Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Próbáltam már mindent, errõl lemaradok, de túlélem. Úgy néz ki friss regekkel nem megy, a régi gmg-s regem pedig freemailes, amire nem jönnek meg a gmg-s levelek...
bosco05
ha csak ezért akarod akkor egyáltalán nincs
Sippie
Van értelme növelni a steam szintet? 11-es vagyok most, de még egyszer sem kaptam bónusz kártyacsomagra jogosultságot, ha +20%-al is pont ennyire sûrûn kapni lehetõséget, akkor azért nem költök el 5 eurot 😄
Scooter
Playfire belépõvel próbáltad?
Troger911
Igen, nem segít...
Scooter
Steam-be, beléptél? Lehet, hogy kell hozzá.
Troger911
Hát, sehogy se akar összejönni ez Rush Bros 😞
thx!
Dzsini
Arra is rákereshetsz, tele van a steam fórum a "segítség nullás szintû lettem"-mel az elmúlt pár napból.

Az már kiderült, hogy amúgy nem, csak a kiírás zavarodott meg, de sokaknak megjavult attól, hogy publikusra váltották a profiljukat, és újraindítva a Steam klienst a kitûzõknél megnyomták a "szintet lépek" gombot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszönöm az infót, de ezeket már rég megcsináltam, hiszed vagy sem, nekem is eszembe jutott. Semmi változás, frissítés, újraindítás után is ezt csinálja. Ráadásul nem csak a képekkel van gond, ahogy írtam, a kitûzõk oldal és a "szint lépés" is a feje tetejére állt. Nem mintha érdekelne, nyilván a játékok a lényeg, de mindenképp zavaró.
Troger911
Én csak egy ilyet kapok: https://freegame.greenmangaming.com/error-ineligible
Igaz csak most regeltem mind kettõn, de playfire-en belõttem a steam accot és gmg-n is aktiváltam a reget.
MerlinW
Frissítsd a klienst és/vagy indítsd újra. Nem veszett el semmid, csak a szerver nem szinkonizált rendesen.
A thumnail-eket pedig mindig online tölti le, nem a gépeden tárolja õket.

Persze gagyizni könnyebb, mint 2 perc alatt utánaolvasni a dolognak, ahogyan azt én is tettem helyetted...

[merlinw.org]

Nem tudja valaki, hogy mi van a Steam kliensel?
Ma egy kb. 2 hetes szünet után ismét beléptem, és a könyvtárban a thumbnail képek a játékaim 60%-ánál hiányoznak. Ezen felül lenullázta a szintemet, jelenleg nullás vagyok holott 10-es voltam, miközben kitesz egy gombot, hogy "Level Up" de ha rákattintok nem történik semmi. Továbbá a kitûzõk oldalról eltûnt a játékaim számát jelképezõ kitûzõ és a szolgálati idõ is. Gagyi ez a rendszer nagyon.
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Jah és az kimaradt, hogy kártyás! <#vigyor2>
Bocsi a hármat egymás után <#awink>
Scooter
GMG Rush Bros. ingyen!

Rush Bros. ingyen!
Scooter
Más se tud belépni a galagiveaways-re? Mi a t*köm van vele? <#wilting> Folyamatosan visszadob az oldalra, hogy lépjek be.
Dzsini
Amíg tudatában vagy annak, hogy folyamatosan mennyit költesz (és nem csak hónap végén a kivonaton látod, hogy mit tettél), addig szerintem rendben lehet tartani a dolgokat.

Persze nehezebb úgy, hogy tényleg 2 klikk és "csak párszáz forint" - erre építenek a mikrotranzakcióra, apró DLC-kre építõ rendszerek. Az impulzusvásárlás nagyon nagy úr 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Ezek jogosak, mondjuk nem tudom mi az a gmg Zseton 😊
Én úgy oldom meg a korlátozást, hogy költségvetést csinálok, és mindennek más színe van. Pld kaja fehér, sport kék, buli piros, stb. Mondjuk létre kell majd hoznom egy olyat hogy játék, mert eddig ez a ritkán beszerzendõ volt, amit évente párszor csinálok, vagy életben egyszer veszek. Ezzel a steammel, meg úgy néz ki gyakrabban össze fogok futni. Ami nem baj, mert a szín miatt gyorsan össze tudom számolni hol járok a hónapban 😊
Szabi
ha tényleg minden szrt megveszel mert ocsó akkor az.. én erõteljesen szelektálok, plusz amire eddig költöttem 4-5 dolcsit, azzal visszajött gmg zsetonnak 30.. 😄

Ha kényszervásárlásról beszélünk akkor igen, ha nem, akkor nem betegség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Amíg úgy kezeled, mint egy hobbit, és tudod, hogy mennyit tudsz költeni rá (és azt nem léped túl, ha a fene fenét eszik, akkor sem), akkor szerintem rendben van. Nem kell minden szemetet megvenni csak azért, mert 1-3 dollárt / eurot kérnek érte.
Én minden fizetéskor átrakok a netes kártyámra egy fix összeget, amirõl tudom, hogy megengedhetem, hogy a hobbimra költsem. Ha marad belõle, akkor következõ hónapra több lesz, ha elfogy, akkor így jártam, és esetleg lemaradok valami olyanról, amire nagyon vágynék. Tudatosan, odafigyelve rendben van ez (és bizonyára van már most is az accountomon olyasmi, amivel valószínûleg nem fogok játszani, ez a velejárója annak, hogy olyat vettem meg olcsón, amivel viszont igen, és nem lehetett elajándékozni, mert egyben kaptam).

