Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 33 napja nem jelent meg a számlámon.
Bár a Steam e-mailban közölte, hogy minden oké, 14 nap.
Érdeklődésemre korrekt választ kaptam: úgy refoundoltak, hogy a bankom még nem utalta oda a pénzt, azaz nincs mit visszaküldeni.
Így most a banknál parkol.
Azt mondták, hogy nem az első eset, előfordult már ilyen.
Itt a levelük is:
Helló!
Úgy tűnik, visszatérítési kérelmed még azelőtt jóvá lett hagyva, hogy bankod pénzt küldött volna a Steamnek. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás valójában vissza lett vonva, a bankod pedig még mindig visszatartja az összeget.
Sok esetben akár 30 napba is telhet, míg a bank megbizonyosodik arról, hogy a Steam nem is kapta meg az összeget. Amikor megbizonyosodnak erről, fel fogják oldani a zárolást, és eltávolítják a terhelést a bankszámládról.
Ha a terhelés 30 nap után sem lett eltávolítva, lépj kapcsolatba bankoddal, és kérd meg őket, hogy oldják fel az összeget.
Nyugodtan mutasd meg nekik a beszélgetésünket, hogy igazold, a Steam nem terhelte rád a vásárlás összegét.
Thanks for using Steam
Nick
Utoljára szerkesztette: vizes, 2019.01.01. 17:11:29
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
iracing the 'real' race.
Megválaszoltam magamnak!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
menj a vásárlások menüre,majd jelöld ki a játékot amit vissza akarsz térittetni,a többi menü már egyértelmü
most refundoltam én is,kaptam emailt,de kb mennyit kell várni,mig jóváhagyják a kérelmem? (azt meg én nem tudom)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.01.01. 12:13:41
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Köszi!
iracing the 'real' race.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A gyémánt cserét meg meg tudom oldani mert van plusz 2 fiókom a fő fiókon kívül😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
de ilyet még sose csinált sőt azt írta már be vagyok lépve már azt hittem valaki meghekkelte
le futtattam a vírus irtot, de semmit nem talált
Nem kell aggódnod, többeknek is volt ilyen gondja.. engem most már beengedett. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Olyan problémám lépett fel, hogy se steames felületen nem tudok be jelentkezni se a webes, de még csak fel se ajánlja, hogy mailtben küldi a belépéshez a kódot
Annyi, hogy valamit ma mahinált a digi, de még csak offline se enged be.
Aggódnom kell? Történhetett valami gáz?
Esetleg mi lehet a megoldás?
Köszi
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ha igen adjatok arra választ hogy a drágaköveket 2. fél kizárása mellett hogyan tudom összeadni?
tehát van egy régebbi készletem 500 darab kavics és van egy újabb 500 darabos kavicshalmom ugye 1000 darab egy zsacsi
ami megvan viszont nem hajlandó elkészíteni nekem a zsákot mert nincs egy kupacban 1000 darab kavicsom.
és ezt eddig én csak úgy tudtam összevonni ha másik fióktársnak átpasszolom az egész készletet nála ekkor megjelenik egészben a két csomag és így már csomagolható.Viszont megvan a rizikó hogy nem kapom vissza a csomagot.Na ezért vannak dupla fióktulajdonosok.
Ötlet?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frissült telón a droid,s kifingott guard. Hiába nyomtam, hogy nem férek hozzá, azt írja, h küldi sms-ben a kódot. Hát nem küldte...
Írtam supportnak. Kivették sms-t, mail-en kapom. Vagyis kaptam... Kinyomtam mindenféle guard-ot, nem szívok én vele többet.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul én meg benyaltam teló frissítés miatt. Guard se megy. Ergo nem kapok kódot. LoL.
Se visszaállítást, se sms-t, semmi. PFf. Faja ez a Guard, ha jó! De jó nagy sz*pó, ha pl behal telód... Mire visszacsinálod...
Már írtam supportnak. Ha! visszakapom fiókom asszem a guardot egy életre elfelejtem.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2018.12.23. 23:14:01
Nektek működik a steam? Be akarok lépni beírom a jelszavamat rányomok, hogy belépés és nem történik semmi.....
Na most beadott, egy ablakot, hogy "Nehézségek léptek fel a Steam szerverekhez való csatlakozáskor" LOL
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2018.12.23. 21:22:19
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2 - gyárthatsz belőlük (nyilván, ha elég a kiszemelt elvárt értékéhez) egy kártya Booster Pack-ot, ami három kártyát fog tartalmazni az általad kiválasztott játékhoz, és ha kicsomagolod a Boostert, akkor meg is kapod azokat = kitűzőgyártás...
...vagy a Booster Packot feldobod a piacra...
Minden egyes elfogyasztható kütyü egyre kevesebb XP-t ad hozzá...
Kérdezném, hogy lett 214 drágakőm amiről fogalmam sincs mire jó? 😊
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo