Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oknytt -desura ,steam
UNHACK - desura
HUNTSMAN The Orphanage steam
NOT THE ROBOTS steam
FESTER MUDD Curse Of The Gold steam
DAWN OF FANTASY Kingdom Wars steam
POSTMORTEM One Must Die steam
Battlepaths -desura
KAMI steam
Humanity Asset steam
Hostile Waters Antaeus Rising steam
Driftmoon steam
//N.P.P.D. RUSH// The milk of Ultraviolet steam
NO TIME TO EXPLAIN steam
Next PC upgrade: 2022
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindig lemaradok az ilyenekrõl. A fene egye meg. <#falbav>#falbav>
AirBuccaneers
Oknytt
UNHACK - desura
HUNTSMAN The Orphanage
NOT THE ROBOTS
FESTER MUDD Curse Of The Gold
DAWN OF FANTASY Kingdom Wars
POSTMORTEM One Must Die
Battlepaths desura
KAMI
Humanity Asset
Hostile Waters Antaeus Rising
Driftmoon
//N.P.P.D. RUSH// The milk of Ultraviolet
Next PC upgrade: 2022
Két op.rendszer van a gépemen, win7-en szoktam játszani. Ha szeretnék xp-n játszani, feltelepítettem a Steamet. A könyvtáramban lévõ játékokat újra kell telepítenem? Nincs-e valami elérési út, hogy lássa az xp is? Köszi elõre is a választ.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Nulla tenaci invia est via"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ON
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aprópopó, ha már itt vagy: http://issteamdown.com/ oldal felirata kinyerhetõ valahogy, meg elfér bannerba? És akkor a "lehalt a Steam, nálatok is" panaszok elkerülhetõk lennének, mert már a hsz megírása elõtt látszana a szitu.
[merlinw.org]
Sajnos ha nincs helyed az "újratelepítéshez", akkor bizony az Elteszem-más-helyre - Elindítom-a-telepítést - megszakítom - ellenõriztetem a fájlokat módszer sem mûködik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Bioshock: Infinite pedig folyamatosan szinkronizált minden bekapcsoláskor, az elmúlt 1 év alatt - ha régi formátumban lett volna, akkor lett volna ideje letölteni az egészet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Bioshock sem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy ennyire nem akarod széthekkelni a dolgot, ha nem létfontosságú?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.