Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ITT van róla kis tapasztalat 😊
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ez online streamelésre utal? tehát össze lehet kötni a steam akkontunkat a twitch fiókunkkal?
Legújabb frissítés: március 5.
<->-> március 5. - Steam Client Beta Update - Mar 4
We have just updated the beta with the following changes:
General
Fixed uninstalled, free apps showing up in user's game library
Fixed installed apps detecting content updates
Big Picture
Fixed a performance regression when Steam Big Picture would take all available CPU resources when minimized.
Linux + SteamOS + Mac
Fixed a game crash occurring when more than ten processes were attached to the Steam overlay, fixing "CID The Dummy" on Linux.
In-Home Streaming Beta
Implemented remote game controller support for Dishonored
Music Beta
Improved display of artist and album metadata in place of album art, when missing
[merlinw.org]
Illetve a steam nem szokott e-mail-t kérni belépéskor!
STB-STB.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyszerûen van egy olyan réteg is aki nem lenne naív meg hülye ha ismerné ezeket a dolgokat, de a steam-hez nem elõírás az hogy ezekkel te teljesen tusztába légy...
remélem érted mire célzok.
----------------------------------------------
Admin: Hello you are welcomed by administration steam. You immediately should inspect the account online-anticheats http://storessteampowered.com/esl-anticheats . If you do not execute it, the account will be disconnected in a current of 5 hours. For disconnected and ban accounts steam responsibility does not bear!
----------------------------------------------
A FENTI LINKET NE HASZNÁLJA SENKI MÉG VÉLETLENÜL SE!
Arra emlékeztet mikor cod 4 ben elõkerültek a törpévé zsugorított katonák és a nagyra nõtt gyerekszobában kergettük egymást 😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ez kéne nekem, de nagyon 😊 Az alapot is imádtam anno, ez meg a video és a képek alapján, még azt is felülmúlja.
Ha úgy jó, valaki elküldi nekem gift-ként, én meg utalok neki a megadott számlára kesst. <#worship>#worship>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ez már nagyon rendellenes.
az oldalon a fiókod megvan?
ha igen egy újratelepítés segíthet.
valami megoldás született már?
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
azért thx infózásért!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Útmutató lehet a játék neve melletti felhõcske, de az is csak annyit jelent hogy használja a felhõt, hogy éppen mi van benne azt nem tudod megnézni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Biztos, hogy lehet, mert van változásjegyzék, csak éppen nem találom, hogy a módja. Ha esetleg játékspecifikus akkor sry, gondoltam, hogy a workshop mindenhol kb ugyanúgy mûködik.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\