Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
Muhahaha 😛 Igen. 😞

GTA V (*.*)

Megdöglött, én is alig tudtam bejelentkezni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megdöglött.
Bullet
Most megdöglött a Steam vagy nálam nem jó vmi?

SzirmosSzisza
"Fixed "App already running" error when re-launching app in some cases
Fixed some cases where the Uninstall progress dialog could stick around forever "

o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Elég jó leárazások vannak steamen.
genndy
Ez így nem tûnik rossznak, mert tényleg gift, de nekem is gyanús ez az ennyire olcsó ár.
Mindenesetre az hogy mikor vetted meg mennyit játszottál vele fikarcnyit sem számít, hónapok múlva is levehetik a játékot az accról (és simán meg is teszik ha volt valami gáz a vásárlás/fizetés körül - mondjuk lopott kártyával lett véve. Ezt nem a konkrét dologhoz, mert egy "bolt" csak nem vásárol lopott kártyával, csak úgy általánosan).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Elnéztem egy betût 😊 "két hét múlva jelentkeztek"-nek olvastam... nem ártana aludnom egy kicsit 😛 szori.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A bolt nem kérdez rá Dzsini. Ezt honnan vetted?
DarkSectornak mondtam csak ,hogy két hét múlva írok mert õ kérdezte ,hogy van itt valaki olyan aki már vásárolt innen és több hét óta megvan-e neki a játék.
Csá, én is a DigitGame-en veszek játékokat, az utolsó beruházásom a Rust -volt.
Január 29-én vettem meg és már 96 órát beletoltam, tehát ebbõl is látszik hogy nem para náluk vásárolni, igaz azért elsõre kicsit mindig fél az ember mert mégis csak ott motoszkál a dolog, hogy mi ez???

Miért kerül ennyibe ha máshol meg annyi. (De ez igazából hidegen hagy, lényeg hogy legyen Game és olcsón vegyem meg).
Dzsini
Azért az, hogy 2 héttel késõbb rákérdeznek, hogy "megvan-e még" az nem kicsit gyanús - mintha arra számítanának, hogy elvész.

Egy teljesen rendben levõ bolt nem kérdez rá ilyesmire, hiszen mi baja lehetne annak, amit elad?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
aha, jó azok azért mások, most lehet valahogy nekik megéri a 3500-é Ghost, de én inkább lopottra tippelek, mert szerintem még oroszok sem tudnak ennyiért vásárolni giftet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Értem amit mondasz, Ghosts-ot nem vettem én csak azt tudom mondani ,hogy amit mi vettünk ( 2 Insurgency és 1 Rustot haverom) azokkal nem volt gond.
2 hét múlva jelentkezek ,hogy megvannak-e még a játékok 😄.
De a haverom a Rustot már kb 1 hete használja.
DarkSector
Ez szerintem mese, megnézem de mese, outposzton 20 euro a legolcsóbb Ghosts.
És itt ezeknél még hasznuk is kell hogy legyen rajta ugyanugy, é árulnak 12 euro-ért 1 Ghosts-ot...

Nemtudom érted-e mi a probléma, csodák szerintem nincsenek.

Mi van paypal-on? nem fizetnek ott szerintem vissza semmit, tanán annyi hogy van pár perced míg visszavonhatod az utalást, de mire megjönne a gift baszhatod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem haj annyira az az 500ft haszon 😄
Inkább érdeklõdj utána ,hogy hogy smint van náluk a dolog ha bizalmatlan vagy. Van online chatük.
Ui.: Lehet paypalon is fizetni nekik ahol asszem van pénz visszafizetési garancia ha nem kapod meg az árut vagy hibás az áru amiért fizettél.
DarkSector
igen? hát ez érdekes, és van aki már vásárolt innen és több hete megvan még a játék neki? mert nekem kicsit furcsa ez, ráadásul gift-et adnak...

De akkor nem cd-kulcsot kapsz giftbe, hanem email-be kapsz gift-et....
de így már értem, csak valamiért ez kicsit hihetetlen.

most féláron 9K a Ghost, és giftet adnak ezen az oldalon nekem 3500ft-ért? hát elnézést ha kicsit gyanúsnak látom. 😄

Öcsém ha szerzel nekem egy Ghost-ot, én fizetek érte neked 4000-et kereken.

Emailre küldték a játékokat giftként amit utána eldönthettem ,hogy az inventorymba rakom vagy beaddolom a játékaim közé
DarkSector
miaz hogy giftbe kaptad a kulcsot?
gift az egy ajándék.
Max e-mailben nem?

