Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szokásos ami esetleg érdekelne engem/ jelképes összeg!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Mire? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Cserélném ezeket a játékokat:

Oknytt -desura ,steam
UNHACK - desura
HUNTSMAN The Orphanage steam
NOT THE ROBOTS steam
FESTER MUDD Curse Of The Gold steam
DAWN OF FANTASY Kingdom Wars steam
POSTMORTEM One Must Die steam
Battlepaths -desura
KAMI steam
Humanity Asset steam
Hostile Waters Antaeus Rising steam
Driftmoon steam
//N.P.P.D. RUSH// The milk of Ultraviolet steam
NO TIME TO EXPLAIN steam

humblin újabban nincs credit card-os fizetési lehetõség?
bon
Köszi a felajánlást.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman

10er ->

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bosco05
Itt is megköszönném a nemes gesztust 😊 Steamen nem volt még ilyen korrekt ember a barátlistámon 😊 Számomra a megtiszteltetés.
Sajnos nem tudom már visszavonni. De van rá lehetõség, hogy ha írnék nekik (megírnám mi történ pontosan), és megadnám a vásárlási tranzakció azonosítót, akkor lehet visszavonnák. Csak az a baj hogy nem tudok angolul, így írni sem tudok ez ügyben... :/

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

bosco05
Persze néztem, de semmi :S
genndy
Spam mappát nézted? Ilyenek szeretnek oda kerülni valamiért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bosco05
megadtam ugyanazokat az adatokat, mint amik a steamen vannak, email felhasználó miegymás és azt írta, hogy kapok e-mailt és onnan aktiválhatom... :S hát nem kaptam sajnos, azt nem tudom viszont hogy csoli31 vissza tudja-e vonni így, hogy valójában nem lett aktiválva a játék steamen... sajnos ez már a sokadik parám a gmail-el, így most váltottam is más szolgáltatóra...
Prince23
Én úgy emlékszem volt vmi tavaly húsvétkor.

genndy
Ez nem olyan hogy rögtön a Steam fiókodra teszi?

bosco05
Köszönöm! Vissza is igazoltam, mert a link amit adtál jó volt, viszont sajnos a humble bundletõl nem jött ki az e-mail :S Ilyenkor mi a teendõ? Fixre jó címet adtam meg de semmit nem kaptam :S
Ryder62
Tavaly volt?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

a.carkey
Húsvéti akciók most is lesznek? Esetleg ez az elõszele?

A medve nem játék.

Ahogy a Steamen vett Dragon Age-t is. Attól még fordítva nem mûködik. Az Origin EA tulajdonban van, ahogy a Sims is. Emiatt logikus módon elfogadja az Origin is a kulcsot.
akyyy
bezzeg a steamen vett sims-et elfogadja az origin?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Originen vásárolt nem Steamworks-ös játékot nem fogsz tudni aktiválni Steam-en.

[merlinw.org]

genndy
Nézd meg még egyszer ott ahol vetted. Szerintem Origines, azért nem eszi meg a Steam.

akyyy
ó drága sg motor de imádlak

akyyy
Megvettem a Dead Space-t priginbe, de steam-be szeretném aktiválni, azzal játszani. OTt a kód, de bemásolva azt írja, ne jó biztos elirtam az i betüt :perjelperjelperjel

akyyy
fdfdfdfd

TBTPumpa
Nem. Már 12 óra felé elfogytak a kulcsok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tegnap este ment még valakinek??

Mindig lemaradok az ilyenekrõl. A fene egye meg. <#falbav>
grebber
Cserék:

AirBuccaneers
Oknytt
UNHACK - desura
HUNTSMAN The Orphanage
NOT THE ROBOTS
FESTER MUDD Curse Of The Gold
DAWN OF FANTASY Kingdom Wars
POSTMORTEM One Must Die
Battlepaths desura
KAMI
Humanity Asset
Hostile Waters Antaeus Rising
Driftmoon
//N.P.P.D. RUSH// The milk of Ultraviolet

genndy
Telepítsd vagy a mostani Steam önyvtárat tedd át külön meghajtóra, amit lásson mindkét op.rendszer, ez a legtutibb. Tehát az alapértelmezett C:/Program Files baromságot felejtsd el, mert azt csak az adott op.rendszer látja. Egyszer elindítod a Steam.exe-t mindkettõ alatt, akkor rendbeteszi magát registryvel együtt és kész. Nem kell újratenned a játékokat.

