Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem tudtam, hogy az alapot nem lehet eltávolítani 😞
Sajnálom, de azért egy-két fogódzót talán adnak az ottani hozzászólások, hogy milyen kulcsszavakkal lehetne további találatokat szerezni a keresõben...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Dzsini: egyik sem mûködött.
A "I then removed my library folder from the list and re-added it." ráadásul azért nem, mert ahogy írtam, ez a STEAM-es meghajtó, az alapértelmezett telepítési útvonallal, és a kliens is kiabál érte.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Ja hogy hibaként írja hogy nincs elég helyed. Így pontokba szedve már értem 😊
Jó, akkor próbáld átverni a klienst, hogy azt higgye hogy telepítve van:
1. registryben átírni a megfelelõ dolgokat (bioshock infinite, registry, installed, install path - ezekkel próbálkoznék googleban)
2. Minden játék könyvtárában is van egy Steam saját fájl, lehet hogy azt is elég macerálni. A többi szintén google, mert pontosabban nem tudok.

Mondanám a pontos fájlneveket, de nem vagyok otthon és nincs meg a játék sem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Vagy ez:
"Afterwards I noticed that some Steam games were not showing up. I fixed this by navigating, in Steam's menus, to Steam/Settings/Downloads and clicking on "Steam Library Folders." I then removed my library folder from the list and re-added it. They repopulated the list immediately without a restart of the application."

forrás mindkettõhöz

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Egy ilyet találtam - egy próbát megérhet:

"Quit Steam, go to Steam install directory, rename ClientRegistry.blob to something else, reload Steam. This worked for me, went from 0 games installed to all games installed."

IMYke2.0.0.0
genndy: nagyon kérlek, olvasd is el, amit írok 😊

Pontokba szedem.

* Install gomb a Play gomb helyett (2 játék esetében is)
* A játékok állományai sértetlenül a helyükön - de ellenõriztetni nem tudom, mert a kliens szerint telepítve sincsenek
* A STEAM meghajtón 950 MB szabad hely van
* S az aduász:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Telepítésnél is ami jó és a helyén van azt megtartja. És neked megvan a 99%-a, maximum egy-két sérült fájlt fog kicserélni.

IMYke2.0.0.0
genndy: Telepítés kizárva - 950 MB szabad helyem van. A STEAM kliens is közli.
Kliens újraindítás, sõt, gép újraindítás is megvolt . Az eredmény után kértem itt segítséget, tanácsot.

genndy
Ok, tényleg. Akkor meg Install. Ami megvan és jó azt úgyse fogja újra leszedni.
Vagy kliens/gép újraindítás, hátha helyrerántja.

IMYke2.0.0.0
genndy: hogy is tudnám újraellenõriztetni, amikor a képemen is látható állapot fogad a Bioshock-nál és a Batmannél is?
Tehát: HDD-n ott vannak a fájlok , és mégis "Install" vár a "Play" helyett.

genndy
Egy újraellenõrzést mindenképp eressz rá. Újratelepíteni fölösleges, szerintem csak egy-két fájl sérült (foglalják a helyüket, de tartalmilag nem jók). Ha sokat akar leszedni még mindig megállíthatod.

IMYke2.0.0.0
Hopp! És ugyanez a helyzet a "Batman: Arkham Asylum GOTY"-val is! 😞

IMYke2.0.0.0
Adalékként:

Szóval, a játék telepítve régóta, és mégsem tudom indítani.

IMYke2.0.0.0
Na, ilyen sem történt velem.

Délelõtt elindítottam a "Bioshock: Infinite" Season Pass 2. sztori DLC-jének letöltését.
Napközben megtörtént a bejelentett áramszünet, utána szépen folytattam a letöltést, és még játszottam is a régi Batmannel, a háttérben csorgott lefelé a DLC a Bioshockhoz.
Aztán szabálytalan mûvelettel leállt a Batman, így kiléptem belõle.
Közben elment a net - vélhetõen még az áramszünet utáni karbantartás folyt a szóró egységnél .

S akkor a döbbenet: már internet mellett indítanám a Bioshock: Infinite DLC letöltését a folytatáshoz, hogy a játéknál ez fogad:

Az a szépséghibája a dolognak még, hogy a STEAM meghajtón mindössze 950 MB szabad hely van - tehát, nem tudom újratelepíteni, és valahogy kedvem sincs a 29 (!) GB-ot újra letölteni. Miközben ott van a meghajtómon.