Igen biztos lopottak te jó isten 😄D.
Giftben kaptam a kulcsokat kizártnak tartom ,hogy lopottak lennének. A cod meg most van féláron steamen valószínûleg õk is ezért tudják ennyiért adni.
DarkSector
Lopott kulcsok? mert ha a Ghost 3500ft az csak lopott lehet, gondolom ezek azok a cuccok, amikre pl ph-n is irogatnak hogy idõvel letiltják és elveszik a profilról.

IMYke2.0:

Már 2 játékot vásároltam tõlünk plusz még egy haverom 1et. Korrektek és gyorsak voltak.
DarkSector
Call of Duty Ghost 3500ft, hihetõ. -.-

IMYke2.0.0.0
Heyho33:

Részvétem, ha ott vásároltál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi, de inkább magyart kerestem!
Sikerült is találnom egyet www.digitgame.hu
grebber
A blink bundleból maradt egy King Arthur's Gold játékom.
Cserére kínálom vagy pedig egy minimális jelképes összegért vihetõ!

Next PC upgrade: 2022

mw3 az nekem ilyen, de akkor még nem volt szabályzatban ez a vpn szigor. utólag nem tiltanak.
És mi van akkor ha steamgiften nyerek egy játékot, vagy valakitõl veszek egy kulcsot ami vpn-rõl lett szerezve? -

Nem, nekem nem cink, mert én Rust-om mûködik, mert pár napja vettem. Mától él a régió zár és 4 haverom szopott vele, mert már nem használható csak a keleti országokban... A bannerban lévõ CDKey áruházak régió független Rustot árulnak? Vagy még érdemes várni, mert lehet õk is frissítik, hogy nem kapható náluk többet a játék, mert olcsón nem tudják árulni...
genndy
Ja, és persze minden népszerû VPN oldal azonosítóját ismerik. Õk se hülyék, fõleg amióta befenyítettek VPN-el kapcsolatban (eddig egyet elnéztek, de most már állítólag keményebbek és rögtön repül a ban. Én nem kockáztatnék, de a te accod.)

genndy
Akkor is bannolnak. Ilyet elõre kell jelezni a supportnak.

Lehet ezt okosban is. PL 1 hétig Ukrán VPN-en vagy. Addig kint voltál. Nem pár secre gondoltam...
Szabi
bátor dolog lenne most átmenni Ukrajnába beaktiválni egy játékot.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
Aha, és nem furcsa szerinted hogy 2 percre kint vagy Ukrajnában (egy olyan accal amit évek óta Mo-ról használsz), aztán utána egy másodperccel már megint Mo...?
Nagyon komolyan veszik a VPN-t. Bannolják az egész accodat. Ne csináld.

Hali. Szerintetek a rigió záras steam játék aktiválása vpn-el mennyire cinkes?? Bann téma lehetséges?? Milyen tapasztalatokat hallottatok? A Rust ma lett régió záras és magyarországon már nem aktiválható. Ukrán vpn-el megoldható lenne, de lehetséges a lekövetés? A Giftemet ott aktiválom be, ez miért bûn? Ha kimegyek Ukrajnába, ami szomszédos ország és ott aktiválnám akkor meg nem az?
Fölül CDkey áruházak.
Sziasztok!
Érdeklõdnék ,hogy ismertek-e olyan oldalt ahol Steames játékokat lehet venni kedvezõbb áron?
Kizárólag eredeti játékot árusító megbízható oldalra gondolok.

Válaszotokat elõre is köszönöm!
DarkSector
Persze mindenkinek más az izlése, de ez a szám ilyen, ebben aztán nagyon kevés DS van, nagyon kevés a normál DS zenékhez képest. 😊

IMYke2.0.0.0
A dábszteptõl nekem is herótom van már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
😄DDDDDDDDDDDDD

MerlinW
1:30-ig jó volt. Aztán elindult a hányinger dábsztep😊

[merlinw.org]

DarkSector

DarkSector
másképp számol, van egy hely ahol a dlc-ket is külön játéknak számolja stb, single és multiplayer részt.
A valósat nem tudom hogy leht max ha te magad megszámolod.

MerlinW
Az ingyenes játékokat nem számolja.

[merlinw.org]

Peet81
szevasztok. az miért van hogy a steam a profilomnál kevesebb játékot mutat mint amennyi a játék könyvtárban van?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

DarkSector
jaja mit gondolsz mivel nyomom? 😄

de tutkóra megveszem majd origibe. 😄

nagyon rég nyultam warezhoz, de most elcsábultam.....

Virágboltban már beszerezhetõ. <#idiota>
DarkSector

wesker24
Nekem meg egyik se kéne Giana meg már megvan ! xD
Még korábban volt leárazás steamen Dustra, nem is kicsi (valamikor január elején) akkor megvettem. Jó kis játék, fõleg kontrollerrel.