34737
  • RatBaG #33772
    https://www.humblebundle.com/store/dirt-rally
  • Flamer
    nos nalam mar cseszodott oda telefon.. kod jo otlet, meg telo csere elott mikor megvan az uj is, szeddle a regirol az authenticator majd az ujra tedd fel.
    ezzel megkimeled magad egy plusz kortol.
    amugy ha jol emelkszem mindekeppen lesz egy 15nap trial a tradeknel ismet.. :\
    azt en nem tudtam elkerulni cserekor.
  • Papa01 #33770
    Köszönöm, igen most nyomtattam ki a helyreállító kódokat. :)
  • Dzsini
    Steam támogatás - új telefon
    Mindenképpen érdemes a Steam Guardnál található "helyreállító kód"-ot feljegyezni, az is jól jöhet.
  • Papa01 #33768
    Sziasztok! Jelenleg készülék csere előtt állok: WP -> Droid. A Steam-el kapcsolatban mit kell tennem, hogy ne legyen gondom?
    A telefonszám és a szolgáltató, ugyanaz, jelenleg a Steam-es mobilos azonosítás be van kapcsolva.

Köszönöm szépen a segítséget! :)

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.08.19. 20:17:46
  • Scooter
  • Dzsini
    A kulcs általában egy 3x5 karakterből álló szöveg lesz (ABCDE-ABCDE-ABCDE formában), amit a Steam főablak bal alsó sarkában a Játék hozzáadása - Termék aktiválása pontnál kell megadnod. Itt azt ellenőrzi a rendszer, kiírja, hogy milyen termékhez tartozik, és onnantól ugyanaz a helyzet, mintha a Steam oldalán vetted volna.
  • Evoluti0N
    Kapsz egy kulcsot, amit be kell aktiválnod Steamen.
  • VinylToy #33764
    Köszönöm a válaszokat. Tegyük fel, megvásárolom valamelyik oldalról, és utána?
    Mit kell tennem? Mint említettem elég amatőr vagyok a steames dologban.
  • Montana92
    Szia!

Itt jelenleg 28.59€ a játék:

https://www.cdkeys.com/pc/games/team-sonic-racing-steam-pc

Az oldal megbízható, én magam is többször vásároltam itt gond nélkül.

• Dzsini
    IsThereAnyDeal az oldal neve (a fejlécben is szerepel), ahol rá lehet keresni a játékra, és mutatja, hogy épp hol, mennyire akciós - és hogy valaha mennyire volt az.
    Az angol GamesPlaneten a mostani 23%-os kedvezmény az eddigi legjobb.

A fenti gyűjtőoldalon található oldalakon túl léteznek még kulcsos viszonteladói oldalak (cdkeys, allkeyshop, g2a), ezeknél a vásárolható kulcs az eladótól függő áron és minőségben szerepel - nem szokott gond lenni velük, de akármi lehet.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.11. 18:54:18
  • VinylToy #33761
    Sziasztok!

A kisfiamnak szeretném a szülinapjára meglepetésként a Team Sonic Racing játékot megvásárolni. A hivatalos storeban 40 euró, de olvastam hogy lehet vásárolni bizonyos oldalakon steam kulcsokat. A tanácsot, információt várnám hogy melyik a "pénztárca kímélő", de nem átverős. Merre induljak? Sosem volt még dolgom steammel, hogyan kezdjek hozzá.

Köszönöm a válaszokat előre is.
  • Anonymusxx
    Valakinek kell ngyen egy Crusader Kings II alapjáték?
  • Bokafix2
    Jelentkezz ki, majd újra be. Az nem elég ha csak bezárod a steam-et. Úgy be kéne adnia a legutóbb feltöltött avatart.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam a steamgifts és a steamdb is eljátszotta, hogy napok kellettek nekik.
  • Synchronous
    De egy hét után sem frissül? Eddig mindig azonnal frissített. Gombnyomás után már meg is változott.
  • IMYke2.0.0.0
    Cache miatt - néhány oldalon és játékban nem azonnal frissülnek ezek a dolgok.
  • Synchronous
    Az miért lehet, hogy képtelenség megváltoztatni az avatarképet? A profil szerkesztésnél a Steam ablakban megváltozik a kép, viszont a játékban még az előző van. Már vagy egy tucat képet próbáltam, de nem változtatja meg. Rákattintok a változtatások mentésére és a kép mégis ugyanaz marad.
    De csak ott fenn a jobb felső sarokban. Viszont emiatt a játékban sem változik meg az avatarképem. Egyedül a névváltoztatást hajtja végre, de a képpel nem lehet boldogulni. Eddig nem volt ez... akkor most miért vacakol?
  • Dzsini
    Azt csak úgy lehet megoldani, ha az egyik fiókot offline-ba kapcsolod, és csak az így is használható, már feltelepített játékokkal játszol.
    Más módon nem lehet egy fiókkal több helyen egyszerre több játékot futtatni.
  • Anonymusxx
    Köszi, akkor ez nem lesz jó, mert kb egyszerre használnánk a két fiókot.
  • Evoluti0N
    Pár dolog így van, pár dolog nem. Én másik országban élő öcsémmel osztottam meg a fiókomat.
    Azonban azt nem tudod, h két ember egyszerre használja ugyanahhoz a fiókhoz tartozó játékokat. Bármelyik játékkal is játszik a játék tulajdonosa, a másik fél nem tudja semelyik játékát se játszani családi megosztásban sem. Úgy működik, h ha a tulajdonos játszik valamivel, akkor a másik fél el se tudja indítani a játékokat. Ha pedig a másik fél játszik éppen valamivel és a tulajdonos elkezd valamivel játszani, akkor a másik félnek kidob egy figyelmeztetést és rövid időn belül (talán 30 mp vagy 1 perc) kidobja a játékból.

