Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Frontlines 2.49 de a steames erteke 9,99, szal eleg lenne. Wic meg nincs learazva, talan majd nyaron.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Amugy Hydrophobia:

Current Lowest Price: 0,49€ at Steam (Info)
Historical Lowest Price: 0,49€ at Steam on Wed Mar 05 2014 (Info)
Number of times this game has been in a bundle: 2 (Info)

also sor? hm,hmmm? <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Jónak néz ki ez a WiC! Mennyibe kerül most a Frontlines és mennyibe a WiC?
Maak
Azzal meglenne 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Volt mar, itt.

Amugy a Frontlines-al szemezek, mar regebben is meg akartam venni, de mindig elmult a kesztetes. Egyszer lenne ilyen arban mar a WiC, ez a jatek nagyon bejott anno.

A Unity of Command sem volt még szerintem.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
Na akkor "rábasztam", mind1 majd idõvel azt is megnézem 😊 Majd megnézem azt a Frontlines-t is, csak mennyen már le az a 100$ 😄
Maak
A weeklong dealsbol talan a Frontlines Fuel of War nem volt meg bundleban.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

az már volt bundle-ben többször is szerintem
Scooter
Akkor az ilyen formát se fogadja el?: 1111-2222-3333-4444-5555
A kódbeírásnál sajnos nincs ilyen forma.
Pedig megetettem volna vele a fémdobozos Bioshock-omat <#szomoru1>

Bioshock Steelbook

Bioshock Steelbook!
Törölt felhasználó
Na megvettem Dragon Age-t. Így felugrottam 94$-ra. Aztán a Hydrophobiat, arra meg nem adott semmit 😊 Pedig elvileg nem volt Bundle, legalábbis nem jelezte z Enhanced steam-et is 😊
RoboKutya78
Srácok az MW 3 szervereket leállították vagy mért nem talál az automatta keresõ szervereket bármelyikkel is próbálkozom órák telnek el mire valamit fog.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Troger911
Én cserélgetek, aztán megcsinálom a kitûzõket ha összejön. Mostanában csak szemetet dobott 😄
Törölt felhasználó
Akkor érdemes cserélgetni, illetve kivárni, hogy egy kitûzõt készítsek?
Troger911
Kitûzõ készítésekor esik egy random kupon. Az adott játék steam fórumában hirdetni is szokták cserére, néha ingyen is. Mind lejár pár hét után.
Törölt felhasználó
Ezek a kuponok is olyanok mint a játékok hogy itt ott be lehet ingyen szerezni?
Törölt felhasználó
Köszi a válaszokat! Akkor szerintem 7 elõtt beszerzem a dragon age-t. Tegnap azért nem vettem meg, mert mondom 5 dodót felszámol, azzal nem leszek elõrébb és ráadásul nincs mostanában idõm játszani. De akkor most ez fel fog számolni nekem 20$-nyit a steamgifthez, így azért jobban hangzik a dolog és majd ha lesz idõm akkor játszok is vele 😊
Troger911
Ok, köszi!
MerlinW
Figyeled ezt a topikot, valamint ezt és semmirõl sem maradsz le😊

A nyári vásárban megkapod majd 2-3 euroért.

[merlinw.org]

Troger911
Sajnos csak most értesültem róla, hogy év végén ingyenes volt... Valahol ezeket lehet figyelni amúgy? Lejjebb kérdeztem is, hogy van-e valami oldal ami gyûjti az ilyen jellegû dolgokat? Mindig júliusban van nyári vásár? Köszi!
MerlinW
Várd meg a júliusi nyári vásárt, ha már nem csaptál le rá, mikor 3 napig ingyenes volt😊

[merlinw.org]

Troger911
Nincs valakinek véletlenül Left4Dead 2 -75%-os kuponja?
Dzsini
Hogyne, én szinte csak paypallal vásárlok steamen, a steam walleten csak a kártyapénz gyûlik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Buy Dragon Age: Origins (Dragon Age Origins features Blood Dragon Armor & The Stone Prisoner)
Buy Dragon Age: Origins - Ultimate Edition

WEEKEND DEAL! Offer ends in 04:56:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
mármint az ilyen hazai kiadásokra gondoltam

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Bent ülök melóban és nem tudok belépni a steambe. Valaki meg tudná nekem nézni, hogy meddig él még a 75% a Dragon Age-re? Tegnap valamikor délután még 24 órát írt, de nem tudom mikor. Illetve tudok olyan vásárlást csinálni, hogy nem töltök fel pénzt a steam acc-ra, csak egybõl pay pallal fizetek?
IMYke2.0.0.0
A kétszer eladott játékokról, a felbontott és újraragasztott dobozokról, a külön helyrõl elõvett lemezekrõl stb. szóló sztorik után az ember nem csodálkozhat semmin 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Lehet ez a baj 😄 Ki tudja manapság mit adnak el a boltokban 😊
BoneDragon
Eredeti boltos verzió. 😄

Szabi
simán egybeírva el kéne fogadja, ha nem akkor valami furcsakulcsos verziód van 😊

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
Én is így értem, mivel ezt a listát vettem alapul. 😊

Maak
Ugy ertem, hogy az Imy altal linkelt oldalon igy van feltuntetve :

GT Legends CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q

ha a te kulcsod tobb/kevesebb karakterbol all akkor mar tuti buko.

