34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
tutyimutyi2 #33732 Minek köszönhetem azt hogy se tegnap se pedig ma nemhajlandó nullázódni a napi pont maximumom? -
Kissssss0 #33731 szerverkarbantartás volt, már minden helyreált. -
#33730 Nálam is! :) És ezek teszik zsebre a külső fejlesztők bevételének 30%-át? Bocs, ha tévedek...
Újra él a CSATLAKOZZ A VERSENYHEZ! gomb is.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.03. 20:54:38 -
#33729 Erősen szánom már a Valve-t, komolyan...
Most azt látom, hogy minden STEAM-es haverommal egyetemben a profilom 0-s szintre került, és a barátlistámat sem láthatom.
Sem webes, sem kliensen belüli felületen...
Ezt már nem lehet a terhelésre fogni... -
#33728 nálam majdnem 14k volt a max (13800 pontom van) rá 1 napra 9900 a max.... 1 "kicsit" bugos a rendszer... -
#33727 What the actual fuck? XD -
#33726 Mindig van lejjebb, ha STEAM-ről és az ott megjelent "játékokról" van szó...
Ez a játék címe.
Direkt nem linkeltem. (sic!)
"YOU CAN'T FUCK ON AN EMPTY STOMACH"
DEVELOPER: 妄想惑星
PUBLISHER: 妄想惑星
Popular user-defined tags for this product:
Sexual Content Nudity Violent Gore -
#33725 bugos egy csomó embernek, nem tudunk pontot claimelni napok óta, random lecsökken a max limit, a játékok sem termelnek semmit.
gg steam.. -
#33724 Az szerintem egyszeri (mármint a 4 "feladat" után járó lehívható pont). -
Malachit #33723 Én tegnap átmentem Skót kockásba gyorsítás terén. Eltoltam vagy 16k pontot rá. Utána beváltottam, lett 20k+ zsetonom, de alul kiírta, hogy megütöttem a napi limitem, és van még van vagy 8k-nyi nem tudom honnan. Ennek örömére vettem egy 5 eurós olcsósítót, majd ezt engedte megcsinálni még párszor. Persze végül azért egy olcsósítót számított ki. -
#33722 ja csak eddig valami 2000+ volt a limitem, és ráadásul pont tegnap még vásároltam is, szóval sehogy sem adja ki.
tegnap megcsináltam a 4 feladatot, ami adott 2000et a max pointshoz, az is eltűnt. bullshit az egész. -
#33721 Óó, simán lehet.. végre egyszer a győztes csapatban lettem volna... :D Még nagyon reggel volt, és mivel tegnap is volt egy ilyen spec event (NEW! Qualifier Tasks), böktem én mindenre amire lehetett... :) Sebaj, úgy láttam, hogy talán két naponta lehet csapatot váltani. Hátha meglesz így az összes csapat kitűző is. :) -
BarneyK #33720 Rebalancing :D
Amúgy van egy gomb, hogy random csapathoz áttesz, nem nyomtál rá véletlen? -
#33719 Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kitűzőt:
Steam Nagydíj 2019 - Kakadu csapat
100 TP
Feloldva: jún. 30., 7:07
A(z) Kakadu csapat tagja volt a 2019-es Nyári Vásár Nagydíj eseménye során.
Ezzel csak az a gond, hogy a Corgik hoz álltam be és most meg már a Kakadu csapatnál vagyok....
