Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mostani segás humble weekly bta felett külön adja be a játékokat? ha igen, van valakinek egy felesleges binary domain-je csereberére?
Dzsini
szinte biztos, hogy átváltja Eurora. (ha megnézed pl. kártyaeladások adatait, ott látszik, hogy az általad Euroban felrakott kártyákat hol Dollárért, hol Rubelért veszik meg)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zeller01
azt tudja valaki akkor mi van, ha van pénz a "wallet"en (font) és hazamegyek Magyarországra?

. : Z E L L E R : .

RoboKutya78
És hogy derítem azt ki?

En inkabb kideritettem volna a masik playfire acc adatait.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SweeneyTodd
Igen, néha néha bele nyálazok a topikba, de minden 30. hsz bizonyul hasznosnak ezért is inkább itt merészkedtem feltenni a kérdésem 😄 , mondjuk a mostani munkámnak köszönhetõen , "ráérek" átolvasgatni 😊

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Dzsini
Bõven nem kerül oda minden ajánlat 😊 a nagyok igen (Humble, Stars, Groupees, és néha más is), de bõven nem mindegyik.

Viszont volt már, hogy egy új Bundle-s oldallal onnan találkoztam elõször, ment is a könyvjelzõkbe 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Figyeld az "Eredeti játékok" topikot, ott mindig beírja valaki az aktuális akciót (csak ki kell válogatni a sok off közül, keresd a kék linkeket).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SweeneyTodd
Jólvan, köszi szépen a válaszokat, majd akkor "turizok" .

Dzsini
Hol itt, hol ott bukkan fel valami, ami érdekel - hol itt, hol ott van olyan csomag, amire úgy érzed, hogy neked megéri. Más meg azt mondja rá, hogy ez hülyeség / megvan már / és különben is ki játszik ilyesmivel? 😊

Honnan tudhatná bárki, hogy te milyen játékokat szeretsz, és neked mi van és mi nincs meg?

Elrakod mindet egy könyvjelzõmappába, pár naponta megnyitod és átfutod. Vagy feliratkozol a (elsõ vásárláskor úgyis megtörténik) a hírlevelükre, és azokat nézed.

IMYke2.0.0.0
Igyekezhetnél megérteni is, amit válaszként kapsz 😊
Dzsini válasza nem volt eléggé kimerítõ a témában?

Az említett oldalakról szoktunk keresgélni, mert tudjuk (!) már, hogy mikor vannak a váltások.
A gyûjtõ oldalak gyorsan elavulnak, a készítõik elvesztik a lelkesedésüket. Ezért érdemes mindig a valódi forrásokat figyelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SweeneyTodd
tudom, tudom rengeteg van, de most én olyanokra lennék kiváncsi amiket ti használtok 😊 ami már bevállt.

Vagy itt nincs olyan , mindig bújni az ilyen oldalakat , vadászni rá, mint egy piacon, mikor kinél mi van ?!

Bocsi a sok értetlen kérdésért , de tényleg most kezdtem el ezek után járni, érdeklõdni 😊

Maak
En inkabb kideritettem volna a masik playfire acc adatait.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dzsini
Elsõ nekifutásra az Eredeti Játékaink topicban a fejléc "Indie" menüpontjában van néhány, másodikra az itt is szereplõ "Is There Any Deal?" felsorol még néhányat, és van például steam csoport is, amit 10 másodperc guglizással találtam 😊

SweeneyTodd
Ha már így a bundel oldalakról beszélünk, ki melyiket szokta figyelni, ebbe is úgy mint steambe nem rég merültem el 😊 Humblebundle, g2o meg a gog amit figyelgetek, meg természetesen steam. Ezen kívül van még valami említésre méltó oldal ?😊

RoboKutya78
megoldva csináltam egy új steam fiókot

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ezt nem tudom semmissé tenni valahogy?
kénytelen volnék uj steamfiokot csináln?

