Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami fölösleg azt rakd fel a piacra. A bejövõ walletbõl meg vedd meg a hiányzókat. Egyszerû a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Biztos hogy lesz.
Írd be a kártyás topikba mid van meg mit szeretnél, seftelõkkel meg ne foglalkozz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Persze ha lesz olyan aki 1:1-ben cserél.
genndy
Nyugodj meg, semmi baj nem történt. Elcseréled.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
10 kártyából 5-öt lehet megszerezni és 1 kártyából 3db, hogy rohadna meg ez a véletlenszar...
Nem.
Ryder62
A Company of Heroes 2-bõl (free weekend) kitudom szedni a kártyákat?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ahhoz én már öreg vagyok. Videó alapján is túl gyors.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem ismerem, de majd megnézzük egyszer, mert maga a koncepció nem tûnik rossznak.

De most már legalább egyszer-kétszer visszaváltozhatna.<#vigyor2>

Tényleg nagyon unalmasak ezek a mûmájer warfare-ek.
bosco05
régen meg mindenkinek az volt a baja hogy nincs modern kori fps.. ez ilyen, változnak a trendek
Sziasztok! Van valakinek egy FELESLEGESSÉ vált IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover hozzáférése/ kulcsa, amivel ki tudnám próbálni az Online repülést? Nagyon megköszönném! Szép napot

Sok szerencsét!

a Titanfall nem lett olyan rossz. Nekem kellõen izgalmas és próbálkozik újítani is.
RatBaG
a ro2 az egyetlen kivétel, és már több mint 2.5 éves.
cod waw óta nem is volt normális 2.vh-s fps. még talán a brothers in arms utolsó része volt akkoriban.
igazán ráharaphatnának ismét a fejlesztõk, mert már bõven átestek a ló túloldalára, dögunalmas ez a sok jelen-jövõbeli hightech pewpewpew fps.

Per Aspera Ad Inferi.

bosco05
ro2 sem olyan régi és 2.vh, egyébként az Insurgency nagyon jól sikerült hiába modern kori 😊
Egész jól hangzik, de mi a tökömé kell mindenben ezt a modern kort eröltetni? Mostanában másmilyen FPS nincs is csak modernkori. 0 kreativítás!

bosco05
Ez egy próbálkozás a készítõk részérõl, ugyanis kijött az Insurgency, ami a Valve háttérszelével készült és fejlesztik is ahogy kell. Gyakorlatilag megölte az RO2-t. Elég sok játékossal találkoztam akikrõl tudom hogy Red Orchestra playerek voltak. Hamarosan érkezik az Insurgencybe a MatchMaking és várható CSGO-hoz hasonló item drop is és mivel stílusra ugyanez a pixelvadászat az emberek az új felé hajlanak, bár hozzáteszem egyik cím se túk sikeres 😊
Törölt felhasználó
Azt szeressük!! Már fel is állt rá <#hehe>

Hát mióta a BF3-at sikerült COD-osra csinálni, azóta nem játszottam ilyen jellegû játékkal. ARMA-val próbálkoztam, de annyira nincs hozzá gépem, hogy egy nagyobb csatánál feladtam. Volt vagy 2fps-em 😄
RatBaG
nem olyan.
ha két távoli ponthoz akarjuk viszonyítani, akkor az ARMA és a CoD között van valahol.
ez nem rohangálós no scope 360 bullshit, hanem percekig fedezékben lapulós, egylövéses pixelvadászat... kis túlzással.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
"Az jó, BF2, nek voltak érdekességei a hitboxxal 😄"

Összes mostani Battlefield is ettõl szenved . Még a 4. rész is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Az jó, BF2, nek voltak érdekességei a hitboxxal 😄
Jóféle amúgy. Nem igazán Cod kategória. Fõként ajánlom a Realistic módot, amiben nincs célkereszt (csak ironsight, meg max a sniper puskán van scope)és 1-2 lövésbe bele is halsz simán).

Hitboxal sincs különösebb gond, ahova lõsz oda megy gyakorlatilag, legalábbis én nem fedeztem fel különösebb gondot ezen a téren.

