Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Azért, várd ki a végét!
Nekem 33 napja nem jelent meg a számlámon.
Bár a Steam e-mailban közölte, hogy minden oké, 14 nap.
Érdeklődésemre korrekt választ kaptam: úgy refoundoltak, hogy a bankom még nem utalta oda a pénzt, azaz nincs mit visszaküldeni.
Így most a banknál parkol.
Azt mondták, hogy nem az első eset, előfordult már ilyen.

Itt a levelük is:

Helló!

Úgy tűnik, visszatérítési kérelmed még azelőtt jóvá lett hagyva, hogy bankod pénzt küldött volna a Steamnek. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás valójában vissza lett vonva, a bankod pedig még mindig visszatartja az összeget.

Sok esetben akár 30 napba is telhet, míg a bank megbizonyosodik arról, hogy a Steam nem is kapta meg az összeget. Amikor megbizonyosodnak erről, fel fogják oldani a zárolást, és eltávolítják a terhelést a bankszámládról.

Ha a terhelés 30 nap után sem lett eltávolítva, lépj kapcsolatba bankoddal, és kérd meg őket, hogy oldják fel az összeget.

Nyugodtan mutasd meg nekik a beszélgetésünket, hogy igazold, a Steam nem terhelte rád a vásárlás összegét.

Thanks for using Steam
Nick
Utoljára szerkesztette: vizes, 2019.01.01. 17:11:29

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

köszönöm! 😊

iracing the 'real' race.

1 órát kellett csak várnom az elbirálásra,és 14 napon belül utalják vissza a pénzt,most irták!

Megválaszoltam magamnak!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

https://help.steampowered.com/hu/

menj a vásárlások menüre,majd jelöld ki a játékot amit vissza akarsz térittetni,a többi menü már egyértelmü

most refundoltam én is,kaptam emailt,de kb mennyit kell várni,mig jóváhagyják a kérelmem? (azt meg én nem tudom)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.01. 12:13:41

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Üdv. Láma kérdés, de hogyan kell vissza kérnem a pénzt, ha mégse kell egy játék? Régen ez ment simán, de most mintha valamit változtattak volna a dolgon.. vagy csak én bénázom el... 45 percet játszottam vele.
Köszi!

iracing the 'real' race.

RelakS
Azóta már sikerült bejelentkeznem (12:42-kor), nem tudom, mi a fene volt vele. A fura az volt, hogy böngészőből meg működött rendesen, csak ugye azt a játékok letojják.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Atisz
Igen, ha valamit vásárolsz a piacon, annak van egy lefutási ideje (1 hét ha jól tudom). Ha az így kirakott jelvény profilképét lebontod, akkor másik csomag jön létre, amit csak felhasználással, vagy cserével tudsz egyberakni. Máskülönben végig 2-3-4... -rengeteg kupacod lesz, dátumoktól függően...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nekem se tud, behalt az egész.
RelakS
Steam hálózatnak szevasz, vagy csak az enyém nem hajlandó csatlakozni?

Carmang
Nekem ilyen még nem történt, hogy külön kupacokat képezne a lebontott cuccokból. Normális az, hogy neked többe gyűjti?

RoboKutya78
addig amíg kétlépcsős bejelentkezésed van guárd segítségével elvileg nem kéne félnünk 😊
A gyémánt cserét meg meg tudom oldani mert van plusz 2 fiókom a fő fiókon kívül😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Már engem is 😊
de ilyet még sose csinált sőt azt írta már be vagyok lépve már azt hittem valaki meghekkelte
le futtattam a vírus irtot, de semmit nem talált
Papa01
Szia!
Nem kell aggódnod, többeknek is volt ilyen gondja.. engem most már beengedett. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok!

Olyan problémám lépett fel, hogy se steames felületen nem tudok be jelentkezni se a webes, de még csak fel se ajánlja, hogy mailtben küldi a belépéshez a kódot
Annyi, hogy valamit ma mahinált a digi, de még csak offline se enged be.
Aggódnom kell? Történhetett valami gáz?
Esetleg mi lehet a megoldás?
Köszi
Atisz
Passz, én ezért nem bontok le semmit, amin még nem járt le a "várakozási idő".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ha jól tudom akkor még mindig csak cserével lehet összevonni kettő vagy több kavics kupacot :/

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

RoboKutya78
Srácok van rajtam kívül megszállott drágakő mahinátor?
Ha igen adjatok arra választ hogy a drágaköveket 2. fél kizárása mellett hogyan tudom összeadni?
tehát van egy régebbi készletem 500 darab kavics és van egy újabb 500 darabos kavicshalmom ugye 1000 darab egy zsacsi
ami megvan viszont nem hajlandó elkészíteni nekem a zsákot mert nincs egy kupacban 1000 darab kavicsom.
és ezt eddig én csak úgy tudtam összevonni ha másik fióktársnak átpasszolom az egész készletet nála ekkor megjelenik egészben a két csomag és így már csomagolható.Viszont megvan a rizikó hogy nem kapom vissza a csomagot.Na ezért vannak dupla fióktulajdonosok.
Ötlet?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

PiszkosFred
Hiusag? Unalom? Sajat maga altal kituzott cel? 15 perc hirnev? Valassz! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Miért pont a Steam lenne kivétel azon dolgok közül, ahol valaki első akar lenni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carmang
Mármint, hogy miért akar valaki első lenni a Steam-en? Fogalmam sincs.

