Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Regisztrációkor kell megfelelni ennek a 100$-os követelménynek, utána már nem nézi.

A felajánlásoknál a bundle (csillagos) játékoknál 30$-ig normál módon számolja az értékét, utána nem kapsz értük semmit. Regisztrációkor viszont lehet, hogy nem ad értük semmit. Ha dobozos játékod steam kulcsot tartalmaz, akkor természetesen igen.
Maak
1, Belogolsz bongeszobol steamre
2, Enhanced steam-et felteszed
3, Rakeresel a jatekaidra a shopban, es elvileg kiirja ha volt mar bundleban.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Köszi! 😊
Törölt felhasználó
<#eljen> Király, még meg is tudom nyitni, akkor elolvasom 😊
Dzsini
Ha jól tudom "kiesni" nem lehet, egyszer legyen meg, akkor regisztrálhatsz, és kész.

http://www.steamgifts.com/forum/91wob/faqrules-and-guidelines

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Tehát akkor a Stalkerem ér 64 dollárt. És ha egyszer bekerül bundle-ba, akkor onnantól kezdve megint 0 dollárom lesz. Tehát mindenképpen érdemes venni pár játékot akciósan, hogy meglegyen a 100 dolcsi limitem, mert ahogy "elévülnek" a játékok, szép lassan elfogy a 100 dolcsis limitem is. elévülés alatt a bundle-t értem. Olyat tudok csinálni, hogy CD vagy DVD kivitelû játékomat a gyári CD-key-el felveszem a játéklistákba? Mert láttam hogy vannak ilyen lehetõségek is. Akkor nõ a steamgiftnél a limitem?
Dzsini
Azoknak a játékoknak a Steamen található kedvezmények nélküli listaárát nézi, amelyik még nem voltak valamilyen bundle-ban. Ekkor ezek egy jelölést kapnak, és onnantól 0 dollárt érnek a Giftsen.
Az, hogy te ajándékba kaptad, vagy a haverodtól vetted (ami tilos), vagy egy külsõ oldalon vetted normál akcióban (nem bundle részeként), az mindegy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
És mi alapján számítják? Gondolok arra, hogy Én annó akciósan vettem vagy 1200 huffért, ami ugye kb 6 dolcsi egy Stalker packot. Ráadásul, azt egy ismerõsnek fizettem ki és õ ajándékba küldte át, mert még nem tudtam akkori bankkártyával külföldre fizetni. Plusz van még a múltkori Red Orchestra, ami ugye ingyé volt, meg van ez az Enclave, amit tegnap szedtem össze. Mégis azt írja hogy 64 dolcsim van meg. Ezt hogy? Ha rosszul értelmezném és azt írja, hogy 64 hiányzik még, akkor se jön ki matek a 35 dodóra...
Troger911
Egyébként van valami gyûjtõ oldal ahol értesülni lehet az ilyen lehetõségekrõl pl. mint a dlh.net-es ajándék kulcs?
Maak
Ami volt mar ingyen valahol, vagy bundle resze azt nem szamoljak bele.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Na akkor fizethetek valami vackot 😊
RoboKutya78
májer 😊grat

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

sz4bolcs
Grat! Nem semmi felajánlás.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

wantonly
Köszönöm szépen! <#worship>
genndy
wantonly nyerte a Metro LL-t.
Gratula! Elküldtem a Humble linket emailben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Nekem múltkor beleszámolta a hétvégén ingyenesen kipróbálható játékokat is 😄
RoboKutya78
az indi cuccokat nem számolja csak a jó drága játékok használhatóak beugrónak

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Törölt felhasználó
Erre?
Troger911
Sajna nem jött össze 😞
RoboKutya78
Számon tartom nagyon kéne vga kari teszteléshez 😊)

genndy
Emlékeztetõ:

Még szûk egy óra!

genndy
<#eljen>

Steamen keresztül küldtem.
Az hotmaailos emailedre kaptad!
otisz111
Csak jelzem, hogy még nem kaptam semmit emailben! Már csak a határidõ miatt is szólok.
Troger911
Köszi! Rá is megyek 😊
Scooter
Fantasztikus! Köszi! <#eljen>
RatBaG

szûk egy hét múlva ér véget. GL!

Per Aspera Ad Inferi.

Törölt felhasználó
Újabb noob kérdés. Az ilyen ajándék giftek nem számolódnak fel pénzbeli összegben a 100 dolláros határhoz? Csak mert Ezzel az 5 dolláros enklávéval se lettem elõrébb..
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek 😊
Troger911
Steam kliensben balra lent +Játék hozzáadása aztán aktiválás steamen, a többi egyértelmû.
SzirmosSzisza
Library fül és bal alul Add a game ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Törölt felhasználó
Én is kaptam, köszi a tippet. De hogy kell aktiválni? Sehol nem találom. Tudom Noob vagyok... 😊
Törölt felhasználó
Nem árt a magyar bankokat is basztatni, mert valamit megváltoztatnak és sokan szopnak utána...
És mi van ha valaki onnan kap giftként egy játékot? Csak mert én a steamtraden szoktam üzletelni,és ott a legtöbb játék gondolom Oroszországból van..

