Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Oh, én azt hittem Steam kliens - Steam kliens között lesz, bár ha TV-re akarsz streamelni gondolom oda is kéne szoftver, azt meg nem egy élmény telepíteni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
Nemegészen, egyik géprõl tudod a másikra streamelni a játékot, olyan mint az onlive. Tehát nem csak látod, de irányítani is tudod a játékot. Így lehet pl egy gyenge linux gépen játszani olyan játékot ami win-en fut. Persze kell hozzá egy olyan gép is, amin win van és képes a játék futtatására.

ITT van róla kis tapasztalat 😊

MerlinW
Másik gépre is😊 Mondjuk a mai okostévék 99%-ában van wifi vevõ. Elsõsorban azokra van ez kitalálva.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Azt kábelnek hívják, szerintem másik gépre lehet streamelni :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Nem. Belsõ hálózaton belül tudod PC-rõl TV-re stream-elni a képet.

[merlinw.org]

Prince23
In-Home Streaming

ez online streamelésre utal? tehát össze lehet kötni a steam akkontunkat a twitch fiókunkkal?

MerlinW
FRISSÍTÉSI HÍREK - STEAM BÉTA KLIENS
Legújabb frissítés: március 5.
<-> március 5. - Steam Client Beta Update - Mar 4
We have just updated the beta with the following changes:

General
Fixed uninstalled, free apps showing up in user's game library
Fixed installed apps detecting content updates

Big Picture
Fixed a performance regression when Steam Big Picture would take all available CPU resources when minimized.

Linux + SteamOS + Mac
Fixed a game crash occurring when more than ten processes were attached to the Steam overlay, fixing "CID The Dummy" on Linux.

In-Home Streaming Beta
Implemented remote game controller support for Dishonored

Music Beta
Improved display of artist and album metadata in place of album art, when missing

[merlinw.org]

DarkSector
Biztos, nekem kapásból már a https hiányzott, meg a dupls ss, és nem beszélve a link többi részérõl a végén.

Illetve a steam nem szokott e-mail-t kérni belépéskor!
STB-STB.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De tudod uj userek mindig vannak, lesznek. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
ez akkora google translate hogy már sírok 😄

Értem én, de amennyi ehhez hasonló acc behúzási próbálkozás volt már a Steamen, meg maga a levél fogalmazása is kétségeket ébreszt az emberben (magáról az URL-rõl nem is beszélve). Másrészt aki rendszeresen használ steamet az rájön hogy ha olyan dolog van (ami általában nincs) azt nem ilyen szimpla üzenetben közli a rendszer az ügyfelekkel hanem maximum egy emailt küld a társított email címre, esetleg a reklámokhoz hasonló ablakban jön ki a felhívás (ha egyáltalán volt már ilyen). Biztos vannak olyanok akik nem értelmezik és fogják fel a dolgokat csak rutinból klikkelnek a linkre de azok meg így jártak. Óvatosnak kell lenni nincs mese.
DarkSector
Jó de basszus azokat is figyelmeztetni kell, azért nem mindneki úgy születik hogy ezt tudja, szerinted csak naív meg hülye steam regek vannak?

Egyszerûen van egy olyan réteg is aki nem lenne naív meg hülye ha ismerné ezeket a dolgokat, de a steam-hez nem elõírás az hogy ezekkel te teljesen tusztába légy...

remélem érted mire célzok.

Csak naívak (vagy hülyék) kattintanak ilyen linkekre...
DarkSector
IPróbálkoznak steam-en lopással!

----------------------------------------------

Admin: Hello you are welcomed by administration steam. You immediately should inspect the account online-anticheats http://storessteampowered.com/esl-anticheats . If you do not execute it, the account will be disconnected in a current of 5 hours. For disconnected and ban accounts steam responsibility does not bear!

----------------------------------------------
A FENTI LINKET NE HASZNÁLJA SENKI MÉG VÉLETLENÜL SE!

