bejelentkezek a steamen keresztül,de utána elszáll az egész.Bár,néha véletlenül bejön.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

RoboKutya78
srácok nem vagyok tisztában ezzel a bónuszcsomag kapásának a dolgával.
Mikor kapok ilyen csomagot?
Ha a barátaim szednek össze kitûzõt a meglevõ kitüzöim közül valamit
vagy ha globálisan nézem a dolgot?
Mert ha a barátok akkor érdemes azokat is gyûjtögetni eme szempontot szem elõtt tartva?
"Bónuszcsomagokat akkor kerülnek kiosztásra, amikor a közösségbõl valaki kitûzõt készít. Ha bónuszcsomagod érkezett, értesítést kapsz az új tárgyról. Ne feledj hetente egyszer belépni a jogosultságod fenntartásához."
Ez a közösség szó nekem tág fogalom.

genndy
Nem. A felajánlónak van egy hete hogy elküldje neked a nyereményt. Ha ez nem történik meg, akkor jelezheted az SGifts felé.
Szerintem SGiftsen nem lehet üzenetet küldeni.

Nyertem egy játékot pár napja steamgiftsen, de még mindig nem kaptam az illetõtõl e-mailt, a steamra napok óta nem volt bejelentkezve, a steamgiftsen meg kb naponta jár fel.
Én hogyan tudnék neki üzenetet küldeni? És jól értem hogy a nyeréstõl számítva egy hétig tudom jelezni a rendszernek, hogy nem kaptam meg a játékot?

rage
Engem most beengedett.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SzirmosSzisza
http://www.issteamdown.com/ nem tudom mennyire valós 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wesker24
Én se tudok belépni steamre !
Steamnél van gáz. Nálam se jó most. Csak offline tudok belépni.
Serpa
Én sem tudok belépni ...

Nem hiszem hogy nállad a gond mert én se tudok csatlakozni a Steam-hez.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

extra sensory
Üdv

Újratelepítettem a rendszert és azt írja nem lehet csatlakozni a steamhez... win 7-em van... másnak sem megy vagy be kell még állítani valamit? Be akartam lépni a fiókomba miután letöltöttem a klienst de azt írja "nehézségek adódtak". Hálózati kapcsolatoknál kell még valamit engedélyeztetni hogy menjen?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

gneoka
van valakinek cserélésre Trine 2 -je?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Értem, kösz.

genndy
Semmit se szól, használhatod.
Valószínûleg azért van hozzá kulcsod, mert az elõrendelõk is azt kaptak, benne volt a dobozban, kaptak hozzá pluszkódot a Steamtõl, vagy az áruháztól ahol vették, ilyesmi.
Tehát nem csinálsz mást, mint késõbb aktiválod a kulcsot, nem a játékkal együtt. Ebben meg nincs semmi büntetendõ.

Pedig kezdtem azt hinni, hogy a steam fáradt meg kicsit és osztogatja a játékokat. 😄 Igaza lesz a haveroknak, lassan be kellene szereznem egy noteszt... XD