Maak
Amivel probalkozol bejelentkezni (steam acc) az masik playfire acchoz van mar beregisztralva.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RoboKutya78
germangaming nem engedi az ajándékot kisajtolni

"Your Steam account is linked to another Playfire account

Please login again with the Playfire account you linked previously to your Steam account and you can claim your free game!

Good luck!"
erre kellene megoldás

Törölt felhasználó
Értem, köszi, az infókat! 😊
Dzsini
Ezeket a weboldal üzemeltetõi teszik fel heti/kétheti váltásban. A dologhoz általában egy saját steam account kell (ahova jóváírják a megkapott termékeket), és valamilyen online fizetési lehetõség (pl. PayPal). Ezek a bundle-oldalak (van belõlük sokféle) arról szólnak, hogy te elsõsorban jótékonykodsz az oldalon feltüntetett szervezetek irányába, és ezért az adományért cserébe kapod meg a felsorolt dolgokat ajándékba, amit a kiadó, terjesztõ (most épp a SEGA) ajánl fel.

Semmi köze hozzá az SG-nek, se az SG-s steam csoportnak.

genndy
Van ilyen és olyan is. Pl. a HumbleBundlenál adott csomag van hetente-kéthetente (de néha nagyon jó, lásd pl. az EA bundle meg a WB bundle), de van olyan is hogy pár játékból te válogathatsz össze mondjuk hármat, amit olcsóbban megkapsz (ennek most hirtelen nem tudom a nevét). Oldaltól függ.
Csoporttagság csak a SteamGiftes jelentkezésekhez kell. Azért jó, mert zárt csoport, kevesebb ember = több esély van a nyerésre.

Törölt felhasználó
És ebbe a Bundle-ba olyan játékot raksz bele, amilyet akarsz vagy változó, hogy mit tartalmaz? Illetve ehhez kell csoportos tagság? Vagy ez a kettõ külön dolog? Ha külön dolog, akkor miért is jó csoport tagnak lenni?
Dzsini
A sima (általában 2 hetes) bundlenél van átlag, a hetente forgatott weeklynél van fix 6 dollár. Valamint ez utóbbi 2x1 "kulcsot" ad, az elõbbi pedig minden termékhez egyet.

Jah, azt hittem az is valami bundlis oldal rövidítése. 😊 Köszi az infót.
IMYke2.0.0.0
BTA = Beat The Average = a vásárlók által fizetett átlag (mindig kiírja az oldal!) feletti összeg fizetése esetén kapod meg a teljes csomagot.

Példával:

1 $-ért kapod az elsõ 3 v. 4 játékot.
A többség azonban nem 1 dollárt fizet be, és vannak szép számmal, akik a teljes csomagot veszik, és 10+ dollárokat dobnak rá.
A rendszer kiszámolja az átlagot, és ki is írja.
Mondjuk 3,72 dollár.
Ha 3,73 dollárt fizetsz, akkor már tiéd a 8-10 játékból álló csomag is.

Persze, fizethetsz 10.000 dollárt is, ha úgy tartja kedved...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Beat The Average. Amikor átlagon felül fizetsz és úgy a teljes csomagot kapod.
(mondjuk ez mostanában már nem igaz, mert a BTA egyszerûen a 6$-s csomagot jelenti)

bta?
Maak
ME3 meg alapbol nincs is steamen. Egyebkent ha netan gyujtod a jatekokat akkor erdemes elmerulni picit a steamben. Foleg, hogy szinte hetente jonnek ki kulonbozo bundle-k amikben altalaban steames jatekok vannak, pl a humble bundle ahol az 1 dolcsis pakk sem semmi, de a bta is megeri sztem. gyk 1400huf 8full game +10classic oldschool gama.
Regebben csak par cuccom volt steamre, de kabe masfel ket eve beindult a horcsog es picit felduzzadt a keszlet.

genndy
Ha rögtön elsõ telepítésnél nem kérte a Steamet, akkor nem lehet (van pár ritka kivétel, Stalkerek pont nem azok, a dobozos kódját nem fogja megenni a Steam).