BoneDragon
Elhiheted minden variációt kipróbáltam, de nem akarta elfogadni. Mondjuk annyira nem baj, mert úgy se játszanék már vele, de gondoltam legyen már minden játék egy helyen.

Maak
Nekem meg egy gta4-et nem szereti, de ahogy latom nem csak a listat kell nezni, hanem a cd kulcs formatumnak is passzolnia kellene.

BoneDragon
Pont tegnap próbáltam a GT Legends-et, de sehogy se akarta elfogadni. 😞

Törölt felhasználó
Jogos, így legalább nem rontom az arányomat Torrenten 😊
Maak
<#ejnye1> dvd-bol csinalj kepfajl-t (biztonsagi mentes)...milyen warez te? <#hehe>

Maak
Igaz, Kingdoms of Amalur: Reckoning™ es a Dragon Age: Origins - Ultimate Edition-t is aktivalta haver, nekem megvan steamen, neki originen, egyiket en vettem masikat o. Viszont Dead Space-hez mar nem ad kulcsot a steam...valszeg regebbi es azert.

Dzsini
És a Steames EA játékokat is megeszi néha az Origin, nekem a Spore kulcsokat (Steamen vettem, ott meg lehet nézni mi a kód) simán befogadta az Origin kliens is, úgyhogy most ugyanaz a játék két helyen is megvan, egyszer ki is próbáltam, el is indul mindkettõrõl indítva 😊

genndy
De ettõl még nem lesz felhõs, se achis, semmi ilyen, csak a Steam felületrõl indítható (illetve ha nem túl régi, akkor még lesz overlay).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Törölt felhasználó
Magyarul még mindig ott vagyok ahol a part szakad 😄 Akkor max az a megoldás van, hogy warez verziót letöltöm, tárolom õket egy rendezett felépítésû vinyón, aztán a CD-kulcsokat meg bemásolgatom a CD-k mellé egy txt-be. Ennél egyszerûbben nem lesz eredeti digitális verzióm a DVD-kbõl... :/
Imi: Köszi! <#eljen>
Maak
Ea jatekokat altalaban megeszi Origin, persze a regebbiekkel buveszkedni kell, vagy supporttal berakatni, vagy megcsinaljak neked vagy nem.

Steamen meg vagy megeszi vagy nem, ha a dobozon van logo akkor sanszos, ha elotte meg nem lett aktivalva meg.

IMYke2.0.0.0

wantonly
A nem digitális játékokat nem lehet fiókhoz csatolni, azonban a telepített játékokat hozzá tudod adni a steam játéklistádhoz, hogy egy helyen legyen minden. Steam-en például van olyan opció, hogy "nem steam-es játék hozzáadása".
Törölt felhasználó
Aha, akkor jobban megéri mint DVD-ket rendelgetni cégektõl. Akkor átszokok erre a megoldásra úgy érzem. 😊
Arra egyébként létezik megoldás hogy eredeti DVD-s játékaimat valami felhõ jellegû dologba aktiváljam. Mint az Origin vagy a Steam?
genndy
HL2-vel jött a Steam, de hihetõ hogy visszamenõleg a HL1-eket megeszi, pont mert Valve.

Van még pár dobozos játék, aminek elfogadja a dobozos kulcsát utólag is, de nagyon kevés.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
Ugy kepzeld el, hogy 2010 vegeig kabe 4 jatekom volt steamen. Azota sok bundle volt mar, nameg joparat nyertem is steamgiftsen nameg volt par free szerzemenyem is.Ma meg mar ugy vagyok, hogy ami erdekel azt sem veszem meg 0day (Most szervaltam Grim Dawn-t nemtema)...nagyon hamar learazzak a jatekokat. (halaegnek activison jatekok nem erdekelnek) profilom

Amugy anno vettem egy hl anthology-t vagy mi volt a neve. Akkor nem kellett steam hozza, valszeg meg nem is letezett a steam, de azt pl megette, leven Valve gyartmany.

Törölt felhasználó
Ohh, tehát akkor olyat ne is várjak hogy a sima CD key-t Én digitálissá tudom tenni steamen... Pedig mennyivel egyszerûbb lenne. Fõleg hogy fél évente egyszer összefutok játékokkal, amiket jó lenne egy helyen gyûjteni vagy valami. És menyivel egyszerûbb lenne, ha ez neten lenne fent...
Maak
Elvileg ami jatekod van cd-dvd-n az mar telepiteskor kerte volna a steam telepiteset, szal eselye nem sok van, hogy talalsz koztuk olyat.