Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felajánlásoknál a bundle (csillagos) játékoknál 30$-ig normál módon számolja az értékét, utána nem kapsz értük semmit. Regisztrációkor viszont lehet, hogy nem ad értük semmit. Ha dobozos játékod steam kulcsot tartalmaz, akkor természetesen igen.
2, Enhanced steam-et felteszed
3, Rakeresel a jatekaidra a shopban, es elvileg kiirja ha volt mar bundleban.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
http://www.steamgifts.com/forum/91wob/faqrules-and-guidelines
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az, hogy te ajándékba kaptad, vagy a haverodtól vetted (ami tilos), vagy egy külsõ oldalon vetted normál akcióban (nem bundle részeként), az mindegy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Gratula! Elküldtem a Humble linket emailben.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nagy problémával fordulok hozzátok,steam egyenlegemet szeretném feltölteni de valamiért nem sikerül.Paypalt használtam eddig többször is sikerült minden gond nélkül,kb 3 hete valami történt csak nem tudom mi.Folyamatosan hibaüzenetet küld és nem hajtja végre a tranzakciót.Ezt a hibaüzenetet küldi folyamatosan.
A vásárlás nem fejezõdött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Küszöböld ki a hibát a feldolgozón keresztül, vagy válassz más fizetési módot.
Elõször a bankra gondoltam,de ugy döntöttem majd a paypal megmondja,felhivtam õket és azt mondták a feldolgozó a steam,ott keressem a hibát.Szerintem a hiba oka az lehet hogy tõlem nem kéri a számlázi cimet és semmilyen adatot hanem egybõl továbbit a paypal oldalrapedig eddig kérte.Itt egy link hogy érthetõbb legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=hi7pL90xCa4
1:26 nál amit neki bedob ablakot azt nekem is bedobta régen minden feltötltésnél de már nem.Legyen szives valaki segiteni.
Köszönöm:Viktor
VALAKI PLS HELP!!!!!!!!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Regelsz itt: http://www.steamgifts.com/
Min. 100 dollárnyi játéknak kell lenni a steam accodon aktiválva, ezt ellenõrzi magától. Ha sikerült és még nem vagy sg.hu steam csoport tag, akkor írj a bannerban jelzett helyre. Ezután már csak készítened kell egy zárt csoportos ajándékozást, ez a rész elég egyértelmû a weblapon.
Nagy problémával fordulok hozzátok,steam egyenlegemet szeretném feltölteni de valamiért nem sikerül.Paypalt használtam eddig többször is sikerült minden gond nélkül,kb 3 hete valami történt csak nem tudom mi.Folyamatosan hibaüzenetet küld és nem hajtja végre a tranzakciót.Ezt a hibaüzenetet küldi folyamatosan.
A vásárlás nem fejezõdött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Küszöböld ki a hibát a feldolgozón keresztül, vagy válassz más fizetési módot.
Elõször a bankra gondoltam,de ugy döntöttem majd a paypal megmondja,felhivtam õket és azt mondták a feldolgozó a steam,ott keressem a hibát.Szerintem a hiba oka az lehet hogy tõlem nem kéri a számlázi cimet és semmilyen adatot hanem egybõl továbbit a paypal oldalrapedig eddig kérte.Itt egy link hogy érthetõbb legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=hi7pL90xCa4
1:26 nál amit neki bedob ablakot azt nekem is bedobta régen minden feltötltésnél de már nem.Legyen szives valaki segiteni.
Köszönöm:Viktor
Milyen módon tudom ezeket úgy elajándékozni, ahogy itt pár embernél láttam?
Használom már a steamet pár éve, de ilyet még nem csináltam.
Köszi a segítséget.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
2. A 10thanks sajna csak akkor mûködik, ha még nem lõtted el adott accon... ha 1x ellõtted, akkor már nem él.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.