Törölt felhasználó
Egyébként nem feltétlenül akarok én belerondítani egy csoport életébe, mivel steam-et elég keveset használom, és csak a STALKER COP és a SOC van meg ilyen formátumban. Egyébként olyat lehet, hogy CD-sen megvette játékokat beregeljek, hogy a mutlis dolgokat tudjam intézni az ilyen csapattagokkal? Mert pld az ME3-at meg a SWTOR-t tolom mostanság esténként onlineba.
Törölt felhasználó
Hát vannak olyan topikok, amikbe be-be nézegetek, átfutok rajta, megnézem a linkeket, de nem olvasok el mindent. Fõleg hogy rengeteg topikban sok az OFF, így valszeg emiatt siklottam el e felett az információ felett is. Ez van. De nem azért van ilyenkor a lehetõség, hogy rákérdezzek? 😊
<#eljen>
SweeneyTodd
GTA packra csaptam le, Tropico 4 (barátnõmnek), Dayz ( egyenlõre pihentetem, várom, hogy haladjon a korral), CS:GO (régen rengeteget 1.6oztam, HumbleB. vettem multkor egy csomagot abban volt egy két mókás, Arma 3, igazából csapongok játékok között, mindig éppen milyen hangulatomban vagyok. . . .

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

sz4bolcs
Én is úgy találtam ide, h. a napokban megvettem a CS:GO-t, meg a Metro LL-t, aztán láttam, h. volt itt CS:GO giveaway...
Am. meg annyi, hogy kíváncsi vagyok, mivel játszik a többi sg-s.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SweeneyTodd
Akkor ,ha én is szorgosan irogatok 😊 akkor még én is kérhetném ? Mondjuk én is nem rég fedeztem fel, hogy hasznos dolog ez a fórumozgatás, dayz SA megvásárlása után kezdtem el fel fel járogatni, és olvasgatni a többi fórum között is, kedved csinált több játékhoz is amit szívesen kipróbálnék 😊 Steamen is el kezdtem gyüjtögetni a játékokat.

Volt valaki aki állandóan ide írta be a steam nevét, tehát még nem is linkelte a profilját és mondta hogy vegyék fele. Jót mulattam. 😊
sz4bolcs
Ja, értem. Ez esetben kérném a felvételemet. 8)
steam profilt küldöm újra priviben.

Jim Morrison
ha aktív vagy a topikban tudnod kéne :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Ennyi? Csak aktív forumosnak kell lenni? Az jó én is csak lassan 6 éve vagyok tag és elég aktív is vagyok sok totyikban, de mi ennek a lényege és elõnye???
MerlinW
Nem ide kell írogatni, hanem alapvetõen fórumra😊 A követelmények célja, hogy valóban SG-sek legyenek a csoportban, ne jött-ment személyek, akik esetleg csak azért regisztrálnak, hogy bekerüljenek.

[merlinw.org]

sz4bolcs
Most januárban? xD Max 10 éve januárban. Csak ezt a topicot most találtam meg. Az nem tudom, mennyire feltétele, h. ide írogatni is kell, de olvasgatok...

MerlinW
Oh 2004 😊 Ezt benéztem😊 Akkor nincs akadálya. Innentõl már csak olvasni kell tudni😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Most januárban? Szerintem az van már vagy 10 éve is!

Regisztráció idõpontja: 2004. 01. 18.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jim Morrison
😞
mármint helyes a válasz!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Akkor sem😊 Nem vagyok alkuképes😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
5-6 tagnak valami complete packot (mondjuk gta). Persze csak ha nagyon be akarsz jutni.

MerlinW
Most januárban regisztrált a fórumra, a tagfelvétel pedig ugye legalább 6 hónapos aktív SG tagságot kíván.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Ez mi ez?
Törölt felhasználó
Csak le kell fizetni, ezt azt, mi? 😄