Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scareface
Rászántam magam hogy én is bekerüljek csoportba, most várom az elbírálást 😊
Az mák hogy steamgifts-en csatlakozás után 8.-ik sorsolást megnyertem? 😄
Aztán 100-al késõbb még egyet?

Ne izguld túl, innen senki nem fogja rád borítani az asztalt, ha csak holnap küldöd.

Ellenben én belefutottam egy ilyenbe: nyertem két napja egy Bioshock Triple Packot, viszont egyre erõsebb kamu szaga van. Nem vagyok egy túlzottan türelmetlen ember, de rá akartam kérdezni a csávóra, hogy várjak-e még egyáltalán, küldtem barát meghívót, azonnal letiltott. Persze lehet, hogy mindenkivel ezt csinálja, de nem valószínû. Jól el is lett rontva az estém. <#rinya>
DarkSector
Már válaszoltak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dehogynem. 😄 Ha kulcsod van, akkor elküldöd mailben a nyertesnek vagy akárhogy. Az idõ lejárta után a nyertes neve mellett kimutatja az email címét is (csak számodra természetesen).
Törölt felhasználó
ÉS nem kell semmilyen e-mailcímre küldenem semmit, csak nyomok én is egy igent, meg a nyertes is?? Ennyi?
DarkSector
Utána is ráérsz, van rá 1 heted hogy eljutasd neki a nyereményt.
Ha megvan nyomsz egy YES-t, ott azon az oldalon, ahol látod a listát kinek kell küldened, lesz egy rublika a YES mellett elküldted, utána be kell jelölnöd, ugyanezt tezsi a nyertes is majd csak fordítva. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Következõ problémám az lesz, hogy majd a nyertesnek hogy a picsába küldöm el 11-kor? 😄
Törölt felhasználó

Köszi 😊
Scooter
<#taps><#eljen>
Signature fülre klikk és ott van egy sor, amit be kell másolni.
Törölt felhasználó
Hööö, hogy ilyet is lehet?! 😊
Szóval 22-23ig aktív! lehet jönni érte 😊
Linket még mindig nem tudom -.-'
Hydrophobia
Troger911
Töröld és rakd fel újra 😊
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy kell olyan szépen linkelni a giftet, de páran irogattak, hogy kéne nekik kulcs a Hydrofóbiához, hát hajrá itt van ajándékba 😊
Hydrophobia

Mondjuk hülyén állítottam be, és nem fogok tudni Falloutra jelentkezni, de adni jobb mint kapni 😛
Scooter
Jah, hogy azt kérdezte. Nem is figyeltem, pedig ott van, hogy mire reagált. Akkor én másra válaaszoltam <#miaz><#rolleyes>
genndy
Nem be kell fizetni, minimum annyi értékû játékot fel kell(ett) ajánlanod.
Ha sorsolsz egy gyors egyolcsis bundlet, akkor még jelentkezhetsz a Flatoutra.

Scooter
Semmit nem kell. Magától termelõdik a pontod. Maximum 300 pontod lehet, mert tovább nem nõ.
Törölt felhasználó
Köszi!

Azt mondja már meg valaki, most hogy már steamgiftezni is tudok, hogy mi az a jelképes összeg amit be kell fizetni, de az istenért nem tudok???
Szabi
nem :/

"Nulla tenaci invia est via"

Troger911
Gamemineren érdemes ládát nyitni?
Scooter
<#eljen> Köszi. Viszont meghagyom másnak az esélyt!
DarkSector
Sniper Elite v2 kártyás lett.

genndy
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Overlay miatt nem írja közvetlen válaszként:

ntex: Erre én is jelentkeznék, ha nem gond. Köszönöm a lehetõséget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen><#wave>
Holnap este 6-ig:

