34746

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
tutyimutyi2 #33740 Ha olyan játékot akarok beszerezni ami már nem elérhető a steam bolt részében de még léteznekl belőle egyébb oldalakon kulcsok(pl. G2A) azokkal még beszerezhető a játék? Gondolok itt most pl a LEGO Lord of the Rings-re. -
Anonymusxx #33739 A Humble bundle mothly-ból, de már sikerült beoldani -
tutyimutyi2 #33738 Miféle bundle? -
Anonymusxx #33737 Vennék egy Hellblade: Senua's Sacrifice a bundleból,ha valakinek nem kellene -
tutyimutyi2 #33736 Jah a Starbound és a soda mód elég ütős lett :D
Csak kár hogy nem tudom se azt se a játékaim achijait felhasználni hála a csodás rendszernek.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.05. 16:11:06 -
Igen (elvileg) stackelhetoek az 5 dodos/euros bonuszok, legalabbis az elso napokban meg azok voltak.
De, mivel a kuldetesek exploitjaival most eleg sokan szorakoznak (foleg modok hasznalataval), es emiatt a szabalyok es lehetosegek folyamatosan valtoznak, igy naprol napra mas es mas valaszt kaphatsz egy-egy kerdesre :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.05. 16:03:55 -
tutyimutyi2 #33734 És olyan téren is szar a rendszer hogy ha van kettő 5 eu-s leárazásom azt feltudom használni 1 vásárláshoz avagy ezt az egyet képesek voltak normálisan megcsinálni? :D
-
Roviden: mert szar az egesz rendszer.
Bovebben: mert nagyon szar az egesz rendszer.
Ez most ilyen :) -
tutyimutyi2 #33732 Minek köszönhetem azt hogy se tegnap se pedig ma nemhajlandó nullázódni a napi pont maximumom? -
Kissssss0 #33731 szerverkarbantartás volt, már minden helyreált. -
Nálam is! :) És ezek teszik zsebre a külső fejlesztők bevételének 30%-át? Bocs, ha tévedek...
Újra él a CSATLAKOZZ A VERSENYHEZ! gomb is.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.03. 20:54:38 -
Erősen szánom már a Valve-t, komolyan...
Most azt látom, hogy minden STEAM-es haverommal egyetemben a profilom 0-s szintre került, és a barátlistámat sem láthatom.
Sem webes, sem kliensen belüli felületen...
Ezt már nem lehet a terhelésre fogni... -
nálam majdnem 14k volt a max (13800 pontom van) rá 1 napra 9900 a max.... 1 "kicsit" bugos a rendszer... -
What the actual fuck? XD -
Mindig van lejjebb, ha STEAM-ről és az ott megjelent "játékokról" van szó...
Ez a játék címe.
Direkt nem linkeltem. (sic!)
"YOU CAN'T FUCK ON AN EMPTY STOMACH"
DEVELOPER: 妄想惑星
PUBLISHER: 妄想惑星
Popular user-defined tags for this product:
Sexual Content Nudity Violent Gore -
bugos egy csomó embernek, nem tudunk pontot claimelni napok óta, random lecsökken a max limit, a játékok sem termelnek semmit.
gg steam.. -
Az szerintem egyszeri (mármint a 4 "feladat" után járó lehívható pont). -
Malachit #33723 Én tegnap átmentem Skót kockásba gyorsítás terén. Eltoltam vagy 16k pontot rá. Utána beváltottam, lett 20k+ zsetonom, de alul kiírta, hogy megütöttem a napi limitem, és van még van vagy 8k-nyi nem tudom honnan. Ennek örömére vettem egy 5 eurós olcsósítót, majd ezt engedte megcsinálni még párszor. Persze végül azért egy olcsósítót számított ki. -
ja csak eddig valami 2000+ volt a limitem, és ráadásul pont tegnap még vásároltam is, szóval sehogy sem adja ki.
tegnap megcsináltam a 4 feladatot, ami adott 2000et a max pointshoz, az is eltűnt. bullshit az egész. -
Óó, simán lehet.. végre egyszer a győztes csapatban lettem volna... :D Még nagyon reggel volt, és mivel tegnap is volt egy ilyen spec event (NEW! Qualifier Tasks), böktem én mindenre amire lehetett... :) Sebaj, úgy láttam, hogy talán két naponta lehet csapatot váltani. Hátha meglesz így az összes csapat kitűző is. :) -
BarneyK #33720 Rebalancing :D
Amúgy van egy gomb, hogy random csapathoz áttesz, nem nyomtál rá véletlen? -
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kitűzőt:
Steam Nagydíj 2019 - Kakadu csapat
100 TP
Feloldva: jún. 30., 7:07
A(z) Kakadu csapat tagja volt a 2019-es Nyári Vásár Nagydíj eseménye során.
Ezzel csak az a gond, hogy a Corgik hoz álltam be és most meg már a Kakadu csapatnál vagyok....
Ez most megint, már mi? :))))) -
Pay to win... Ha nem költesz, 100 a max naponta. Bár valamit most frissítettek, pár vackot megcsinálsz és több lesz a min. limit. Elvileg. -
bugos szar ez az egész. ma 7 után 100 pontot engedett claimelni, aztán kiírta, hogy mára ennyi... -
Azota mar mukodik/dott. Redditen masok is panaszkodtak, vszinu valami atmeneti marhasag volt. -
Vagy nálad van a hiba, vagy azóta már megjavult. Nálam a teknős épp megeszi a nyulat, de csak egy paraszthajszállal, a gyesznyó alig lemaradva utánuk, majd a madár, végén a Corgi -
Van játék? :D -
Hat, nalam teljesen ures/lehalt most a race, ertekek megvannak, de minden csapat a rajtnal all es a teendok listaja is ures.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.29. 13:09:02 -
A szabály-változtatásokkal bombázhatják a csapatok egymást... gondolhatod, "kire" szálltak rá először :) -
Corgiékkal mi van? Akkor is le voltak maradva, amikor egy rakás km-el többük volt, mint az összes többi csapatnak. Büntetés? -
Jogosan. -
Előző nap is megvolt, egy keveset betudtam váltani, egy rakatot meg nem... több 100k pontot tologatok magam előtt. Ez egy fostenger. -
Az esetleg nem lehet, hogy 19:00 után kaptam a pontokat és csak holnap tudom őket beváltani? -
Én "jól" kiszúrok velük (Valve): tojok az egész "játékra". 
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.28. 21:02:17 -
Nekem több játéknál is ott van 17.000+ pont, mivel ki van maxolva, letöltöttem, ment fél órát, bekerült a listába és szarra se megyek vele. Ritka nagy hulladék ez az egész.
Gondolom Merlin meg a többiek valami 3rd party progival csaltak... -
100 zsetont adott, nem pontot, bocsi. -
Köszönöm! Bocsi a sok kérdésért, de csak 100 pontot adott... hányszor lehet gyorsítanom? Ami még fura, hogy továbbra is ott van a 17096 megszerzett pont. -
Ha gyorsitasz, akkor az a pontszam bekerul a "boxutcaba" es onnantol el lehet kolteni sajat hasznalatra - badget novelni, gyujteni az 5 euros kedvezmenyre, hangulatjeleket es hattereket venni, ilyesmi. -
Köszi a tippet, ezt tettem. Így lett: 17096 megszerzett pontom. Az utolsó acsi hiányzott az XCOM: Enemy Unknown-ból meg lett mind a 85. :)
De hogy tudom zsetonná alakítani? :) -
Eldobni nem fogja, atrakja masnapra.