Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
De nem szabadna összekeverednie, pont ez a lényege elvileg, ez lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Túlzás.

Családon belül simán bízom annyira bennük, hogyha megkérem õket, hogy xy játéknál figyeljenek oda, akkor megteszik. Eleve: Nekem mindig van biztonsági mentésem dropboxba a fontos játékok mentéseirõl, holott nem használok family frostot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
aha.

"A Steam Családi Könyvtármegosztás lehetõvé teszi a családtagoknak és vendégeiknek, hogy egymás játékaival játsszanak, saját Steam teljesítményeket érjenek el és saját játékbeli elõrehaladásuk a Steam Felhõbe kerül mentésre. Ez mind megosztott számítógépek és felhasználók jóváhagyásával kapcsolható be."

Magyarul VAC nélküli játékkal lehet kölcsönadogatni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Pont azt írja, hogy FS elõtt volt ezzel gond, most már nincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
Most akkor ha nem megy külön a mentés meg az acs akkor aztán végképp nem vágom miért találták ki ezt a FS-ot, de egye baszsa, végigvittem egy játékot, akár acsikkal együtt, azt továbbadom utána. 😄

Dzsini
Erre találták ki.

ajánlott olvasmány

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én örülök az ilyen Family Sharing-nek is. A fiatalabb öcsém az én profilomban szokott játszani, az én gépemen és ez több szempontból is zavart okozott. Pl. az olyan játékokban, ahol nincs külön profil, nincs manuális mentés és felhõbe is ment. Ilyen mondjuk a Bioshock Infinite, aminél kvázi, ha valamelyikünk a másikunk után játszani akart vele, akkor elölrõl kellett kezdenie egy fejezetet, mivel az automatikus mentéssel nem a saját játékát folytatta volna. Sok másik játéknál is ez a helyzet. Emellett nem egyszer kellett magyarázni embereknek, hogy az öcsém játszik nem én, valamint az acsikat se happoljuk el így egymástól.
DarkSector
Érdekes felvetés, nekem azt mondta egy pöcs, hogy a játékoddal ha játszik, minden az õ profilján megy, mentés-acsik, mnden, gondolom ha vac-on csal az is.

/vagy nem osztok meg multiplayeres játékot oszt ennyi.

Lehet a jogot 1 játékra is korlátozni.

Dzsini
Nyilván kiadod a jelszavad, aztán pislogsz, amikor elbaltázza a mentett állásod, megszerez olyan acsit, amit te szerettél volna, neadjisten elkölti a pénzt, ami a számládon van, írogat a fórumokra, stb. stb...

Így ha nem vagy otthon, nem vagy mellette, akkor nyugodtan használhatja azokat a játékokat, amik neked megvannak, neki nincsenek, és biztonságban van minden, ami az accountodon van.

DarkSector
Nem vágom, milyen jelszó, FS-al nem kell jelszó.
De amugyis van pajzs, ami véd.

Vagy nem?

Tinman
Ez nem életszerû.

Vajon hány ilyen példa lehet?

Eleve idegennek még így sem adnám az accom, családnak viszont nyilván kiadom a jelszavam, ha valamivel akarnak tolni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Én mit mondtam mikor megjelent? és kinevettek többen hogy miért szarozom le, mondtam ugyanaz mintha valakit beengednék a profilomba, annyi hogy most az illetõ a saját profiljával ment, és acsizik, ez viszont más, mert így trükközhetsz, valakinek nincs meg egy játék, átadod, végigjátsza, mondjuk egy hétvégén ad neked 1000ft-ot a kölcsönzésért, azt ennyi. 😄

Ebbõl nézve nem felesleges, ha bérbe adogatsz játékokat.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mint mindent.

Ez viszont így nem family sharing baze, hanem egy nagy useless kamu.

DarkSector
WTF? Így is csalásra lehet használni!!! 😄

SweeneyTodd
Köszönöm a választ.

Pontosan erre lettem volna kíváncsi , tehát a family s.<#mf1> egy nagy talicska trágya. <#vigyor5>

Nem rég figyeltem föl erre a funkcióra, utána is néztem, mármint a ami leírás volt róla itt ,de nem volt szó errõl, na mind egy, akkor ez egy ilyen dolog.<#conf>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Tinman
+1

Family sharing = megosztás a család tagjai között

A LOGIKA pontosan azt diktálná, hogy egy másik családtag is tudja az accot használni úgy, hogy én is játszom közben, ezzel pl. egy multis játékban egymás ellen tudnánk játszani.

Family sharing jelenlegi állapotában egy nagy lófax. Eleve a családomban megbízok, megadom az accom kódját és nesze bmeg family sharing.

SweeneyTodd
nem 1 accot akarok két gépen használni, mármint említettem a family sharinget használom , tehát az õ neki van egy steamje , nekem van egy steamem és így szeretné használni... és nem kis LOGIKA , csak akkor egy tök fölösleges ez family sharing funkció ha csak akkor tudja ismerõs vagy bárki más használni ha én éppen nem ügyködök az steamemen , és csak akkor fér hozzá õ a sajátjáról ha ki szeretne próbálni valamit...

DarkSector
Vicces is lenne ha 1 accontot 2-en használhatnának, nem is értem a logikáját hogy ép ésszel bárki ilyenen elgondolkodik.

A legszebb mikor valami játékot feltelepítesz és kérdezik hogy akkor a lemezt miért kéri mégis a gép...OMG.
Nem bántásképpen de LOGIKA...kis LOGIKA.

MerlinW
Mert a family sharing így mûködik. Egy account-ot továbbra is csak egy ember használhat egy idõben.