Helló!
Két op.rendszer van a gépemen, win7-en szoktam játszani. Ha szeretnék xp-n játszani, feltelepítettem a Steamet. A könyvtáramban lévõ játékokat újra kell telepítenem? Nincs-e valami elérési út, hogy lássa az xp is? Köszi elõre is a választ.
penge96
Köszönöm szépen! Visszaigazolva! 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bosco05
ty
Szabi
ide ezt bemásolni K0SGY4P1, majd reménykedni hogy betöltsön az oldal és adjon kulcsot 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bosco05
hol mi hogyan?
Gratulálok GunnerBlade kollégának a Painkiller nyereményhez. Kulcs elküldve.
TBTPumpa
FIFA 12 is van ingyen Originre egy Gillette promóció jóvoltából.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

OFF A Dead Space 1 ingyenes az Origin-en.
ON

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

genndy
<#eljen>

MerlinW
Jah, ki. Majd megcsinálom valamikor.

[merlinw.org]

genndy
Ha jó helyre lett rakva, akkor az bizony semmi problémát nem okozott 😊 lecserélte a nem jó exe-t és kb. kész.

Aprópopó, ha már itt vagy: http://issteamdown.com/ oldal felirata kinyerhetõ valahogy, meg elfér bannerba? És akkor a "lehalt a Steam, nálatok is" panaszok elkerülhetõk lennének, mert már a hsz megírása elõtt látszana a szitu.

MerlinW
Ennek az oka az, hogy sokan a warez anyagot használták "elõtöltésként" ami rengeteg problémát okozott a laikus népeknek, és a support agyára mentek😊

[merlinw.org]

genndy
A "downloading"-ba bemásolás nekem se jött be, mert azt már nem ellenõrzi, hanem mindig csak a játék eredeti mappáját. És amit ott megtalál azt már nem szedi le, bár a letöltés méretnél úgy írja mintha igen, de valójában csak ellenõriz.
Sajnos ha nincs helyed az "újratelepítéshez", akkor bizony az Elteszem-más-helyre - Elindítom-a-telepítést - megszakítom - ellenõriztetem a fájlokat módszer sem mûködik.

IMYke2.0.0.0
Ha keresném az összeesküvéseket... 😊

Batman Franchise Sale

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Botond: eddig sem törölte egyetlen játék esetében a kliens az aznap még használt játéknál a "Play" gombot, és a másik esetében a teljes játszhatóságot és a folyamatban lévõ letöltést...
A Bioshock: Infinite pedig folyamatosan szinkronizált minden bekapcsoláskor, az elmúlt 1 év alatt - ha régi formátumban lett volna, akkor lett volna ideje letölteni az egészet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Értem, de attól még lehet, hogy most akarja új fájlszerkezetbe rakni, és azért nem fogadja el a régit, mert az a régi.
IMYke2.0.0.0
Nem - még mindig a Bioshock és a Batman van napirenden - megpróbáltam áthelyezéssel és install, majd "downloading" alá bemásolásos módszerrel, de nem hajlandó használni a fájlokat, pedig ugyanazokat (!) szedi le... a Batman nem új fájlrendszerrel fut.
A Bioshock sem.

Botond
1 éve volt kb vmi nagy fájlrendszerváltás, akkor minden játékot újraszedett nálam, vagy legalábbis tekergette a vinyót vadul meg ilyenek. Nem lehet, hogy ezek a játékaid most kerültek sorra?
SzirmosSzisza
Mert évekig (és most se nagyon) nem volt konkurencia és megengedhetik maguknak, hogy ilyen legyen a kliens 😊)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Árulja el valaki nekem, hogy mi a fenének szedi le még egyszer a játékot, ha már fenn van?! 😞

Botond
Az én tippem az, hogy kijött vmi 1 gigánál nagyobb patch (ami lehet csak ilyen kamu fájlrendezõs vmi), és amíg az végig nem fut, addig nem hagyja futni a cuccot. Nekem is volt ilyen párszor. Szóval több szabad hely és patchelés lesz a megoldás.
IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem szeretném széthekkelni a cuccot - 154 kisebb-nagyobb játék van rajta. Ezzel a nettel leszedni a nagyobbakat megint egy örökkévalóság lenne.

Dzsini
.... és ha feltennél egy másik Steamet, és annak már nem ez lenne az alapértelmezett útvonala? Oda már hozzáadhatod, mint külsõ mappa.
Vagy ennyire nem akarod széthekkelni a dolgot, ha nem létfontosságú?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.