Szerk: Ja és igen. Be kell jelentkezned a másik gépébe a fiókoddal és engedélyezni az ő fiókját, gépét és utána tud az ő gépén, az ő fiókján keresztül a te játékaiddal játszani.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.25. 12:54:00
  • Anonymusxx
    A családi megosztásról szeretnék érdeklődni. Nálam úgy történne, hogy egy házban vagyunk, de és egy másik pc-re szeretném megosztani. Még az ip cím is más. Így is meg lehet?

A steam oldalán olvastam:

"3. lépés: a Steam Beállítások paneljén válaszd a Család kategóriát (vagy Nagy Képben a Beállítások > Családi könyvtármegosztást). Itt kiválaszthatod, kikkel osztod meg a könyvtárad azon felhasználók közül, akik szintén bejelentkeztek már erre a számítógépre."

Tehát csak annyi kell hogy az én gépemen lévő steambe be kell jelentkezni azzal a steam profillal akivel meg akarorm osztani ?

És gondolom én semmilyen hátrányba nem kerülök, ha megosztom, csak annyi az egész hogy nem játszhatok azzal, amivel a másik játszik.

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.25. 10:34:45
  • Scooter
  • Anonymusxx
    ok, ez megvan, egy 4. böngészővel sikerült továbbjutni! de most meg folyton ezt írja hogy HITELESÍTSD E-MAIL-CÍMED, szerintem ezt inkább hagyom, lehet náluk van valami hiba.
  • Anonymusxx
    Próbáltam a saját gépemen is regisztrálni, próbaként a jelszó miatt, de én már a legelején sem tudok túljutni a captchán, itt hiába töltök ki mindent, visszadob. próbáltam laptopról is, lehetetlen regelni erre a szarra. Én itt akadok el:

a kép persze a netről van, próbálok valami megoldást találni.
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.15. 20:51:21
  • Anonymusxx
    Szeretnék regisztrálni egy ismerősömnek steamen egy accot, de nem fogadja el a jelszavakat, kb 30 percen keresztül próbálkoztunk, valaki tudja hogy mi lehet a baj?
    Addig eljutottunk hogy visszaigaoló emailt megkaptuk, és le lehessen tölteni a klienst, az kliensen belüli regnél akadtunk el.
  • tutyimutyi2
    Nekem ilyen bajom nincsen :D Friss tripla A játékok teli vannak buggal meg miegymás én bármit is veszek azt csak akkor amikor levan árazva és ha steam-en pl fél áron van akkor a kulcsos oldalakon pedig 75%-al olcsóbb az eredeti árhoz képest.
  • Kissssss0 #33745
    ez esetben talán még jó is... ha visszavonják a kulcsot akkor 1 eurót vesztesz, ugyanakkor frissen megjelent AA címek kulcsát fél áron megvenni.. még így is fájdalmas tanulópénznek számít.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.07.09. 18:15:28
  • tutyimutyi2
    a hobbitot azt beis szereztem akkor csak a drágaszágomról maradtam le
  • PiszkosFred
    Sot, a Hobbittal egyutt adtak ingyen is tavaly a teli szezonban. Sajnos az en kulcsom januar 3-an lejart, igy nem tudom atadni.
  • tutyimutyi2
    Hát igazándiból minden ilyesmi kulcsos oldal teli van 1 euró alatti kulcsokkal a Lego Lord of the Rings-ből.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.09. 16:19:31
  • Kissssss0 #33741
    igen, így még be lehet szerezni levett játékokat steamre, csak ilyenkor oda kell figyelni hogy honnan szerzed be (g2a... lol) és mennyit fizetsz érte, ha valaki nagyok keveset kér egy ilyen steamen nem elérhető játékért ott már valami gubanc van.
  • tutyimutyi2
    Ha olyan játékot akarok beszerezni ami már nem elérhető a steam bolt részében de még léteznekl belőle egyébb oldalakon kulcsok(pl. G2A) azokkal még beszerezhető a játék? Gondolok itt most pl a LEGO Lord of the Rings-re.
  • Anonymusxx
    A Humble bundle mothly-ból, de már sikerült beoldani
  • tutyimutyi2
    Miféle bundle?
  • Anonymusxx
    Vennék egy Hellblade: Senua's Sacrifice a bundleból,ha valakinek nem kellene
  • tutyimutyi2
    Jah a Starbound és a soda mód elég ütős lett :D
    Csak kár hogy nem tudom se azt se a játékaim achijait felhasználni hála a csodás rendszernek.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.05. 16:11:06
  • PiszkosFred
    Igen (elvileg) stackelhetoek az 5 dodos/euros bonuszok, legalabbis az elso napokban meg azok voltak.

De, mivel a kuldetesek exploitjaival most eleg sokan szorakoznak (foleg modok hasznalataval), es emiatt a szabalyok es lehetosegek folyamatosan valtoznak, igy naprol napra mas es mas valaszt kaphatsz egy-egy kerdesre :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.05. 16:03:55
  • tutyimutyi2
    És olyan téren is szar a rendszer hogy ha van kettő 5 eu-s leárazásom azt feltudom használni 1 vásárláshoz avagy ezt az egyet képesek voltak normálisan megcsinálni? :D
  • PiszkosFred
    Roviden: mert szar az egesz rendszer.
    Bovebben: mert nagyon szar az egesz rendszer.

Ez most ilyen :)