Fabio Capello
ha fedezetproblémád van, akkor jó eséllyel nincs elég pénz a számládon, hogy ki tudd fizetni a teljes összeget.

Sziasztok!!
Nagy problémával fordulok hozzátok,steam egyenlegemet szeretném feltölteni de valamiért nem sikerül.Paypalt használtam eddig többször is sikerült minden gond nélkül,kb 3 hete valami történt csak nem tudom mi.Folyamatosan hibaüzenetet küld és nem hajtja végre a tranzakciót.Ezt a hibaüzenetet küldi folyamatosan.

A vásárlás nem fejezõdött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Küszöböld ki a hibát a feldolgozón keresztül, vagy válassz más fizetési módot.

Elõször a bankra gondoltam,de ugy döntöttem majd a paypal megmondja,felhivtam õket és azt mondták a feldolgozó a steam,ott keressem a hibát.Szerintem a hiba oka az lehet hogy tõlem nem kéri a számlázi cimet és semmilyen adatot hanem egybõl továbbit a paypal oldalrapedig eddig kérte.Itt egy link hogy érthetõbb legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=hi7pL90xCa4
1:26 nál amit neki bedob ablakot azt nekem is bedobta régen minden feltötltésnél de már nem.Legyen szives valaki segiteni.

Köszönöm:Viktor

VALAKI PLS HELP!!!!!!!!!!!
otisz111
Jól tetted! Én errõl az akcióról nem tudtam.
akyyy
Újra szeretném tenni a gépet ,és ugye van már pár Steames játék fent. Egyik ami fontosabb számomra, az az lfd2. Ennek az elmentésével vagy bármivel kell foglalkoznom, vagy mindent leszed felhõbõl?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Világos. Rendes tõled. Csak gondoltam szólok, még mielõtt valaki pénzt ad érte a Steamnek.
Troger911
Épp most regisztráltam és kaptam is az ingyen kulcsot! Köszi az infót!
otisz111
Én csak kitettem, mert nekem nem kell. De ha így van akkor törlöm a g*cibe.
Iceman
Okés, köszönöm a segítséget.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Troger911
Szia!
Regelsz itt: http://www.steamgifts.com/
Min. 100 dollárnyi játéknak kell lenni a steam accodon aktiválva, ezt ellenõrzi magától. Ha sikerült és még nem vagy sg.hu steam csoport tag, akkor írj a bannerban jelzett helyre. Ezután már csak készítened kell egy zárt csoportos ajándékozást, ez a rész elég egyértelmû a weblapon.
Sziasztok!!
Nagy problémával fordulok hozzátok,steam egyenlegemet szeretném feltölteni de valamiért nem sikerül.Paypalt használtam eddig többször is sikerült minden gond nélkül,kb 3 hete valami történt csak nem tudom mi.Folyamatosan hibaüzenetet küld és nem hajtja végre a tranzakciót.Ezt a hibaüzenetet küldi folyamatosan.

A vásárlás nem fejezõdött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Küszöböld ki a hibát a feldolgozón keresztül, vagy válassz más fizetési módot.

Elõször a bankra gondoltam,de ugy döntöttem majd a paypal megmondja,felhivtam õket és azt mondták a feldolgozó a steam,ott keressem a hibát.Szerintem a hiba oka az lehet hogy tõlem nem kéri a számlázi cimet és semmilyen adatot hanem egybõl továbbit a paypal oldalrapedig eddig kérte.Itt egy link hogy érthetõbb legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=hi7pL90xCa4
1:26 nál amit neki bedob ablakot azt nekem is bedobta régen minden feltötltésnél de már nem.Legyen szives valaki segiteni.

Köszönöm:Viktor

dlh.net osztogatja az Enclave kulcsokat. Regisztráció mellé adja. Nehogy megvegyétek a Storeban!
Iceman
Sziasztok. Van néhány bundle-bõl megmaradt jatékom, amit nem tervezek felhasználni, csak azért ott legyen a gyûjteményben.
Milyen módon tudom ezeket úgy elajándékozni, ahogy itt pár embernél láttam?
Használom már a steamet pár éve, de ilyet még nem csináltam.
Köszi a segítséget.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Tinman
1. Ha el akarod bukni a Steam accod csináld csak.
2. A 10thanks sajna csak akkor mûködik, ha még nem lõtted el adott accon... ha 1x ellõtted, akkor már nem él.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

otisz111
75%-KAL OLCSÓBB Enclave - Teljesen ingyen adom!
genndy
Gondolom a játék áruházi oldalán, ha most arról beszélünk hogy Steamen rendelted elõ. Pontosan nem tudom, soha nem vettem elõrendeléssel játékot.