Scooter
Beengedett a gala! <#nevetes2><#vigyor2> A mai nap fénypontja <#alien>
Sziasztok!
Több saját fiókot össze lehet vonatni a supportal?
köszi
Scooter
Gala alján a chat részen mások is panaszkodnak, hogy nem engedi be. Oké, hogy más oldalak, de a gifts és a miner beenged. F*sz se érti.
Maak
Detto, megneztem de nem leptet be.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Én nem is ismertem ezt az oldalt, de engem se akar beléptetni steamen keresztül...
Scooter
Nincs valakinek valami ötlete a gala-ra? Töröltem a sütiket, de semmi. Esetleg tiltva lettem, vagy nincs elég összeg a fiókomon? Eddig volt, most nincs? 😊
Maak
Engem anno a trailer megvett.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Ezzel kezdeném: http://moly.hu/konyvek/ian-watson-teljes-warhammer-40000-univerzuma
Kicsit nehezen emészthetõ, de jó alapot ad. Utána jöhet Dan Abnett Gaunt szellemei sorozat (13 kötet azt hiszem) és szintén tõle az Eisenhorn trilógia. Lehet ránézek még 1x a játékokra, most kedvet kaptam. Megnézek pár videot.
Scooter
Én se szoktam kilépni, ha kinyomom a gépet és mégis a zöld belépõ fogadott. Tegnap óta nem léptet be a community. Mit lehetne tenni, hogy megjavuljon?
wantonly
Semmi problémát nem tapasztalok. Mondjuk én folyamatosan be vagyok jelentkezve.
Maak
En meg meg csak szeretnem elolvasni majd oket, de sosem tudom melyikkel kellene elkezdnem vagy egyaltalan.

Amugy szvsz az osszes jatek ami kijott (thq-s korszakrol beszelek) az mind allati jo. Persze csak magat a jatekot nezem, nem hasonlitgatom konyvekhez. Multiban nem nagyon jatszottam, de a kampany elvezetes volt. A masodik resz pedig coop-ban sem volt rossz. Space Marine szinten kellemes kis jatek, a hangulat a hangok, odabaszos.

Scooter
Nem tudja valaki, hogy a galagiveaways-el mi van? Már második napja nem enged be. Hiába írom be a steam-es belépõt visszadob az oldalra, hogy lépj be.
Maak
Alapbol 300 friend lehet, aszem, boven sok az is.

Troger911
Én könyv párti vagyok 40k-ból. PC-s játék egy se fogott meg nagyon. Könyvbõl szép gyûjteményem van 😊 Sajna új magyar megjelenés már nem nagyon lesz... 😞
Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Törölt felhasználó
Kajak korlátozva vannak a barátok szintenként? Ebbe mi a jó??? 😮 Behalok...
Szabi
végre kaptam egy fóliás kártyát, erre 22centért árulják :S

"Nulla tenaci invia est via"

Scareface
Majd jóvá írják. Kb 1 nap. Most nekem se írták még jóvá Rush Bros után +0.50£-t.

Maak
Nekem van hogy eltelik egy het is mire szinkronizal, de volt olyan is, hogy masnapra megvolt az apro.

Amugy Commissar-os keppel nincs w40k jatekod steamen? ccc...

Troger911
Az is megvolt 😞 De pl. nem kaptam 0.5 bónuszt új reg mellé se playen.
Sippie
más értelmét nem nagyon láttam +5 barát szintenként, meg 10 szintenként még valami opció <#nemtudom>
Maak
A steames mailcimmel regelj gmg-re es a playfirera is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a nagy bundlehorcsogoles masra nem is jo, hat arra mindenkeppen, hogy playfire rewardokbol minel tobbet ossze tudjunk szedni, amibol vehetunk...namit? meeeeg jatekot. 50font kornyeken jarok...mindig elkoltom ofc, nekem mar nem is jatek a jatek hanem melo amibol veszek ujra meg ujra jatekokat, hogy legyen mibol vennem jatekokat, amikkel majd nyugdijas koromban tudok jatszani...ha lesz meg akkor steam. <#nevetes1>

Troger911
Grat az epic vershez 😄
Tinman
Pocsék a reggel, a nap se süt,
Oldalamon ökölnyi seb, az órám lassan utolsót üt.
Súlyos teher a vállamon, ezrekkel végeztem,
Téged persze kihagytalak, ma nem volt hozzád kedvem.
Az élet lassan elillan, sötétség húz a mélybe,
Lángokban áll a város, ereszkedj, ereszkedj térdre!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.