Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyre lejjebb süllyed a valve!
Next PC upgrade: 2022
Mehet könyvjelzõkbe, nem kell kérdezõsködni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ezzel az evoled progin keresztül csatlakoztam fel azt hitem amiatt ilyen szar de nem.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szerintem a Steam a szar inkább. Nemigaz már, hogy nem tudnak vele semmit csinálni. Utóbbi pár hétben egyre szarabb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gabe csinálj valamit magaddal, mert a nép haragja fog lesújtani rád!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Megkérném, azt a két embert aki nem köszönte meg a felajánlásom az tegye meg, mert holnap lejár.
És a szabályzat elég egyértelmü:
SteamGifts csoportszabályok:
Aki nevez egy felajánlásra és nem köszöni azt meg a felajánlónak (SteamGifts-en), azt kizárjuk a csoportból.
Továbbá csak arra a nyereményre jelentkezz, amire valóban szükséged van, ne vedd el lehetõséget azoktól, akik valóban szeretnék az adott játékot.
Vigyázat: a kizárás végleges, a Steam rendszere nem engedi az ismételt tagfelvételt.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
többség megvan róla mert a kártyához adtak anno pár játék kódot cserébe 😊
Innentõl kezdve döntsd el te hogy szükséged van-e rá.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Érdemes vele játékokat farmolgatni vele?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erre van valami megoldás?
http://store.steampowered.com/app/50146/?cc=RU
[merlinw.org]
Más: Benevez hétvégén valaki Bioshockra?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
én nyitottam 1,80-ért (kártyapénzbõl) fegyvercsomagot és 3 centes cucc volt benne <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.