Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Írd be a kártyás topikba mid van meg mit szeretnél, seftelõkkel meg ne foglalkozz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tényleg nagyon unalmasak ezek a mûmájer warfare-ek.
cod waw óta nem is volt normális 2.vh-s fps. még talán a brothers in arms utolsó része volt akkoriban.
igazán ráharaphatnának ismét a fejlesztõk, mert már bõven átestek a ló túloldalára, dögunalmas ez a sok jelen-jövõbeli hightech pewpewpew fps.
Per Aspera Ad Inferi.
Hát mióta a BF3-at sikerült COD-osra csinálni, azóta nem játszottam ilyen jellegû játékkal. ARMA-val próbálkoztam, de annyira nincs hozzá gépem, hogy egy nagyobb csatánál feladtam. Volt vagy 2fps-em 😄
ha két távoli ponthoz akarjuk viszonyítani, akkor az ARMA és a CoD között van valahol.
ez nem rohangálós no scope 360 bullshit, hanem percekig fedezékben lapulós, egylövéses pixelvadászat... kis túlzással.
Per Aspera Ad Inferi.
Összes mostani Battlefield is ettõl szenved
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hitboxal sincs különösebb gond, ahova lõsz oda megy gyakorlatilag, legalábbis én nem fedeztem fel különösebb gondot ezen a téren.
eredetileg egyben volt a játék, de kb egy éve, mikor kijött a rising storm, külön vették, így a "singleplayer" végleg a sarokba lett dobva, tehát egyedül a "red orchestra 2/rising storm multiplayer"-el érdemes foglalkozni.
ez a játék mindig is a multiról szólt, csakis arról.
és talán érdemes lenne megnézni egy-két gameplay videót, mielõtt egy mondatban említenéd a cod-al... <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Single az egyértelmû, Multi az is egyértelmû (gyakorlatilag külön van válaszatva a kettõ), Béta nemtom mit csinál.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És igen használj windowst.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ubuntura felraktam a linuxos steam klienst, de a bejelentkezés után nem látok egyetlen egy programot sem. (tehát listed games = 0, a keresõbe is írhatok én akármit)
tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gond? sajnos pár napja vagyok még csak linuxos, de már szinte minden lépésemnél valami akadályba ütközöm...
Csak ma lehet ingyen beszerezni a Red Orchestra 2-t örökre!
"Yes, Free! By navigating to http://store.steampowered.com/app/35450/ and downloading the game tomorrow after the promotion starts and before it ends (the promotion will last 24 hours), the game will be free to keep forever"
A Game of Dwarves: Gold Edition (Inc 3 DLC)
King Arthur II: The Role Playing Wargame
Incoming Forces
Hyper Fighters
Lucius
Next PC upgrade: 2022