[merlinw.org]

SweeneyTodd
jajjj még ami eszembe jutott, du. beüzemeltem itthon a family sharing funkciót steamen barátnõm gépén (meg vettem a tropicot , imádja az ilyen város építõs dolgokat) minden szépen fut, viszont amint én elkezdek teljesen mással (CS:GO) játszani azonnal kidobja õt , hogy használják egy másik gépen ezt a könyvtárat =/

SzirmosSzisza
Miért lenne baj belõle? Mondjuk nem hinném, hogy ne lenne rá fix, hogy fusson újabbon is rendesen. Itt szépen össze vannak gyûjtve a dolgok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Abból lehet bajom ha a steamet használom egy virtual pc-n, és rajta van az alap rendszeremen is? Csak mert van egy régebbi steames játékom, ami lehet hogy egy régebbi opr rendszeren jobban futna, ezért szeretném használni a vp-én..

SweeneyTodd
nagyszerû, épp én is cimborámmal boltoltam (volna) amikor semmit nem jelenít meg nekem , nála meg minden OK. , remek köszi az infót

Scooter
Operation Falshpoint: Red River-t cserélnék Syberia 1-re (kalandjáték).
lalakov
Nálam is ez a helyzet, szerintem nem nálunk van a hiba. És épp el kéne adnom jó áron a nem látszó tárgyat. <#falbav>
SweeneyTodd
Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy se a kliensen se a webes felületen nem jelennek meg az tárgyaim (CS:GO) ,de egyedül csak ott nem, a többit meg jeleníti , játékon belül mutatja a tárgyakat =/ újra indítottam már a klienst rá frissítettem vártam, de nem akarja az igazságot, valakinek valami ötlete ?

bosco05
értem, köszi
Maak
Arra a cimre kell kuldjek amire regelve vagy,es ha megkapod az e-mail-t akkor ott lesz leirva hova klikkelj. Steamen keresztul is lehet kuldeni, ott egybol az inventorydba teszi. Ha megvan ha nincs akkor is neked kell aktivalni mert az inventorydba kapod.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

bosco05
Egy gyors kérdés: Ha giftet kapok e-mailben, azt hogy tudom aktiválni? Olyan e-mail címre kell kérni amihez acc is tartozik steamen? Továbbá ha giftet kapok de megvan a játék akkor megy az invertorymba a cucc ugyanúgy giftként?
Pedro

Ami neked meg van és neki is abból az õ példányát nem fogod látni.
Fabio Capello
Ami 3rd party játék, pl az Ubisoftos játékok, azok nem fognak megjelenni, tekintve, hogy azok egy másik (Uplay) accounthoz is hozzá vannak rendelve. Szintén vonatkozik GFWL játékokra, ilyesmikre.

Maak
Konkretan 1db assassin creedet sem latok haver konyvtarabol. Sooot, a 127 jatekabol kabe 30 jelent meg nalam, mondjuk azt most nem vagom, hogy ami nekem is megvan meg neki is, azt mutatnia kellene-e.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
WTF???

Kis logika kell, és egyértelmûvé válik hogy ennek ici-pici esélye sem lenne.

Nyilván nem ilyenekre gondoltam, de pl az indie játékokkal simány megoldható lenne. pl.: limbo,oil rush, trine1-2, stb.
Sirch
Sehogy.
A Family Sharing nem minden játéknál engedélyezett.

SzirmosSzisza
Family sharing, hogy mûködik ezekkel? Mert az egy jó kiindulási alap lenne 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Nem igazán megoldható, lévén rengeteg játék kapcsolódik más accountokhoz (Ubi, EA/Bioware, YuPlay, Atari, stb, stb), amelyek személyes adatokat, bankkártya adatokat tartalmaznak stb.

Magyarul ahhoz, hogy eladj pl. Egy Mass Effect-et, ahhoz le kell választani a játékot az Origin, Bioware és Steam accountodról is. Ezt sosem fogja bevállalni a Valve 60 millió felhasználó mellett.

[merlinw.org]

Pedig jó lenne.
MerlinW
Rosszul tudod😊

[merlinw.org]

RoboKutya78
Elvileg ha jól tudom dolgoznak olyanon hogy cserefunkció valaki mintha itt említette volna annó elõször.Valami olyat akartak hogy gifté alakíthatod a megunt játékaidat és továbbcserélheted vagy rosszul emlékszem?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
A játékidõt nem lehet nullázni, a "szemét" játékokat pedig dobd be egy külön kategóriába és nem fognak zavarni.

[merlinw.org]

Coral Springs
Van valami program amivel a játszott órákat reset-elhetem ? Olyat találtam hogy achievement -et lehet unlock-olni, ezért feltételezem hogy van olyan is amit én keresek. Van 3db Free to Play játékom amikkel egyszer nem játszottam, még is irreális idõket ír a Steam.

A vicc az egészben, hogy töröltetni akartam kb 9 szar játékomat, ebbõl a normál cd kulccsal rendelkezõket a support törölte is, ám a 3db Free to Play szart meghagyták, mondván hogy azokat nem törölhetik. Nevetséges hogy nem kezelhetem saját magam a játékaimat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szívesen. Jó szenvedést. Easy fokozaton nem éri játszani. 😄
KiruHoshino
Köszönöm szépen. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Tinman
P.ü.

Vennék egy Bundlestarsot, de ezek már megvannak, érdekel esetleg valakit? Csere, beszáll esetleg valamennyivel? :-)

Expeditions: Conquistador - Steam link
Rock of Ages - Steam link
POSTAL - Steam link
Bang Bang Racing - Steam link
Kaptain Brave - Steam link

<#eljen>

Holnap este 8-ig.
RoboKutya78
ha valaki csekkolja a mostani bundle start és esetleg nem kell neki belõle a Axis Game Factory progi szívesen megszabadítom tõle😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kifli
jól tudtad, nem tv-re megy a stream...