Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy mostanában elég gyengus játékok vannak ezen az oldalon, nem nagyon tudom elszórni a pontjaimat sem.
ezzel nyert..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval teljesen értelmetlen az egész, mindenki saájt paklival játszik, amig nem költesz bele annyi pontott, hogy tökéletes lapjaid legyenek, addig értelmetlen nevezni is 😄
Én azt a pókeres baromságot már nem is csinálom. Mindig kihagyom, mert csak a pontot viszi.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nyugtasson meg a tudat, hogy te hasznosabban is el tudod tölteni az idõdet. 😊
Nem mellesleg BÚÉK mindenkinek. Ha emlékeim nem csalnak, idén még nem nagyon írtam errefelé.

Dungeonbowl
King's Bounty: Legions True Tactician Ultimate Pack
Steel Storm: Complete Edition
Next PC upgrade: 2022
A kép sima Bio.Inf volt, a Triple Packé más, megismerem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az igaz, de ha a Collection-t választotta ki, akkor a képen ott kéne lennie a Collection-nek. Érdekes lenne ha az alapjátékot 70P-re rakná.
Mondjuk ennek a felrakóhoz semmi köze, nem õ írja a pontot, hanem a kiválasztott játék alapján az SGifts automatikusan, úgyhogy az õ rendszerükben van a kavar.
Nemrég a C&C pakk (mind a 15 játék) 10 dollár volt Amazonon.
[merlinw.org]
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
ezeket cserélem.<#taps>#taps>
Dungeonbowl
Day One: Garry's Incident
Ezeket tudom felajánlani cserére 😊
!!!P.ü.!!!
Szeretnék:
- Reus
- Surgeon Simulator
- Toki Tori 2+
- Strike Suit Zero
- Day One: Garry's Incident
- Port Royal 3
- Iron Sky: Invasion
Adnék:
- Serious Sam 3: BFE - Steam GIFT
- Game of Thrones - The RPG - STEAM GIFT
- The Ship - Steam Gift
- Hacker Evolution Duality
- Overlord + Raising Hell kieg.
- Overlord II.
- To The Moon
- Papo & Yo
- Hydrophobia
- Alien Shooter 2: Reloaded
- Killing Floor
- Dead Space
- Burnout Paradise: Ultimate Box
- Medal of Honor
- Mirror's Edge
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
- FTL
- Trine 2 Complete
- Alan Wake's American Nightmare
- Death to Spies GOLD (alap + Moment of Truth)
- Greed Corp
- And Yet It Moves
- Atom Zombie Smasher
- Cogs
- Crayon Physix Deluxe
- Steelstorm
- VVVVVV
- Hammerfight
- Ignite
- Red Orchestra: Ostfront 41-45
- Men of War: Assault Squad - GOTY (+5 dlc)
- Men of War: Red Tide
- Reign: Conflict of Nations
- The Showdown Effect
- King's Bounty: Legend
- PID
- Men of War: Condemned Heroes
- Numen: Contest of Heroes
- Sword of the Stars II: Ench. Ed.
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Galactic Civilizations I: Ultimate Ed.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyetlen kivétel a total war széria.
Számomra semmit nem érnek azért is 150ftért vihetõ mert az is kb. semmivel egyenlõ.
Megdumálnák mit kér érte😊
[merlinw.org]
Dungeonbowl
Naval Warfare
Ezek vihetõk tõlem!
Valami kis game / 150ft/db-ért cserébe!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mikor kapok ilyen csomagot?
Ha a barátaim szednek össze kitûzõt a meglevõ kitüzöim közül valamit
vagy ha globálisan nézem a dolgot?
Mert ha a barátok akkor érdemes azokat is gyûjtögetni eme szempontot szem elõtt tartva?
"Bónuszcsomagokat akkor kerülnek kiosztásra, amikor a közösségbõl valaki kitûzõt készít. Ha bónuszcsomagod érkezett, értesítést kapsz az új tárgyról. Ne feledj hetente egyszer belépni a jogosultságod fenntartásához."
Ez a közösség szó nekem tág fogalom.
Szerintem SGiftsen nem lehet üzenetet küldeni.
Én hogyan tudnék neki üzenetet küldeni? És jól értem hogy a nyeréstõl számítva egy hétig tudom jelezni a rendszernek, hogy nem kaptam meg a játékot?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Újratelepítettem a rendszert és azt írja nem lehet csatlakozni a steamhez... win 7-em van... másnak sem megy vagy be kell még állítani valamit? Be akartam lépni a fiókomba miután letöltöttem a klienst de azt írja "nehézségek adódtak". Hálózati kapcsolatoknál kell még valamit engedélyeztetni hogy menjen?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Valószínûleg azért van hozzá kulcsod, mert az elõrendelõk is azt kaptak, benne volt a dobozban, kaptak hozzá pluszkódot a Steamtõl, vagy az áruháztól ahol vették, ilyesmi.
Tehát nem csinálsz mást, mint késõbb aktiválod a kulcsot, nem a játékkal együtt. Ebben meg nincs semmi büntetendõ.