Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az már kiderült, hogy amúgy nem, csak a kiírás zavarodott meg, de sokaknak megjavult attól, hogy publikusra váltották a profiljukat, és újraindítva a Steam klienst a kitûzõknél megnyomták a "szintet lépek" gombot.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igaz csak most regeltem mind kettõn, de playfire-en belõttem a steam accot és gmg-n is aktiváltam a reget.
A thumnail-eket pedig mindig online tölti le, nem a gépeden tárolja õket.
Persze gagyizni könnyebb, mint 2 perc alatt utánaolvasni a dolognak, ahogyan azt én is tettem helyetted...
[merlinw.org]
Ma egy kb. 2 hetes szünet után ismét beléptem, és a könyvtárban a thumbnail képek a játékaim 60%-ánál hiányoznak. Ezen felül lenullázta a szintemet, jelenleg nullás vagyok holott 10-es voltam, miközben kitesz egy gombot, hogy "Level Up" de ha rákattintok nem történik semmi. Továbbá a kitûzõk oldalról eltûnt a játékaim számát jelképezõ kitûzõ és a szolgálati idõ is. Gagyi ez a rendszer nagyon.
Bocsi a hármat egymás után <#awink>#awink>
Persze nehezebb úgy, hogy tényleg 2 klikk és "csak párszáz forint" - erre építenek a mikrotranzakcióra, apró DLC-kre építõ rendszerek. Az impulzusvásárlás nagyon nagy úr 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én úgy oldom meg a korlátozást, hogy költségvetést csinálok, és mindennek más színe van. Pld kaja fehér, sport kék, buli piros, stb. Mondjuk létre kell majd hoznom egy olyat hogy játék, mert eddig ez a ritkán beszerzendõ volt, amit évente párszor csinálok, vagy életben egyszer veszek. Ezzel a steammel, meg úgy néz ki gyakrabban össze fogok futni. Ami nem baj, mert a szín miatt gyorsan össze tudom számolni hol járok a hónapban 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én minden fizetéskor átrakok a netes kártyámra egy fix összeget, amirõl tudom, hogy megengedhetem, hogy a hobbimra költsem. Ha marad belõle, akkor következõ hónapra több lesz, ha elfogy, akkor így jártam, és esetleg lemaradok valami olyanról, amire nagyon vágynék. Tudatosan, odafigyelve rendben van ez (és bizonyára van már most is az accountomon olyasmi, amivel valószínûleg nem fogok játszani, ez a velejárója annak, hogy olyat vettem meg olcsón, amivel viszont igen, és nem lehetett elajándékozni, mert egyben kaptam).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Am köszi a válaszokat, nem gondoltam hogy egy idõben 3-an is válaszolnak majd 😄
A Value pontot a felajánlott játékot steamgiftes értékbecslése szerint fogod kapni eme számnak minél magasabbnak kellene legyen hogy be tudj a limites felajánlásokhoz lépni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Kérdésem az lenne, hogy azt a bizonyos P pontot amivel nevezni lehet steamgiftre hogy lehet beszerezni, illetve ha a benevezett játékot elbuktam, akkor vissza kapom a foglalót, ugye?
lásd itt az elmúlt pár hét hozzászólásai.
Ahogy nézem, marad ez a Hydrophobia 0,5 euróért. Olcsóbb nincs <#taps>#taps>
[merlinw.org]
...ha már adni akar, akkor adjon rendesen <#vigyor2>#vigyor2>
http://www.steamgifts.com/forum/unSro/dead-island-epidemic
Már el is küldte a giftet...
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.