34737
  • tutyimutyi2
    Minek köszönhetem azt hogy se tegnap se pedig ma nemhajlandó nullázódni a napi pont maximumom?
  • Kissssss0 #33731
    szerverkarbantartás volt, már minden helyreált.
  • Papa01 #33730
    Nálam is! :) És ezek teszik zsebre a külső fejlesztők bevételének 30%-át? Bocs, ha tévedek...
    Újra él a CSATLAKOZZ A VERSENYHEZ! gomb is.. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.03. 20:54:38
  • IMYke2.0.0.0
    Erősen szánom már a Valve-t, komolyan...

Most azt látom, hogy minden STEAM-es haverommal egyetemben a profilom 0-s szintre került, és a barátlistámat sem láthatom.
    Sem webes, sem kliensen belüli felületen...

Ezt már nem lehet a terhelésre fogni...
  • Maxtreme
    nálam majdnem 14k volt a max (13800 pontom van) rá 1 napra 9900 a max.... 1 "kicsit" bugos a rendszer...
  • RelakS
    What the actual fuck? XD
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig van lejjebb, ha STEAM-ről és az ott megjelent "játékokról" van szó...

Ez a játék címe.
    Direkt nem linkeltem. (sic!)

"YOU CAN'T FUCK ON AN EMPTY STOMACH"
    DEVELOPER: 妄想惑星
    PUBLISHER: 妄想惑星
    Popular user-defined tags for this product:
    Sexual Content Nudity Violent Gore
  • RatBaG #33725
    bugos egy csomó embernek, nem tudunk pontot claimelni napok óta, random lecsökken a max limit, a játékok sem termelnek semmit.
    gg steam..
  • Atisz #33724
    Az szerintem egyszeri (mármint a 4 "feladat" után járó lehívható pont).
  • Malachit
    Én tegnap átmentem Skót kockásba gyorsítás terén. Eltoltam vagy 16k pontot rá. Utána beváltottam, lett 20k+ zsetonom, de alul kiírta, hogy megütöttem a napi limitem, és van még van vagy 8k-nyi nem tudom honnan. Ennek örömére vettem egy 5 eurós olcsósítót, majd ezt engedte megcsinálni még párszor. Persze végül azért egy olcsósítót számított ki.
  • RatBaG #33722
    ja csak eddig valami 2000+ volt a limitem, és ráadásul pont tegnap még vásároltam is, szóval sehogy sem adja ki.
    tegnap megcsináltam a 4 feladatot, ami adott 2000et a max pointshoz, az is eltűnt. bullshit az egész.
  • Papa01 #33721
    Óó, simán lehet.. végre egyszer a győztes csapatban lettem volna... :D Még nagyon reggel volt, és mivel tegnap is volt egy ilyen spec event (NEW! Qualifier Tasks), böktem én mindenre amire lehetett... :) Sebaj, úgy láttam, hogy talán két naponta lehet csapatot váltani. Hátha meglesz így az összes csapat kitűző is. :)
  • BarneyK
    Rebalancing :D
    Amúgy van egy gomb, hogy random csapathoz áttesz, nem nyomtál rá véletlen?
  • Papa01 #33719
    Sziasztok!

Kaptam egy ilyen kitűzőt:
    Steam Nagydíj 2019 - Kakadu csapat
    100 TP
    Feloldva: jún. 30., 7:07
    A(z) Kakadu csapat tagja volt a 2019-es Nyári Vásár Nagydíj eseménye során.

Ezzel csak az a gond, hogy a Corgik hoz álltam be és most meg már a Kakadu csapatnál vagyok....