Törölt felhasználó
Am ugye tisztában vagytok vele hogy ez egy betegség?! Annyi szerencsénk van, hogy nem a lakásba gyûjtjük a szemetet, hanem a felhõbe... :/
Mai világban már jó helyzetben vagyunk. AKi szeret játszani és van is rá némi akár kis keret is akár új címeket is tud megjelenés után fél-egy évvel vásárolni. A bundle meg a kevés játékkal rendelkezõ gamereknek maga a mennyország.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911
Hasonló cipõben járok...
Dzsini
Üdv a hörcsögök világában 😊 Hamar feljebb is fog az szaladni, ha megnézed az Eredeti Játékok topic fejlécében a Bundle-listát 😊

Törölt felhasználó
Jók ezek a Bundle-k. Nem gondoltam volna, hogy 24 játékot be fogok szerezni 2-3 nap alatt, fõleg hogy a játékvételi politikám eddig az volt, hogy jól van, ami multis és olcsó jöhet, mert annak van értelme. Most meg beszívok mindent ami olcsó XD
Am köszi a válaszokat, nem gondoltam hogy egy idõben 3-an is válaszolnak majd 😄
Szabi
egydolcsit megért <#vigyor3>

hûha, faja a humble bundle és naponta fog cserélõdni, le ne maradjatok
Scareface
Foglalót nem kapod vissza nax ha visszavonod lejárat elõtt a pontokat. Azt hiszem ha valaki feltesz egy játékot te kapsz egy pontot. Én így tudom 😊

RoboKutya78
Automatán adagolja a játék limit 300 pont és nem kapod vissza ha buktad a fogadást.
A Value pontot a felajánlott játékot steamgiftes értékbecslése szerint fogod kapni eme számnak minél magasabbnak kellene legyen hogy be tudj a limites felajánlásokhoz lépni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Minden alkalommal, amikor valaki felajánl egy játékot, akkor az oldal összes tagja kap pontot, mégpedig a játék értékének 5 százalékát. Maximum 300 pontod lehet és nem kapod vissza a foglalót.
Törölt felhasználó
Na sikerült bemenni a steamgiftbe. 26 játék és 210 dodó értékben XD Pedig költöttem ma vagy 1500HUF-ot XD
Kérdésem az lenne, hogy azt a bizonyos P pontot amivel nevezni lehet steamgiftre hogy lehet beszerezni, illetve ha a benevezett játékot elbuktam, akkor vissza kapom a foglalót, ugye?
Dzsini
Nem kell hozzá ismerõs, ha a rendszerben bárhol raknak össze, akkor már dobja neked a kockát.
lásd itt az elmúlt pár hét hozzászólásai.

MerlinW
Akkor kaphatsz random, ha az ismerõseid kiraknak kitûzõket.

[merlinw.org]

Troger911
Én bónusz csomagot még sose láttam 😄 Pedig van jó pár kártyás játékom aminél jogosult vagyok...
otisz111
Most kaptam belõle bónuszcsomagot! Meglepõ, hogy még ára is van. 42 eurocentért tettem fel piacra.
totyak
Áááá, tényleg lehet, köszönöm 😄
Ahogy nézem, marad ez a Hydrophobia 0,5 euróért. Olcsóbb nincs <#taps>

MerlinW
Troger911
Fortix 1, olcsó és kártyás!
totyak
Steam-en nem lehet ár szerint keresni a játékok között. A legolcsóbb játékot keresem, hogy késõbb tudjam a kártyákat a piacon eladni. De ugye ehhez kell egy eredeti Steam-en vásárolt játék. Ha jobb nem lesz, megveszem a Hydrophobia-t 200Ft-ért.

Scooter
Én nem ásnám el magam sose ilyen hülye poénnal <#idiota>
...ha már adni akar, akkor adjon rendesen <#vigyor2>
Troger911
Azt értem, de azthittem, hogy poén 😊
Scooter
Miért ne lenne? Te voltál az elsõ kommentelõ, ahogy írta!
Troger911
Gyerekek ilyen van?
http://www.steamgifts.com/forum/unSro/dead-island-epidemic

Már el is küldte a giftet...
No igen a neve az volt 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Maak
Unity of Command bundle. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Emlékeim szerint az nem bundle volt, hanem 'csak' akciós volt az alapjáték + a 2 dlc.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
Köszi 😊
Törölt felhasználó
Én nem tudom nekem mi van azzal az enchanced cuccal, felraktam de ezek szerint nem mûkszik. Mondjuk nem ez lenne az elsõ Chrome kieg, amit szarik az otthoni böngészõm futtatni, hiába van engedélyezve. Itt bent melóban, meg meg se tudom nyitni a steames honlapokat.