Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mák hogy steamgifts-en csatlakozás után 8.-ik sorsolást megnyertem? 😄
Aztán 100-al késõbb még egyet?
Ellenben én belefutottam egy ilyenbe: nyertem két napja egy Bioshock Triple Packot, viszont egyre erõsebb kamu szaga van. Nem vagyok egy túlzottan türelmetlen ember, de rá akartam kérdezni a csávóra, hogy várjak-e még egyáltalán, küldtem barát meghívót, azonnal letiltott. Persze lehet, hogy mindenkivel ezt csinálja, de nem valószínû. Jól el is lett rontva az estém. <#rinya>#rinya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha megvan nyomsz egy YES-t, ott azon az oldalon, ahol látod a listát kinek kell küldened, lesz egy rublika a YES mellett elküldted, utána be kell jelölnöd, ugyanezt tezsi a nyertes is majd csak fordítva. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval 22-23ig aktív! lehet jönni érte 😊
Linket még mindig nem tudom -.-'
Hydrophobia
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hydrophobia
Mondjuk hülyén állítottam be, és nem fogok tudni Falloutra jelentkezni, de adni jobb mint kapni 😛
Ha sorsolsz egy gyors egyolcsis bundlet, akkor még jelentkezhetsz a Flatoutra.
Azt mondja már meg valaki, most hogy már steamgiftezni is tudok, hogy mi az a jelképes összeg amit be kell fizetni, de az istenért nem tudok???
ntex: Erre én is jelentkeznék, ha nem gond. Köszönöm a lehetõséget 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Több saját fiókot össze lehet vonatni a supportal?
köszi
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kicsit nehezen emészthetõ, de jó alapot ad. Utána jöhet Dan Abnett Gaunt szellemei sorozat (13 kötet azt hiszem) és szintén tõle az Eisenhorn trilógia. Lehet ránézek még 1x a játékokra, most kedvet kaptam. Megnézek pár videot.
Amugy szvsz az osszes jatek ami kijott (thq-s korszakrol beszelek) az mind allati jo. Persze csak magat a jatekot nezem, nem hasonlitgatom konyvekhez. Multiban nem nagyon jatszottam, de a kampany elvezetes volt. A masodik resz pedig coop-ban sem volt rossz. Space Marine szinten kellemes kis jatek, a hangulat a hangok, odabaszos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy Commissar-os keppel nincs w40k jatekod steamen? ccc...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oldalamon ökölnyi seb, az órám lassan utolsót üt.
Súlyos teher a vállamon, ezrekkel végeztem,
Téged persze kihagytalak, ma nem volt hozzád kedvem.
Az élet lassan elillan, sötétség húz a mélybe,
Lángokban áll a város, ereszkedj, ereszkedj térdre!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.