RoboKutya78
Ez nem rossz
Arra emlékeztet mikor cod 4 ben elõkerültek a törpévé zsugorított katonák és a nagyra nõtt gyerekszobában kergettük egymást 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Maxtreme
Srácok aki tud steamen vásárolni megszánna? (ismét<#idiota>)
Ez kéne nekem, de nagyon 😊 Az alapot is imádtam anno, ez meg a video és a képek alapján, még azt is felülmúlja.
Ha úgy jó, valaki elküldi nekem gift-ként, én meg utalok neki a megadott számlára kesst. <#worship>

Tehasut
Lépjetek be offline-ba, a beállításokban lépjetek ki a béta részvételbõl, újraindít és jó lesz.
Itt mindig kiderül, hogy kinél van a hiba, ha szarakodik a Steam.
újratelepítés egyelõre megoldotta a gondot, kíváncsi vagyok késõbb újra elõkerül-e
persze, ezért csodálkozom mert weboldalon be tudok lépni csak a ratyyi steam nem akarja a jót
RoboKutya78
bent vagyok újratelepítés után sikerült.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
én a te helyedbe már írnék nekik😊
ez már nagyon rendellenes.
az oldalon a fiókod megvan?
ha igen egy újratelepítés segíthet.

mondjuk úgy kb. két hete nem tudok belépni, szóval csak kicsit zavaró 😊
de az a mókás hogy az ország két végébõl se tudtam belépni, más szolgáltató is, szóval tuti sztíméknél van a hiba
RoboKutya78
vicces bejelentkezek kidobja hogy probléma van újra bejelentkezek gyorsba feldobja a fiókom profilját eltûnik és tovább fut a háttérbe.

RoboKutya78
érdekes egybeesés a steamgift se kóser ismét.

RoboKutya78
akkor ez úgy látszik vegye probléma a honlapon azért még be tudok csekkolni

a csuda essen ebbe a steam-be. nem akaródzik felengedni.

valami megoldás született már?
lalakov
Mûködik, benn vagyok.
Peet81
nekem sem jó, sõt mostanában elég sûrûn csinálja

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

RoboKutya78
Skacok másnak se jó a steamkliense ? nem tud bejelentkezni

DarkSector
thx, közbe most helyreállt, szar steam bugok. 😄
azért thx infózásért!

tutituti
4-en vagyunk ts-en,ketten nem tudunk,másik kettõnek nincs baj úgyhogy passz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
ti be tudtok lépni steam-re??

koszi

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Köszi.
bosco05
-25% Broken Age kupon, Március 15.-ig érvényes. Ingyen adom, ha kell valakinek pü. (Ha valamilyen csoda folytán több érdeklõdõ is lenne akkor az elsõ kapja a fair play jegyében 😊 ) Más: -10% Toki Tori 2+ kupon, tudom nem ritka, de már volt akinek kellett 😉 szóval épp abból is van kettõ.
Nagyon szépen köszönöm itt is.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

genndy
Legjobb tudomásom szerint nem lehet.
Útmutató lehet a játék neve melletti felhõcske, de az is csak annyit jelent hogy használja a felhõt, hogy éppen mi van benne azt nem tudod megnézni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
köszike<#eljen>

SzirmosSzisza
Valahogy meg lehet nézni, hogy milyen mentéseim vannak a felhõben? (anélkül, hogy telepíteni kéne a játékot, esetleg, ha még kliens se kéne hozzá csodás lenne)

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Ja és a steam nevem dragoka1.
Kaphatok egy meghívók az Sg.hu steam csoportba? Elõre is köszi.
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszi

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

FrostBite
Hali!
Találtam játékokat a humble bundle accountomon amikre valószínûleg már nem lesz szükségem, és elajándékoznám.
Sok sikert!

Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet a Workshopban egy alkotást frissíteni? A Space Engineers-rõl lenne szó, de mivel az a topic nem igazán pörög, gondoltam inkább itt kérdezek rá.
Biztos, hogy lehet, mert van változásjegyzék, csak éppen nem találom, hogy a módja. Ha esetleg játékspecifikus akkor sry, gondoltam, hogy a workshop mindenhol kb ugyanúgy mûködik.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Béluska74
Sziasztok van kettõ darab STRIKE SUIT INFINTY 50%-os kuponom ha valakinek kell (ingyen természetesen) akkor odaadom.

If you give a little love you can get a little love of your own