IMYke2.0.0.0
Miért akar valaki első lenni?...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carmang
És ez miért is volt jó neki? Nem fejti ki rendesen a cikk...

bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi. Amikor jó... De a steam szero kissé halott volt, s nem akart jönni kód sms-ben, hogy helyretegyem a guard-ot. Írta is, hogy lassú a kapcsolat. Aztán letiltott kis ideig, mert sokat próbáltam.
Frissült telón a droid,s kifingott guard. Hiába nyomtam, hogy nem férek hozzá, azt írja, h küldi sms-ben a kódot. Hát nem küldte...
Írtam supportnak. Kivették sms-t, mail-en kapom. Vagyis kaptam... Kinyomtam mindenféle guard-ot, nem szívok én vele többet.
Scooter
Ez, hogy a "napi ajánlatok visszatérnek" csak kamu volt. Sehol semmi.
Scooter
Másnak is ilyen retek szar ez steam chat? Minden alkalommal odabassza a steam ablak közepére, amikor mindig az asztal jobb szélére húzom. Mi a faszé nem tudja megjegyezni, hogy utoljára hol volt? A másik, hogy mi az, hogy a chat-be "bejelentkezés"? A régi ablaknál nem kellett bejelentkeznie és fel se jött magától, hanem amikor a steam ablak jobb sarkában a "barátok és csevegésre" kattintottam simán bejött, mindenféle bejelentkezés nélkül és mindig ott volt ahol utoljára hagytam. Egy fostalicska ez az egész új.
Scooter
Az 50-es szint a lószar. Én most vagyok 128-as szintű. Ilyen szinten azért sűrűbben esik.
3Error
Könnyen. Pénz kell hozzá. Ez a figura sincs rendben...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
mi a baj a kód sms kiküldéssel?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Papa01
Ok, persze, de még úgy is.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
A mobil appok korában nem kell mindig a gépe előtt ülnie.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Ja, erre gondoltál, értem. 😊 De időben is lehetetlen ( mindig a gép előtt ül? 😊 ) küldetés ilyen magas szintre eljutni, nem? És ez csak 1 kitűző... Nem tudom, mi lehet a trükk.. 😊)

IMYke2.0.0.0
Azt nem tudom, de az elképzelhetőbb, hogy csere-berélt velük --- s nyilván, neki is van pár kontója.

Papa01
Ezt hogy érted? Egy acc. alá többen is farmolhatnak? 😊

IMYke2.0.0.0
Bizonyára lengyel csoporttársai nyomatják.

Papa01
Wow, EZ hogyan lehetséges? 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.12.24. 08:40:52

Atisz
Neked is!

bajgunar
Halott az egész steam.
Ráadásul én meg benyaltam teló frissítés miatt. Guard se megy. Ergo nem kapok kódot. LoL.
Se visszaállítást, se sms-t, semmi. PFf. Faja ez a Guard, ha jó! De jó nagy sz*pó, ha pl behal telód... Mire visszacsinálod...
Már írtam supportnak. Ha! visszakapom fiókom asszem a guardot egy életre elfelejtem.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2018.12.23. 23:14:01
Sziasztok!

Nektek működik a steam? Be akarok lépni beírom a jelszavamat rányomok, hogy belépés és nem történik semmi.....

Na most beadott, egy ablakot, hogy "Nehézségek léptek fel a Steam szerverekhez való csatlakozáskor" LOL
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.12.23. 21:22:19

Papa01
Szerintetek mennyi a Steam átlag szint világ szerte és itthon? Illetve 50-es szint mennyire számít magasnak? Mert eddig összesen 1x kaptam ajándék kártyacsomagot... vagy ez függene a barátok számától? Nekem az 5 alatt van évek óta.

Jim Morrison
úúú

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
Boldog karácsonyt!

Per Aspera Ad Inferi.

totyak
Valóban működik, köszönöm. Remélem ez ilyen kártyafarmolás nem illegális.

Papa01
Pl, játékkártya csomagot generálhatsz belőle, amit eladhatsz a piacon, vagy kinyitod és felhasználhatod a saját kitűződ készítéséhez. Egy ilyen csomagban 3 kártya van és játéktól függően 800-1200 drágakőbe kerül egy játékkártya csomag.

IMYke2.0.0.0
1 - becsomagolhatod egy kis zsákba = feldobhatod piacra
2 - gyárthatsz belőlük (nyilván, ha elég a kiszemelt elvárt értékéhez) egy kártya Booster Pack-ot, ami három kártyát fog tartalmazni az általad kiválasztott játékhoz, és ha kicsomagolod a Boostert, akkor meg is kapod azokat = kitűzőgyártás...
...vagy a Booster Packot feldobod a piacra...

IMYke2.0.0.0
Megnövelte ennek a barna kitűzőnek (és a profilodnak) az XP-értékét:

Minden egyes elfogyasztható kütyü egyre kevesebb XP-t ad hozzá...

Helló Skacok!

Kérdezném, hogy lett 214 drágakőm amiről fogalmam sincs mire jó? 😊
RelakS
Felhasznált már valaki egy knick-knack item-et? Ha igen, mit is okozott azon kívül, hogy eltűnt a raktárból?

megpróbáltam kicsomagolni de hibát dob ki...

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

lalakov
Mire kaptad?