Törölt felhasználó
Azért kérdeztem rá, hogy milyen, mert tegnap este 8-ig melóban voltam, ma meg már 7-kor bent ültem és itt nem tudok youtubos vidiket nézegetni. Otthon meg pont nem volt rá idõm, örültem, hogy steamrõl lejön az a 3*15 gb. De köszönöm a felvilágosítást, így elég jónak hangzik, ha olyan mint a BF1942 vagy a BF2. Azokat nagyon szerettem, valahol meg is van az eredeti játék a polcon 😊 Mondjuk ott is az AIX mod baszott oda az élvezeteknek <#hehe>
RatBaG
elõször is, ennek a játéknak gyakorlatilag nincs singleplayer része, kb ugyanaz, mint régen a battlefield 1942-ben, végigszüttyöghetsz a pályákon pár agyatlan AI társaságában, értelmetlen rá idõt pocsékolni.
eredetileg egyben volt a játék, de kb egy éve, mikor kijött a rising storm, külön vették, így a "singleplayer" végleg a sarokba lett dobva, tehát egyedül a "red orchestra 2/rising storm multiplayer"-el érdemes foglalkozni.
ez a játék mindig is a multiról szólt, csakis arról.
és talán érdemes lenne megnézni egy-két gameplay videót, mielõtt egy mondatban említenéd a cod-al... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Én csak CoD-oztam de a 2. Világháborút leszámítva sok közös nincs bennük.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem tudom, tégy vele egy próbát.
Törölt felhasználó
*BF2 utáni részekbõl
Törölt felhasználó
Bocsi, le vagyok maradva. Amióta bf2-bõl csináltak egy COD-ot, azóta nem játszok ilyen tunkolós ész nélkül megyünk elõre játékokat. COD 2 volt az utolsó, ami még tetszett. Utána meguntam. Ezek szerint ez is ilyen kategória?
CoD MW2, BO, BO2, Battlefield3 is külön multi és single van, szóval nem egy mai találmány és szerintem jó ötlet. Én ezeket csak a multi miatt veszem meg single egyáltalán nem érdekel így nem foglal plusz helyet. Talán a BF3-nál minden települ és váltani kell a kettõ között nem tudom rég néztem már rá.
Törölt felhasználó
Jaaa, hogy külön a multija 15gb, meg külön a singli is??? Mit tud ennek a multija, hogy nem tudták egybeintegrálni???
Ha kártyázni akarsz, akkor a multi kell neked.

Single az egyértelmû, Multi az is egyértelmû (gyakorlatilag külön van válaszatva a kettõ), Béta nemtom mit csinál.

Törölt felhasználó
Ti is leszedtetek mindent amit engedett? mivel nem tudtam melyik kell, nekem lejött egy Sima Single 11gb. Egy Muliplayer 15gb és egy Béta megint csak tizen valamennyi gb. Van különbség ezek között???
bosco05
linuxon csak a linux kompatibilis játékokat látod, keresõben szintén, de ott át tudod állítani hogy mindet lásd
nem írt ki hibaüzenetet vagy valamit? milyen ubi-t használsz? most frissült a kliens 14.04 támogatással, úgyhogy ha korábbi nem-lts verziód van, lehet érdemes frissíteni
sz4bolcs
oks, köszi. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fabio Capello
Igen, amíg nincs 100 dollár értékû játékod, nem tudod használni a steamgifts-et.

Törölt felhasználó
Mi ez a 4 fajta Red orchestra cucc? Egyik sima másik béta, 3. valami rising cucc 4. meg rising cucc multi. Ez most mind a 10GB*4 játék külön dolog?
sz4bolcs
Ez normális? Amennyiben nem teljesülnek ezek a feltételek, nem tudok résztvenni ilyen ajándékosztáson?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SzirmosSzisza
Akkor még szerencse, hogy Ubuntut használ amivel meglehetõsen az 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
Linuxon nagyon nehezen fogod alkalmazni a steamet is vagy akármi más programot ha nem komtatible a rendszereddel.
És igen használj windowst.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bon
Használj Windows-t.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tigeroo
sziasztok lenne egy kérdésem!

ubuntura felraktam a linuxos steam klienst, de a bejelentkezés után nem látok egyetlen egy programot sem. (tehát listed games = 0, a keresõbe is írhatok én akármit)

tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gond? sajnos pár napja vagyok még csak linuxos, de már szinte minden lépésemnél valami akadályba ütközöm...
Scareface
Értem én 😄

Akkor a te kedvedért.

Csak ma lehet ingyen beszerezni a Red Orchestra 2-t örökre!
Botond
Igen, de csak ma adhatok hozzá, szóval csak ma ingyenes.
Scareface
Amennyiben az accodhoz adod,1 nap után nem vész el,tied marad ingyen:
"Yes, Free! By navigating to http://store.steampowered.com/app/35450/ and downloading the game tomorrow after the promotion starts and before it ends (the promotion will last 24 hours), the game will be free to keep forever"

grebber
Bundle maradékok jelképes összegért vihetõek:

A Game of Dwarves: Gold Edition (Inc 3 DLC)
King Arthur II: The Role Playing Wargame
Incoming Forces
Hyper Fighters
Lucius

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Köszönöm! Holnap rá is moccanok meló után. 😊