Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
na zsír, majd otthon szüleimnek streamelhetem ahogy játszom, ha nincs mit nézni a tv ben.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
volt beta kliens update. in-home streamel nem csak steames játékok streamelhetõk, hanem bármi 😮
Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

nálam chrome alatt tökéletes
Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most lett elegem a hotmailbõl (outlook.com). Egy az hogy 1 ehte csinál olyanokat, hogy bejelentkezés után nem nyitja meg a leveleket csak "homokórázik", most meg bejelentkezés után betölteni sme hajlandó az oldalt, opera alól sikerül belépni de afelület teljesne szét van esve. <#falbav><#falbav>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SzirmosSzisza
Meg is javították 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Peet81
Sziasztok, keresnék 7-8 emberkét akiknek megvan a Batman: Arkham Origins és tudnának nekem segíteni megszerezni a multiplayeres achievementeket
steam:peet8107

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Sajna nincs benne a hang meg a zene ahogy olvasom az értékeléseket.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cujo HuN
Ahh értem.Köszönöm a választ mind a kettõtöknek <#worship>

lalakov
Ennyi idõd van kipróbálni azt a bizonyos játékot. Ezen a hétvégén a Saints Row IV és a Company of Heroes 2 próbálható ki vasárnap este 10-ig. Ez nem demó, a teljes játékot játszhatod ez idõ alatt. Érdemes viszont letörölni a lejárat vége elõtt, mert sokaknál elõjön az a hiba utána, hogy nem tudják megvenni azt a játékot, ha nem távolították el idõben.
kigyi
Ha nem figyeled a steam fõoldalt akkor a válasz: ez egy olyan akció amikor kipróbálhatod a játékot teljesen ingyen egy hétvégén keresztül, ha megveszed még kedvezményt is kapsz rá.Ez nem egyedi eset máskor is van ilyen lehetõség mindig más játékkal.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Cujo HuN
Sziasztok!
Egy bizonyára buta kérdésem lenne.Miért jelenik meg a játéklistámban olyan játék,amit nem vettem meg,és írja hogy X idõ van még a letöltésre?Köszi!

MerlinW
Az én véleményemet tükrözi a videó a játékról:

[merlinw.org]

Jim Morrison
-50%-os Divekick és Magicka kupont cserélek.

Frozen Synapse-hoz van -75% százalékos kuponom, érdemes lenne így megvenni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Mi a probléma? Azt ne mondd hogy naívan a Forintot hiányolod 😊

[merlinw.org]

RoboKutya78
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
Még mindig megvannak csereajánlatokat kérek😊
esetleg Arma bármelyikért odaadom õket

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
😞

Scooter
Én nem használok semmi ilyen baromságot és mindent látok, még azt is amire nem tudok tenni <#smile>
RoboKutya78
SteamGifts Plus Alternative 0.9.87-BETA Control Panel
Elvileg ezt futtatom de még mindig nem látom a gruppos ajánlatokat

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Flamer
ha steames jatekot vettel (humble jelzi kis ikonnal) akkor ugye aktivalod a jatekot egy steames accounthoz. igy olyan mintha steamen vetted volna.

http://loal.atw.hu

Sziasztok,

Az elõzõ hsz-em tárgytalan, de most egy fontos kérdésem lenne.
Ha valamit a humble-storeban vettem azt hogy lehet úgy hozzáadni a Steam-hez mintha ott vettem volna, és így legközelebb onnét letölteni?
Flamer
new list:
66% discount for Beatbuddy: Tale of the Guardians
66% discount for A New Beginning - Final Cut
90% discount for Serious Sam 2
75% discount for Syder Arcade
75% discount for Zombie Driver HD
75% discount for Wasteland Angel

RoboKutya78
Skacok aki használ greacemonkeyt steam giften az árulja már el nekem hol lehet beállítani azt hogy a gruops felajánlásokat is lássam? mert most ezeket a felajánlásokat se látom

Hello,
Remélem jó helyre írok.
Van egy -75%-os kuponom Portal 2-höz amit szívesen elcserélnék Risk Of Rain kuponra.
Scooter
Esetleg ha valakinek van egy fölösleges Earth 2150 Trilogy-ja, szívesen fogadom PÜ-ben <#worship>
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

RoboKutya78
Stealth Bastard Deluxe
Dungeonbowl
Még mindig cserealap.

Flamer
hello,
valaki csere valamit?

66%-KAL OLCSÓBB Beatbuddy: Tale of the Guardians
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut

Elkelt minden...

www.smart-bus.hu

grebber
Take On akinek kell jelezze a steam emailjével és küldöm is!

Next PC upgrade: 2022

Ufo elkelt, már csak ezek vannak,

Alpha Prime

ARMA Tactics

www.smart-bus.hu

SzirmosSzisza

Üdv Urak!

Alábbi játékokat vihetitek ingyen,

UFO: Afterlight

Alpha Prime

(aki hamarabb ír privátot az viheti)

www.smart-bus.hu

Sziasztok! Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy mi kell ahhoz, hogy a mûhelybe tudjak cuccokat felrakni? Ha valaki tudja, írhat privátban is. Köszönöm

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

MerlinW
Világos.

[merlinw.org]

Dzsini
Nem a teljes lakossághoz mért arány érdekes, hanem a steamre regisztráltak egymáshoz aránya - az, hogy hányan nincsenek steamen, az az eladások szempontjából lényegtelen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Fõleg, ha azt vesszük, hogy - nagyságrendileg - Észak-Amerikában és Nyugat- Európában él ~1 milliárd ember, Kelet Európában pedig ~100 millió. Az orosz/ázsiai adatok viszont érdekesek, mert míg Kelet-Ázsiáról tudjuk, hogy nem éppen PC-s népek, az Oroszok viszont annál inkább.

[merlinw.org]

Dzsini
Nem, de kevés komoly meglepetés van abban a grafikonban, hogy a felhasználók 80 százaléka felelõs az eladások 80 százalékáért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
75 millió aktív felhasználó van, de szerintem Valvet nem nagyon izgatja, hogy egy ország/terület hány %-a vásárol játékot 😊

Dzsini
Csatold mellé a felhasználók számát is régiónként, úgy relevánsabb az adat.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
"Beta Status Update
We've sent out invitations to development partners to try out the streaming beta. As we iterate we'll add more and more people to the beta, so if you haven't gotten your invite, stay tuned!"

Aztán lehet van itt 1-2 dev, fene se tudja 😄

Itt van 1-2 infó Steam machinerõl, meg Steamrõl is.

MerlinW
Amelyik autós játékot "végig lehet vinni", ahhoz nem kell kormány😊

[merlinw.org]

Scooter
Nem férne el a kormány sehol. Kicsi az asztalom mélysége.
Szabi
nem véletlenül van mindegyik új autóban billentyûzet, azzal tényleg jobb irányítani mint kormánnyal.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Én meg ilyen dolgokra nem költök. Eddig minden autós játékot billentyûzettel vittem végig, még a Grid 1-et is, pedig arra sokan mondták, hogy kormány nélkül lehetetlen. Egyedül a kitartáson múlik. Igaz van egy Logitech Joystick-om, de azt se szeretem. Billentyûzethez vagyok szokva.
kifli
in-home stream invite-ot kapott már valaki? Úgy várom mint a messiást 😄