Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy nagyrészt vagy a Steam mappájában vagy a Dokumentumok között van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem ismerem a játékot, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy google-zz rá
A késés mértékét, a beépített diagnosztika mondta meg, ez olyan 120-130ms közötti latency és 2-5ms körüli pinget jelent.
Multizni ekkora pingû szerverre már nem megyek 😊
Ez a késés még nem okoz gondot, mondjuk egy gta esetében, vagy mondjuk egy autós játéknál, de fps-nél már bõven sok. (fõleg multiban, ahol még hozzá jön 40-50ms késés)
fps-t singleben nem szoktam játszani, így az kiesik.
Az pedig, hogy wifi vagy kábel, erõs wifi jel mellett nem számít. Ugyanakkor a latency és a ping is mint kábellal.
Trainz Simulator: Murchison 2
CSerébe SEMMIT nem tudok adni 😄
Max kártyákat vagy miket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mondjuk nekem se jutna eszembe akkor már a nappaliban máshogy mint vezetéknélkülivel (egér+bill, de leginkább kontroller).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem pont az lenne az egész rendszer lényege, hogy KÁBELEK nélkül boldogulj? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gifts :
Planets Under Attack
Puzzle Indie Pack
Just Cause
Keys :
English Country Tune
Saira*2
Musaic Box*2
Yumsters 2: Around the World*2
Hammerfight
1953 KGB Unleashed
Rig 'n' Roll
Trainz Simulator: Murchison 2
The 39 Steps
Dollar Dash
Hacker Complete Bundle
Clive Barker's Jericho
Overlord
Overlord : Rising Hell
Take On Helicopters
Alpha Prime
ARMA: Gold Edition
Fish Fillets 2
ARMA: Cold War Assault
Keresek :
Blood of the Werewolf
Insane 2
Puzzle Kingdoms
Slender: The Arrival
Air Conflicts: Secret Wars
Prime World: Defenders
Hack, Slash, Loot
Persze ha mas ajanlatod van azt se tartsd magadban 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
kábellal kb ugyanaz az eredmény mint wifivel, szóva fölöslegesnek tûnik kábelezni. Persze csak erõs wifi jelnél igaz, megnéztem, gyenge jelnél nem játszható. (legalábbis 2,4Ghz-s routerrel, 5Ghz-ról azt írják jó távolabbról is)
fps-t biztos nem így fogom tolni, mert a célkeresztet sem láttam, arról nem is beszélve, hogy fps-nél már sok az a 120-130ms késés (plusz multinál a ping is hozzájön)
Tökéletestõl még messze van, hiába állítottam, hogy 1080p-be streameljen nem annyin ment, illetve a 60fps-t is hiába állítottam be neki, 30-al ment csak.
De szerintem várok egy keveset még vele, és rendelek egy vezeték nélküli x360 kontrollert, vagy ha jó lesz egy steamkontrollert (bár arra még várhatok asszem 😊)
linux wifi - win8 lan kombinációról 😊
maximum 200ms körüli a ping így, de határozottan játszható! Majd kipróbálok valami reflexjátékot is, de azzal nemhiszem, hogy nagy lesz a sikerélmény. Meg majd megnézem kábellel is...
alt+tabbal ha leteszem a játékot, akkor a szerver desktopját látom. Tehát a stream folytatódik.
De itt egy kis videó:
(Knytt Underground)
4AQNV-9AV5J-PF0N0
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Erre kontrollert nem tudsz kötni.
Így hiába streamelem a játékot az asztali gépemrõl, mert a nappaliból nem tudom irányítani. Illetve kérdés mekkora késéssel dolgozik ez a cucc.
Illetve ha van egy htpc már a nappalidban, vagy egy kis netbookod vagy játékra alkalmatlan notid, már megvan oldva, nem kell semmit venned.
Egyébként steamboxal ígérték be ezt a fícsört. Mert steamos ugye linux, és így oldják meg windowsos játékokat, hogy asztai géprõl streamelhetsz.
Elég sokan használnak htpc-t, nekik is jó lehet.
Annyi biztos, hogy nem arra lett kitalálva, hogy másik gépen játszhass, és addig a streamelõ gépen mást is csinálhass. A virtual pc csak mint lehetséges módszert írtam.
Én tuti használni fogom.
Ezek szerint akkor már be lehet jelentkezni egyszerre két gépen? Eddig nem engedte.
Ha tényleg nem lehet közben letenni asztalra, akkor nem tudom mégis mennyi értelme van ezt csinálni. Csak azért hogy ágyból gyengébb notin is tudjunk játszani a játékokkal ami az asztalin van? Ezért Virtual PC-t... mondjuk ahhoz meg van elég RAMom, de ehh... Na mindegy, amíg nem tudom pontosan hogy lesz nem temetem 😊
Amit te akarsz az szerintem csak virtuális gép beüzemelésével lehetne kivitelezni. Mert a streamelés eleve úgy indul, hogy bejelentkezel mindkét gépen a steam accodba egyszerre, elindítod a játékot arról a géprõl, ahonnan streamelni akarsz, és kiválasztod az eszközt ahova streamelsz.
Ezek után tudja a másik gép irányítani. Ha leteszed asztalra nemhiszem, hogy megy. Mert ugye olyankor, ha leteszel egy játékot az asztalra, akkor a gpu terhelés is megszûnik.
De nem is erre lett kitalálva, úgyhogy ez már az extra rész 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem notin linux van, meg nem is játékgép, de így tudnék nappaliban tv-n játszani.
De nem az a lényege, hogy másik géprõl tudják nézni, ahogy játszol, hanem hogy másik géprõl tudják játszani a játékot, ami egy másik gépen fut.