34737
  • MoRT2195
  • dartonite
    Talan attol is lehet hogy melohelyrol pl a webes kliensbe en is be tudok jelentkezni(steamgiften online ir),de a normal steam kliensbe nem,szoval ott pedig offline.
  • Jungle
    Ha online van valaki most, de az elérhetőségét átkattintja offlinera, akkor a kliens azt az időt mutatja, amikor legutóbb kilépett (ez általában a ~20 óra), lehet, hogy a böngészővel pont azelőtt nyitottad le, hogy ezt átkattintotta.
  • IMYke2.0.0.0
    //Én inkább a kliensnek szoktam hinni.
  • Anonymusx
    Az miért van hogy a böngészőben a "legutóbb online" mást mutat mint a steam kliensen?
    most valakire rákerestem a böngészőben online van, a kliensen meg 20 órája volt legutóbb fent..
  • Scooter
    Sajnos már nem él. 20 perccel ezelőtt néztem és már akkor se jött be.
  • Jim Morrison
    2014/08/29/were-giving-away-three-thousand-steam-keys-for-7-days-to-die/
  • Dzsini
    Az US árakhoz képest átlag 40%-al olcsóbb az orosz régió, tehát hozzánk képest nagyjából féláron vannak a dolgok.
  • Panzeradler #25131
    Ez egyéni lesz, éppen most töltöm a Contagiont. maxon jön.
  • Szabi #25130
    behalt nálam a letöltés, először a mai CS:GO frissítést nem tudta leszedni, majd töröltem a játékot és most azt se tudja letölteni, ehh :D

már váltottam szervert is, de ugyanaz :/
  • lalakov
    Akkor meg főleg ne tedd, olyan nagy eltérés ott már nem lehet. ;-)
  • Anonymusx
    Nem,, én traderektől szoktam szerezni, csak úgy eszembe jutott és rákérdeztem..
  • lalakov
    Próbáld ki és írd meg. Megéri kockáztatni?
  • Anonymusx
    Szerintetek mi történne ha vps-en keresztül orosz ip címmel vásárolnék játékot egy másik steam profilon keresztül, és giftként átküldeném az igazi profilomba?
    Utoljára szerkesztette: Anonymusx, 2014.08.29. 14:55:39
  • orichalcos
    Zero Gear Giveaway
  • Laza
    Akkor lehet régi, én csak most néztem ezt a beállításokban, hogy Merlin mondta :)
    Nem szoktam korlátozni, csak a bizonyos feltöltéseket ... amúgy jöhet ami a csövön kifér :)
  • Dzsini
    Nem, lesz olyan játék, ami kétszer lesz kártyás ;)
  • Lokker
    Vajon egyszer minden játék kártyás lesz?
  • lalakov
    Kártyás lett a Zero Gear.
  • SzirmosSzisza
    Az az volt? Én mindig azt hittem csak valami felmérés :)

Melóban csodálkoztam is, hogy miért tölt ilyen nagyon lassan, lehet amiatt volt.
  • Sir Quno Jedi
    Háde eddig is volt korlátozás, ahol beállíthattad egész 50mbitig, hogy neked milyen neted vanik. Csak éppen afelett meg ők korlátoztak.
  • MerlinW
    Jah, nekem 6MB/s a max (50Mbites net)
  • MerlinW
    Mikor egy háztartásban többen használják a netet (nálam pl hárman is), nem jó dolog, mikor a Steam megeszi a egészet. Tehát hasznos dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem - én arra gondotlam, amit Sir Quno Jedi is írt, hogy hiába van 120-200 megabites net, ha csak 6 MB/s enged a STEAM.
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk én ha negyed sávszéllel is töltök már használhatatlanul lassú lesz a számítógép :D
  • MoRT2195
    Sávszélesség korlátozás már régóta van, én sokszor használtam/om.
  • Laza
    Nem szolgáltató szintű korlátozásról van szó, hanem beállíthatod, hogy a Steam milyen sebességgel tölthessen le. Ez arra lehet jó, ha nem szeretnéd hogy a teljes sávszélt elvigye, mert mondjuk más alkalmazásnak vagy valaminek is szeretnél megfelelő sebességet biztosítani.

Ennek már rég illett volna benne lennie eddig is :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.28. 10:12:56
  • IMYke2.0.0.0
    "Továbbá van sávszél korlátozás"

Ennek a giganetesek bizonyára szívrepesve örülnek.

//Sejtem, hogy miért van ez bevezetve, de ettől még nekik, a nagyon gyors neteseknek ez nem jelent vigaszt.
  • mulli1986
  • MerlinW
    Az új beta már egyszerre több dolgot tud letölteni. Végre nincs sorbaállás. Továbbá van sávszél korlátozás, és letöltési ütemezés is (milyen időpontokban töltsön le, pl csak éjszaka, stb).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.28. 01:53:21
  • RoboKutya78
    De ha odaadtad a kódot ki írja hogy használatban van és le is kérdezheted elvileg hogy kinek adtad
    De viszont, ha nem akarod a játékot és nincs is meg a játék és pont nem az aktivált kódot írod be és okézod le nem rémlik hogy megkérdené a kulcs aktíválló hogy be akarod éé aktiválni vagy se.
  • genndy
    Egyszerű: adj neki egyet, ha tudja aktiválni, oké, egy pipa. Ha nem, akkor adod a következőt. És akkor már kettőről is tudod hogy felhasználták.
  • Scooter
    Igen ez a bukta, mert pl. olyan játék, ami nekem nem kell. Odaadtam valakinek egy kódot, de még van 2 és nem tudom, hogy melyiket adtam oda. Nem húztam ki és barom
  • genndy
    Nincs ilyen lehetőség. Ha már aktivált, akkor kiírja hogy az (de abból sem tudod meg melyik játéké), ha viszont szabad még akkor rögtön aktiválja - bukta.
  • Jim Morrison
    Nem hiszem hogy létezne ilyen. Találgatással is lehetne tesztelni(mármint ezáltal lehetne ingyen játékhoz jutni)...:)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.26. 22:20:49
  • Scooter
    Tudtok olyan oldalt, ahol pl. steam kódokat lehet leellenőrizni, hogy aktívált-e vagy nem? Nem tudom, hogy melyiket kinek adtam és melyik jó még.
  • PeeTeR
    ejj Metro Redux WRZ mar kint van, crack -el mindennel, qqqqqva Steam -en meg csak penteken lesz feloldva u.u
  • RoboKutya78
    csak azon nevetek hogy egy rühes X-fire rendszer meg tudta oldani a napi loggolást egy txt filba egy tehetősebb rendszer nem képes rá És legalább bizonyítéknak is elfogadhatná kényes problémák esetén. Főleg ha meg tudná oldani hogy feltöltse az accodra egy html formába.Legalább napi szintű mentés mellett.
  • genndy
    Ott a beépített képernyőmentés.
    Egyébként az utolsókat logolja, azt biztos meg lehet valahol keresni a gépen is akkor.
  • RoboKutya78
    Mért nem tud a steam egy csevegés mentést csinálni a csetelésekről? annyira nagy programozás volna?
    Vagy lebeszélték őket a felhasználók?