Nos, akkor most itt mit lehet tenni srácok?

dartonite
Koszi!
lostprophet
Gyakorlatilag csak megnyitja a böngészõdben az AMD/Nvidia honlapját.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ryder62
A videókártya driver frissítõ hogy mûködik a steamben?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
<#eljen>

Lehetõleg olyan jelentkezzen aki játszani akar vele, és nem csak egy újabb sort akar a Steam könyvtárában látni!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

grebber
Doorways bundle-ból még 3 csomag keresi gazdáját.Ha valakit érdekel:

1.13euro/csomag (Teljes pak a két késõbbi bónusz is jár hozzá)

Next PC upgrade: 2022

Total War: ROME II-t cserélném TF2/Dota2 kulcsokra.
http://store.steampowered.com/app/214950/
Csak kulcsok érdekelnek!
Hát, jó kérdés. Nekem is le kell még ütnöm jó pár embert a nap folyamán, anélkül, hogy leperegne a körömfesték az ujjamról.
SweeneyTodd
igazán ki gyógyíthatnák, vagy valami alternatív megoldást találhatnának erre a sok támadásra , fõleg ami az utobbi idõben megy.. , hogy fogok így bankot rabolni délután <#nyes>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

sz4bolcs
Steam tegnap óta folyamatosan pörgeti a cpu-t ~30%-on. o_O

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

MerlinW
Nem. GTA 4 nem Steamworks cím.

[merlinw.org]

Maak
Az enyemet pl nem szerette, szal sanszos, hogy nalad is ez lesz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

akyyy
ha nekem megvan a gta4 pc-re dobozosan, tudom aktiválni steamen, hogy ot is meglegyen?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nekem se jó. Elindítom és megáll a csatlakozásnál.

Nálam jó.
Másnak sem mûködik a kliens? Kb 2 és fél órája el sem indul.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

genndy
Visszamenõleg általában igen, de nem biztos. Valaminél megadja, valaminél nem.

de
Törölt felhasználó
<#hehe>
IMYke2.0.0.0
Lokker: leszakadhatsz rólam.

De most hogy megy a steam nem kapsz már dührohamot ugye?
IMYke2.0.0.0
Nem releváns, hogy mióta.
Az viszont igen, hogy már nem egyszer tettem (kényszerból) próbát, és volt olyan játék, ami cseszett elindulni internet kapcsolat nélkül, STEAM offline állapotban.

Mióta használsz steam-et?
Akkor accsit viszont nem számol igaz?
IMYke2.0.0.0
Akkor, ha egyszer online mód mellett átállítottad offline-ra.

MerlinW
Offline módban is játszhatsz mindennel ám😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
mulli86: inkább ne találgass...

IMYke2.0.0.0
Délután írtam...

Törölt felhasználó
Még mindig nem kérdeztem ez így van, jobban szeretek találgatni, ami nem ítélkezés.
Azon vagyok még meglepõdve, hogy már reggel fél 7 körül ilyen üzeneteket látok itt, hogy "így meg úgy szar a steam, meg már nagyon idegesítõ" és társai.
Törölt felhasználó
Vagy szabadságon vagy és a szabadságod alatt játszani akartál egész nap, de mivel szarakszik a Steam, ezért idegbajt kapsz, mert nem tudsz. Ez az egyetlen ésszerû magyarázat SZÁMOMRA 😊
IMYke2.0.0.0
mulli86: még mindig nem tettél fel kérdést... cserébe nyomatod a jópofis (igenis) ítélkezést...

Törölt felhasználó
Nem ítélkezek, egyszerûen a kinyilatkoztatásaidból ez jön le. Már most Én se értem, hogy mi az istenért kapsz dührohamot, ha elvileg melóban ülsz... 😊
IMYke2.0.0.0
mulli86:
"Bár 40-45 évesen azért ilyenkor dolgozni szoktak 😄"

Elõbb kérdezz, aztán ítélkezz - legközelebb!

Törölt felhasználó
Bár 40-45 évesen azért ilyenkor dolgozni szoktak 😄
Törölt felhasználó
Csak azt tudom elképzelni, hogy neki abból áll a napja, hogy felkel, beül a gép elé. Elindítja a Steam-et és játszik valamivel. Ha nem tud belépni és játszani, elkapja a harci düh. Ennyi