Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én úgy emlékszem hogy csak az egyik dlc volt ingyen
Szabi
volt már ingyen is a BF3 😄

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
Mostanában kéthetente van váltás, de néha van, hogy kapunk egy "coming soon"-t. A weekly pedig fixen hetente vált.

Szoktak tippek/infók jönni egy-egy bundle elõtt, de ezek nem mindig felelnek meg a valóságnak.
akyyy
ajna újreg vagyok steambe, nem sok semmim va (de talán beindul a meló, és akkor költekezés is mehet ezerrel 😄 )

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kigyi
BF3 kulcsom még nekem van csere alapon megoldható ha van valamid ami engem is érdekel 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

akyyy
és valahol nem irják mi lesz a következõ akció? hetente vagy havonta vanak uj dolgok? emlékszem anno bf3-at meg simset is meg lehetett volna venni, de akkor 0 ft volt a kártyámon. azóta sims megvan, bf jó lenne, vagy train sim 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

genndy
Hagyd a francba.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt ismeri valaki? Megéri vele szórakozni, vagy kacsa az egész?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

MerlinW
Esetleg Google checkout-al, mert az a legolcsóbb és google account-ja mindenkinek van😊

[merlinw.org]

wantonly
Ami lényeges:

- Minimum 1$-t kell fizetni, hogy megkapd az alap játék csomagot. A többi játékhoz valamennyivel magasabb összeget, de felsõ határ nincs, mivel ez jótékonysági alapokon nyugszik, annyit fizetsz, amennyit jónak látsz.
- Nem kulcsokat kapsz, hanem hozzá lesz rendelve a Steam fiókodhoz a játék. Van amikor külön tudod, van amikor egybe az összes játékot. Amit nem akarsz a fiókodhoz csatolni, azt el tudod ajándékozni (legalábbis, ha külön van).
- Fizetni PayPal fiókkal érdemes, de lehet bankkártyával is.

A Steamgifs-Humble annyiban függ össze, hogy ezek bundle kulcsoknak számítanak, csak bizonyos mennyiségért kapsz értük kreditet az SG-n, ha jól tudom ez olyan 30$. Ezen felül már hiába ajándékozol.
dartonite
Ez ket kulon oldal.A Humble az ahol a learazott jatekok vannak,altalaban hetente valtozik a kinalat.Feliratkozol a hirlevelukre es mindig kapsz infot az aktualis ajanlatokrol.
Pl most a Sid Meier-es packban 5 jatekot kaptal 1$-ert.Neha minden csomagnak csak egyetlen steam kodja van,akkor szivas mert nem lehet elajandekozni ami nem kell.Ebben az esetben viszont mindhez kulon kod van,igy amire az embernek nincs szuksege azt felteheti a steamgifthez hasonlo ajandekozo oldalakra.Akar csak meghatarozott csoportok szamara is mint pl a legutobbiak.
Sziasztok. Nem rég regisztráltam a steamgiftre. Látom legtöbben a humble bundle-ról vásárolnak. Néztem azt is, de nem értem a mûködését. El tudná magyarázni valaki?

genndy
Fölösleges.

Panzeradler
Újra raktam a rendszert erre kaptam 7nap market tiltást... az én érdekemben. Persze... Rohadt idegesítõ, hogy a hülyeségüket rám erõszakolják...

Gondolom fölösleges supportnak írni, úgyse veszik le?
dartonite
Civ III

Civ IV

Hatha valakinek hianyzik.
RoboKutya78
<#eljen><#taps>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Wow! <#eljen>

kekeN7

Lesz még folytatás, sok szerencsét! 😊

genndy
<#eljen>

TBTPumpa
<#eljen><#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Ha már az elõzõt feldobtam legyen dlc is hozzá 😊

kigyi
sg.hu csoportnak, nekem már meg van, de gondoltam valakinek azért még csak jól jön majd 😊

genndy
<#eljen>

RoboKutya78
( ͡° ͜ʖ ͡°) Köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Hálás köszönet a felajánlásért! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
MerlinW
Srácok, csínján az OFF-al, nem akarok törölgetni.

[merlinw.org]

akyyy
hol van? én ráküldöm, túl idõrabló, rendes hazai munkával hamarabb megvan az ára 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Van hozzá Coins generátor. Azt próbáltátok már? Mennyi az esélye, hogy kitiltanak? 😊
Én eddig 2882 pontot gyûjtöttem és pár kisebb játékra váltottam be 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

penge96
Többnyire ismerjük. Annyi pontot játékból pedig soha az életben nem fogsz elérni, hanem a különbözõ surveyket kell kitölteni, amik ha nem vigyázol, egy vagyont vonnak le a telódról.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

akyyy
ezt ismeritek? (igen refer link muhaha) állitolag flash játékokat kel játszani, olyasmi mint a kongrate, csak itt a pontokat be lehet váltani akár steames "utalványra" is. cél az 50 dolcsis 😄 42ezer pontba kerül és most van kemény 56 pontom :'D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#eljen>
bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mooo
Sok szerencsét:
tutituti
köszönet a válaszért

itt is lenne akkor a felajánlás.

arma-ii

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kifli
egyik oldalt a steam gomb van, másik oldalt pedig egy kis csomag, ha arra rányomsz akkor ad egy linket, amit már fel tudsz ajánlani.
tutituti
van egy humblebundle arma II-m viszont nem tudom megnézni a cd-keyt
Ha valaki segít ebben akkor fel is ajánlom itt sg groupba.

A lényeg hogy linket kaptam és redeem gomb van csak.lehet azért mert társítottam a steam accountomat is?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mooo
Béluska74
Uraim! Mi a lóf**sz van a steam-el? Olyan 3 órája ledobott mindkét géprõl és most nem tudok bejelentkezni. Internet van és minden más remekül mûködik. Beteg ma a steam?

If you give a little love you can get a little love of your own

RoboKutya78
köszi hátha begyün😊

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én is AVP t vettem meg kuponnal 😄

Maak
AVP-t meg is vettem, kupon utan 3euro, plusz bevaltottam a ket jatekomat 1 euroert tobbit meg a playfire-n osszekapart aprobol kitoldva gyakorlatilag ingyen meglett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A késõbbi félreértések elkerülése végett, csak a csillagosak játszanak!
greenmangamingen ha akciós sega játékot vesztek rome total war ajándékba jár!

Panzeradler
Valakinek nem maradt lotro steedly packja ajándékba bundleból?<#miaz>
IMYke2.0.0.0
A fantasztikus SG-motornak köszönhetõen a perjelek eltûntek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
STEAM és új keletû játék esetében 99%-os biztonsággal ezen az útvonalon megtalálható:

<meghajtód betûjele>:<STEAM könyvtárad útvonala>userdata<STEAM azonosítószámsorod><játékod STEAM azonosítójával ellátott alkönyvtár>

A régi játékok esetében a Documentums and Settings (Dokumentumok)My Games (Játékok)<játék címe vagy fejlesztõje> az útvonal.

Illetve, akadnak mindig renegátok is, akik az újabb operációs rendszer nyújtotta AppData, vagy ProgramData könyvtárakban rejtik el a konfigurációs és mentés fájljaikat. A Saved Games (Mentett játékok) alá is szokták tenni.