Ez most megint, már mi? :))))) -
#33718 Pay to win... Ha nem költesz, 100 a max naponta. Bár valamit most frissítettek, pár vackot megcsinálsz és több lesz a min. limit. Elvileg. -
#33717 bugos szar ez az egész. ma 7 után 100 pontot engedett claimelni, aztán kiírta, hogy mára ennyi... -
#33716 Azota mar mukodik/dott. Redditen masok is panaszkodtak, vszinu valami atmeneti marhasag volt. -
#33715 Vagy nálad van a hiba, vagy azóta már megjavult. Nálam a teknős épp megeszi a nyulat, de csak egy paraszthajszállal, a gyesznyó alig lemaradva utánuk, majd a madár, végén a Corgi -
#33714 Van játék? :D -
#33713 Hat, nalam teljesen ures/lehalt most a race, ertekek megvannak, de minden csapat a rajtnal all es a teendok listaja is ures.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.29. 13:09:02 -
#33712 A szabály-változtatásokkal bombázhatják a csapatok egymást... gondolhatod, "kire" szálltak rá először :) -
#33711 Corgiékkal mi van? Akkor is le voltak maradva, amikor egy rakás km-el többük volt, mint az összes többi csapatnak. Büntetés? -
#33710 Jogosan. -
#33709 Előző nap is megvolt, egy keveset betudtam váltani, egy rakatot meg nem... több 100k pontot tologatok magam előtt. Ez egy fostenger. -
#33708 Az esetleg nem lehet, hogy 19:00 után kaptam a pontokat és csak holnap tudom őket beváltani? -
#33707 Én "jól" kiszúrok velük (Valve): tojok az egész "játékra".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.28. 21:02:17 -
#33706 Nekem több játéknál is ott van 17.000+ pont, mivel ki van maxolva, letöltöttem, ment fél órát, bekerült a listába és szarra se megyek vele. Ritka nagy hulladék ez az egész.
Gondolom Merlin meg a többiek valami 3rd party progival csaltak... -
#33705 100 zsetont adott, nem pontot, bocsi. -
#33704 Köszönöm! Bocsi a sok kérdésért, de csak 100 pontot adott... hányszor lehet gyorsítanom? Ami még fura, hogy továbbra is ott van a 17096 megszerzett pont. -
#33703 Ha gyorsitasz, akkor az a pontszam bekerul a "boxutcaba" es onnantol el lehet kolteni sajat hasznalatra - badget novelni, gyujteni az 5 euros kedvezmenyre, hangulatjeleket es hattereket venni, ilyesmi. -
#33702 Köszi a tippet, ezt tettem. Így lett: 17096 megszerzett pontom. Az utolsó acsi hiányzott az XCOM: Enemy Unknown-ból meg lett mind a 85. :)
De hogy tudom zsetonná alakítani? :) -
#33701 Eldobni nem fogja, atrakja masnapra. -
#33700 de hogy claimelsz annyi pontot? nekem most kb 900at claimelne, meg vagy 5000et eldobna.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.06.28. 19:15:04 -
#33699 *fel orara -
#33698 Aki nagyot akar kaszalni, az megnezi, hogy a steames jatekai kozul melyiknel szerzett nagyon sok es esetleg ritka achiet. Azokat a jatekokat ujra felrakja (ha esetleg nem lenne a fenn a gepen), majd elinditja kb egy orara, mert a steam csak igy veszi be a legutobb jatszott jatekok koze. Ezutan mar csak az osszes achiet - ami a kilistazott a "race" - atalakitja pontta es csokolom. Vegul nem maradt mas, mint aktivalni a pontokat es begyujteni az 5 Euros kuponokat. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.28. 18:49:39 -
#33697 Köszi, sikerült! :) -
#33696 Valaszd ki a masik csapatot is, amit tamadsz, a felette levo ikonokra kattintva. -
#33695 Köszi a válaszokat! :)
Abban tudnátok segíteni, hogy van egy ilyen link: MÁS CSAPATOK TÁMADÁSA 1 maradt
Látszik, hogy aktív, de ha rá kattintok nem történik semmi, csak "benyomódik"... :)
Ez mire szolgálna? -
Malachit #33694 Én kivárom a vége felé részt, majd akkor cserélem be a pontokat. Hátha dob valami értelmeset a rendszer közben.
Én is kaptam egyből vagy 17k pontot 1 játék után amivel szoktam játszani mostanában. Az 5 eurós kuponok összevontan is ellőhetők 1 játékra, vagy csak játékonként 1? -
Xsillione #33693 A meglévő achivementek után kapsz pontokat, minden 15K pont után "vehetsz" 5 petákos kedvezményt. Ha sok pontod vanb, akkor szerencsésen kaszáléhatsz, nekem is volt egy 5 petákra elég, meg valamennyi pont még maradt, talán egy másik 5 petákos csomag kifér a végére, ha nem, akkor is kellemes volt két bundle megvétele 60 centért, ami normál esetben 20 euro feletti lett volna.