Ez most megint, már mi? :)))))
  • 3Error #33718
    Pay to win... Ha nem költesz, 100 a max naponta. Bár valamit most frissítettek, pár vackot megcsinálsz és több lesz a min. limit. Elvileg.
  • RatBaG #33717
    bugos szar ez az egész. ma 7 után 100 pontot engedett claimelni, aztán kiírta, hogy mára ennyi...
  • PiszkosFred
    Azota mar mukodik/dott. Redditen masok is panaszkodtak, vszinu valami atmeneti marhasag volt.
  • RelakS
    Vagy nálad van a hiba, vagy azóta már megjavult. Nálam a teknős épp megeszi a nyulat, de csak egy paraszthajszállal, a gyesznyó alig lemaradva utánuk, majd a madár, végén a Corgi
  • MarkBlade
    Van játék? :D
  • PiszkosFred
    Hat, nalam teljesen ures/lehalt most a race, ertekek megvannak, de minden csapat a rajtnal all es a teendok listaja is ures.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.29. 13:09:02
  • IMYke2.0.0.0
    A szabály-változtatásokkal bombázhatják a csapatok egymást... gondolhatod, "kire" szálltak rá először :)
  • RelakS
    Corgiékkal mi van? Akkor is le voltak maradva, amikor egy rakás km-el többük volt, mint az összes többi csapatnak. Büntetés?
  • Tinman #33710
    Jogosan.
  • Tinman #33709
    Előző nap is megvolt, egy keveset betudtam váltani, egy rakatot meg nem... több 100k pontot tologatok magam előtt. Ez egy fostenger.
  • Papa01 #33708
    Az esetleg nem lehet, hogy 19:00 után kaptam a pontokat és csak holnap tudom őket beváltani?
  • IMYke2.0.0.0
    Én "jól" kiszúrok velük (Valve): tojok az egész "játékra".
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.28. 21:02:17
  • Tinman #33706
    Nekem több játéknál is ott van 17.000+ pont, mivel ki van maxolva, letöltöttem, ment fél órát, bekerült a listába és szarra se megyek vele. Ritka nagy hulladék ez az egész.

Gondolom Merlin meg a többiek valami 3rd party progival csaltak...
  • Papa01 #33705
    100 zsetont adott, nem pontot, bocsi.
  • Papa01 #33704
    Köszönöm! Bocsi a sok kérdésért, de csak 100 pontot adott... hányszor lehet gyorsítanom? Ami még fura, hogy továbbra is ott van a 17096 megszerzett pont.
  • PiszkosFred
    Ha gyorsitasz, akkor az a pontszam bekerul a "boxutcaba" es onnantol el lehet kolteni sajat hasznalatra - badget novelni, gyujteni az 5 euros kedvezmenyre, hangulatjeleket es hattereket venni, ilyesmi.
  • Papa01 #33702
    Köszi a tippet, ezt tettem. Így lett: 17096 megszerzett pontom. Az utolsó acsi hiányzott az XCOM: Enemy Unknown-ból meg lett mind a 85. :)
    De hogy tudom zsetonná alakítani? :)
  • PiszkosFred
    Eldobni nem fogja, atrakja masnapra.
  • RatBaG #33700
    de hogy claimelsz annyi pontot? nekem most kb 900at claimelne, meg vagy 5000et eldobna.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.06.28. 19:15:04
  • PiszkosFred
    *fel orara
  • PiszkosFred
    Aki nagyot akar kaszalni, az megnezi, hogy a steames jatekai kozul melyiknel szerzett nagyon sok es esetleg ritka achiet. Azokat a jatekokat ujra felrakja (ha esetleg nem lenne a fenn a gepen), majd elinditja kb egy orara, mert a steam csak igy veszi be a legutobb jatszott jatekok koze. Ezutan mar csak az osszes achiet - ami a kilistazott a "race" - atalakitja pontta es csokolom. Vegul nem maradt mas, mint aktivalni a pontokat es begyujteni az 5 Euros kuponokat. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.28. 18:49:39
  • Papa01 #33697
    Köszi, sikerült! :)
  • PiszkosFred
    Valaszd ki a masik csapatot is, amit tamadsz, a felette levo ikonokra kattintva.
  • Papa01 #33695
    Köszi a válaszokat! :)

Abban tudnátok segíteni, hogy van egy ilyen link: MÁS CSAPATOK TÁMADÁSA 1 maradt
    Látszik, hogy aktív, de ha rá kattintok nem történik semmi, csak "benyomódik"... :)

Ez mire szolgálna?
  • Malachit
    Én kivárom a vége felé részt, majd akkor cserélem be a pontokat. Hátha dob valami értelmeset a rendszer közben.

Én is kaptam egyből vagy 17k pontot 1 játék után amivel szoktam játszani mostanában. Az 5 eurós kuponok összevontan is ellőhetők 1 játékra, vagy csak játékonként 1?
  • Xsillione #33693
    A meglévő achivementek után kapsz pontokat, minden 15K pont után "vehetsz" 5 petákos kedvezményt. Ha sok pontod vanb, akkor szerencsésen kaszáléhatsz, nekem is volt egy 5 petákra elég, meg valamennyi pont még maradt, talán egy másik 5 petákos csomag kifér a végére, ha nem, akkor is kellemes volt két bundle megvétele 60 centért, ami normál esetben 20 euro feletti lett volna.