Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Később majd a háttérben teszi a cucc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/sp1gu
https://www.twitch.tv/sp1gu
Trove - F2P
Valószínűleg, ha telepíted és indítod a játékot, akkor a fiókodra kerül, és máris kibonthatod a kardokat...
Per Aspera Ad Inferi.
Játszom egy úgynevezett Kerbal Space Program játékkal és a játékot kénytelen vagyok a steamtől külön elkülönítve használni a frissítéseik miatt így az a probléma áll fel hogy ha fotót készítek a játékból azt nem a steamen keresztül teszem és így a steam nem tudja feltölteni a megfelelő helyre.
Jelenleg csak úgy tudnám feltölteni a képeimet pár száz darabot hogy ha steamen elindítom a játékot elsütök pár fényképet a steamen de nem töltöm fel hanem szerkesztőben átmásolom rájuk a régi fényképeket a steam által készített fotóra a miniatűrökre is és csak ezután tudom feltölteni a képeket
Van erre jobb megoldás?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Küldtem neki ajánlat. Kb mennyi idő alatt kéne, hogy reagáljon?
Lehet, hogy nem fog reagálni? 😄
"Items Now Unavailable For Trade"
keh?!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.01.02. 22:10:34
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.01.02. 21:12:37
Meglátjuk.
Ha nem is jön össze, legalább addig sem látom őket az Inventory-ban.
Fel is dobom a takarítós marhaságokat is...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
You have not been using the Mobile Authenticator for 7 days.
Learn more about how to remove the need for market listing holds."
Sosem használtam.
Szóval, de kéri.
//Szerk.: a Piacon látom, hogy "fenn van"...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.01.02. 20:52:33
Előtte már 3-at végigkattintottam (~30-35 perce), és akkor semmi...
De jól tettem, hogy bedaráltam összes kártyát... a mostani sem adott olyat, amivel kijött volt a badge...
De nem...
Sem a takarítós fasságokat, sem ezeket a májnkráft-like kardokat nem lehet bedarálni.
Persze, a --- nem működő --- Marketplace-re fel lehet dobni, nincs internet okostelefonomon, és semmi kedvem amúgy sem maceráskodni sem telefonnal, sem PC-re mókolással... tök jó volt régen, hogy feldobtam mindenféle app nélkül, eladtam = haszon.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
az fix hogy én nem telepítek ilyen minecraft szutykot a gépemre...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Valakinek sikerült már amúgy ezeket a trove sword-okat kibontani (ami a naptárból eshetnek)? Nekem már kettő is van és nem tudok mit kezdeni velük, mindig ismeretlen hibát dobnak.