Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V (*.*)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fixed some cases where the Uninstall progress dialog could stick around forever "
o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindenesetre az hogy mikor vetted meg mennyit játszottál vele fikarcnyit sem számít, hónapok múlva is levehetik a játékot az accról (és simán meg is teszik ha volt valami gáz a vásárlás/fizetés körül - mondjuk lopott kártyával lett véve. Ezt nem a konkrét dologhoz, mert egy "bolt" csak nem vásárol lopott kártyával, csak úgy általánosan).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DarkSectornak mondtam csak ,hogy két hét múlva írok mert õ kérdezte ,hogy van itt valaki olyan aki már vásárolt innen és több hét óta megvan-e neki a játék.

Január 29-én vettem meg és már 96 órát beletoltam, tehát ebbõl is látszik hogy nem para náluk vásárolni, igaz azért elsõre kicsit mindig fél az ember mert mégis csak ott motoszkál a dolog, hogy mi ez???
Miért kerül ennyibe ha máshol meg annyi. (De ez igazából hidegen hagy, lényeg hogy legyen Game és olcsón vegyem meg).
Egy teljesen rendben levõ bolt nem kérdez rá ilyesmire, hiszen mi baja lehetne annak, amit elad?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2 hét múlva jelentkezek ,hogy megvannak-e még a játékok 😄.
De a haverom a Rustot már kb 1 hete használja.
És itt ezeknél még hasznuk is kell hogy legyen rajta ugyanugy, é árulnak 12 euro-ért 1 Ghosts-ot...
Nemtudom érted-e mi a probléma, csodák szerintem nincsenek.
Mi van paypal-on? nem fizetnek ott szerintem vissza semmit, tanán annyi hogy van pár perced míg visszavonhatod az utalást, de mire megjönne a gift baszhatod.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Inkább érdeklõdj utána ,hogy hogy smint van náluk a dolog ha bizalmatlan vagy. Van online chatük.
Ui.: Lehet paypalon is fizetni nekik ahol asszem van pénz visszafizetési garancia ha nem kapod meg az árut vagy hibás az áru amiért fizettél.
De akkor nem cd-kulcsot kapsz giftbe, hanem email-be kapsz gift-et....
de így már értem, csak valamiért ez kicsit hihetetlen.
most féláron 9K a Ghost, és giftet adnak ezen az oldalon nekem 3500ft-ért? hát elnézést ha kicsit gyanúsnak látom. 😄
Öcsém ha szerzel nekem egy Ghost-ot, én fizetek érte neked 4000-et kereken.
gift az egy ajándék.
Max e-mailben nem?
Giftben kaptam a kulcsokat kizártnak tartom ,hogy lopottak lennének. A cod meg most van féláron steamen valószínûleg õk is ezért tudják ennyiért adni.
Már 2 játékot vásároltam tõlünk plusz még egy haverom 1et. Korrektek és gyorsak voltak.
Részvétem, ha ott vásároltál...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sikerült is találnom egyet www.digitgame.hu
Cserére kínálom vagy pedig egy minimális jelképes összegért vihetõ!
Next PC upgrade: 2022
"Nulla tenaci invia est via"
Nagyon komolyan veszik a VPN-t. Bannolják az egész accodat. Ne csináld.
Érdeklõdnék ,hogy ismertek-e olyan oldalt ahol Steames játékokat lehet venni kedvezõbb áron?
Kizárólag eredeti játékot árusító megbízható oldalra gondolok.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A valósat nem tudom hogy leht max ha te magad megszámolod.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
de tutkóra megveszem majd origibe. 😄
nagyon rég nyultam warezhoz, de most elcsábultam.....