Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha azt akarod megnézni, amivel aktiváltad, azt utólag már nem lehet.
A könyvtáramban ráálltam a játék feliratára jobb egérgomb, de ott nem találom.
Reflinket egyik fórumban sem szeretik <#gonosz3>#gonosz3>
( ͡° ͜ʖ ͡°) Köszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
@macleody: Nincs mit, azt azért hozzá kell tenni, nálam sem valami gyors néhány napja.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem tudjátok, most is lesznek ünnepi leárazások? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt van ez
Hogyan tudom letölteni? Csak olyan gomb van ott hogy feliratkozás, de nem történik semmi.
Mafia 2-nél meg minden indításnál leszedett valami exe-t.
Szóval vannak érdekességek...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Most 64 bit alatt tegnap én is tapasztaltam - igaz, nem 10-15 percre, de az elfogadható 3-4 percig biztosan matatott, holott, itt is minden napra kész
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adnék cserébe egy Operation Flashpoint: Red River-t. Amúgy meghallgatok bármit PÜ-ben.