Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Családon belül simán bízom annyira bennük, hogyha megkérem õket, hogy xy játéknál figyeljenek oda, akkor megteszik. Eleve: Nekem mindig van biztonsági mentésem dropboxba a fontos játékok mentéseirõl, holott nem használok family frostot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A Steam Családi Könyvtármegosztás lehetõvé teszi a családtagoknak és vendégeiknek, hogy egymás játékaival játsszanak, saját Steam teljesítményeket érjenek el és saját játékbeli elõrehaladásuk a Steam Felhõbe kerül mentésre. Ez mind megosztott számítógépek és felhasználók jóváhagyásával kapcsolható be."
Magyarul VAC nélküli játékkal lehet kölcsönadogatni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
/vagy nem osztok meg multiplayeres játékot oszt ennyi.
Lehet a jogot 1 játékra is korlátozni.
Így ha nem vagy otthon, nem vagy mellette, akkor nyugodtan használhatja azokat a játékokat, amik neked megvannak, neki nincsenek, és biztonságban van minden, ami az accountodon van.
De amugyis van pajzs, ami véd.
Vagy nem?
Vajon hány ilyen példa lehet?
Eleve idegennek még így sem adnám az accom, családnak viszont nyilván kiadom a jelszavam, ha valamivel akarnak tolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ebbõl nézve nem felesleges, ha bérbe adogatsz játékokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez viszont így nem family sharing baze, hanem egy nagy useless kamu.
Pontosan erre lettem volna kíváncsi , tehát a family s.<#mf1>#mf1> egy nagy talicska trágya. <#vigyor5>#vigyor5>
Nem rég figyeltem föl erre a funkcióra, utána is néztem, mármint a ami leírás volt róla itt ,de nem volt szó errõl, na mind egy, akkor ez egy ilyen dolog.<#conf>#conf>
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Family sharing = megosztás a család tagjai között
A LOGIKA pontosan azt diktálná, hogy egy másik családtag is tudja az accot használni úgy, hogy én is játszom közben, ezzel pl. egy multis játékban egymás ellen tudnánk játszani.
Family sharing jelenlegi állapotában egy nagy lófax. Eleve a családomban megbízok, megadom az accom kódját és nesze bmeg family sharing.
A legszebb mikor valami játékot feltelepítesz és kérdezik hogy akkor a lemezt miért kéri mégis a gép...OMG.
Nem bántásképpen de LOGIKA...kis LOGIKA.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kis logika kell, és egyértelmûvé válik hogy ennek ici-pici esélye sem lenne.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Magyarul ahhoz, hogy eladj pl. Egy Mass Effect-et, ahhoz le kell választani a játékot az Origin, Bioware és Steam accountodról is. Ezt sosem fogja bevállalni a Valve 60 millió felhasználó mellett.
[merlinw.org]
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
A vicc az egészben, hogy töröltetni akartam kb 9 szar játékomat, ebbõl a normál cd kulccsal rendelkezõket a support törölte is, ám a 3db Free to Play szart meghagyták, mondván hogy azokat nem törölhetik. Nevetséges hogy nem kezelhetem saját magam a játékaimat.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Vennék egy Bundlestarsot, de ezek már megvannak, érdekel esetleg valakit? Csere, beszáll esetleg valamennyivel? :-)
Expeditions: Conquistador - Steam link
Rock of Ages - Steam link
POSTAL - Steam link
Bang Bang Racing - Steam link
Kaptain Brave - Steam link
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming